18 Φεβρουαρίου 2009

Δικάστηκε το Ελληνικό Δημόσιο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο,από Έλληνα πολίτη!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Τα μπλογκ απαξιώνουν τους θεσμούς κι αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία;

Από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...
Καταδίκη για τον υφυπουργό Άμυνας!
Πολίτης δικαιώθηκε και παίρνει αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο επειδή δεν προχώρησαν από τη Βουλή οι εγκλήσεις του σε βάρος του κ. Τασούλα όταν ήταν δήμαρχος Κηφισιάς...
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Πριν εκλεγεί βουλευτής Ιωαννίνων, το 2000, ο σημερινός υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Τασούλας διετέλεσε (κατά την περίοδο 1994-1998), δήμαρχος Κηφισιάς. Κατά την περίοδο εκείνη είχαν προκληθεί προστιβές για την κατασκευή κάποιων έργων στην περιοχή του δήμου. Ο ιδιώτης εργολάβος που θεώρησε ότι αδικήθηκε έκανε μήνυση σε βάρος του κ. Τασούλα ως δημάρχου οι διαδικασίες για την εκδίκαση της οποίας ωστόσο προχώρησαν όταν πια εκείνος είχε εκλεγεί ήδη βουλευτής.
Ο φάκελος πήγε στη Βουλή ως τη μόνη αρμόδια για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Τασούλα. Κατά τα ειωθότα όμως η Βουλή απέρριψε το αίτημα και δεν έγινε άρση της ασυλίας, οπότε δεν προχώρησε και η εκδίκαση της μήνυσης.
Ο ιδιώτης δεν σταμάτησε εκεί. Προσέφυγε στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι από την μην εκδίκαση της υπόθεσής του, λόγω της μη άρσης της ασυλίας του κ. Τασούλα, δεν αντιμετωπίστηκε ισότιμα ως πολίτης υπέστη βλάβη. Και το δικαστήριο έβγαλε απόφαση με την οποία τον δικαιώνει και καταδικάζει το ελληνικό δημόσιο να του δώσει μια σημαντική αποζημίωση αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τη βλάβη που υπέστη επειδή δεν προχώρησε η δικαστική αξίωσή του από τον κ. Τασούλα για την περίοδο που ήταν δημάρχος Κηφισιάς!
* Η βουλή δεν έκανε άρση ασυλίας…
Τώρα τα μπλογκ, πάντα συκοφαντικά, ανακινούν τέτοια απλά ζητήματα γιατί απαξιώνουν τους θεσμούς!
Μην διαβάζετε μπλογκ, μόνον εφημερίδες και να κοιτάτε επιμελώς τα κανάλια, τις μόνες αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης!

ALARM - Codex Alimentarius: Το απόλυτο διατροφικό μέσο μαζικής εξόντωσης; Η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνική μαγεία (μαγγανεία);

Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με τους απόλυτους εχθρούς του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και της ύπαρξής του πάνω στον πλανήτη!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
ALARM - Codex Alimentarius: Το απόλυτο διατροφικό μέσο μαζικής εξόντωσης; Η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνική μαγεία (μαγγανεία);


Codex Alimentarius: Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού



Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να «ομογενοποιήσουν» τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής...


Επιμέλεια - προσαρμογή: Χρήστος Βαγενάς

Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Διατροφικού Κώδικα {Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή. Σύμφωνα με την ανα­κοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κώδικα
(http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp), αποστολή του είναι να «προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών και να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, προωθώντας παράλληλα τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής και λαμβάνονται από διεθνείς κυβερνητι­κούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς».
Η λειτουργία του Δια­τροφικού Κώδικα στηρίζεται σε μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization - FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization - WHO).
Η ιστορία του Κώδικα αρχίζει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραί­τητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζο­νταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.
Ωστόσο, εμπνευστής του διατροφικού κώδικα σιη σύγχρονη -οργουελική- εκδοχή ιου (σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, Sp. Rima E. Laibow M.D., από ομι­λία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής - Codex and Nutricide, 2005).

συνέχεια εδώ:
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=10340&catid=104#10340

-----

ΜΥΚ.-ΛΟΚ. Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ.Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ 300.

Δεν πεινώ,δεν διψώ,δεν νυστάζω,δεν κρυώνω,μόνο στέκομαι αθέατος και παρακολουθώ!Επιτίθεμαι,κτυπώ,επανακτυπώ και αποσύρομαι!
ΑΘΕΑΤΟΣ.......
=====================================================
--------------------------------------------------------------------------
http://kostasxan.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

