22 Ιουνίου 2011

2500 χρόνια μετά,οι Σπαρτιάτες ξανά στην Αθήνα .Για να σώσουμε ξανά το Έθνος απο τους βάρβαρους και τους εφιάλτες.


Tρομερός ο συμβολισμός και μεγάλη η συγκίνηση για όσους βρέθηκαν το απόγευμα στην Αθήνα....Διπλά υπερήφανοι όσοι έλκουμε καταγωγή απο την ηρωική Σπάρτη.Μεταξύ αυτών και ο γράφων.
Ξεκίνησαν την Κυριακή και σήμερα έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος. Είκοσι επτά Σπαρτιάτες και ένας από την Τρίπολη ξεκίνησαν μια ειρηνική, συμβολική πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, με τερματισμό το Σύνταγμα… και τα κατάφεραν!


Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, που ανανέωσαν το καθημερινό τους ραντεβού για 29η μέρα υποδέχτηκαν την ομάδα των  Σπαρτιατών, οι οποίοι φορούσαν κλαδιά δάφνης στο κεφάλι με χειροκροτήματα και τους συνόδευσαν στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους.
 
 

"The banks and politicians are afraid" - Spartan Indignants

Λ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ: "Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση των πολιτών να μετατραπεί σε πολιτική νίκη" .

Ετοιμάζουν Ολοκαύτωμα των Ελλήνων.
Ο Λαός να ενεργοποιήσει
το Άρθρο 120 του Συντάγματος.


Το πλήθος με κρεμάλες έξω από την Βουλή, λίγο πριν αρχίσει η επίθεση των ΜΑΤ χθες τα μεσάνυκτα

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Το καθεστώς των δωσίλογων επεχείρησε για δεύτερη φορά την βίαιη καταστολή της λαϊκής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος και τις γύρω λεωφόρους, τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Εφαρμόζοντας σχέδιο περικύκλωσης...

της πλατείας και φέρνοντας από παντού διμοιρίες ΜΑΤ και ειδικών δυνάμεων, προσπάθησαν μεταξύ 2:30 και 3:30 άγρια μεσάνυχτα να τσακίσουν την λαϊκή αντίσταση, να διώξουν τον κόσμο που παρέμενε εξοργισμένος στους δρόμους –για πρώτη φορά τόσο αργά- και να επιτεθούν στην πλατεία όπου είχαν καταφύγει οι περισσότεροι πολίτες, όπως κάθε βράδυ στο Σύνταγμα.

Έσπασαν τα μούτρα τους για δεύτερη φορά, μέσα σε μια εβδομάδα. Οι πολίτες αντιστάθηκαν ήρεμα και αποφασιστικά με συνθήματα, χορούς και τραγούδια.

Κύριε Κλέωνα Παπαδοπουλε, διοικητά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που ακριβώς στείλατε την χορηγία στην ΜΚΟ του κ. Ανδρέα Α. Παπανδρέου;

olympias
Κύριε Διοικητά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αυτού του ιδρύματος που συνδέεται με τον μόχθο του Ελληνικού λαού…
Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τις ευαισθησίες σας που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ κλπ.
Σε αυτό το πλαίσιο προφανώς τελέσατε και την μεγάλη χορηγία στο συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία του αδερφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Άλλωστε, υπήρξατε ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης. Σε καιρούς δύσκολους μάλιστα, όπου το ίδρυμα που διοικείτε, παρουσιάζει μεγάλες ζημιές, πράγμα πρωτοφανές για την μέχρι πρότινος ισχυρή του θέση.
Δεν μας ενδιαφέρει το ποσό που καταβάλατε κύριε Παπαδόπουλε. Θα θέλαμε απλώς να μάθουμε τα στοιχεία της εταιρείας του κυρίου Παπανδρέου στην οποία εκταμιεύσατε το ποσό. Προφανώς και δεν του τα δώσατε στο χέρι!
Ένα τηλέφωνο, μία διεύθυνση, κάτι. Όχι από ερευνητικό ενδιαφέρον, αλλά για να βοηθήσουμε τον φουκαριάρη τον αναγνώστη μας που προσπαθεί και αυτός να κάνει μία δωρεά στην εταιρεία I4Cense, στην σελίδα της οποίας δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο επικοινωνίας.
Πείτε μας λοιπόν κύριε Παπαδόπουλε, ΠΟΥ ακριβώς στείλατε τα χρήματα;
Η υπόθεση εδώ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Μήπως η "κάτω πλατεία" έβαλε "φρένο" στις εξελίξεις;


Οι “Αγανακτισμένοι” της “Κάτω Πλατείας” πέτυχαν το σκοπό τους. Τρέναραν τις αντιδράσεις του λαού για έναν ολόκληρο μήνα, με “ανοικτές συνελεύσεις”, με “ειρηνικές” αντιδράσεις και με “ψηφίσματα” τα οποία από ότι ξέρω δεν έχουν επιδώσει σε κανέναν ακόμα.
Έτσι, έδωσαν το χρόνο στον ΓΑΠ να κάνει όσα ξέρουμε τις τελευταίες μέρες, να ξαναβάλει στο “μαντρί” τους “αντάρτες” βουλευτές του και σήμερα να του δώσουν πάλι ψήφο εμπιστοσύνης.
Αν σήμερα τους αφήσουμε να δώσουν Ψήφο Εμπιστοσύνης, να ξέρετε ότι θα περάσουν και το Μεσοπρόθεσμο, όπως πέρασαν και το Μνημόνιο Ι και θα βρουν νομικίστικο τρόπο να καλύψουν νομικά, κατά τη γνώμη τους πάντα, την 2πλή προδοσία της Χώρας μας (Μνημόνιο Ι & Μεσοπρόθεσμο).
Σήμερα πρέπει να τους φωνάξουμε μόνο ένα σύνθημα : Όπως αυτοί, όταν θέλουν να μαζέψουν λεφτά από την αγορά, από τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, βγάζουν νόμο “Αποφασίζομεν και Διατάσομεν” που παρατείνει τη χρονική διάρκεια που έχει δικαίωμα το Κράτος να ελέγξει τα Βιβλία κάποιου, έτσι και ο Λαός να αποφασίσει ότι η χρονική διάρκεια ελέγχου των ανομημάτων τους δεν θα παραγραφεί ποτέ και μάλιστα θα τραβήξει πίσω μέχρι το 1974 τουλάχιστον.
Αα και κάτι ακόμα : Πάρτε μαζί σας από ένα μπουκαλάκι Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο και σκεφτείτε στο δρόμο προς το Σύνταγμα πως θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε κατά των “Κουκουλοφόρων” αλλά και κατά των Δυνάμεων Καταστολής. Λέω εγώ τώρα, δεν θα μπορούσε να σας πέσει καθώς θα τρέχετε, να ανοίξει και ξαφνικά κάποιοι να γλιστρήσουν πάνω του;
Τέλος, μια παράκληση προς τους συμπολίτες μας που έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση από το σάπιο ετούτο σύστημα και δίνουν καθημερινά τέλος στη ζωή τους, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Μην τους κάνετε τη χάρη, τα τομάρια χαίρονται με αυτό που συμβαίνει. Κρατήστε, σας χρειάζονται οι οικογένειες σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Αν παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να σας μεταπείσει κανείς και τίποτε, σκεφτείτε μήπως, προτού φύγετε από τον μάταιο τούτο κόσμο, θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμοι, για μια τελευταία φορά τουλάχιστον, σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό
Ο νοών νοείτω…
Μπορεί έτσι να σας θυμόμαστε σαν Ήρωες.
Πηγή
Πηγή...

«Προμήθεια 2011» στο βουνό των θεών.






«Προμήθεια 2011» στο βουνό των θεώνΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

* ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ», ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ.

Τα Προμήθεια, ως πανελλήνιος θεσμός που σκοπό έχει να μας φέρει σ' επαφή με τον πολιτισμό, το πνεύμα και τις αξίες των προγόνων μας, διανύουν ήδη το δέκατο έκτο έτος συνεχούς παρουσίας τους.

Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης Τρύφωνα Ολύμπιο, λαμβάνουν χώρα στο φιλόξενο Λιτόχωρο καθώς και στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Άλσους Προμηθέως, στους πρόποδες του Ολύμπου, όπου χιλιάδες επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να ανταμώσουν κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Όρους των Θεών.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΦΙΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΟΥ

Ενα χρόνο μετά την ψήφιση του Μνημόνιου, όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι πολλοί, όμως, εκείνοι που προσπαθούν να συσκοτίσουν την πραγματικότητα, να κρύψουν την αλήθεια, να σπείρουν σύγχυση, να χειραγωγήσουν τον ελληνικό λαό.
Είναι οι ίδιοι που από τότε που δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενων και νέων βγήκαν διαμαρτυρόμενοι στις πλατείες των πόλεων, άρχισαν ένα πρωτοφανές γλείψιμο, σε μια προσπάθεια αισχρής χειραγώγησης και αγωνιστικού ευνουχισμού αυτού του ρεύματος.

