18 Μαΐου 2010

Επαναστατούμε ή χρεωκοπούμε

Η σημερινή συνεδρίαση στο κυνοβούλιο ανέδειξε την μισελληνική φύση του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. Σε συνεργασία με την πράσινη χούντα αναλώθηκαν στα γνωστά ψευτοδιλήμματα με τα οποία προσπαθούν εδώ και μήνες να εκβιάσουν σε υποταγή τον Ελληνικό Λαό.
Προσπάθησαν για μία ακόμη φορά να τον τρομοκρατήσουν με το γνωστό «ή ψηφίζουμε το νομοσχέδιο ή χρεωκοπούμε». Από τότε που σφετερίστηκε την εξουσία η πράσινη χούντα εκβιάζει με ψευτοδιλήμματα και μονόδρομους τον Ελληνικό Λαό. «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «ΔΝΤ ή χρεωκοπία».
Στο κυνοβούλιο ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ Βορίδης αναπαρήγαγε πιστά τα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα της πράσινης χούντας.
-Δεν έχουμε άλλη πηγή χρηματοδοτήσεως, δήλωσε. Αν δεν πάρουμε αυτό το δάνειο χρεωκοπούμε, και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις.
Ο ναζωραίος προδότης που παριστάνει τον πατριώτη ξέχασε ότι υπάρχει και η δραχμή!!! Η έκδοση εθνικού χαρτονομίσματος, του είναι άγνωστη.
Όταν επί 7 μήνες ο Παπανδρέου κλείνει όλες τις πόρτες χρηματοδοτήσεως από Ρωσσία, Κίνα, Ινδία, Αραβικό κόσμο. Όταν επί 7 μήνες δεν εκδίδει απευθείας αφορολόγητα ομόλογα χωρίς πόθεν έσχες, διότι είχε συμφωνήσει εξ αρχής, από τον Οκτώβριο, να πάει στο ΔΝΤ, έρχεται τώρα ο Βορίδης και δηλώνει ότι δεν έχουμε άλλη λύση. Έχετε. Να παραιτηθείτε ομαδικώς. Έχουμε λύση. Να επαναστατήσουμε και να πάρουμε την εξουσία.
Είναι τόσο μισέλληνες οι ναζωραίοι πολιτικοί του ΛΑΟΣ που συμφώνησαν στα πάντα με την πράσινη χούντα, ακόμη και στην εφαρμογή του γενοκτονικού σχεδίου «διασώσεως» με ορίζοντα 3 ετών. Τέτοια βιαία προσαρμογή δεν έγινε πουθενά, σε καμμία άλλη χώρα. Και ενώ ξέρουν ότι το μόνον που θα κάνει είναι να οδηγήσει σε μείωση του ΑΕΠ και σε αύξηση των ελλειμμάτων, εν τούτοις το ψηφίζουν με πρόσχημα την σωτηρία της Πατρίδος.
Δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα η χούντα του ΛΑ.ΟΣ. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να συγκυβερνήσει με την πράσινη χούντα. Θα έχει την ίδια τύχη με την πράσινη χούντα. Η γκιλοτίνα δεν κάνει διακρίσεις. Παρέχει ίσες ευκαιρίες και σε πράσινους, και σε ορθόδοξους προδότες.
-Τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν να μας σώσουν. Εμείς δεν θα ψηφίσουμε για την διάσωση της Ελλάδος; συνέχισε το εμετικό του παραλήρημα ο ναζωραίος κανίβαλος.
Δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι τα άλλα κοινοβούλια ψηφίζουν να μας δανείσουν, όχι να μας βοηθήσουν. Δεν θα υποστούν οι ξένοι τα μέτρα. Οι Έλληνες θα τα υποστούν. Θα μας δώσουν δάνειο με 5% επιτόκιο. Αυτό δεν είναι χάρη. Είναι έγκλημα.
Αν η ευρωζώνη είχε στοιχειώδη αλληλεγγύη, τα ξένα κοινοβούλια θα ψήφιζαν να δανείζει η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα απευθείας τα κράτη της ευρωζώνης, και όχι μέσω τραπεζών.
Άλλο ένα ψέμμα του Βορίδη περί μονόδρομων. Την στιγμή που κρίνεται το μέλλον της ευρωζώνης θα μπορούσαν να απαιτήσουν να αλλάξει άμεσα ο κανονισμός της ΕΚΤ και να δανείζει τα κράτη με μηδενικό ή με 1% επιτόκιο.
Λύσεις υπάρχουν, αλλά για τον Βορίδη και την μισελληνική παρεούλα, όλα είναι μονόδρομος. Δεν θα πληρώσουμε την δική τους ανικανότητα. Είναι εχθροί του Έθνους και του Ελληνισμού.
Δεν είναι μόνον ο Βορίδης. Και άλλοι συνεχίζουν τον βιασμό της Ελληνικής γλώσσης. «Το ΔΝΤ θα μας βοηθήσει στην διάσωση της Ελλάδος», λένε οι πράσινοι συμμορίτες. Η κατοχή ονομάζεται «βοήθεια» από τα μισελληνικά γουρούνια. Η κυριαρχία επί του εθνικού πλούτου ονομάζεται «διάσωση» από τους πράσινους βρυκόλακες.
«Συναίνεση», φωνάζουν. Έτσι βαπτίζουν την συνενοχή. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τους κατακτητές και τους εισβολείς. Θα τους πολεμήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδος. Δεν πρόκειται να καταστούν συνένοχοι στο Εθνικό Έγκλημα.
«Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», μας λένε. Σας ανατρέπουμε για να μην βουλιάξουμε. Αυτή είναι η Ελληνική απάντηση.
Με τον όρο «αλλάζουμε» υπονοούν ότι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής, τώρα οι ίδιοι, θα την σώσουν. Αυτό δεν έγινε ποτέ και πουθενά στον κόσμο.
-Ψηφίζουμε ναι για την Πατρίδα, είπε ο Βορίδης για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο, και όχι για το Πασοκ. Αυτό που εννοούσε ήταν, ναι για την κυβερνητική καρέκλα μαζί με το πασόκ.
Οι εκβιασμοί των αλητήριων δεν είχαν τέλος. «Όποιος μιλά κατά του μηχανισμού στηρίξεως, μιλά κατά της δημοκρατίας», έλεγαν τα ευρωγιουσουφάκια. Η αλήθεια είναι ότι μόνοι τους κατέλυσαν την δημοκρατία, με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση απαιτούν να σεβόμαστε την ξένη κατοχή και την δική τους χούντα.
Έθεσαν εκτός νόμου τον Ελληνικό Λαό, και έχουν το θράσος να ταυτίζουν το τομάρι τους με την Δημοκρατία.
«Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται», είπε με θράσος ο πρόεδρος του κυνοβουλίου Πετσάλνικος, αναφερόμενος στα αιματηρά επεισόδια και τους 4 νεκρούς.
Η πράσινη χούντα κήρυξε τον πόλεμο κατά του Ελληνικού Λαού, ασκεί οικονομική τρομοκρατία, χρησιμοποιεί δυνάμεις καταστολής για να επιβάλλει την διάλυση της Ελλάδος, και ύστερα έχει το θράσος να λέει ότι καταδικάζει την βία. Ποιοί το λένε αυτό; Αυτοί που διέγειραν τους αλήτες τον Δεκέμβριο του «2008» να κάψουν την Αθήνα.
Η πράσινη χούντα καταδικάζει σε αργό θάνατο δια της πείνας τον Ελληνικό Λαό. Εφαρμόζει οικονομική βία. Φέρνει 3 εκατομμύρια αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς για να ασκήσει βία πάνω στον Ελληνικό Λαό. Ετοιμάζει τον εσωτερικό στρατό και την αστυνομία να κτυπήσουν τον Ελληνικό Λαό, επειδή θα πολεμήσει για να ανατρέψει την κατοχή. Και τέλος η πράσινη χούντα ετοιμάζει την εισβολή ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα(ευρωπαϊκή χωροφυλακή) για να αιματοκυλήσει την Ελληνική Επανάσταση.
Σε τέτοια πολεμική ατμόσφαιρα όπου οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν κηρύξει ανοικτό πόλεμο κατά του Ελληνισμού, οι Έλληνες καταδικάζουν την μη-βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται.
Ν.Κ. 
Πηγή...

