13 Οκτωβρίου 2009

Καρατζαφύρερ μαινόμενος κατά του ΣΥΡΙΖΑ,για τον πολιτικό όρκο!

Βρε...βρε...βρε...ο Καρατζαφύρερ!Ο..."δωδεκαθεϊστής"...όπως έντεχνα τον "κατηγορούσαν"!Βρε ο..."δημοκράτης",ο..."ανεξίθρησκος"!Δηλαδή να περιμένουμε και επίθεση κατά των μουσουλμάνων βουλευτών;Θα τους επιτεθεί γιατί θα ορκιστούν στο Κοράνι;Ή,λέμε τώρα,αν μεθαύριο εκλεγεί βουλευτής βουδιστής,ταοϊστής,βραχμανιστής ή ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ,θα επιτεθεί και σε αυτούς;Δεν είναι καλλίτερα...Καρατζαφύρερ,να γίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ,όπως αρμόζει σε πολιτικούς που μέσω πολιτικών κομμάτων εκπροσωπούν τους πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα;

Αλήθεια,επειδή ενδιαφέρθηκες...προεκλογικά(δύο ημέρες πριν τις εκλογές),για τον Αθανάσιο Λερούνη,μπορείς να μας πεις αν τον θυμάσαι και τώρα;

Οργισμένη αντίδραση ΛΑΟΣ για τον πολιτικό όρκο του ΣΥΡΙΖΑ


ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ

«Οι Έλληνες απ΄ τα βάθη της ιστορίας τους, ορκίζονταν και αγωνίζονταν υπέρ βωμών και εστιών. Η Επανάσταση του 1821 έγινε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.Οι προοδευτικοί νεολογισμοί που απαξιώνουν τόσο την πίστη όσο και το Έθνος δε συνάδουν με την ιστορική ταυτότητα του Έλληνα.Ο θρησκευτικός όρκος στη Βουλή και στα Δικαστήρια αποτελεί παράδοση που στηρίζει αρχές και αξίες του Ελληνισμού.Αν κάτι θα μπορούσε να αναθεωρηθεί, είναι το πομπώδες της υποθέσεως. Θα αρκούσε ο εφημέριος της Ενορίας που ανήκει το Κοινοβούλιο».Επιστολή Αλ.Τσίπρα


Πολιτικό όρκο θα δώσουν στο Κοινοβούλιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας επαναλαμβάνει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενημερώνοντας τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής ότι στη διάρκεια της ορκωμοσίας της Τετάρτης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν πολιτικό όρκο.

Στην επιστολή του προς τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, ο κ. Τσίπρας σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Εμείς ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, θεωρούμε ότι εκπροσωπούμε Έλληνες πολίτες όλων των θρησκειών και δογμάτων, πολίτες που είναι άθεοι, αλλά και πολίτες που αρνούνται να δηλώσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

» Κατόπιν τούτων σας γνωρίζουμε ότι οι βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς προτιθέμεθα να δώσουμε στη Βουλή τον παρακάτω όρκο: Ορκίζομαι στην τιμή και την συνείδησή μου να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Πηγή...

Περί..."μονιμοποίησης" των συμβασιούχων πυροσβεστών το...ανάγνωσμα!Φτου σας από τώρα!


Πριν αλέκτωρ λαλήσει...!Ή αλλιώς η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται!

Ενημέρωση Μελών από την ΠΟΣΠΥΔ_165

Σ.Δ.: Δεν πάμε καλά. Όταν οι συνάδελφοι πήγαν στο Υπουργείο και συνάντησαν τον κ. Βούγια αυτός τους υποδέχθηκε ευδιάθετος. Όταν όμως κατέβηκε να ενημερώσει τον ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Χρυσοχοϊδη ότι η ΠΟΣΠΥΔ ήταν εκεί για να τον δουν αυτός αρνήθηκε γιατί λέει είχε συνέντευξη με το BBC (;) Κάτι μου θυμίζει όλο αυτό.
Ο κ. Βούγιας γύρισε στους συναδέλφους με διαφορετικό χρώμα στο πρόσωπό του και με την διάθεση τελείως αλλαγμένη και τότε δήλωσε ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ !!! Γιατί άραγε;;;
Ο Υπασπιστής λέει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για εμάς τίποτα (;) ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ κύριε... πως σας λένε !!!
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ζήτησαν από την ΠΟΣΠΥΔ να τους ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ υπόμνημα με τις "ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" (;;;;;) !!!

ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;
ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ !!!!
Ε ρε τι κανει η ασυλια του 10 %


To Υπόμνημα που ζήτησαν για να τους "θυμίσουμε" τις..... ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ τους !!!

