24 Ιουλίου 2008

Περί τάφου του Μ.Αλεξάνδρου!.

Ανεξάρτητα του τι μπορεί να βρεθεί,θα είναι ακόμα ένα έγκλημα κατά της Ελλάδος η πλημμελής φύλαξη της περιοχής και η μη συστηματική ανασκαφή!!!.

___________________________________________________________________
Από το http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ



ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΦΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΒΕΡΜΙΟ , ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΤΗΝ «ΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ»

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ-ΗΜΑΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ , ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ , ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ Γ΄ Ή ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΠΗΛΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ( ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟΘΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Η Λ΄ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ , Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΥΠΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ PARTY.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΣΚΑΦΗ ( ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΚΕΙ) ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ( ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ , ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ.

Ο ΕΝΗΜΕΡΟΣ
0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Η πενία των δικαστών!!!!!.

Zougla online - Έδωσαν 80% αύξηση στους μισθούς των δικαστών

Ελλάς,ως πότε θα είσαι έρμεον των κάπηλων;;;.


Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

Σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα στην Εορδαία στο έλεος των αρχαιοκάπηλων;

Email από
en***@gmail.com


"ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 - 6.500 Π.Χ
ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΥΡΗΜΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 2006.ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ' ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ( ΒΛΕΠΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ) ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΣ – ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ,Ο ΕΝΗΜΕΡΟΣ."
(*φωτογ.αρχείου)

Κάτι κρύβει αυτή η απόφαση!!.

Alkimos archive: Πάγωμα κονδυλίων για τη Βουλγαρία από Ε.Ε.

Οι μεταξωτές....βάρκες,πρέπει να πληρώνονται!!!!!.

Από τη http://www.zougla.gr/

"Ο Αλογοσκούφης μου κατέστρεψε τη ζωή"

23 Ιουλίου 2008, 21:01

Γιώργος Στεργιόπουλος

Ο επιχειρηματίας, Βασίλης Μπρέκος, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, μιλά στη zougla.gr. Yποστηρίζει ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης τον χρησιμοποίησε, για να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του το 2004, τον χρέωσε και του κατέστρεψε την οικογένεια.

Τα χρέη που προκληθήκαν από το επιχειρηματικό άνοιγμά του για τον τότε βουλευτή και σημερινό Υπουργό τον οδήγησαν στην οικονομική και οικογενειακή καταστροφή.

Απευθυνόμενος προς τον Υπουργό στη συνέντευξη, λέει:

« Όταν, για να γίνεις Μπεν Χουρ της Οικονομίας, μισθώνεις καθαρόαιμα με μόνο καπάρο το λόγο σου και στη γραμμή τερματισμού, έχοντας βγει πρώτος, ξεχνάς ακόμα και νερό να τους δώσεις, θεωρώντας τα πλέον άχρηστα υποζύγια, έρχεται μοιραία κάποια στιγμή που, όταν αναφωνείς: «Το βασίλειο μου για ένα άλογο»…ούτε το ντορή του μανάβη δεν θα βρεις πρόσφορο. Σφετερίστηκες τον ιδρώτα μου, το μέλλον των παιδιών μου, των ανηλίκων παιδιών μου, που αριστεύουν παντού, επειδή έτσι το θέλεις εσύ…υπερόπτη, αχάριστε και ανάξιε για το πόστο σου Υπουργέ».

Για την προσπάθεια να πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν, είπε:

«Εξάντλησα όλα τα μέσα για να τους πείσω, ότι τουλάχιστον έπρεπε να μου εξοφλήσουν αυτά που ξόδεψα για την προεκλογική τους εκστρατεία το 2004. Επισκέφτηκα αμέτρητες φορές το Σωτήρη Νικολαρόπουλο, για να διευθετήσουμε το θέμα, αλλά κάθε φορά, όπως αποδείχτηκε, απλά με κορόιδευαν. Αυτοί νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με σκουπίδι και με τον τρόπο τους με πετούσαν στη χωματερή της πολίτικης ζωής, εκεί που συνήθως πετούν όλους αυτούς που τους πιστεύουν και τους στηρίζουν. Φτάνει όμως η κοροϊδία. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε όρια. Τα δικά μου εξαντλήθηκαν. Θα δούμε στα δικαστήρια ποιος έχει δίκιο, έτσι επέλεξε ο Υπουργός της Εθνικής μας Οικονομίας. Και αν νομίζει ότι τον φοβάμαι, πείτε του ότι κάνει λάθος. Ό,τι είχε σημασία για μένα το έχασα. Μου διέλυσε την οικογένεια. Ό,τι χάσω από εδώ και περά δεν θα με νοιάξει. Μόνο να δικαιωθώ στα μάτια των παιδιών μου θέλω».

