23 Δεκεμβρίου 2008

Πως να πάει καλά η νεα χρονιά!!!!

Νομίζατε ότι θα μας ξέχναγε;;;;Χα!
Ο...καλλίτερος οιωνός για τη νέα χρονιά!!!!!!
Σκορδοκέφαλα,γιατί οι σκορδοπλεξίδες είναι ακριβές!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2008

Be Cool!

Αυτοσυγκράτηση ζήτησε από όλες τις άνετες πολιτικές δυνάμεις ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον άνετο πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πρέπει να υπάρξει, πρόσθεσε, μια έντιμη ανταλλαγή απόψεων και άνετος δημοκρατικός διάλογος, ο οποίος έχει λείψει, όπως ανέφερε, από τη χώρα μας.
Ο κ. Μητσοτάκης εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε κατά της πιθανότητας πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι η Ν.Δ. έχει τρία χρόνια μπροστά της για να κυβερνήσει και διαθέτει σταθερή και άνετη πλειοψηφία.
Επίσης ανέφερε ότι η παγκόσμια οικονομία, ολόκληρος ο κόσμος και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα σημειώνοντας και πως είχε με τον κ. Καραμανλή μια άνετη ανταλλαγή απόψεων.
Όλοι, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, πρέπει το κατά δυνατόν να κινηθούν υπεύθυνα και άνετα, και τα κόμματα και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων. Δεν πρέπει, πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός, να βουλιάξουμε ή να κάψουμε άνετα τον τόπο.
Απαντώντας σε ερώτηση εάν η Ν.Δ. μπορεί να αναστρέψει προβάδισμα που έχει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θέλει να κάνει άνετες δηλώσεις και ευχήθηκε «Καλές γιορτές και ο Θεός να βοηθήσει» με την άνεση του.
Τη συνάντηση είχε ζητήσει ο ίδιος ο άνετος, επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να συζητήσουν για την οικονομία και για ενδεχόμενο ανασχηματισμό που δεν θα προκαλούσε πρόβλημα στα άνετα μέλη της οικογενείας του.