ΜΕΓΑΡΑ, 13/10/2009
Αρ.Πρωτ: 167


Αξιότιμε κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη,
αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά σας ως Υπουργός και εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων σας υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις και εκ μέρους του Προέδρου ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου αλλά και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν γίνει σχετικά με την εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών.
Οι κυριότερες δηλώσεις είναι των:

κ. Γιάννη Ραγκούση στις 5/9/2007 σε συνέντευξη τύπου:
«……Ωστόσο και λόγω της επικαιρότητας, σας ανακοινώνω ότι ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε στο Προεδρείο της ΓΣΕΕ ότι το ΠΑΣΟΚ, θα διασφαλίσει την 12μηνη εργασία των περίπου 5.000 δασοπυροσβεστών που σήμερα εξακολουθούν να είναι συμβασιούχοι»,
Δημοσιογράφος Γ. ΠΙΤΤΑΡΑΣ: «Αυτό που είπατε για τους δασοπυροσβέστες, τι ακριβώς εννοείτε; Πως θα το διασφαλίσετε; Και αν λήξει αυτό το θέμα μετά τι θα γίνει με αυτούς;»
Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: «Ίσως δεν έγινε κατανοητό. Θα επιτραπεί η σχέση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι και που, αυτή τη στιγμή, είναι σχέση 8μηνης διάρκειας, απ’ όσο γνωρίζω, σε παγίως σταθερή σχέση 12μηνης διάρκειας με το Ελληνικό Δημόσιο. Θα διασφαλιστεί η σταθερή τους εργασία σε 12μηνη βάση. Είναι, νομίζω, καθαρό. Όχι για μια χρονιά, διαρκώς, παγίως.
Δημοσιογράφος Δ. ΛΑΓΟΥ: «Διευκρινιστικές για τους συμβασιούχους δασοπυροσβέστες. Επειδή υπάρχει το κώλυμα του Συντάγματος και δεν είναι εφικτή η μονιμοποίηση, όταν μιλάτε για 12μηνη απασχόληση προφανώς εννοείτε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για το εποχικό προσωπικό. Δηλαδή οι συμβάσεις να μην σταματήσουν στο 8μηνο».
Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: «Εννοούμε, αυτό ακριβώς που είπαμε. 12μηνη απασχόληση με πάγια διαδικασία».

Διαβάστε όλο το έγγραφο στην σελίδα της ΠΟΣΠΥΔ θα διαπιστώσετε ότι αναφέρονται στο έγγραφο δηλώσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και φυσικά η δήλωση του Πρωθυπουργού.

Εγκληματικό χτύπημα στην ψυχολογία του λαού η δήθεν παραγραφή χρεών!Φτου σας από τώρα!

Ώστε αυτή είναι η..."ΕΛΠΙΔΑ"...;Αυτά είναι τα όνειρα φθινοπωρινής νυκτός!Και τι θα γίνει ρε συντρόφια με τους ταλαίπωρους που όπως οι πνιγμένοι πιάστηκαν από τα μαλλιά τους;Να σας πούμε τι θα γίνει!Θα σας πάρουν με τις πέτρες εντός ολίγων μηνών,όταν θα νοιώθουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους!Και μη ξεχνάτε ότι έρχεται και η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου!

Το φαντάζεστε να μη συμπληρώσετε τα κουκιά;

«Παπατζίδικη» η θρυλούμενη παραγραφή των χρεών..

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Δυστυχώς θα φέρει και την μάλλον καθ’ υποχρέωση υπογραφή της κ. Λούκας Κατσέλη. Για το νομοθετικό ανοσιούργημα ο λόγος. Αυτό που προετοιμάζεται να εισέλθει μετά βαΐων και κλάδων προς κύρωση στην βουλή της κ. Μπιρμπίλως ή της κ. Παν(ω) ραίας ή ακόμη του κ. Γερου-landed of Amerika ο οποίος στο πρώτο δείπνο του ως υπουργός συνέτρωγε μετά του Αμερικανού πρέσβυ, και που σαρκαστικά έναντι των αναξιοπαθούντων τιτλοφορείται απαλλαγή των χρεών.

Το άθλιο νομοσχέδιο που κατά δήλωση των κυβερνώντων νεοσοσιαλδημοκρατών συντάχθηκε με την αποδοχή αν όχι την εκβιαστική καθοδήγηση των τραπεζών, ουσιαστικά ανακυκλώνει τα χρέη αφού θέτει μια σειρά από χρονοβόρες και απροσπέλαστες για τα εξαθλιωμένα νοικοκυριά δικαστικές προϋποθέσεις, κατά την διάρκεια των οποίων τα δάνεια οφείλουν να εξυπηρετούνται! Μα αν ήταν σε θέση οι εκπεσόντες στο έλεός τους δανειολήπτες να αποπληρώνουν συνεπώς τα χρέη τους, τότε γιατί στην καλλίτερη περίπτωση να διασύρονται και στην χειρότερη να αυτοχειριάζονται; Ιδού η χαριστική βολή κατά των ρημαγμένων δανειοληπτών.

Προσπάθεια συμβιβασμού
Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας ο οφειλέτης είναι υποχρεωμένος να επιδιώξει επιβεβαιωμένη από δικηγόρο ή συνήγορο του Καταναλωτή (!) προσπάθεια συμβιβασμού με την τράπεζα..
Σε περίπτωση που η διαδικασία εξωδικαστικής επίλυσης αποτύχει, ο ........
οφειλέτης δικαιούται να υποβάλει αίτηση για έναρξη της διαδικασίας απαλλαγής από τα χρέη. Με την υποβολή της αίτησης, ο οφειλέτης επισυνάπτει-µεταξύ άλλων- (!) εκ νέου σχέδιο εξυγίανσης των οφειλών προκειμένου να επιδιωχθεί δικαστικώς αυτή τη φορά η συναινετική αποδοχή του. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ.

