20 Μαΐου 2011

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ WINSCONSIN!

Επειδή το προηγούμενο βίντεο...εδώ το κατέβασαν,...δείτε το από αλλού... 
Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα παράξενα και περίεργα γεγονότα πληθαίνουν,όπως και οι αποκαλύψεις για τους παγκόσμιους κατακτητές!Δεν πρέπει να λανθάνει της προσοχής ότι τα περί Στράους Κοέν και άλλα συναφή συνέβησαν κατά την φάση της Σελήνης!Η οποία βρέθηκε στην πιο κοντινή απόσταση από τη Γη!Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε όταν εντός του Θέρους θα ευθυγραμμισθούν οι πλανήτες! 

Την Παρασκευή γράψαμε για το περίεργο γεγονός που συνέβη στις 12 ΜΑΪΟΥ στο  Fort Worth που βρίσκεται στην πολιτεία του Texas . Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, καλό θα είναι πριν συνεχίσουν το άρθρο να διαβάσουν πρώτα την προηγούμενη ανάρτηση μας  με το περιστατικό ΕΔΩ.


Σήμερα βλέπουμε ένα  νέο ερασιτεχνικό βίντεο πανομοιότυπο  με το προηγούμενο συμβάν που έγινε ακριβώς την ίδια νύχτα.  Η μόνη διαφορά είναι η τοποθεσία, μια και αυτό συνέβη στο Fort Atkinson που βρίσκεται στην πολιτεία του Winscosin!



Λόγω της χαμηλής ποιότητας του βίντεο δεν καταλαβαίνουμε αν το φωτεινό αντικείμενο που φαίνεται είναι το φεγγάρι ή κάποιο άγνωστο αντικείμενο σαν εκείνα που εμφανίζονται στο άλλο βίντεο. Ωστόσο μαρτυρίες ανθρώπων είχαν αναφέρει άγνωστα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό.

Παρακολουθήστε το βίντεο και την συνέχεια του άρθρου: