12 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΙΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;

ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ........"ΕΛΛΗΝΕΣ"!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://kourdistoportocali.blogspot.com

Σάββατο, 10 Ιανουάριος 2009

Διεθνής Σάλος με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του "Protothema.gr"> Βόμβες θανάτου μέσω Ελλάδας, για τη Γάζα


του Χάρη Μπότσαρη

Απο το λιμάνι του Αστακού στο Άσντοντ του Ισραήλ

(σημ.ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ:Το...Άσντοντ,είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ πόλις της Παλαιστίνης,η...Άζωτος....Με τις υγείες σας Έλληνες!!!!)

www.protothema.gr/content.php?id=21540

Μετά την αποκάλυψη για τον εφοδιασμό των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων με πυρομαχικά των ΗΠΑ μέσω της Ελλάδας εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας υποστήριξε ότι το φορτίο δεν προορίζεται για τις επιχειρήσεις της Γάζας αλλά για αποθήκευση στο Ισραήλ.

Ο σμηναγός Πάτρικ Ράϊντερ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ αποθηκεύουν πυρομαχικά σε ορισμένες χώρες για να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως σε περίπτωση ανάγκης και ανάμεσα σ’ αυτές είναι το Ισραήλ με απόφαση του Κογκρέσσου από το 1990.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαγωνισμού τα «πυρομαχικά» θα είναι τοποθετημένα σε 325 κοντέϊνερς των 20 ποδών και η μεταφορά θα γίνει από το λιμάνι του Αστακού στο Άσντοντ του Ισραήλ εντός του Ιανουαρίου.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας ΗΠΑ δεν έδωσε για λόγους ασφάλειας λεπτομέρειες για τα πυρομαχικά και στοιχεία για τα λιμάνια φόρτωσης-εκφόρτωσης, αλλά επιβεβαίωσε τον εφοδιασμό που όπως είπε «ήταν προγραμματισμένος» και ισχυρίστηκε ότι το φορτίο δεν έχει σχέση με τον πόλεμο στη Γάζα.

Τον διαγωνισμό μεταφοράς του φορτίου από τον Αστακό στο Άσντοντ (βόρεια σύνορα Γάζας) κέρδισε γερμανική πλοιοκτήτρια εταιρεία που αρνήθηκε οποιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με το φορτίο.

Τον Σεπτέμβριο 2008 το Κογκρέσσο ενέκρινε την πώληση προς το Ισραήλ 1.000 bunker-buster missiles GBU-39 που κατευθύνονται μέσω GPS .

Οι GBU-39 θεωρούνται από τις πιο εξελιγμένες και ακριβείς βόμβες στον κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του εφοδιασμού του Ισραήλ με αμερικανικά πυρομαχικά μέσω Ελλάδας δημιουργεί κρίσιμα ερωτήματα, ιδιαίτερα καθώς συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα:

-Γιατί χρησιμοποιείται ελληνικό λιμάνι για μεταφορά υλικών που σκορπίζουν τον θάνατο;

-Τι γνωρίζουν για την υπόθεση τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας και Εμπ. Ναυτιλείας;

-Τι περιέχουν τα κοντέϊνερς στον Αστακό και αν στο φορτίο περιλαμβάνονται οι απαγορευμένες βόμβες διασποράς ποιά είναι η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης;

Σχετικό θέμα: Οι ΗΠΑ εφοδιάζουν το Ισραήλ με πυρομαχικά μέσω Ελλάδας