Ο οφειλέτης προσκοµίζει πλήρεις καταστάσεις των τραπεζικών απαιτήσεων. Αν τα στοιχεία αποδειχθούν ελλιπή, η αίτηση ρύθµισης ή απαλλαγής από τα χρέη απορρίπτεται, εφόσον η έλλειψη αποδίδεται σε δόλο ή βαριά αµέλεια του οφειλέτη.

Αν δεν αντικρούσουν το σχέδιο οι πιστωτές εντός ορισµένης προθεσµίας, τεκµαίρεται ότι το αποδέχθηκαν. Αν διαφωνούν µε αυτό µεµονωµένοι πιστωτές, µπορεί να υποκατασταθεί υπό προϋποθέσεις η συναίνεσή τους από το δικαστήριο.

Η διαδικασία απαλλαγής

Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό σχέδιο εκκαθάρισης των χρεών από τους πιστωτές, ξεκινά πλέον η δικαστική διαδικασία ρύθµισης των χρεών και απαλλαγής από αυτά και ελέγχεται αυτεπαγγέλτως πλέον αν πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις. Με την αποδοχή της σχετικής αίτησης από το Δικαστήριο παγώνουν οι οφειλές του καταναλωτή. Το δικαστήριο µπορεί να αρκεστεί σε µία ρύθµιση των χρεών, ανακουφίζοντας τον οφειλέτη µε επαναπροσδιορισµό των όρων και του χρονικού διαστήµατος εξυπηρέτησης της οφειλής.

ΕΦΟΣΟΝ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ για την αποπληρωµή των χρεών έστω και µε τη διαδικασία της ρύθµισης, το δικαστήριο προχωρά στην υπό όρους απαλλαγή του οφειλέτη από χρέη του. Η ικανοποίηση των πιστωτών γίνεται στο στάδιο αυτό µέσα από το εισόδηµα που προσπορίζει από την εργασία του ο οφειλέτης αλλά και µε την εκποίηση της περιουσίας του.

Ο τελευταίος αναλαµβάνει την υποχρέωση να καταθέτει κάθε µήνα στο ύψος και για το χρονικό διάστηµα που προσδιορίζει το δικαστήριο µέρος του εισοδήµατός του στους πιστωτές. Αν δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις του δεν επέρχεται η απαλλαγή από τα χρέη.

Η απαλλαγή του οφειλέτη καταναλωτή από τα χρέη του προϋποθέτει την αποδεδειγµένη προσπάθεια του οφειλέτη για περίοδο 3 έως 5 ετών να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το οριστικό σχέδιο, ενώ προβλέπεται και η υποχρέωσή του για την αποπληρωµή ενός ελάχιστου ποσοστού αποπληρωµής των οφειλών του (συνήθως ενός 10%) προκειµένου να επέλθει η απαλλαγή από το υπόλοιπο των χρεών. Το ποσοστό του χρέους που θα πρέπει να εξοφληθεί στην παραπάνω περίοδο καθορίζεται µε βάση το εισόδηµα του οφειλέτη.

Και ο πλέον άνους αντιλαμβάνεται ότι κατόπιν του περίπλοκου νομικά αυτού πλέγματος, ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΚ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ή αν κάποιοι με κάποιο τρόπο το επιτύχουν, δεν θα προλάβουν να το καρπωθούν δεδομένου ότι θα έχουν αναχωρήσει εκ της ζωής είτε οικειοθελώς είτε με την «ευεργετική» γι αυτούς παρέμβαση του καταταλαιπωρημένου οργανισμού τους.

Ε λοιπόν αγύρτες όχι. Ξεκάθαρη λύση είναι μία. Τα χρέη να τα πληρώσουν τα λαμόγια που δια της ληστείας των λαϊκών εισοδημάτων τα προκάλεσαν. Τραπεζίτες Εκσυγχρονιστές και Νεοφιλελεύθεροι. Διαφορετικά προβλέπω ότι θα τα εισπράξουν στο πεζοδρόμιο και σε είδος από την οργή των τραπεζιτικών αιχμαλώτων . Και μάλιστα εντός του ορίου των εκατό ημερών. Τέλος.
eandrik@otenet.gr

Πηγή...

Γράμμα στον Ιερώνυμο από μία "αιρετική"!

ΩΪΜΕ...ΩΪΜΕ...ΩΪΜΕ...!

Ή αλλιώς...κλάφτα Ιερώνυμε...!

Κύριε Ιερώνυμε, έχετε γράμμα από μία «αιρετική»

freefotos.gr

Κατ’ αρχήν να σας συστηθώ και να διευκρινίσω ότι τον άκρως τιμητικό τίτλο της “αιρετικής” δεν τον οικειοποιήθηκα μόνη μου και αυθαίρετα. Μου τον απέδωσαν όλοι όσοι έχουν διαβάσει βιβλία και άρθρα μου, γνωστοί και άγνωστοι, σε οποιοδήποτε Χριστιανικό δόγμα ή ομολογία κι αν ανήκουν. Το μόνο που δε μου έχουν αποκαλύψει είναι σε ποια αίρεση ανήκω, προφανώς επειδή ακόμη το ψάχνουν. Ίσως εσείς μπορέσετε να με κατατάξετε κάπου και να τους λύσετε την απορία. Αυτά σαν εισαγωγή.