Ακατάληπτα σήματα αποστέλλει στη Γη το Voyager 2.

Το διαστημικό σκάφος Voyager 2 το οποίο βρίσκεται έξω από τα όρια του ηλιακού συστήματος άρχισε να στέλνει από τις 22 Απριλίου -που έγινε αντιληπτό το φαινόμενο- ακατάληπτα σήματα τα οποία οι επιστήμονες της NASA δεν μπορούν να ερμηνεύσουν.
Οι ενέργειες διάγνωσης της κατάστασης των συστημάτων του δεν έχουν  αποφέρει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα έτσι ώστε να δώσουν στους επιστήμονες του τμήματος JPL (Jet Propulsion Laboratory) τη δυνατότητα να εντοπίσουν και διορθώσουν το πρόβλημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου που εργαστηρίου JPL  το πρόβλημα πρωτοπαρουσιάστηκε όταν δεδομένα για τις συνθήκες που επικρατούν και που συλλέγει το Voyager 2 στο χώρο του διαστήματος που κινείται άρχισαν να καταφθάνουν στο κέντρο ελέγχου στη Γη σε ακατάληπτη μορφή χωρίς οι ειδικοί να μπορέσουν να τα αποκρυπτογραφήσουν.
Παρόλα αυτά τα δεδομένα από την κατάσταση του σκάφους που επίσης παρέχονται από τον Voyager 2 λαμβάνονται στην κανονική τους μορφή και έτσι οι επιστήμονες θεωρούν πως μέσω αυτών θα μπορέσουν να καταλάβουν το πρόβλημα που υπάρχει με τα επιστημονικά δεδομένα.
Η απόσταση όμως του σκάφους είναι αρκετά μεγάλη και χρειάζονται τουλάχιστον 13 ώρες μέχρι το σήμα από τη Γη να φθάσει στο διαστημόπλοιο και φυσικά άλλες 13 από το τελευταίο να στείλει την «απάντησή» του.
Οι ειδικοί θεωρούν πάντως πως το πρόβλημα οφείλεται στην κατάσταση της μνήμης η οποία μορφοποιεί τα σήματα πριν αυτά αποσταλούν πίσω στο κέντρο ελέγχου. Έτσι είτε πρόκειται για στοιχεία που έχουν υποστεί φθορά είτε για κάποια «λανθασμένα» bits έχουν εισχωρήσει στη κεντρική μνήμη προκαλώντας την αστοχία.
Ο Voyager 2 εκτοξεύτηκε τον Αύγουστο του 1977 και μέχρι σήμερα έχει καλύψει σε απόσταση περί τα 13,8 δις. χιλιόμετρα  -τουλάχιστον τη διπλάσια απόσταση από τη Γη στον Πλούτωνα- και βρίσκεται στα όρια της  ηλιόσφαιρας η οριογραμμή όπου ο ηλιακός άνεμος αναχαιτίζεται –επιβραδύνοντας- από την κοσμική ακτινοβολία και μετά τον Voyager 1 είναι η πιο απομακρυσμένο ανθρώπινο κατασκεύασμα.  Σε περίπτωση που λυθεί το πρόβλημα ο Voyager 2 είναι σχεδιασμένος ώστε να στέλνει σήματα στο κέντρο ελέγχου της αποστολής μέχρι το 2025.
Image
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχετικό θέμα: Πρώην υπουργός Αμυνας, εναντίον Χώκινγκ: “Οι εξωγήινοι δεν είναι κακοί!”

