04 Ιανουαρίου 2011

Το δυνατό σημείο του σύγχρονου Έλληνα: Ψιλό τουμπεκί...



Έχουμε υποστεί τον μιθριδατισμό της ελεεινής 30ετούς μεταπολιτευτικής ψευτο-προοδευτικής κυριαρχίας και πλέον δεν μας συγκινεί τίποτε.
Λυπάμαι αλλά ακόμη και αν δρομολογηθεί η συγκυριαρχία στο Αιγαίο, απλά δεν θα αντιδράσουμε ούτε με τον τρόπο που αντιδρούν οι φαρμακοποιοί για άνοιγμα του επαγγέλματος τους, έχουμε βουλιάξει στην απάθεια και την νωχελικότητα.
Θα πλασαριστεί δε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τόσο πανηγυρικό και εύσχημο τρόπο, που θα το ευχαριστηθούμε απίστευτα…
Εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου, κέρδη, ελάφρυνση του οικονομικού βάρους και παράλληλα μηδενικά προβλήματα με την γείτονα, αφού θα έχουν λυθεί προς όφελος της ασφαλώς, άρα μείωση και των εξοπλιστικών δαπανών ίσως και της θητείας… απλά τέλειο!
Ο Γιώργος θα παρουσιαστεί μέγας ηγέτης ειρηνοποιός και βάλε και για να είμαστε ειλικρινείς για όλα αυτά φταίμε απολύτως εμείς, την στιγμή που στην πρώτη εθνική μειοδοσία δεν αντιδράσαμε, τότε προδιαγράψαμε την πορεία απόλυτα.
Σκεφτείτε, τον πρωθυπουργό των Ιμίων το αναδείξαμε λίγους μόλις μήνες μετά νικητή με 42% και 162 έδρες!
Ε, μην τρελαθούμε…
Αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε.
Όσο γι αυτούς που μιλάνε για πόλεμο και εξεργέσεις, με όλο τον σεβασμό, αλλά είναι εκτός πραγματικότητας… Έχουν πλήρη άγνοια των γεωστρατηγικών και γεω-οικονομικών δεδομένων, γιατί απλά ένας πόλεμος θα σημαίνει «αυτοκτονία» για την χώρα (αυτή την χρονική στιγμή), ενώ η εξέγερση αφού δεν έγινε την στιγμή που εθίγησαν καίρια τα συμφέροντα κοινωνικών ομάδων που έπληξαν την καθημερινότητα μας, τότε δεν θα γίνει ούτε για την πατρίδα.
Έτσι απλά...
Αυτά τα κάνανε οι παππούδες μας και μπράβο τους…
Εμείς απλά ας κάνουμε τουμπεκί είμαστε πολλοί δυνατοί σ’ αυτό και το εφαρμόζουμε με διάφορους τρόπους, για να μην έχουμε πιθανά υπαρξιακά…

Προς το κανάλι ΤΕΛΕΑΣΤΥ: Εσεις θα δίνατε το όνομα «Ιησούς Χριστός» σε Τοστιέρες;

προς το κανάλι ΤΕΛΕΑΣΤΥ

Αγαπητέ κύριε,

Άς θεωρήσουμε πως υπάρχει μία εμπορική ή κατασκευαστική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα να δίδει τα εξής ονόματα στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εμπορεύεται:
Τοστιέρες «Ιησούς Χριστός»,
Πλυντήρια «Ιωάννης ο Βαπτιστής»,
Κουζίνες «Παναγία παρθένος»
Δεν θα εξεγείρετο το θρησκευτικό σας συναίσθημα;
Η εκκλησία δεν θα εξέδιδε εγκυκλίους και δεν θα εξετόξευε κεραυνούς από άμβωνος;
Δεν θα εκινείτο νομικά διότι θα θεωρούσε ότι υπάρχει προσβολή θρησκεύματος;
Ακόμη και η υποθετική αναφορά στην επιστολή μου, μας θέτει σε θέση ουδόλως βολική.
Άς έλθουμε τώρα σε ένα πραγματικό γεγονός:
Εμπορική επιχείρηση που πουλά τζάκια με την επωνυμία «ΤΖΑΚΙΑ ΔΑΒΡΗΣ» ονόμασε τα προϊόντα της : ΖΕΥΣ, ΕΣΤΙΑ, ΗΡΑ, ΕΡΜΗΣ κλπ.
Η επιχείρηση αυτή διαφημίζετε στο τηλεοπτικό κανάλι ΤΕΛΕΑΣΤΥ στενά σχετιζόμενο με το φιλοπρόοδο και πατριωτικό κόμμα ΛΑΟΣ.
Βεβαίως δεν θα ζητούσαμε από το ΛΑΟΣ να σηκώσει την σημαία της αρχαίας Ελληνικής μας παράδοσης, ζητούμε όμως να δείξει την απαραίτητη ευαισθησία που θα έδειχνε στις θρησκευτικές πεποιθήσεις κάθε άλλης πιθανής ή απίθανης θρησκείας, δόγματος ή αίρεσης.
Πόσο μάλλον η θεοσέβεια που ζητούμε να επιδείξει αναφέρετε στην δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ παράδοση.
Αν το ΛΑΟΣ είναι πατριωτικό όπως ισχυρίζεται, άς σεβαστεί τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειωθότα.

ΖΗΤΟΥΜΕ από το κανάλι να σταματήσει να μεταδίδει τις προσβλητικές και υβριστικές αυτές διαφημίσεις.
Εάν θέλει μάλιστα να επανορθώσει άς μεταδώσει εκπομπές που να αναφέρονται στην Ελληνική πανάρχαια παράδοσή μας, πράγμα που έως τώρα δεν έχει κάνει.

 Μετα ΤΙΜΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ.

Παράτυποι μετανάστες και συρματοπλέγματα (ή φράχτες κήπων).

Με ενδιαφέρον διάβασα για την πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ή όπως αλλιώς λέγεται), για την ανέγερση φράχτη στα χερσαία τμήματα των συνόρων μας με την Τουρκία, για την αποτροπή παράτυπης εισόδου στην χώρα μας. Αν οι αρμόδιοι - διότι ειδικοί δεν είναι - πιστεύουν ότι αυτή είναι η λύση, ας ρίξουμε και μία ματιά από τη διεθνή εμπειρία.

Ιαπωνία:
Για τον επισκέπτη, είναι εκπληκτική η ομοιογένειά της και πως αυτήν την φροντίζουν.Η δημογραφική μετατόπιση προς τα κάτω στην Ιαπωνία άρχισε πριν από δύο δεκαετίες, για λόγους που δεν είναι του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση, ο ρυθμός γεννήσεων είναι κάτω από το όριο αναπλήρωσης. Αλλά τα προβλήματα της Ιαπωνίας είναι ακόμη χειρότερα από την υπογεννητικότητας τηςΗ αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού - μαζί με την ίδια την αλλοίωση του πληθυσμού. Κύματα μεταναστών (όχι παράτυπων), από γειτονικές χώρες. Η Ιαπωνία πλέον, δεν επιτρέπει στους αλλοδαπούς ναμεταναστεύσουν στην Ιαπωνία, θέλοντας να διατηρήσουν την κοινωνία εκεί"αρμονική".
Η ιαπωνική κυβέρνηση απαιτεί από τους μετανάστες, να δώσουν εξετάσεις για τηγλώσσα και την ιστορία της χώρας. Το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 0,5%. Και τονίζω, δεν πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, αλλά για ανθρώπους που μπαίνουν στη χώρα με πρόσκληση.
Δείτε και την Ισραηλινή πλευρά του θέματος. Σημειώστε, ότι οι Ισραηλινοί διδάσκονται από την ιστορία, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους. Ακόμη, ότι οι ίδιοι "παράγουν" παραδείγματα.
Όταν το Ισραήλ δημιουργήθηκεο Πρωθυπουργός Μπεν Γκουριόνχορήγησε τηνHared πλήρους απασχόλησης θέση ως μαθητές της ΤοράΉταν απαραίτητο να το πράξει, επειδή από το ολοκαύτωμα ο Ιουδαϊσμός έχασε χιλιάδες από τους καλύτερουςμελετητές τους. Ταυτόχρονα πίστευε ότι χρειαζόταν νέα κατηγορία μελετητών για την αντικατάσταση αυτών που είχαν χαθεί. Με την παράδοσηαυτοί οι φοιτητές στο«Yeshiva," υποστηρίχθηκαν από το κράτος σε τέτοιο βαθμό, που έφτασαν μέχρι και να απαλλάσονται από όλες τις προς το κράτος και κοινωνία υποχρεώσεις τους.
Στα '60 υπήρχαν μόνο 400 τέτοια "μελετητές". Πλέον υπάρχουν 60.000. Γίνεται προσπάθεια πλέον να ενσωματωθεί η Haredim στην κοινωνίααλλά το πιο σημαντικό να τερματιστεί η κυβερνητική υποστήριξη σε αυτούς. Αφορμή στάθηκε μελέτη, ότι με τη διατήρηση ρυθμών και κεκτημένων, το 2040 περισσότερο από τα τρία τέταρτα τωνμαθητών δημοτικού σε ισραηλινά σχολεία θα είναι είτε αραβικής καταγωγής ή οιυπερ-Ορθόδοξο HaredimΔείτε με ανοικτό μυαλό, άν σήμερα υπάρχουν προβλήματα, τι τους περιμένει με την μελλοντική σύνθεση. Παίρνουν λοιπόν τα μέτρα τους.
Εμείς τι κάνουμε;

Το χαμόγελο είναι ένας ευγενικός τρόπος να δείχνεις τα δόντια σου...

Σχεδόν την ίδια ώρα που tο Ισραήλ "ξεδοντιάζει" τον Αδάμ ανακαλύπτοντας δόντια ανθρώπου ηλικίας 400.000 χρόνων στην ενδοχώρα του,

Επιβεβαιώθηκε η αρχαιότερη ένδειξη πρώιμης ναυσιπλοΐας στη νότια Κρήτη, διεθνώς και

Τα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια κατοίκησης του νησιού πριν από τη Νεολιθική περίοδο (7.000-3000 π.Χ.) παραπέμπουν τώρα σε κατοίκηση του νησιού 130 000 μέχρι και 700 000 χρόνια παλαιότερα!

Τελικά, άνθρωπος του Νεάντερταλ (Homo neanderthalensis), ή απλά Νεάντερταλ, που εμφανίστηκε 130.000 χρόνια πριν, τα εργαλεία, χειροπελέκεις και τσεκούρια τα ...αγόραζε από τους Έλληνες; Φαίνεται πως το made in Greece είχε πέραση τότε...

Χαμογελάσατε;

Αείμνηστος Γεώργιος Γκιόλβας."Την Ελλάδα κυβερνούν οι προδότες"...

Ποιός ήταν ο Γκιόλβας;Ο εφευρέτης του αντιαεροπορικού "ΑΡΤΕΜΙΣ"...Που βρίσκονται τα σχέδια του "ΑΡΤΕΜΙΣ";...

Δείτε και τα άλλα βίντεο...σχετικά με τους Έλληνες Θεούς και την επάνοδό τους!