02 Οκτωβρίου 2009

Τελικά τι μας κρύβετε;

Τι στην ευχή είναι αυτά ρέεεεε!!!
Συνάντηση Καρατζαφέρη με τον Πακιστανό πρέσβη για την υπόθεση Λερούνη
Συνάντηση στα γραφεία του ΛΑΟΣ είχε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, Ιφτιχάρ Χουσαίν Καζμί, με αντικείμενο την υπόθεση της απαγωγής του Έλληνα εκπαιδευτικού, Θανάση Λερούνη στο Πακιστάν.
Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι
«υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία καθ’ όσον δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν βρίσκεται εν ζωή, για το πού βρίσκεται και ποιοί τον έχουν απαγάγει. Ο κύριος πρέσβης μου έδωσε αρκετές εξηγήσεις, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν»
σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι …δεν υπάρχουν πληροφορίες... (αλλά) ...ο κύριος πρέσβης μου έδωσε αρκετές εξηγήσεις...

Τρέχα γύρευε... βγάζει κανείς άκρη;


Σχετικό θέμα:

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΡΟΥΝΗΣ ΖΕΙ!ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ!ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Το όψιμο "ενδιαφέρον" του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ για τον Λερούνη και η ανυπαρξία του ΥΠ.ΕΞ

. και του ΥΠ.ΠΟ.

Ελληνίδες και Έλληνες δείτε ποιοι πραγματικά κινούν γη και ουρανό για τον Θανάση μας, τον Θανάση τους!Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Αποκλείστηκαν Σικάγο και Τόκιο. Νίκη του Ρίο ντε Τζανέιρο!

enet.gr, 19:21 Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009
Ρίο ντε Τζανέιρο και Μαδρίτη διεκδικούν ακόμη το χρίσμα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις δύο ψηφοφορίες στην Κοπεγχάγη, η οποία περιλαμβάνει μία μεγάλη έκπληξη, αφού το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, τα Σικάγο αποκλείστηκε, όπως και το Τόκιο, το οποίο ήταν το αουτσάιντερ.
Στη δεύτερη διαδικασία ψηφοφορίας, οι «αθάνατοι» της ΔΟΕ καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο πόλεις που συγκέντρωσν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην πρώτη περίοδο. Αυτές δεν είναι άλλες από το Ρίο ντε Τζανέιρο και τη Μαδρίτη, που σε λίγα λεπτά θα ξέρουν ποια αναλαμβάνει τη μεγάλη αυτή ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κοπεγχάγη παραβρίσκονται κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής. Ο Μπαράκ, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ινάσιο Λούλα, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιούκιο Χατογιάμα, ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος όπως και ο πρωθυπουργός της χώρας Χοσέ Θαπατέρο.
Διαμαρτυρίες στο Σικάγο
Οι κάτοικοι του Σικάγο θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την εκλογή της πόλης τους και μαθαίνοντας ότι αυτό δεν έγινε ξεχύθηκαν στους δρόμους, καθώς διαμαρτύονται ότι η επιτροπή αδίκησε την υπψηφιότητα της πόλης. Μάλιστα εκτυλίχθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια που έλαβαν γρήγορα τέλος.

Σχετικό θέμα:
Τους Ολυμπιακούς του 2016 στο "σπίτι" του ζήτησε ο Ομπάμα [02/10/2009]

Αλλά, τελικά "νίκησε" το Ρίο ντε Τζανέιρο!


Το όψιμο "ενδιαφέρον" του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ για τον Λερούνη και η ανυπαρξία του ΥΠ.ΕΞ. και του ΥΠ.ΠΟ.

Στις 8/9/2009 απήχθη από τους Αφγανούς ταλιμπάν ο Αθανάσιος Λερούνης.Η υπογραφή σας είναι σημαντική ,και του είπε πάλι μάλλον ότι,οι υπογραφές είναι πολλές και θα πολλαπλασιαστούν,οπότε τρέξε και πες κάτι μήπως αρπάξεις και από εκεί κανέναν ψήφο!
Μωρέ μπράβο ταχύτητα ο Καρατζαφύρερ!
Αλήθεια που ήσουν τόσες ημέρες(24),ρε πατριώτη,εθνικιστή,εθνοπατέρα,Μακεδονομάχε,χριστιανέ πρόεδρε του Λαϊκού ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Συναγερμού;
Τώρα ξύπνησες;Π
ου ήσουν τόσον καιρό;Ή μήπως ήσουν σίγουρος ότι ο Θανάσης θα είναι στη ζωή μέχρι σήμερα που εσύ ενδιαφέρθηκες!
Που ήσουν ρε χριστιανοταλιμπάν,να ενδιαφερθείς από την πρώτη στιγμή;Να κινήσεις γη και ουρανό;Να φωνάξεις για την ανυπαρξία του ΥΠ.ΕΞ.,του ΥΠ.ΠΟ.(θα αναφερθούμε πιο κάτω σ' αυτό),την ανυπαρξία γενικά ΟΛΩΝ ΣΑΣ,των πολιτικών κομμάτων εννοούμε,που τρέχατε μόνο για την χαμερπή ψηφοθηρία σας;
Τι ενέργειες έκανες εσύ και όλοι σας οι πολιτικοί,για τη ζωή του Θανάση;Αλλά,θα μας πει κάποιος,ποιός τον ήξερε τον Θανάση!Εδώ είναι ανύπαρκτος ακόμα και για το ΥΠ.ΕΞ.,το οποίο τον χρηματο
δοτούσε,θα τον ξέρατε εσείς οι ανύπαρκτοι;
Και είστε ανύπαρκτοι,διότι σε τέτοιες περιπτώσεις αναδεικνύονται οι μεγάλοι και υπαρκτοί!Οι χρήσιμοι,που εργάζονται ανιδιοτελώς ειδικά σε θέματα που δεν άπτονται των ανήθικων,πολιτικών σας σκοπών!
Το Σύνταγμα της Ελλάδος και στο άρθρο 108,λέει:
Άρθρο 108
Το κράτος μεριμνά για τη ζωή του απόδημου ελληνισμού
και τη διατήρηση των δεσμών του με τη μητέρα Πατρίδα.
Επίσης μεριμνά για την παιδεία και την κοινωνική και επαγγελματική
προαγωγή των Ελλήνων που εργάζονται έξω από την Επικράτεια.
(Στο υπουργ
είο Πολιτισμού λειτουργεί η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού)

Να υποθέσουμε εδώ ότι ο Θανάσης επειδή,αν και ζει τόσα χρόνια έξω από την Επικράτεια,είναι ένας δεν είναι Απόδημος;

Ποιό το ενδιαφέρον ΚΑΙ του Σαμαρά;Τι έκανε κι αυτός ο ανύπαρκτος για τη ζωή ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ;Αλλά,τι να κάνει αφού για το μόνο που ενδιαφερόταν ήταν η...μετακύλιση του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα,από τα διοικητικά όρια του νομού Ηλείας,στα αντίστοιχα του νομού Μεσσηνίας!Μόνο και μόνο για να γεμίσει τα δίχτυα του με ψήφους ώστε να εξασφαλίσει την εκλογή του!

Δεν ενδιαφέρθηκες,λοιπόν,ούτε εσύ,ούτε κανείς σας,από την πρώτη στιγμή,να τρέξετε ομοθυμαδόν να υπερασπιστείτε τη ζωή του Θανάση!Ούτε βέβαια ενδιαφερθήκατε,ούτε ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι και για τους κινδύνους που διατρέχουν τα αδέλφια μας οι Καλάς!
Οι Καλάς από τη στιγμή που απήχθη ο Θανάσης,βρίσκονται σε απόγνωση.Όμως κάνουν ό,τι μπορούν,μέσα σε εχθρικές και αντίξοες συνθήκες να σώσουν τον άνθρωπό τους!Απείλησαν την κυβέρνηση του Πακιστάν,ακόμα και με ηρωϊκή έξοδο από αυτή τη χώρα με άγνωστο προορισμό,σε άλλη γη,σε άλλη χώρα!
Άσε λοιπόν τα ψόφια σου σαλτιμπάγκε της πολιτικής Καρατζαφύρερ!
Βέβαια καλοδεχούμενη κάθε φωνή στον αγώνα υποστήριξης των Καλάς,που αγωνιούν και κάνουν τα πάντα για τη ζωή του Θανάση τους!
Να δούμε τι θα κάνεις από τη Δευτέρα,την άλλη ημέρα των εκλογών!
Να δούμε τι θα κάνετε όλοι σας!
Άραγε θα δώσετε τους μισθούς σας να συμπληρώσετε το ποσό που ζητούν οι ταλιμπάν;
Γιατί οι Καλάς πουλάνε ό,τι έχουν και δεν έχουν,αρκεί να έχουν και πάλι μαζί τους,στην αγκαλιά τους,τον ευεργέτη τους!
Θα θέλατε να γίνει κάτι τέτοιο;Θα θέλατε να ξεριζωθούν οι Καλάς από τα χωριά τους και να καζαντίσουν όπου γης;Κι αν πράγματι γίνει κάτι τέτοιο και αποφασίσουν να πάνε να ζήσουν,λέμε αν,στην Π.Γ.Δ.Μ.;ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ;
Ειδικά εσύ Καρατζαφύρερ,η ΥΠ.ΕΞ. και ο Σαμαράς!
Α,ξεχάσαμε και τον...ΣΥΡΙΖΑ!Προχθές θυμήθηκε ένας ευρωβουλευτής του να κάνει...ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο!Να κινηθεί,ζήτησε,η Ε.Ε. για τον Θανάση!Και όλες αυτές τις ημέρες του προεκλογικού πυρετού,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ εντός των συνόρων;Είπε κάτι και μας ξέφυγε;
Μίλησε μόνο και μιλάει για τα "δικαιώματα" των Αφγανο-Πακιστανών λαθρομεταναστών!
Δεν είπε τίποτα για τις πιέσεις που δέχεται η φυλή των Καλάς,από τους αγαπημένους του λαθρομετανάστες,που πριν έρθουν μπορεί και να είχαν μετάσχει αυτών των πιέσεων!