Αγαπητέ κύριε Ιερώνυμε, το "αγαπητέ" το εννοώ και... δεν είναι σχήμα λόγου κενού περιεχομένου. Σέβομαι το υψηλό σας αξίωμα και κατανοώ τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην άσκηση των καθηκόντων σας. Γι΄αυτό και είναι προφανής η δυσφορία σας καθώς κάθεστε επί του αρχιεπισκοπικού, αλλά ουδόλως χριστιανικού, θρόνου σας. Σαν άνθρωπος, είστε συμπαθής διότι εξ αρχής διατηρήσατε χαμηλό προφίλ και δείξατε σεμνότητα. Επίσης δεν αμφισβητώ τις αγαθές σας προθέσεις να κάνετε το καλύτερο για την Εκκλησία, και σας εύχομαι επιτυχία σε κάθε τομέα. Όμως ένιωσα χρέος μου να σας επιστήσω την προσοχή σε κάποια πράγματα που ίσως δεν τα έχετε κατανοήσει αρκούντως. Θα είμαι σύντομη για να μη σας κουράσω.

Όπως διάβασα στο Romfea, κατά τη χθεσινή εναρκτήρια ομιλία σας στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας, είπατε μεταξύ άλλων: «Είναι εμφανής πλέον και στην χώρα μας η τάσις και η επιδίωξις ορισμένων κύκλων για αποχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και η αποξένωσις αυτής από τις γνήσιες παραδόσεις της. Οι απέναντι μας δεν είναι πλέον έξω και μακριά μας. Είναι εντός των τειχών μας. Έτσι ο επανευαγγελισμός του λαού μας γίνεται προτεραιότης. Θα ήταν αδικία αν δεν υποστηρίζαμε ότι πολλά έγιναν και γίνονται στον τομέα αυτό. Είναι όμως ανάγκη να γίνουν περισσότερα και μεθοδικότερα».

Κύριε Ιερώνυμε, η διαπίστωσή σας είναι τραγικά αληθινή, και καταλαβαίνω με πόσο πόνο παρατηρείτε την «αποχριστιανοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας. Όμως για το κάθε τι που συμβαίνει σε μας και γύρω μας υπάρχει πάντα κάποια αιτία που το προκάλεσε. Κι αν δε βρούμε την αιτία ώστε να τη θεραπεύσουμε απλά θα παρατηρούμε την ηθική σήψη να καλπάζει χωρίς να μπορούμε να την αποτρέψουμε. Διότι η νομοτέλεια δεν αποτρέπεται με ευχολόγια. Όταν κάποιος θεσμός είναι αναποτελεσματικός, η κοινωνία τείνει να τον απορρίψει και να τον πετάξει από μέσα της ως άχρηστο, όπως πετάει η νοικοκυρά την τρίχα από το προζύμι.

Όντως οι απέναντί σας δεν είναι έξω και μακριά αλλά εντός των τειχών μας. Είναι οι στρατιές των αθέων που έχουν δημιουργηθεί, και ιδιαίτερα μεταξύ των νέων ανθρώπων, επειδή η Εκκλησία δε στάθηκε στο ύψος της αποστολής της και τους έχει σκανδαλίσει, σπρώχνοντάς τους στο άλλο άκρο. Αυτό, βέβαια, δε συνέβη πρόσφατα και απότομα, αλλά πάει αιώνες πίσω, από τότε που οι θρησκευτικοί ταγοί νόθευσαν και παρερμήνευσαν το νόημα των λόγων του Ιησού, του μεγάλου προφήτη από τη Ναζαρέτ, και τον πρόδωσαν με το βίο και την πολιτεία τους. Απλά στην εποχή της πληροφορίας που ζούμε, οι νέοι είναι πολύ πιο απαιτητικοί κι έχουν μάθει να σκέπτονται. Δεν έχετε πια απέναντί σας πρόβατα αλλά σκεπτόμενους και προβληματιζόμενους νέους, με τεράστια υπαρξιακά ερωτήματα στα οποία η Εκκλησία δε μπορεί να δώσει λογικές απαντήσεις. Το "πίστευε και μη ερεύνα" ανήκει άλλωστε σε περασμένες εποχές. Έτσι πολλοί νέοι καταλήγουν στο μηδενισμό των πάντων, και ποιος έχει το ηθικό ανάστημα να τους κρίνει γι’ αυτό;

Σεβασμιότατε, κατανοώ ότι το θρησκευτικό οικοδόμημα «Ορθοδοξία» είναι βαθιά θεμελιωμένο στη χώρα μας, κι ότι στην πλειοψηφία του ο λαός είναι ακόμη δεμένος με τις θρησκευτικές του παραδόσεις. Όμως, όπως διαπιστώνετε κι εσείς, αυτό το δέσιμο δεν έχει αποτρέψει τη σήψη και την παρακμή της κοινωνίας μας, και το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Κάτι μας διαμηνύει το θλιβερό αποτέλεσμα που βιώνουμε σαν κοινωνία. Εσείς δεν παίρνετε το μήνυμα; Δε βλέπετε που γίναμε ένας λαός χωρίς ιερό και όσιο; Τι να τις κάνω εγώ τις παραδόσεις όταν δεν αφυπνίζουν το πνεύμα και δεν αναγεννούν την ψυχή; Τι ωφελούν οι τάχατες «ιερές» παραδόσεις όταν δεν ξυπνούν τις αποχαυνωμένες συνειδήσεις;

Κύριε Ιερώνυμε, για ένα μόνο πράγμα σας ζηλεύω: Έχετε ένα αξίωμα που σας επιτρέπει ν’ απευθύνετε εμπνευσμένο λόγο σ’ έναν ολόκληρο λαό και να τον επηρεάσετε θετικά, πράγμα που είναι αδύνατο για την ταπεινότητά μου. Από το ηλεκτρονικό μετερίζι μας, εγώ και κάποιες άλλες φωνές βοώντων εν τη ερήμω, δεν έχουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και προνόμιο που έχετε εσείς και όλοι οι Ιεράρχες. Τι κρίμα που δεν εκμεταλλεύεστε το θρόνο που ανεβήκατε για να σηματοδοτήσετε μια εθνική παλιγγενεσία. Δε μπορείτε, το ξέρω… Γνωρίζω, δυστυχώς, και το γιατί δε μπορείτε. Το γνωρίζω, θλίβομαι και δεν ελπίζω σε θαύματα.

Αγαπητέ, και τραγικέ, κύριε Ιερώνυμε. Έχω τη διαίσθηση ότι είστε ευγενής ψυχή, αλλά είστε κι εσείς θύμα του θρησκευτικού κατεστημένου. Ίσως η ψυχή σας θα ήθελε να πετάξει αλλά είναι δέσμια ενός θρησκευτικού οργανισμού-τέρατος που την έχει φυλακίσει. Ναι, σωστά είπατε ότι οι απέναντί σας είναι εντός των τειχών. Αν όμως παρατηρήσετε καλύτερα θα τους δείτε θρονιασμένους και εντός των τειχών της ίδιας της Εκκλησίας. Η ίδια η Εκκλησία αντιστρατεύεται τον εαυτό της. Η ίδια η Εκκλησία πολεμάει λυσσωδώς την Εκκλησία. Και ο πόλεμος αυτός διενεργείται πρωτίστως μέσα στην ψυχή και στη συνείδηση του κάθε ιεράρχη, του κάθε κληρικού, του κάθε ρασοφόρου. Είναι ένας διαρκής πόλεμος μεταξύ της αλήθειας που ψιθυρίζει το πνεύμα μέσα σας και του ψεύδους που διαλαλείτε με τα χείλη σας και προσυπογράφετε με τα έργα σας.

«Έτσι ο επανευαγγελισμός του λαού μας γίνεται προτεραιότης», είπατε. Δηλαδή δεν ήταν πάντα προτεραιότης; Δεν είναι αυτό το πρωταρχικό έργο σας; Δεν είναι αυτή η αποστολή σας; Τώρα θα γίνει προτεραιότης; Έστω… Μα εσάς, την Ιεραρχία και σύσσωμο τον κλήρο, ποιος θα σας επανευαγγελίσει, κύριε Ιερώνυμε; Αν, βέβαια ήσασταν ποτέ ευαγγελισμένοι με την έννοια που είχε δώσει στον ευαγγελισμό ο Ιησούς… Εδώ είναι το πρόβλημα. Για να ευαγγελίσετε σωστά και αποτελεσματικά πρέπει πρώτα να ευαγγελιστείτε εσείς οι ίδιοι. Πώς; Πανεύκολο! Δε λέτε ότι έχετε άμεση επαφή με το Άγιο Πνεύμα, μάλιστα και την αποκλειστικότητα; Προσευχηθείτε λοιπόν για να φωτιστείτε ως προς το τι πήγε στραβά. Αν είστε ειλικρινείς στην αναζήτηση της αλήθειας, κι αν παραμερίσετε τα αξιώματα, τον πλούτο, τις τιμές και τη δόξα, θα σοκαριστείτε με όσα θα ανακαλύψετε. Διότι η αλήθεια είναι πολύ απλή, κύριε Ιερώνυμε. Εσείς την περιπλέξατε φράζοντας τη βασιλεία των ουρανών ενώπιον των ανθρώπων, γινόμενοι σκότος αντί για φως που προόριζε ο Ιησούς τους μαθητές του να γίνουν.

Είπατε και το άλλο που σοκάρει εκείνους που θέλετε να επανευαγγελίσετε. Αναφερθήκατε στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, λέγοντας:
«Έχει καταντήσει ένα προσφιλές θέμα για λαϊκισμό, προπαγάνδα και σκοπιμότητες. Για το θέμα αυτό θα κάνει λόγο η ταπεινότης μου που θα αναφερθεί στην Ιστορία του και θα θέσει μια καινούργια προσωπική άποψη». Προφανώς αναφέρεστε στη φημολογούμενη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Λαϊκισμό, λοιπόν, αποκαλείτε το αυτονόητο; Λαϊκισμό θεωρείτε να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, όπως είπε ο Ιησούς; Λαϊκισμό θεωρείτε το χρέος σας να επιστρέψετε στο λαό ένα μικρό έστω μέρος από τον πλούτο που σας παρείχαν οι πιστοί, ελπίζοντας σε μια θέση στον απατηλό παράδεισο που τους τάξατε; Κι αν εσείς δεν είστε συνεπείς στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σας προς το κράτος και το λαό, τι επανευαγγελισμό θα του κάνετε και ποιος θα σας δώσει σημασία;

Αυτά τα λίγα είχα να σας πω, διότι πρέπει κι εγώ να κάνω το χρέος μου. Βλέπετε καθείς εφ’ ώ ετάχθη. Ακόμη και οι μικρές πυγολαμπίδες έχουν κάποια αποστολή στο Σύμπαν…
από Μαρία Σεφέρου

Πηγή...

