26 Φεβρουαρίου 2011

“Ευχαριστώ” της Κίνας στην Ελλάδα για τη μεταφορά Κινέζων από τη Λιβύη!

Το ευχαριστώ των Ελλήνων μάλλον δεν πρόκειται να ακουστεί!
Μα πως διάολο έγινε να απεγκλωβίσει με τόση άνεση (το ελληνικό κράτος) τους Κινέζους από τη Λιβύη και αδυνατεί να πράξει το ίδιο για τους Έλληνες;
 
Ο Κινέζος πρωθυπουργός, Γουέν Τζιαμπάο, εξέφρασε σε ευχαριστήρια επιστολή του την ευγνωμοσύνη του στον Έλληνα πρωθυπουργό, σχετικά με τη συμβολή της Ελλάδας στην απομάκρυνση των Κινέζων πολιτών από τη Λιβύη.
 Ο Τζιαμπάο υπογραμμίζει την άμεση ανταπόκριση της ελληνικής κυβέρνησης στο αίτημα της Κίνας για απομάκρυνση των ανθρώπων της από την Λιβύη με την έγκριση του σχεδίου μεταφοράς τους με ναυλωμένα πλοία μέσω Κρήτης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι κινδύνευσαν πάνω από 30.000 Κινέζοι.

Sueddeutsche Zeitung: "Λιβύη, ένα κράτος διαλύεται"

Κάποτε ο Καντάφι εφοδίαζε τους τρομοκράτες όλου του κόσμου με όπλα και λεφτά. Κι όμως κάποια στιγμή άρχισε ο υπόλοιπος κόσμος να κάνει τα γλυκά μάτια στον ηγέτη της Λιβύης, επειδή έχει κάτι που όλοι θέλουν: πετρέλαιο. Τώρα του γυρνάνε και πάλι την πλάτη, αλλά προφανώς του είναι αδιάφορες οι αντιδράσεις του έξω κόσμου. Είναι αποφασισμένος να πνίξει τους αντιπάλους του στο αίμα, ενώ μπορεί να καταλήξει λιντσαρισμένος στους δρόμους της Τρίπολης.
Στο κράτος του Μουαμάρ αλ Καντάφι οι εκπλήξεις ήταν πάντοτε στην ημερήσια διάταξη. Ο ηγέτης της επανάστασης εφοδίαζε δεκάδες οργανώσεις με όπλα, από την ΕΤΑ στη χώρα των Βάσκων μέχρι τους αντάρτες στις Φιλιππίνες και έδινε λεφτά σε κάθε τρομοκρατική οργάνωση που τον ενέπνεε. Έδινε εντολή στους ανθρώπους του να τινάζουν στον αέρα αεροπλάνα πάνω από το Λόκερμπι και τη Σαχάρα, με αποτέλεσμα ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν να αναθέσει στην αεροπορία του να βομβαρδίσει το «λυσσασμένο σκυλί».
Μετά, αίφνης, ο Καντάφι

Ιράκ: αιματηρά επεισόδια στις διαδηλώσεις

 
Συνολικά 7 διαδηλωτές σκοτώθηκαν και ακόμη 30 τραυματίστηκαν σε επεμβάσεις της αστυνομίας για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους σε βόρειες περιοχές του Ιράκ.

 
Πιο συγκεκριμένα στην επέμβαση της αστυνομίας στη Μοσούλη 5 διαδηλωτές σκοτώθηκαν και

Κατέρρευσε η εκκλησία του Χριστού!


Τελείως απροστάτευτους* άφησε τους πιστούς του, αλλά και τον οίκο Του στην Νέα Ζηλανδία ο Χριστός. Κατέρρευσε ακόμη και η εκκλησία του Χριστού...οιωνός;
*Τουλάχιστον 65 νεκροί και περίπου 200 εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, το Κράιστσερτς (μετ. Εκκλησία του Χριστού).

Μικρή φωτογραφία (AP): Ανεύρεση των θυμάτων στον Καθεδρικό Ναό του Κράιστσερτς.

Η ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ...

Το σκάνδαλο των σκανδάλων! Αυτοί θα βάλουν κανόνες διαφάνειας; Ποιος τους εμπιστεύεται; Ολόκληρη η Συνέντευξη Τσουκάτου…

…στο CRASH (αγοράστε το, είναι συλλεκτικό και μπορείτε να το τρίβετε στη μούρη των υπουργών, βουλευτών, αξιωματούχων και λοιπών πολιτικών απατεώνων και ψευτών).
Η συνέντευξη που ακολουθεί ολόκληρη (με ένα κλικ σε κάθε εικόνα -από τις 14- μπορείτε να τη διαβάσετε σε μεγέθυνση), ουσιαστικά -μέσω φωτορεπορτάζ- στέλνει σαφέστατο μήνυμα!
Αν πληρώσω μόνο εγώ, θα σας πάρω ΟΛΟΥΣ/ΕΣ μαζί μου!
Τα φάγαμε μαζί ως κόμματα. Γι’ αυτό ή κάνετε πάσο... (όπως ακριβώς με όλα τα λαμόγια της πρώην και σημερινής κυβέρνησης), ή σας παίρνω μαζί μου στον λάκο!
Άντε τώρα να ξαναβγεί και να ψελλίζει περί διαφάνειας και πράσινα άλογα ο ΓΑΠ!