07 Σεπτεμβρίου 2010

Η αφή της Φλόγας και οι μετά νοούντες



Τι άλλο θα δούμε...

Από το άσβεστο καντήλι (?), της Παναγίας (!)* Κοσμοσώτειρας έγινε η Αφή της πραγματικής Φλόγας της Κοσμοσώτειρας Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας της Φλόγας της Special Olympics

Οι καμπάνες στην Μονή της Παναγίας της Κοσμοσώτηρας, έκρουσαν πανηγυρικά. Τα περιστέρια που πέταξαν στον ουρανό του Έβρου, έστειλαν στα πέρατα του κόσμου το μήνυμα της Πίστεως, της Αγάπης και της Ελπίδας, θυμίζοντας ότι οι αρχαίοι Έλληνες τιμούσαν τους πάντες και μάλιστα μέχρι και οι Θεοί είχαν για τεχνίτη (!) έναν κουτσό Θεό, τον Ήφαιστο δηλώνοντας έτσι το σεβασμό στη διαφορετικότητα των πάντων με αναπηρία, και την πεποίθηση ότι αποτελούν χρήσιμα και ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας στο γένος των ανθρώπων αλλά και των Θεών.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, -που σημειωτέον τέτοιο έκτρωμα ούτε στο σκληροπυρηνικότερο ισλαμικό κράτος (Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων), δεν υπάρχει-Γιάννης Πανάρετος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει και προωθεί ανάλογες πρωτοβουλίες. Αγνωστο εάν αυτό είναι απειλή ή υπόσχεση...

Η Αφή της Φλόγας, έγινε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμο, από το άσβεστο καντήλι, , της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας.

Οι Μετά Νοούντες

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμος μετανοημένος για την απαίσια και εγκληματική πορεία του χριστιανισμού (και) στην Ελλάδα προσπάθησε με μεταφορές, "να θολώσει τα νερά", αλλά έκανε την ανεπίτρεπτη και προσβλητική ομιλία:

Οι Χριστιανοί Πατέρες της Ορθόδοξης Ανατολής, κατόρθωσαν να οδηγήσουν τα παιδιά από τον Καιάδα στους Special Olympics. Αυτά τα παιδιά μας, ας χαρίσουν σε εμάς, την λάμψη της φλόγας της πίστεως, της αγάπης και της ελπίδας. Την χρειαζόμαστε τώρα στον Πλανήτη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν,

επεσήμανε , δηλώνοντας έτσι τυφλή υποταγή στην προπαγάνδα του ιουδαιοχριστιανισμού σε μια στιγμή που ολοκληρη η υφήλιος θαυμάζει τις αξίες του Ελληνισμού και όχι τις αξίες κάποιας αμφισβητούμενης σωτηρίας μέσω κάποιου θεού της ερήμου που έστειλε τον γιο του και ο

Ο Ιησούς απέφευγε τους πραγματικούς παθόντες!


και

γύρισε την πλάτη, στο μοναδικό άσυλο ανιάτων που έτυχε να συναντήσει!

αντί να τους θεραπεύσει ή να τους βοηθήσει....

Η μεγαλύτερη ευεργεσία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφει ο π. Γ. Μεταλληνός στο έργο του «Παγανιστικός Ελληνισμός ή Ελληνορθοδοξία;», «ήταν η παύση τους» και τώρα παίρνουν μέρος στην τελετή αφή φλόγας μέχρι και οι κληρικοί.

Μετανόησαν ή "δεν έχουν τον θεό τους";

*

Special Olympics:


1990 : Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειάς της, εγκρίνει την εφεξής διάθεση του Ολυμπιακού Κατόπτρου στα Special Olympics Ελλάς για την Αφή της Φλόγας της Ελπίδας, η οποία θα πραγματοποιείται στον Ιερό Λόφο της Πνύκας.

...

Αλλά σήμερα τα πράγματα έχουν αλλιώς:


Θέλουν να επαναλάβουν το ανοσιούργημα. Θα τους αφήσουμε;



Σχετικό θέμα: Ο Καιάδας,ο κουτσός βασιλιάς Αγησίλαος και τα ψεύδη των Ιουδαιοχριστιανών.



Ξεκινάμε πιό δυναμικά από ποτέ!!!

Ξεκινάμε πιό δυναμικά από ποτέ!!!Η εκπομπή ΙΧΩΡ τώρα και πάλι στο HIGH CHANNEL κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 με 10.30 μ.μ. Μιάμιση ώρα με πολλές αλλαγές και καινοτομίες.
Καλεσμένοι, 4 ομιλητές την φορά, λόγος και αντίλογος και ακροατήριο που θα συμμετέχει στην συζήτηση. Κάνουμε πράξη την άμεση δημοκρατία στα έργα και όχι στα λόγια .

Έναρξη Εκπομπής αυτήν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9:00 μμ.
Πρώτο θέμα εκπομπής: "ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ".

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ....

ΙΧΩΡ

Πτώση μετεωρίτη (ή κάτι άλλου...) στην Κολομβία - Πολλά τα ερωτηματικά - Αποκλείστηκε η περιοχή.

ImageΟι αρχές της Κολομβίας επιβεβαίωσαν επίσημα την πτώση ενός μετεωρίτη –κατά τα φαινόμενα- στο κεντρικό τμήμα της επαρχία της Santander.
Η πτώση του μετεωρίτη έγινε την Κυριακή στις 3:15 τοπική ώρα και η έκρηξη που ακολούθησε ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση. Η πτώση έγινε κοντά στο δήμο του San Joaquin.
Ελικόπτερα της κολομβιανής Αεροπορίας πέταξαν αμέσως προς το σημείο της πρόσκρουσης η ακριβής θέση του οποίου όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Αυτόπτες μιλούν για μεγάλη πύρινη μπάλα που έπεφτε προς το έδαφος. Αν και αναφορές μιλούν για κρατήρα 100 μέτρων από την πρόσκρουση, ακόμη κανένα τηλεοπτικό συνεργείο η φωτογραφία δεν έχει βγει στη δημοσιότητα από το σημείο της πρόσκρουσης -παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από το συμβάν- η οποία έχει αποκλειστεί από δυνάμεις του Στρατού που απαγορεύουν στον οποιοδήποτε να πλησιάσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Για να δούμε τι μας λέει η επιστήμη για τους μετεωρίτες-αερόλιθους...
αερόλιθος ή ουρανόλιθος ή μετεωρίτης

Η πλαστογραφία ενός νέου Αβραάμ Μωϋσή...!Αεί διδαχόμενοι και πράττοντες...!

Η πλαστογραφία έγινε για ιερό Σκοπό. Το ΚΕΡΔΟΣ

Για πλαστογραφία παραπέμπεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Αβραάμ Μωϋσής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του www.kentri.gr

Με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία, της χρήσης πλαστού εγγράφου με απορρέον όφελος, παραπέμπεται μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τέσσερεις ακόμη άλλοτε συνεργάτες τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της ΕΤΕ, Αβραάμ Μωϋσής.
Περισσότερα... www.kentri.gr

Deltio11.Αντε να ευχηθούμε και πρόεδρος της Δημοκρατίας στον «συνάδελφο πλαστογράφο» του Παπούλια κύριο Αβραάμ Μωϋσή. 

Πηγή...