(ΒΙΚΕΛΟ-ΝΟΤΑΡΟ-ΚΟΥΜΠΕΡΝΤΕΝΟ-ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΑΙΙΚΟΙ) ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ στην Αρχαία Ολυμπία στις 18/10/2009

email από Δημήτρη Κιρκιλέση

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΘΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ......ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥ 2009,ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ (ΒΙΚΕΛΟ-ΝΟΤΑΡΟ-ΚΟΥΜΠΕΡΝΤΕΝΟ-ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΑΙΙΚΟΙ) ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ,
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΜΠΕΡΝΤΕΝ!!!!!!!

Προς επίρρωσιν των παραπάνω,δείτε ένα απόσπασμα από τα... Πορίσματα του Συνεδρίου για την Νεοειδωλολατρία (Εταιρεία Ορθοδόξων Σπουδών)
ενός συνεδρίου που έγινε στο...Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!

ΘΕΟΛΟΓΙΑ
Tο Επιστημονικό Συνέδριο, που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Εταιρεία Ορθοδόξων Σπουδών με θέμα 'Φαινόμενα Νεοειδωλολατρίας. Δωδεκαθεϊσμός - Υποτίμηση Παλαιάς Διαθήκης - Ολυμπιακοί Αγώνες', διεξήγαγε τις εργασίες του από 25-27 Μαΐου 2003 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ανακοινώθηκαν τριάντα τρεις (33) εισηγήσεις από ισαρίθμους ειδικούς εισηγητάς, κληρικούς, μοναχούς, πανεπιστημιακούς καθηγητάς και ερευνητάς.

....
7. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι καρπός της αγάπης του Ελληνισμού για την άθληση του σώματος, παράλληλα με τη καλλιέργεια του πνεύματος. Ενώ όμως είχαν αποκτήσει μεγάλη δόξα, προοδευτικά παρήκμασαν, διότι οι "στεφανίται" αθληταί κατήντησαν "χρηματίται", και έτσι έφθασαν σε πλήρη ανυποληψία κατά τους ελληνιστικούς χρόνους, ώστε η κατάργησή τους το 393 μ.Χ. να είναι η μεγαλύτερη προς αυτούς ευεργεσία. Η αναβίωσή τους στην Γαλλία τον 18ο αιώνα συνδέθηκε με την αναβίωση και της ειδωλολατρίας. Ειδωλολατρική είναι εξ άλλου η καθιερωθείσα από το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας (1936) τελετή της αφής της ολυμπιακής φλόγας, η οποία δυστυχώς σώζεται με το ίδιο τυπικό ως σήμερα.

....
Διαβάστε όλα τα...πορίσματα...εδώ

ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ---> Με τίποτε ΔΕΝ πρέπει να κάνετε Εμβόλιο! -Δείτε γιατί (ελληνικοί υπότιτλοι).


Γράφει η Τοξότις

Κάποιοι λίγοι λένε ακόμη και σήμερα πως υπερβάλουμε...

Κάποιοι περιμένουν από τη νέα κυβέρνηση να "συμμαζέψει" τα υπερβολικά μέτρα για τη "γρίπη των χοίρων" και να "μας προστατέψει" από τον αναγκαστικό εμβολιασμό...

Κάτι τέτοιο περιμένει κανείς μόνο αν δεν είναι σε θέση να δεί, πως πίσω από τη "νέα κυβέρνηση" βρίσκονται τα ίδια "αφεντικά" της παλιάς...
... και πως πλέον "υπεύθυνες" για την υγεία των πολιτών, δεν είναι οι κυβερνήσεις τους, αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας... μέσω του IHR, το οποίο υπέγραψε και η χώρα μας.

Εάν πάψει κανείς να ελπίζει σε "βοήθεια" από εκεί που εκ των πραγμάτων ΠΟΤΕ δεν ήρθε: από τους κινούντες τα νήματα της όποιας εξουσίας, μπορεί και βλέπει καθαρά...

Τα εμβόλια γρίπης, είναι το πιο εξόφθαλμο "φάουλ" τους... Αν και αυτό ακόμη δεν μπορεί να το δει κανείς... τότε μάλλον κάνει καλή δουλειά η προπαγάνδα.


Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πλέον είναι
α) η σωστή απόφαση του γονιού, να μην εμβολιάσει το παιδί του και
β) όλοι οι συνειδητοί πολίτες ο ένας τον άλλο.


Αλληλοβοήθεια μεταξύ μας
και Αφοβία
απέναντι στα ανδρείκελα που μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν καλύτερα "άρρωστους" και "νεκρούς"...

θα τους κάνουμε τέτοια "χάρη"?

Πηγή...

Ο Ιερός Ελαιών και η άφρονη καταπάτησή του από τους "νεοέλληνες".

Η ελιά είχε κεντρικό ρόλο και στην ζωή της Αθήνας. Σύμφωνα με την παράδοση, στη γνωστή αναμέτρηση του Ποσειδώνα με την Παλλάδα Αθηνά για το ποιος θα δώσει το όνομά του στην πόλη, επικράτησε η Aθηνά προσφέροντας στον "κλεινόν άστυ" μία ελιά, σύμβολο ειρήνης, προόδου και δύναμης. Η πόλη έδειξε την ευγνωμοσύνη της δίδοντας το όνομα της θεάς στην πόλη. Ενδεικτικό της σημασίας της ελιάς για την Αθήνα είναι ότι οι Αθηναίοι στα νομίσματά τους απεικόνιζαν την Αθηνά με στεφάνι ελιάς στο κράνος της και έναν αμφορέα με λάδι ή ένα κλαδί ελιάς. Με κλάδους ελιάς ήταν στεφανωμένο και το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός στην Ολυμπία, έργο του Φειδία, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Στην Ακρόπολη υπήρχε η ιερή ελιά της Αθηνάς, η πρώτη ελιά που η θεά Αθηνά χάρισε στους Έλληνες και στην Ακαδημία οι 12 ιερές ελιές, οι μορίαι, και ο ιερός ελαιώνας από τον οποίο προερχόταν το λάδι που δινόταν ως έπαθλο στους νικητές των Παναθηναίων. Tο 480 π.X. όταν οι Πέρσες κατέλαβαν την Aθήνα, έκαψαν την ιερή ελιά, γεγονός που θεωρήθηκε από τους Aθηναίους κακό σημάδι. H θλίψη μετατράπηκε σε χαρά όταν την επόμενη μέρα ο καμένος κορμός είχε βλαστήσει και πάλι.

"Βωβάθηκαν" όσοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ χωρίς να αναγερθεί ταυτόχρονα το Mall του κ.Βωβού...[Κλικάρετε στη φωτογραφία για να μεγεθυνθεί η εικόνα.Όλοι στη φωτογραφία φίλοι και συναγωνιστές για να "σώσουμε οτιδήποτε δεν σώζεται"]

Οριστικό STOP για το Μall Βωβού από το ΣτΕ

"Το ΣτΕ έκρινε ότι σε αντίθεση με το γήπεδο, το Μall του Βωβού (70.000 τμ) και το δεύτερο κτίριο, δημοτικό πολυλειτουργικό κτίριο-Δημαρχείο (42.000τμ) θίγουν το ισοζύγιο πρασίνου και είναι αντίθετα με το άρθρο 24 του συντάγματος.

Ο λόγος ακύρωσης (άρθρο 24) είναι εξαιρετικά ισχυρός και σημαίνει ότι δεν αφήνει περιθώρια στον Βωβό. Καθώς κάνει τη σύγκριση ισοζυγίου με βάση το προεδρικό διάταγμα του 1995 που προβλέπει στον συγκεκριμένο χώρο κοινόχρηστο πράσινο και τον ελάχιστο συντελεστή δόμησης 0,1. Και όχι το 0,8, βάση του οποίου ο βωβός πήρε τον διπλασιασμό του 1,6." - αναδημοσίευση από το INDY
----------------
Δεν δικαιώθηκε ο αγώνας της Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα που αγωνίζεται από το 2004 για την εφαρμογή τουλάχιστον του ΠΔ του 1995 γιατί ακόμα συνεχίζεται για να αποκαλυφτούν οι "διαπλεκόμενοι" αλλά και για να προχωρήσει η ανάπλαση του Ελαιώνα...
Εμείς που συμμετείχαμε ως προσφεύγοντες στο ΣτΕ δεχτήκαμε ύβρεις, απειλές και ακούσαμε μεγαλοστομίες και βαρβαρότητες από το δήμαρχο Αθηναίων κ.Κακλαμάνη "ότι θα γράψει τα ονόματά μας σε μαρμάρινες πλάκες". Τώρα τι έχει να πει ο κ.Κακλαμάνης και εκείνοι της Νομαρχίας που ενέκριναν με τις υπογραφές τους τις διάφορες άδειες κ.λπ.
Οργή μας προξένησε η ανάγνωση του βιογραφικού ενός υποψηφίου βουλευτή της Β΄ Αθήνας που έγραφε μεταξύ των άλλων ότι "αγωνίστηκε για τη μη τσιμεντοποίηση του Ελαιώνα".
Επειδή είμαστε όλοι γνωστοί γνωρίζουμε ποιοι αγωνίστηκαν για τη διάσωση του Ελαιώνα, ποιοι ήταν υπέρμαχοι του Mall, ποιοι μας κορόιδευαν και ποιοι κράτησαν το στόμα τους κλειστό.
----------
Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ.
Πηγή...

Ντορέξ!Για να έρχονται τα Σκοπιανά αεροπλάνα!Ντορέξ...

Είναι παλιό(20 Ιουνίου 2009)Αλλά αντικατοπτρίζει την εικόνα της Dorah!Αυτή που θέλει να γίνει πρόεδρος της Νέας Δούλας!

Η μαλακία δεν έχει όρια στο ΥΠΕΞ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από την σημερινή ΥΠΕΞ και όλο το επιτελείο της.

mat[1].png

Η μακακία δεν έχει όρια στο Ελληνικό ΥΠΕΞ. Επείγει να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από την σημερινή ΥΠΕΞ και όλο το επιτελείο της. Η εξοργιστική πολιτική της κας Ντόρας Μπακογιάννη που δεν σταματάει στιγμή να εξυπηρετεί τους Αμερικανούς φίλους της...συνεχίζει την προδοσία που ξεκίνησε ο μπαμπάς της. Κάθε φορά που θα αναφερθεί στο Σκοπιανό ... θα προκαλέσει τα γέλια με τους "τσιμεντόλιθους" που κατά ριπάς κι αλύπητα εκσφενδονίζει . ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Macedonian ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και του Αμερικάνου ΓΙΩΡΓΑΚΗ επιτρέπει σε αεροπλάνο των Σκοπιανών με τα διακριτικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" να προσγειωθεί στην Κέρκυρα...πατρίδα του γνωστού αποτυχημένου πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη.
Σαν να ΜΗΝ έχουν οι Σκοπιανοί άλλο αεροπλάνο για τον Σερβο-Βούλγαρο συνάδελφο της Ντόρας και κλόουν Μιλόσοσκι , σαν να ΜΗΝ έχουμε εμείς εναν σοβαρό πολιτικό να αναλάβει το Ελληνικό ΥΠΕΞ. Και φυσικά τα γνωστά γαλάζια παπαγαλάκια της ΕΤ3 πήραν οδηγίες από το ΥΠΕΞ κι ανέλαβαν να αποσβέσουν τις αντιδράσεις με γελοιότητες που επίσης δεν έχουν όριο! .
Η υπομονή μας και με τη ΝΔ έχει πλέον εξαντληθεί και ήδη κάποιοι οργανώνουν "εκδρομές" στην Κέρκυρα για να υποδεχτούμε τον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ κ.Μιλόσοσκι. Αντί λοιπόν να τον αναγκάσουμε να έρθει με αυτοκίνητο, ή να έρθει με ανταπόκριση των Αυστριακών αερογραμμών ... η κα Ντόρα απόφάσισε να ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ και την Ελλάδα και τους Έλληνες και να αποδεχτεί έμμεσα ΟΛΗ την Σκοπιανή Μυθολογία γύρω από τη Μακεδονία.

Στο παραπάνω video από το History of Macedonia, σε εκδήλωση των "σκλαβωμένων" Σκοπιανών , (2500 ψήφοι σε σύνολο 2.500.000 Μακεδόνων) , ακούγονται με τη σειρά τα παρακάτω:
- 5:12 " ...;οι Μακεδόνες ζουν στο σκοτάδι στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ.."
- 5:22 " ...; κατέληξε σε γενοκτονία.."
- 6:04 " ...;οι Μακεδόνες της Ελληνικής ΚΑΤΟΧΗΣ ...;"
- 7:55 βλέπουμε τον αλυτρωτικό χάρτη της "Ενωμένης Μακεδονίας"
- 9:01 " ...;ζουν ελεύθερα στην δική τους ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ...;"
- 9:15 " ...;Η Δημοκρατία της Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δώσει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ...;"
Όλα τα παραπάνω αποτελούν ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ των Σκοπιανών και κάποιοι αληταράδες Έλληνες Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί πρακτορίσκοι μιλούν για δικαίωμα ... αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών ως "Μακεδόνες" και άλλα τέτοια χλεπονιάρικα.
Για να μειωθούν οι Ελληνικές πατριωτικές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο το "σύστημα" προώθησε μετά μανίας, απάτης και ψεμμάτων τον γνωστό καραγκιοζάκο, φιλοσκοπιανό και Βουλγαρικής καταγωγής Μιχάλη Τρεμόπουλο ...δήθεν ως οικολόγο. Ολόκληρο το σύστημα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ...λειτουργεί ενάντια στη δική μας θέληση και κυρίως ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Στις επόμενες εκλογές πρέπει το "μήνυμα" να είναι ακόμα πιο ηχηρό και στοχευμένο διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΤΕΤΟΙΑ ξεδιαντροπιά και παχυδερμία που δεν έχουν προηγούμενο.
http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/06/blog-post_19.html
Πηγή...

Κι είναι όλοι αποστάτες...!Όλοι εκτός από τον Ψωμιάδη!

Αν οι ΝεοΔημοκράτες ήταν χειραφετημένοι κομματικά και πολιτικά θα έπρεπε να τους στείλουν και τους τρεις στο διάολο.Αλλά τι να περιμένεις από απολιτίκ και αχριστίκ ανεγκέφαλους,που νομίζουν ότι αυτοί είναι...οι καθαρόαιμοι...Έλληνες,τρομάρα τους!Αν είχαν λίγο αυτοσεβασμό στην ύπαρξή τους θα περίμενε κανείς ότι στο..."συνέδριο" θα έκαναν..."επανάσταση"!Επειδή όμως είναι άβουλα πλάσματα και λειτουργούν όπως τα πρόβατα,ακόμα κι έναν γάϊδαρο να τους προτείνουν για αρχηγό,αντί να κάνουν μπεεε,θα ...γκαρίζουν!!

Κι είναι όλοι αποστάτες...
Οι Πειρατές Της Δεξιάς...!
Vavanta
Πηγή...