Η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ.Αλλά ρε Έλληνες!Ούτε μια ελληνική σημαία;

Πάντως,πολλοί άρχισαν να...τρέμουν!




Εκδήλωση με θέμα Από την Ποντιακή Γενοκτονία στην Κατοχή της Κύπρου. 19 Μαϊου 2010

Σταθάκειον
Στα πλαίσια τών εκδηλώσεων μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία, στις 19 Μαϊου στο Σταθάκειο Κέντρο, 22-51 29th Street Astoria NY 11105 στην Αστόρια, και ώρα 7.30μμ,   θα ομιλήσει στα Ελληνικά η κα Φ. Αργυρού, με θέμα  Από την Ποντιακή Γενοκτονία στην Κατοχή της Κύπρου.

Η κα Φ. Αργυρού έχει ειδικότητα στην μελέτη των βρετανικών επίσημων αποδεσμευθέντων εγγράφων του Βρετ. Υπ. Εξωτερικών σε σχέση με την Κύπρο  με πείρα πάνω από 20 χρόνια στο θέμα αυτό. ΄Εχει γράψει 8 βιβλια, αρκετές μελέτες, ομιλίες σε συνέδρια, εκατοντάδες άρθρα στον Ελληνο-κυπριακό Τύπο στην Κύπρο και συνεργάζεται με τις ομογενειακές εφημερίδες του Λονδίνου «Τα Νέα» και «Ελευθερία», και την «Σημερινή» της Κύπρου καθώς και με άλλες ως επίσης και το Ράδιο Πρώτο στην Κύπρο.
cana@cyprusactionnetwork.org

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ: ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΛΙΔΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ.


Ασπασμός. Πυθμένας φιάλης ελληνιστικής εποχής
.


Θήλαστρο, τέλη 4ου αιώνα π.Χ.

.

Πήλινο ειδώλιο αλέκτορος, 3ος αιώνας π.Χ.
.


Λαγοί εκατέρωθεν κανίστρου με σταφύλια από ευρύστομο αγγείο, 2ος αιώνας μ.Χ.

.

Ειδώλιο περιστεράς ελληνιστικής εποχής
.


Πρόχους με γραπτή διακόσμηση, 1100 - 1050 π.Χ.
.


Μελαμβαφής κυλικοκάνθαρος, 5ος - 4ος αιώνας π.Χ.

.


Προχοΐσκες 1100 - 1050 π.Χ
.


Χάλκινα εγχειρίδια 1100 - 1050 π.Χ.
.


Μαρμάρινο αγαλμάτιο Πανός με σύριγγα ρωμαϊκής εποχής
.


Κορμός μαρμάρινου αγάλματος Ερμού, 1ος αιώνας π.Χ.
.

Περί θεμάτων Ιστορίας στις Πανελλήνιες...

Απο την Ελευθεροτυπία.
οι Εβραίοι έσφαξαν μέχρις ενός τους Ελληνες.

Τον ιστορικό Βακαλόπουλο επικαλείται ο κ. Γαβριήλ Θ. Λαμψίδης, δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη:
«Οι Εβραίοι που βάλθηκαν τελευταία να αθωώσουν
το Σιωνισμό και το πιο προωθημένο, να τον
ιδιοποιηθούν, κάνουν ένα φοβερά μεγάλο σφάλμα:
Φορτώνονται αφελώς τα εγκλήματά του. Θα
αναφερθώ μόνον σε ένα, που με πονάει ως Σαλονικό.
Οπως γράφει ο Απόστολος Βακαλόπουλος στο
έργο του "
 Η ιστορία τηςΜακεδονίας",
 οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, την εποχή που στην πόλη
του υπό τουρκικόν ζυγόν ελληνικού βορρά είχαν....
συγκεντρωθεί 70 με 90 χιλιάδες Εβραίοι και
ο Σιωνισμός διηύθυνε από εδώ τα πράγματα
(μέχρις εκεί που έφθαναν τα πλοκάμια του),
είχαν παρακαλέσει τον Τούρκο διοικητή και
πήγαν μαζί του να καταπνίξουν στο
αίμα την Επανάσταση της Νάουσας.
Μετά τη συμφορά, ο Τούρκος διοικητής μάζεψε περίπου
5.000 Ελληνες
σε μια μεγάλη αλάνα έξω από τη Νάουσα, που έφερε την ονομασία "Κιόσκι",
κι εκεί, ενώ εκείνος απολάμβανε το ναργιλέ του,
οι Εβραίοι έσφαξαν μέχρις ενός τουςΕλληνες.
Η γη άργησε πολλά χρόνια να ξαναβγάλει χορτάρι.
Το ίδιο έκαναν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης
και κατά την Επανάσταση της Χαλκιδικής,
της οποίας ετέθη επικεφαλής ο αγνός πατριώτης Εμμανουήλ Παπάς.
Αλλά δεν θα συνεχίσω.
Θα συστήσω στους Εβραίους να σεβαστούν τη φιλοξενία που είχαν ανέκαθεν επί
ελληνικού εδάφους και να καταπιούν την πικρή γλώσσα τους.

Του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν ουδενός λόμπι σηκώνει...».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/01/2003
απο:http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html

Πηγή...

Ζαν Λυκ Γκοντάρ:"...Ολος ο κόσμος χρωστάει χρήματα σήμερα στον Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει από το σημερινό κόσμο μας χιλιάδες εκατομμύρια για τα δικαιώματα του συγγραφέα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Πάραυτα..."

ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΑ 80!!!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.........

 ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ο Ζαν - Λικ Γκοντάρ, ο πιο επιδραστικός, ίσως Γάλλος και Ευρωπαίος σκηνοθέτης, δεν πήγε στο Φεστιβάλ των Καννών για να υποστηρίξει την ταινία του, λόγω της Ελληνικής κρίσης που δεν επιτρέπει την συμμετοχή σε "πανηγυράκια", όπως ουσιαστικά λέει. Επίσης, υπερασπίζεται με ένταση την χώρα μας. 
Με λίγα λόγια κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ο δικός μας καλλιτεχνικός κόσμος, η σιωπή και η αδράνεια του οποίου είναι εκκωφαντική.......Οι πνευματικοί άνθρωποι γιαλαντζί που μας άφησε προίκα η μεταπολίτευση τρέχουν πανικόβλητοι πίσω από επιδοτήσεις, προσπαθούν να συμμαζέψουν τα φορολογικά τους, ψάχνουν για κάνα μεροκάματο στο εξωτερικό και έχουν αφήσει την κοινή γνώμη έρμαιο στα παπαγαλάκια του ΔΝΤ και του πολιτικού κατεστημένου, που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για την συλλογική ευθύνη μας, για την σπάταλη ζωή μας που μας έφερε εδώ και για το ότι δίκαια τραβάμε ότι τραβάμε........
Ένας 80χρονος "κουτόφραγκος" λοιπόν ξεμπροστιάζει τους ανύπαρκτους "πνευματικούς ανθρώπους" μας    

Ζαν-Λικ Γκοντάρ: Όλος ο κόσμος χρωστάει χρήματα στην Ελλάδα

Υπέρ της Ελλάδας και του χρέους των ξένων προς αυτήν μίλησε ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ με αφορμή την προβολή της ταινίας του «Film Socialisme», που προβλήθηκε σήμερα στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα» του 63ου κινηματογραφικού φεστιβάλ των Κανών. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε να έρθει στις Κάνες, στέλνοντας ένα σημείωμα στον διευθυντή του φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό, λέγοντας πως «ύστερα από τα προβλήματα του τύπου όπως το ελληνικό δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας στις Κάνες.»
Παράλληλα, μιλώντας σε συνέντευξη με Γάλλο δημοσιογράφο, που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό, ο Γκοντάρ αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την ταινία του και τις απόψεις του για την Ελλάδα:
«Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα. Είναι η Δύση που χρωστάει στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία... Πάντα ξεχνάμε τη σχέση ανάμεσα στην τραγωδία και τη δημοκρατία. Χωρίς Σοφοκλή δεν θα υπήρχε Περικλής. Χωρίς τον Περικλή δεν θα υπήρχε Σοφοκλής. Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε τα χρωστά όλα στην Ελλάδα. Ποιος ανακάλυψε τη λογική; Ο Αριστοτέλης... Ολος ο κόσμος χρωστάει χρήματα σήμερα στον Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει από το σημερινό κόσμο μας χιλιάδες εκατομμύρια για τα δικαιώματα του συγγραφέα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Πάραυτα. Κατηγορούν τους Ελληνες ότι είναι και ψεύτες... Αυτό μου θυμίζει ένα παλιό συλλογισμό που είχα μάθει στο σχολείο. Ο Επαμεινώνδας είναι ψεύτης ή όλοι οι Ελληνες είναι ψεύτες, άρα ο Επαμεινώνδας είναι Ελληνας. Δεν έχουμε προχωρήσει καθόλου».
Στην ταινία του ο Γκοντάρ, με αφορμή μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, με διάφορους σταθμούς από Νάπολη και Ελλάδα μέχρι Αίγυπτο, βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει για το σύγχρονο κόσμο μας και τα πολιτικά, οικονομικά και ηθικά του προβλήματα. Μια ταινία με έναν Γκοντάρ να συνεχίζει το στιλ που γνωρίσαμε από το «Με κομμένη την ανάσα» μέχρι πιο πρόσφατες όπως «Η μουσική μας»........

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή...

Πρώην υπουργός Αμυνας, εναντίον Χώκινγκ: “Οι εξωγήινοι δεν είναι κακοί!”

Για “παραπληροφόρηση” κατηγορεί τον αστροφυσικό Stephen Hawking, ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer. “Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες”, υποστηρίζει ο καναδός πολιτικός.
Αφορμή για το ξέσπασμά του, ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του αστροφυσικού περί των καταστροφικών συνεπειών που θα έχει για τη Γη, πιθανή έλευση εξωγήινων ( “Στήβεν Χώκινγκ: “Οι εξωγήινοι υπάρχουν!”). Σύμφωνα με τον καναδικό τύπο, ο πρώην υπουργός, διαφωνεί ριζικά με αυτήν την άποψη και εξηγεί το γιατί :
“Τα διαστημόπλοια των εξωγήινων, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας! Οι οθόνες των υπολογιστών μας, για παράδειγμα, έχουν τις ρίζες τους σε ξένα διαστημόπλοια. Τα μικροτσίπ και οι οπτικές ινες, επίσης είναι δύο μόνο από τα πολλά πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα έφτασαν σε εμάς μέσα από τη συντριβή εξωγήινων σκαφών”!
Κατηγορώντας τον Χώκινγκ για εκφοβισμό της ανθρωπότητας και δημιουργία αρνητικού κλίματος απέναντι στους εξωγήινους, ο καναδός πολιτικός συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι, ένας επιστήμονας της φήμης του, συμβάλει σε αυτό που λέμε παραπληροφόρηση για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό θέμα.”
Οι ανησυχίες του υπουργού Άμυνας για… Διαγαλαξιακό πόλεμο!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul Hellyer, εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του περί εξωγήινων επισκέψεων. Ο λόγος του στο “Συμπόσιο Εξωπολιτικής” που έγινε το 2005 στο Τορόντο του Καναδά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει:
“Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούv πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήιvους. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να εμπλακούμε σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας.”
Πηγή ‘Bήμα FM’
http://pneymatiko.wordpress.com/2010/05/04/πρώην-υπουργός-αμυνας-εναντίον-χώκιν/
 
Σχετικό θέμα: