26 Ιουνίου 2011

Ο Καραμανλής στέλνει επιστολή σε Παπανδρέου για να μάθει τι ήξερε για την απόπειρα δολοφονίας του!


Δεν γράφτηκε σε κανένα Κυριακάτικο ρεπορτάζ, ούτε καν ως υπονοούμενο, κατά συνέπεια θα το γράψουμε εμείς τώρα γιατί έχουμε ενημέρωση εκ των έσω.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής, εντός της προσεχούς εβδομάδας, θα στείλει επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου με την οποία θα του ζητάει να διευκρινίσει ο πρωθυπουργός ποια ενημέρωση είχε από τον Άλεξ Ρόντο...σχετικά με την μυστική έκθεση της Ρωσικής αντικατασκοπείας για την φυσική και πολιτική εξόντωσή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής με την ίδια επιστολή θα ζητήσει από τον Γ. Παπανδρέου να του διευκρινίσει τι ειπώθηκε μεταξύ αυτού και του διοικητής της ΕΥΠ σε πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την εγκυρότητα των πληροφοριών της επιστολής. Στο θέμα θα επανέλθουμε...

fimotro


Πηγή...

Σχόλιο:...ωχωχουχαχα...!Έπονται μαχαίρια...!

Αναβλήθηκε η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ του δημοτικού συμβουλίου Πύργου.Δεκάδες Αγανακτισμένοι πολίτες του Πύργου μαζί με μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων, συμμετείχαν σε εκδήλωση ειρηνικής διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της πόλης, το απόγευμα της Παρασκευής. Σκοπός τους ήταν να εκφράσουν την αντίθεση τους στην οικονομική πολιτική του Δήμου Πύργου, καθώς επίσης και στο θέμα της επιβολής ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη (που είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί για λήψη απόφασης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση).
Όπως επεσήμαναν μεταξύ άλλων, "στην ουσία, η διοίκηση του Δήμου ενοικιάζει το δημόσιο χώρο με στόχο την επιβολή ακόμα ενός δυσβάσταχτου χαρατσιού στους δημότες. Το σύστημα που σκοπεύουν να επιβάλλουν από τη μία επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους και εργαζόμενους που κατέχουν αυτοκίνητο και από την άλλη αντί να λύνει, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στάθμευσης.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!!
Να μην υπογραφει η συμβαση για τη στάθμευση!
Να καταδικάσει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο το μνημόνιο,που εξαθλιώνει τους πολίτες και οδηγεί στο ξεπούλημα της χώρας.
Ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, χωρίς να απαντήσει, εισηγήθηκε την αναβολή της συνεδρίασης και της συζήτησης του θέματος, ενώ οι συγκεντρωμένοι πολίτες αντέδρασαν με συνθήματα,όπως ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73... Η ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ,
Αξίζει να τονιστεί ότι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε μόνο η παράταξη Παρασκευόπουλου,καθώς οι άλλες τρεις παρατάξεις: "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ", "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΚΑΙ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" απείχαν από τη συνεδρίαση διαφωνώντας με τα σχέδια του Δημάρχου।Πηγή βίντεο:www.i-agenda.gr

Πηγή:http://iliamovement.blogspot.com/η


Ερώτηση:Μπορεί ο Δήμαρχος να δείξει στους πολίτες του Πύργου το πρόγραμμά του,στο οποίο έχει γράψει,όπως μας δίνει να καταλάβουμε,ότι είχε συμπεριλάβει το ξεπούλημα των δρόμων σε ιδιωτική εταιρεία για να τοποθετήσει παρκόμετρα;

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
 • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
 • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
 • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
 • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
 • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
 • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
 • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Από το πρωί σήμερα, ξεκίνησε στο Σύνταγμα, το Δημοψήφισμα με πρόταση, διάλυση της Βουλής και Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/pages/ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ/196706563713798
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582
Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ξεκίνησε από το πρωί σήμερα στο Σύνταγμα, το προγραμματισθέν από τη Συμμαχία για την Ελλάδα Δημοψήφισμα, με πρόταση τη διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.
Στο Δημοψήφισμα το οποίο θα κρατήσει για μια εβδομάδα τουλάχιστον, έχουν προσεχθεί όλες οι λεπτομέρειες οι οποίες διασφαλίζουν την εγκυρότητα του.
Συγκεκριμένα:
 1. Ο κάθε ψηφοφόρος, καταγράφει μόνος του τα στοιχεία του στους εκλογικούς καταλόγους οι οποίοι είναι αριθμημένοι σε βιβλία των 550 ψηφοφόρων έκαστο
 2. Η ψηφοφορία γίνεται  με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ψηφοφόρου ή άλλου εγγράφου απόδειξης της ταυτοπροσωπίας του. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταυτότητα, καταγράφονται άλλα στοιχεία (όπως τηλέφωνο, δ/νση κλπ), έτσι ώστε να αποφευχθεί η διπλοψηφία.
 3. Ο κάθε ψηφοφόρος παραλαμβάνει δύο ψηφοδέλτια, εκ των οποίων στο ένα, χρώματος πορτοκαλί,  αναγράφεται «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει», ενώ στο άλλο, χρώματος θαλασσί, αναγράφεται: «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».  
 4. Οι κάλπες είναι σφραγισμένες με ταινία σφράγισης αλλά και με κορδέλα η οποία είναι σφραγισμένη σε 2 σημεία, έτσι ώστε να αποκλειστεί η οποιαδήποτε περίπτωση παραβίασής της.
Να προσθέσουμε εδώ πως οι κάλπες θα ανοιχθούν με το πέρας της ψηφοφορίας, οπότε και θα γίνει το σχετικό πρωτόκολλο το οποίο θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αίτημα τη διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή. Μια Εθνοσυνέλευση, στην οποία θα αποφασισθεί το νέο Σύνταγμα της χώρας, με τον σαφή προσανατολισμό την τιμωρία των ενόχων, την κατάργηση όλων των προνομίων των πολιτικών, το πέρασμα της εξουσίας στην κοινωνία (Παλλαϊκή Άμυνα, Ορκωτά Δικαστήρια Λαϊκών Ενόρκων, απλή αναλογική, ασυμβίβαστο βουλευτή με την διαχείριση εξουσίας, ανακλητότητα του βουλευτή μέσα από Συνελεύσεις κλπ συνταγματικές ρυθμίσεις, διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας). Παράλληλα, μέσα από τις διαδικασίες της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, στόχος είναι να προκύψει και μια νέα ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, η οποία θα κληθεί να καταργήσει τις πράξεις του παλαιού πολιτικού κατεστημένου, τις σχετιζόμενες με το χρέος, τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια 1 & 2, να προστατεύσει την περιουσία του ελληνικού Λαού και φυσικά να αναδιανέμει το εισόδημα υπέρ των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες να προσέλθουν στη Δημοκρατικότατη αυτή έκφραση βούλησης του Λαού μας, για να αποφασίσουμε όλοι μαζί και από κοινού, για την Ελλάδα που θέλουμε. Την Ελλάδα για την οποία έδωσαν τη ζωή τους, γενιές και γενιές αγωνιστών, είτε στους εθνικοαπαλευθερωτικούς, είτε στους κοινωνικούς αγώνες.

ΟΛΥΜΠΙΑ