01 Ιανουαρίου 2012

Μπορούν να νικηθούν

Θα το φιλήσετε σήμερα καλοί μας χριστιανοί;(sanctum praePUTIUM)!


Χριστιανικό εορτολόγιο:1 Ιανουαρίου :(Περιτομή Ιησού)
Ένα περιστατικό από την ζωή της Αγία Αικατερίνης της Σιένα, η οποία θεωρείται στην Ιταλία η μεγαλύτερη γυναίκα της εκκλησιαστικής ιστορίας:
Ένα βράδυ, εμφανίστηκε στον ύπνο της ο Χριστός. Η Αγία του είπε πως είναι αφοσιωμένη σε αυτόν. Ο Χριστός τότε, της έβαλε στο δάκτυλο ένα δακτυλίδι το οποίο είχε ως υλικό το δέρμα από την περιτομή του (sancta praeputia , „sanctum praeputium", μάλιστα, και αυτή αγίασε...)
και της είπε πως την είχε νυμφευτεί.Τελικά μετά τον θάνατο της, το πτώμα της Αγ. Αικατερίνης της Σιένα το 1855 για τελευταία φορά τεμαχίστηκε από τους κληρικούς, για να γίνει ιερά κειμήλια. Το κομμένο δάχτυλο της περιεργάστηκε με ασήμι, και το κεφάλι της φυλάσσεται, επίσης στην εκκλησία.
Πηγή... 
Η περιτομή του Ιησού έργο του Friedrich Herlin

Επαναδημοσίευση / Επέμβαση στην ανάρτηση Ραδιουργίες του Εφραίμ‏


ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ του κυρίου Γιάννη Αλεξάκη (Εκηβόλου)
ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ρασπούτιν ήταν ένας καλόγερος σαν τον Εφραίμ, πονηρός, σατανικός, που είχε μια φυσική ροπή προς το έγκλημα, που μοίραζε ευχές και ευλογημένα από τον Γιαχβέ γιατροσόφια σαν τον Εφραίμ που μοιράζει άγιες ζώνες.
Επειδή  ο Τσάρεβιτς Αλεξέι (ο γιος του Τσάρου Πασών των Ρωσιών Νικολάου) έπασχε από αιμορροφιλία, η Τσαρίνα Αλεξάνδρα, η μάνα του Τσάρεβιτς μέσα στην σκοτεινή άγνοια που είχε επιβάλει ο χριστιανισμός από τον μεσαίωνα και επικρατούσε ακόμα στην Ρωσία, όπως επικρατεί μέχρι και σήμερα στην χριστιανοκρατούμενη Ελλάδα,. πίστευε ότι θα σώσει τον μικρο πρίγκιπα με τις μαγικές ευλογίες του Ρασπούτιν όπως τώρα πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι θα σωθούν με την άγια ζώνη του Εφραίμ!

'Dinner for one' για τους Μερκοζί!

Ένα βίντεο παρωδία μίας γερμανικής ταινίας του 1963, του "Γεύματος για έναν" (Der 90. Geburtstag ή Dinner for one), στην οποία πρωταγωνιστεί η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ως Μις Ντέιζι και ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στο ρόλο του μπάτλερ, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο.

Στην αυθεντική ταινία μία ηλικιωμένη γυναίκα, η Μις Ντέιζι, θέλει να γιορτάσει τα 90α της γενέθλια με τέσσερις φίλους της, οι οποίοι όμως έχουν πεθάνει κι έτσι ο μπάτλερ της αναγκάζεται να παίξει το ρόλο των τεσσάρων καλεσμένων.
Στο βίντεο παρωδία το οποίο δημιούργησε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD και έχει τίτλο "Η 90η σύνοδος διάσωσης του ευρώ ή ευρώ για έναν", τα κεφάλια του Σαρκοζί και της Μέρκελ έχουν τοποθετηθεί στο σώμα των πραγματικών ηθοποιών.
Φανταστικοί καλεσμένοι της Μέρκελ-Μις Ντέζι είναι ο έλληνας πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο ισπανός πρώην πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες Θαπατέρο και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Κακό χρόνο να έχουν!


Για το 2012 εύχομαι
μια Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία
σε εσάς και σε όλους όσους αγαπάτε !
Καλή Λευτεριά και Προκοπή στην Πατρίδα μας,
και μια κακή κι ανάποδη χρονιά στους εχθρούς της Ελλάδας
και σε όλους όσους τους στηρίζουν !

Κ.Σ.
Υ.Γ :Στηρίζω με όση δύναμη έχω αυτές τις ευχές επώνυμα, ελληνικά, Νίκος Σάμιος.