10 Ιουλίου 2010

Εάν δεν την φάει αύριο η Ολλανδία....θα την φάει η Bobbi Eden...Αν η Ολλανδία κερδίσει θα κάνει στοματικό sex σε όλους τους φίλους της στο Twitter!

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter η 30χρονη πορνοστάρ, Bobbi Eden. Οι φίλοι της αυξάνονται και πληθύνονται με γεωμετρικό τρόπο για ένα και μοναδικό λόγο: η Bobbi υποσχέθηκε στοματικό sex σε όλους τους φίλους της στο Twitter σε περίπτωση που η Ολλανδία κερδίσει το Μουντιάλ... Εάν ως τώρα δεν ξέρατε ποιον να υποστηρίξετε στον τελικό… μάλλον σας βοηθήσαμε να αποφασίσετε. Η Bobbi έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της...

"Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία π*π* σε όλους όσους με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις @vickyvette @misshybrid @gabbyquinteros". Οι φίλες της στο twitter είναι οι «συνάδελφοι» πορνοστάρ Vicky Vette, Miss Hybrid και Gabby Quinteros. Άλλωστε μερικά χέρια βοήθειας (ή μήπως στόματα βοήθειας) θα είναι σίγουρα χρήσιμα, αφού θα τις περιμένει πολλή δουλειά. Με το που ανακοίνωσε η Bobbi την πρόθεσή της οι φίλοι της στο Twitter εκτοξεύθηκαν από 5.114 σε 14.000! Και αυτή τη στιγμή οι follower της στο http://twitter.com/bobbieden αγγίζουν τους 90.000.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το «δώρο» δεν μπαίνει σε πακέτο, οπότε όσοι το δικαιούνται (και πάντα εάν η Ολλανδία κερδίσει την Ισπανία) μάλλον θα πρέπει να βρουν τρόπο να ταξιδέψουν στην Ολλανδία… για μια π*π*.

Πηγή...

Oταν τα πρόβατα ξυπνάνε ...

γίνονται …

Ο εφιάλτης του βοσκού

Στην κατάσκοπο "90-60-90" στρέφεται η προσοχή του διεθνούς Τύπου.

Η σέξι Ρωσίδα κατάσκοπος

Στη μυστήρια 28χρονη κοκκινομάλλα που φαίνεται να τοποθετείται στην καρδιά της κατασκοπευτικού δικτύου της Μόσχας κατά των ΗΠΑ στρέφεται η προσοχή του διεθνούς Τύπου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Ρωσίδα κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν είχε αναφέρει στον Βρετανό πρώην σύζυγό της πως ο πατέρας της, Βασίλη Κουσιένκο, ήταν «υψηλόβαθμος» αξιωματούχος των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας. Προχτές την Τετάρτη, πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙ5) ανέκρινε τον Άλεξ Τσάπμαν στο σπίτι του στο Dorset της Αγγλίας, σχετικά με το παρελθόν της πρώην γυναίκας του, η οποία κατηγορείται για κατασκοπεία κατά των ΗΠΑ. Αυτό που προσπαθούν να μάθουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι το κατά πόσο η 28χρονη καλλονή Άννα Τσάπμαν, κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου και βρετανικής υπηκοότητας, θα μπορούσε να κατασκόπευε και εναντίον της Βρετανίας.

Πηγή...