Θα απέχουν από την ψηφοφορία για το μνημόνιο Β',το ΛΑΟΣ,ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ;

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Άρθρο 67
Η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών, που όμως ποτέ δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το ένα τέταρτο του όλου αριθμού των βουλευτών. Σε περίπτωση ισοψηφίας επαναλαμβάνεται η ψηφοφορία και, ύστερα από νέα ισοψηφία, η πρόταση απορρίπτεται.


Επειδή στενοχωρήθηκαν κάποιοι φίλοι για την φρασεολογία...πεζοδρομίου,τους ζητάμε συγγνώμη,αλλά...Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά"...Κι αυτό το αλλά έχει να κάνει με τη μελλοντική ύπαρξη ή όχι της Ελλάδας ως Έθνους και των Ελλήνων ως οντότητες.Κατηγορούσαμε και κατηγορούν όλοι όσοι μετέχουν συνειδητά στα κοινά,όλους όσους απείχαν από τις εκλογές,μια αποχή που έδωσε την πλειοψηφία στη δικτατορία του Τζέφρυ...
Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι προδότες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,η αποχή από τις διαδικασίες της Βουλής δηλώνει συνειδητή υποστήριξη(δια της αποχής),των σχεδίων της Νεοταξικής κατακτητικής και δικτατορικής νομενκλατούρας που άρπαξε την εξουσία για να ξεπουλήσει ό,τι έχει απομείνει από το κουφάρι της Ελλάδας...
Την αποχή την έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο Ελληνικός Λαός.Η αποχή του ΚΚΕ και άλλων ΕΑΜικών κομμάτων από τις εκλογές του 1946 έφτασε στο 50%...!
Το ότι ήταν τεράστιο λάθος εκείνη η αποχή το είχε πει και ο ΣΤΑΛΙΝ.

«... Σχετικά με την τακτική του ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος ο Στάλιν υπογράμμισε το γεγονός ότι οι έλληνες κομμουνιστές έκαναν λάθος προηγουμένως μποϊκοτάροντας τις βουλευτικές εκλογές. Το μποϊκοτάζ έχει έννοια όταν έχει ως αποτέλεσμα την αποτυχία των εκλογών. Διαφορετικά, είναι ανοησία, είπε». 
Διότι,τότε,αν το ΚΚΕ είχε μετάσχει των εκλογών και νόμιμο θα ήταν και μεγάλο ποσοστό θα είχε και εμφύλιος δεν θα γινόταν...Δείτε και τα σχετικά για το πως η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί...Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά... 
 

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΜ.