ΜΥΚ: Ένα αληθινό περιστατικό της δράσης της μονάδας υποβρυχίων καταστροφών


Άφησαν πίσω τους μόνο τον θάνατο

Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή αλλά δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί λόγω του υψίστου βαθμού απορρήτου που υπήρξε και της δράσης που ανέλαβε μία Ελληνική ομάδα. Η όλη επιχείρηση έγινε «προς παραδειγματισμό» και μέχρι σήμερα αυτοί που τότε είχαν πάρει το μήνυμα, εξακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στη χώρα μας.
Η ιστορία μου μεταφέρθηκε από αγιορίτη μοναχό, στον οποίο εξιστορήθηκε από έναν από τους πρωταγωνιστές της και ο οποίος ζήτησε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ηρεμήσει μετά από αυτά που για την πατρίδα του έκανε.
Η ιστορία ξεκινάει κάπου στο 1993, όταν βρέθηκε νεκρός λιμενικός στην περιοχή της Ηπείρου. Τον είχαν σκοτώσει Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, επειδή προφανώς «έπεσε επάνω» τους κατά την μεταφορά ναρκωτικών στη χώρα μας. Η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα δελτία ειδήσεων και από όλα τα ΜΜΕ. Η δράση των συμμοριών Αλβανών που εμπορεύονταν τον λευκό θάνατο είχε αυξηθεί το τελευταίο διάστημα πριν την δολοφονία του άτυχου λιμενικού και η ίδια η εκτέλεσή του (περί εκτελέσεως επρόκειτο) έδειχνε πως οι Αλβανοί λαθρέμποροι είχαν αποθρασυνθεί.

Η αρμόδια Υπηρεσία Πληροφοριών είχε ήδη συλλέξει όλες τις πληροφορίες για μία συγκεκριμένη ομάδα, που δραστηριοποιούνταν στο Ιόνιο και που είχε αρκετά μέλη, περίπου 70, που ασχολούνταν με την μεταφορά και την ασφάλεια των ναρκωτικών προς τη χώρα μας. Ήδη ήταν γνωστός ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως έδρα της «επιχείρησής» τους και δεν ήταν άλλος από ένα παραλιακό ξενοδοχείο στην Αλβανία, που μέχρι πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούνταν από τα μέλη του κόμματος του Χότζα για να πραγματοποιούν τις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο βρισκόταν απέναντι από την Κέρκυρα κι έτσι θα ήταν πολύ εύκολο να πλησιάσει κανείς σε αυτό αλλά και να διαφύγει πάρα πολύ γρήγορα.
Το ίδιο βράδυ, του θανάτου του λιμενικού, μία επίλεκτη ομάδα, αποτελούμενη από 5 άνδρες, με μία εξωλέμβιο έφυγε από την Κέρκυρα για να «επισκεφθεί» τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μισή ώρα αργότερα, αθόρυβα τέσσερις άνδρες της ομάδας έβγαιναν μέσα από την θάλασσα στην παραλία του ξενοδοχείου, ενώ ο πέμπτος είχε βρει ένα σημείο όπου έκρυψε την εξωλέμβιο και σύμφωνα με το σχέδιο πήρε την κατάλληλη θέση για υποστήριξη των υπολοίπων κατά την έξοδό τους.
Με πλήρη εξοπλισμό και με διόπτρες νυχτερινής όρασης και οι πέντε «εισβολείς» κινιόντουσαν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι βλέποντας τα πάντα, ενώ δεν τους έβλεπε κανείς. Οι σιγαστήρες στα μικρά ταχυβόλα που επέλεξαν, ιδανικά για δράση σε μικρούς χώρους και για μικρές αποστάσεις, σε λίγο άρχισαν να ακούγονται ελαφριά μέσα στη νύχτα. Οι κάμερες που είχαν ενσωματωμένες στο δεξιό μέρος του κεφαλιού τους, κατέγραφαν όλα τα «περιστατικά». Ανέβηκαν γρήγορα την ανηφόρα από την παραλία μέχρι το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, χωρίς να υπάρξει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Η είσοδός τους έγινε με πλήρη αλληλοκάλυψη και μετά από λίγα λεπτά βγήκαν και άρχισαν να κατηφορίζουν προς την παραλία, αλληλοκαλυπτόμενοι. Δεν είχε ακουστεί ούτε ένας κανονικός πυροβολισμός. Δεν πρόλαβε κανείς από τους «ενοίκους» του ξενοδοχείου-γιάφκα να καταλάβει τι ακριβώς έγινε. Πολύ γρήγορα, ο πέμπτος της ομάδας άρχισε να τους καλύπτει με πυρά εξ αποστάσεως, προκειμένου να δημιουργήσει περισσότερη σύγχυση. Στην διόπτρα του όμως δεν έβλεπε κανέναν. Δεν βγήκε κανείς έξω…
Η ομάδα των τεσσάρων ανδρών μετακινήθηκε πολύ γρήγορα προς την εξωλέμβιο. Όλοι τους συναντήθηκαν, μετρήθηκαν γρήγορα και ξεκίνησαν. Θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν, «βραδιά εκπαίδευσης», αλλά δεν ήταν... Αυτό το γνώριζαν ήδη περισσότεροι από 50 Αλβανοί κακοποιοί που δεν είδαν τον ήλιο να ανατέλλει την επομένη ημέρα…
Από τότε, οι κινήσεις των Αλβανών εμπόρων του λευκού θανάτου στο Ιόνιο, μειώθηκαν πάρα πολύ. Πήραν μία απάντηση που τους έκανε να καταλάβουν πως εάν θέλουν παιχνίδια, θα πρέπει να γνωρίζουν και να τα παίζουν μέχρι τέλους… Οι άνδρες που συμμετείχαν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι γι αυτό που έκαναν, αλλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση…
Την ημέρα της κηδείας του άτυχου λιμενικού, η ψυχή του σίγουρα θα χαμογελούσε ικανοποιημένη, έστω και μετά θάνατον…


Σχετικό θέμα: Ο πρώτος "βατραχάνθρωπος"(Ο.Υ.Κ.ας) ήταν Έλληνας!