26 Μαρτίου 2013

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ EUROGROUP


Τη νομική οδό μελετούν Ρώσοι επιχειρηματίες μετά την απόφαση του Eurogroup και την επιβολή φόρου επί των καταθέσεων, ωστόσο νομικοί και οικονομικοί κύκλοι τονίζουν ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη υπόθεση.

Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα… Μεγάλο αλλά αξίζει την προσοχή μας


 


Οκτώβριος 1929 !

Τό οικονομικό κράχ τώρα μόλις αρχίζει...

Και τώρα θα σας διηγηθώ μια ιστορία από μία μικρή, υποθετική έστω χώρα τού Ευρωπαϊκού Νότου πού θα την ονομάσουμε συμβολικά Γκρέστ, και στήν οποία μια ωραία πρωϊα οί πολιτικοί της δήλωσαν αδυναμία πληρωμών και βάρεσαν μία αναίσχυντη πτώχευση…

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ


ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ
03/26/2013 - 20:32

Mε φορολογικές επιδρομές σε γερμανικά ιδρύματα και φιλογερμανικές ΜΚΟ που εδρεύουν στην Ρωσία του ρωσικού ΣΔΟΕ, αντέδρασε κατ'αρχήν σήμερα η Μόσχα κατά της Γερμανίας για τις κινήσεις της στην Κύπρο και την κατάσχεση μεγάλου ποσοστού κατασχέσεων που επέβαλλε το Βερολίνο στο Eurogroup.
Ένας εκπρόσωπος του FES από το Βερολίνο είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι "Τα γραφεία του ιδρύματος στη Μόσχα δέχτηκαν σήμερα άλλη μια επίσκεψη των φορολογικών επιθεωρητών. Αναμένουμε ότι μετά από αυτούς τους ελέγχους θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε πλήρως τις δραστηριότητές μας στη Ρωσική Ομοσπονδία", αναφέρεται σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ράινχαρντ Κρουμ.

Βόμβα καθηγητή Φώσκολου..για τιτλοποίηση κοιτασμάτων...


Βόμβα του καθηγητή και συμβούλου της Καναδικής κυβέρνησης κ.  Αντώνη Φώσκολου...... 
πριν λίγο στην εκπομπή Life της Εύας Αντωνοπούλου και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.. 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΙΣ 27/3/2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ!ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!


SORRAS 3.jpg
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3/2013 ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ,

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ...,http://www.artfmradio.com/ ΚΥΠΡΟΥ  ,http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1495 ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ
ΠΑΤΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ...ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ...
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ 11πμ-12
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!! 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! 



ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ http://www.artfmradio.com/ ΚΥΠΡΟΥ!

ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ artfmradio 26/3/13


ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ...

http://www.artfmradio.com/

Με μια επιστολή - καταπέλτης παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέας Αρτέμη


Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου - Πυρά κατά της Κ.Τ.

Με μια επιστολή - καταπέλτης παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέας Αρτέμη.

Τι συμβαίνει τελικά ρε παιδιά; Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορταζ για του χημικούς αεροψεκασμούς!!!

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013


Ακούγεται σαν μια απίστευτη Ιστορία Φαντασίας-Τρόμου και όμως οι νεώτερες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν: Στα πλαίσια αμερικανικού Πρότζεκτ ψεκάζουν αεροπλάνα μία επικίνδυνη μίξη Αλουμινίου στον Ουρανό, και στην Ευρώπη.

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ



24 Μαρ 2013


...Χρεοκοπία των δύο μεγάλων τραπεζών και ό,τι προβλέπει ο νόμος.
Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, αν δεν ήταν τραγικά, θα μπορούσαν να είναι κωμικά ...Απολύτως κωμικά. Μας "δουλεύουν" οι τοκογλύφοι και τα κωλοσφούγγια τους και δεν αντιδρά κανένας. Βλέπουμε, για παράδειγμα, στην Κύπρο καταστάσεις τόσο γελοίες, οι οποίες μόνον σε κωμωδίες θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή. Φαντάζεται κάποιος μια κατάσταση, όπου ληστές να πιάνονται έπ’ αυτοφώρω να σκοτώνουν και να κλέβουν και —προκειμένου να μην συλληφθούν— να απειλούν με ομηρία των συνενόχων τους;  ...Ελλείψει δηλαδή πραγματικών ομήρων, οι εγκληματίες να στρέφουν τα όπλα τους στους συνεργούς τους και να περιμένουν από την αστυνομία να μην επέμβει, αλλά να τους διευκολύνει ...Μόνον σε κωμωδία μπορεί να συμβεί αυτό και βέβαια και στην ...Κύπρο. 
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε. Στα χρόνια που πέρασαν όλες οι τράπεζες ήταν τα αγαπημένα "παιδιά" της παγκοσμιοποίησης ...Τα απόλυτα επιχειρηματικά "πρότυπα" της νέας κατάστασης. Αυτές "οδηγούσαν’ την "κούρσα" της Νέας Τάξης ...Οι "πρωτοπόροι" ...Οι pioneers, όπως θα έλεγαν και τα κουτορνίθια του Χάρβαρντ. Είχαν "σπάσει" τα "δεσμά" των εθνικών τους οικονομιών και είχαν αρχίσει τις διεθνείς "πτήσεις". Η παγκόσμια οικονομία είχε γίνει ενιαία και αυτές "πετούσαν" σε όλη τη Γη και σε όλα τα μέρη. Δανείζονταν από τους παγκόσμιους τοκογλύφους τεράστια ποσά, χω