Ηρθε τελικά  η στιγμή.
Βέβαια κατά βάθος το περίμενα εδώ και καιρό,  είχα όμως και την ελπίδα ότι ίσως ο Λαός θα φερόταν για άλλη μια φορά ηλίθια, όπως τότε που έβγαλε Ήρωα  τον πεθερό μου και τον μπεκρούλιακα τον άντρα μου.
 Τόσες φορές τους κορόιδευαν και πάντα την πατούσαν.
Δεν θέλανε πολλά, καθότι  συναισθηματική φάρα σου λέει ο τώρα,
 Ένα στήσιμο στο μπαλκόνι μια χαιρετούρα ,και από δω πάνε και άλλοι, σαν μ……..ς έτοιμοι όλοι τους να σε ξαναψηφίσουν. Να κατέβουν στο δρόμο για εσένα, να τσακωθούν μεταξύ τους να σκοτώσουν τα αδέρφια τους για ένα λάβαρο που τους μοστράρισες ,για δυο κουβέντες που τους πλασάρανε οι επικοινωνιολογοι σου .
Βέβαια ευτυχώς που ήμουν πάντα εγώ στο παρασκήνιο, γιατί άμα τους άφηνες μόνους τους πατέρα και γιο θα τα είχαν κάνει μαντάρα από την πρώτη στιγμή.
 Ο πρώτος με το να μην σταματάει να πίνει και να τσιλημπουρδίζει με την πρώτη π........α που θα του κάτσει από ταξί μέχρι αεροπλάνο και ο γιος μου από την άλλη  που από δέκα πράγματα που του λες σε μισή ώρα ούτε τα πέντε δεν θυμάται.
Άσε που τα λέει όπως του κατέβει, αλλά ήταν και η μόνη λύση, τα άλλα μου τα παιδιά δεν θέλω να τα εκθέσω αφενός, αφετέρου έχουν και άποψη και αυτό πάντα μου  έδινε στα νεύρα.
Ενώ αυτό το μουροχαυλο από μικρό φαινότανε,
 είχε όλα τα χαρίσματα να γίνει πρωθυπουργός έβλεπα ότι δεν τα έπαιρνε αλλά εγώ τον έστειλα στα καλυτέρα σχολεία, να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα .
Όσο πιο μπερδεμένο τόσο το καλύτερο σκεφτόμουν .
Αυτό πάντα βέβαια το μόνο που ήθελε από μικρό ήταν να πηγαίνει γυμναστήριο, να κόβει βόλτες με το ποδήλατο (καμιά φορά βέβαια  έσκυβε να φτιάξη την αλυσίδα εν κινήσει και μου κουτρουβαλιαζοτανε) αλλά κάθε παιδί με τις χάρες του.
Γενικά καλά τα πήγε το καμάρι μου, ότι κι αν του έλεγα το έκανε κατά γράμμα,
 και το βιος μας αυγάτισε και αυτήν την κωλοχωρα ξεπούλησε όπως του είπαμε, και όλα μια χαρά τα τακτοποιησε.
Τι κρίμα όμως, όλα τα καλά κρατάνε τόσο λίγο!,
 και αυτά τα ζώα που κυβερνούσε το αγόρι μου  τελικά ξύπνησαν.
Μαζευτήκανε αγριεμένοι, τον άρπαξαν, και αφού τον μάντρωσαν  σ, αυτό το παλιό Στρατόπεδο, μαζί με όλους εκείνους τους παλιολακεδες, τους χαραμοφαιδες που τόσα χρόνια τσάμπα τους ταΐζαμε, χωρίς να προλάβουν ούτε τα τομάρια τους να σώσουν, ούτε το μωρό μου να βγάλουν από τα χέρια των αγριανθρωπων.
Και τώρα ?
Τώρα ηρθε η μεγάλη στιγμή .
Τι όμορφος που είναι με το μαύρο κουστούμι του.
Χαμογελάει εκεί στημένος στον τοίχο, αχ ναι ο  πανυβλακας καλά το καταλάβατε, ακόμα δεν έχει μάλλον καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί.
Να δεις που θα νομίζει ότι τα όπλα τα κρατάνε για να του αποδώσουν τιμές.
Και  φωτογένεια που την έχει το Καμάρι μου !! Να και κάτι που πήρε από εμένα ,κρατώ και από λεβεντοσογο
Πάντως ένα μόνο πράγμα με παρηγοράει που στην θέση του ,δεν είναι κάποιο από τα άλλα παιδιά μου,
Σαν Μάνα μόλις τελειώσουμε από εδώ θα τα μαζέψω και θα τους πάρω να πάμε κάπου στην Αμερική.
 Ο μεγάλος μου ο γιος είναι σαΐνι, αμέσως  θα κάνει διασυνδέσεις εκεί και να δεις που θα περάσουμε ζωή και κότα.
Αλλά  ουφ ! επιτέλους ! αργήσανε αυτοί εδώ πραγματικοί Ιθαγενείς τίποτε δεν μπορούν να τελειώσουν στην ώρα τους ,πάντα καθυστερημένοι.
Και υστέρα μου ήθελαν και ανάπτυξη μωρέ καλά τους κάναμε και τους ξεπουλήσαμε ,άντε τελειώνετε γιατί έχω και να ετοιμάσω και γάμο στο κτήμα μου για την άλλη Κυριακή.
Αλλά να επιτελούς στήσανε τα όπλα και τον σημαδεύουν !καιρός ήταν θα μου χαλάσει και το μαλλί στο τέλος.
Άντε να δούμε ,θα τον πετύχουν με την πρώτη η θα πρέπει να του δώσουν και χαριστική βολή, όχι τίποτε άλλο αλλά  θα του λερώσουν το άσπρο του πουκάμισο, και μετά ποιος το πλένει, και πως θα τον παρουσιάσουμε στον κόσμο μες τα αίματα.
Άντε να, επιτελούς, μπράβο καμάρι μου, έτσι.!λιγο πιο δεξια κοιτα το πουλακι.
Νάτο Νάτο !!!!
"ΜΠΑΑΑΜ"!!

Ελα Αντρικο φροντισε για τα υπολοιπα γιατι αργησα και θα χασω την προβα.

(Η ιστορία που διαβάσατε είναι φανταστική και οποιαδήποτε ομοιοτης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπωματική)
 
skoulikiaospotepia.blogspot.com
 
ΚΥΝΙΚΟΣ