Ο κ. Μπρέκος κατηγορεί τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο κ. Αλογοσκούφης προσέλαβε την εταιρεία του μηνυτή ODRER TAKER «Χρονοπούλου Ασημίνα και Σία Ε.Ε.», για προώθηση προεκλογικών φυλλαδίων την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρει ο μηνυτής, προχώρησε σε 3.650 παραδόσεις προεκλογικού υλικού, για τις οποίες μάλιστα χρειάστηκε να προσλάβει επιπλέον υπαλλήλους, το κόστος των οποίων – σύμφωνα με τη μήνυση – φτάνει τις 280.000 ευρώ. Ο κ. Μπρέκος υποστηρίζει ότι μετά το πέρας της εργασίας του είχε σειρά συνομιλιών και ραντεβού για να πληρωθεί, τα οποία όμως απέβησαν άκαρπα. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη, ως τρόπο κάλυψης της αμοιβής του, του πρότειναν να πληρωθεί μέσω οργανισμών και επιχειρήσεων, οι οποίες με την παρέμβαση του Υπουργού θα του ανέθεταν εργασίες σχετικές με τη δραστηριότητα της εταιρείας του. Έτσι, τον παρέπεμψαν στην Εθνική Τράπεζα, στα Super Fast Ferries, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στον ΟΠΑΠ, στα Κρατικά Λαχεία, στη Γενική Ταχυδρομική, στον ΟΔΙΕ και τέλος στην ΙΘ΄ΔΟΥ Αθηνών, η οποία του σφράγισε κι ένα μπλοκ τιμολογίων.

Στη μήνυση παραθέτει σειρά εξωδίκων που έχει αποστείλει προς τον κ. Αλογοσκούφη, ενώ μάρτυρες προτείνει μεταξύ άλλων τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, καθώς και το δημοσιογράφο, κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Εκτυπώστε το Στείλτε το

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Από το http://www.greekalert.com/

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Συν-Έλληνες,

Με σκοπό την περαιτέρω αποδόμηση της εθνολογικής, κοινωνικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας και συνοχής του Ελληνικού λαού σχεδιάζεται από το θερινό τμήμα της Βουλής η μαζική ''Ελληνοποίηση'' μεταναστών με επείγουσες και αδιαφανείς διαδικασίες και εν αγνοία του Ελληνικού λαού, ο οποίος ποτέ δεν ερωτάται και για τίποτε που αφορά το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών, την ιστορία και τους αγώνες των προγόνων του...

Η μαζική αυτή ''Ελληνοποίση'' βασίζεται σε έγγραφο ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ πάνω στην οποία βασίστηκε το υποβολιμαίο ρεπορτάζ της Απογευματινής της Κυριακής.
http://www.kead.gr/Report_8.pdf

Σημειωτέον ότι το προ μηνός αντίστοιχο ρεπορτάζ της Καθημερινής αναφέρεται στο σχέδιο νόμου που ετοιμάστηκε σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση και αναμένει τη σειρά του για να περάσει εν κρυπτώ και παραβύστω διά του θερινού τμήματος της Βουλής.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ''Ελληνοποίηση'' αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων... Σταδιακό εξισλαμισμό... Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε συννόμο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis


Greek Alert


Τα πάντα είναι στημένα!(έχει λάκκο η φάβα).

Alkimos archive: Οικολόγοι Πράσινοι και φασισμός

Αντώνη-Φώτη-Τάκη Οτσόα,Πρέσβη του Παναμά η Ελλάς ευχαριστεί τον Παναμά μέσω εσού!!!!.


Από το http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Διπλωματική νίκη: Ο Παναμάς ήρε την αναγνώριση των Σκοπίων

Τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης του Παναμά ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ και ότι δεσμεύεται να τηρεί τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, μετέφερε ο πρέσβης του Παναμά στην Αθήνα, Αντόνιο Φότι Τάκι Οτσόα, κατά τη συνάντηση του με την υπουργό Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη. «Εκτιμώντας όλες τις πτυχές και εξελίξεις, που σχετίζονται με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ανακοινώσαμε στην υπουργό Εξωτερικών ότι σε συνέχεια σειράς συζητήσεων, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε την ελληνική κυβέρνηση ότι η κυβέρνηση του Παναμά δεσμεύεται να τηρεί τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, σχετικά με την ονομασία της χώρας για διεθνή και διμερή χρήση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διπλωμάτης. Ο Παναμάς είχε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ με τη συνταγματική της ονομασία («Δημοκρατία της Μακεδονίας») το 2002. Βάσει της δήλωσης του πρεσβευτή, ο Παναμάς θα χρησιμοποιεί πλέον την ονομασία "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας". Αυτή η μικρή αλλά σημαντική διπλωματική νίκη έρχεται ως απάντηση σε όλους εκείνους που υποστήριζαν ότι η αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" είναι μονόδρομος αφού 120 και πλέον κράτη την έχουν αναγνωρίσει με τη συνταγματική της ονομασία.

Οι εθελοντές των πολέμων και των επαναστάσεων!!.

Ήταν τιμή για τους επαναστατημένους Έλληνες το 1821 να πολεμούν μαζί τους εκατοντάδες Αμερικανοί!!!.Ήταν τιμή τους και οι άλλοι εθελοντές από τον υπόλοιπο κόσμο.Τόσοι Φιλέλληνες που τα ονόματά τους είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της Ελλάδος.Είναι ΤΙΜΗ και για το μικρό μας blog ,ειδικά σήμερα λόγω της επετείου της αποκατάστασης; της Δημοκρατίας,να φιλοξενούμε έστω κι έτσι αυτούς τους ΗΡΩΕΣ!.Για εμάς είναι όντως ΗΡΩΕΣ γιατί το να συμμετάσχει κάποιος σε έναν πόλεμο εθελοντικά θέλει μεγάλο ψυχικό σθένος,το οποίο πηγάζει από τις ΙΔΕΕΣ των Ελλήνων για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Ο πόλεμος εναντίον κάθε Λαού που θέλει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ανεξάρτητος,κεντρίζει πάντα τις ελεύθερες ψυχές των Ανθρώπων,πόσο μάλλον των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!. Όπως με Υπερηφάνεια εκθειάζουμε τους εθελοντές που πολέμησαν μαζί μας,έτσι πρέπει να εκθειάζουμε και τους δικούς μας εθελοντές όταν πολεμούν μαζί με άλλους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!.ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!!.Υποταγμένοι στο σύστημα είναι γιαυτό και δίνουν ΓΗΝ και ΥΔΩΡ στους νικητές!!!!!!.

_________________________________________________

Από το http://strategy-geopolitics.blogspot.com/


"Το ταξίδι ενός εθελοντή"

Από τον Απρίλιο του 1992 που ξεκίνησε ο πόλεμος στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία έως και τον Νοέμβριο του 1995 που έληξε, αρκετοί Έλληνες ηλικίας 18 έως και 35 ετών πήραν μέρος σε αυτόν εθελοντικά μέσα από τις γραμμές του Σερβοβοσνιακού στρατού. Ορισμένοι τραυματίστηκαν, κάποιων η τύχη ακόμα αγνοείται. Μέσα από το βιβλίο θα φανούν μερικοί να προσφωνούνται με τα μικρά τους ονόματα.Το βιβλίο αυτό δεν έχει σκοπό να ηρωποιήσει όλα αυτά τα παιδιά. Όμως είναι σίγουρο πως σε αυτήν την Ελλάδα, την Ελλάδα της δανεικής χλιδής και της ιστορικής αμνησίας, υπήρξαν κάποιοι Έλληνες που βάδισαν αντίθετα στο ρεύμα, που ξεπερνώντας τον εαυτό τους ξεπέρασαν την ψυχή αυτής ακριβώς της Ελλάδας, που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, που ο κόσμος συζήτησε γι΄αυτούς, που το ελεύθερο πέταγμα τους ενσάρκωσε την ιδέα του δυνατού πατριωτισμού και της ελεύθερης τόλμης. Για αυτούς τους Έλληνες θα διαβάσετε, με τις αδυναμίες και τα προτερήματά τους, τις σκέψεις και τις ιδέες τους, τους Έλληνες εθελοντές. Ένας από αυτούς είναι και ο Κυριάκος Καθάριος συγγραφέας του βιβλίου "Το ταξίδι του Εθελοντή" στο οποίο περιγράφει τις μνήμες του από την συμμετοχή του στον πόλεμο της Σερβίας.

Διαβάστε: Kυριάκου Καθάριου, "Το ταξίδι ενός εθελοντή", εκδ. Πελασγός, Αθήνα, 2007.