23 Αυγούστου 2009

Πολυτεχνίτης και...ερημοσπίτης!

Αφού δεν μπορείτε να μοιράσετε δυό γαϊδουριών άχυρα...!Αφού δεν ξέρετε πούθε παν' τα τέσσερα...!Αφού είσαστε μπούφοι...!
Τι τα θέλετε τα κουμανταλίκια;Το μαγαζί το γκρεμίσατε...!Άντεστε στον αγύριστο!
.....Ρε,ακόμα εδώ είσαστε;

Το κάζο που έπαθε απόψε ο Παυλόπουλος δεν περιγράφεται. Πήρε στο τηλέφωνο τον δήμαρχο Μαραθώνα, ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα σε ζωντανή σύνδεση στο Μega. Ρωτάει, λοιπόν, τον δήμαρχο ο Στραβελάκης "τί σου είπε ο Υπουργός στο τηλέφωνο", και εκείνος τον...άδειασε κανονικά! Αποκάλυψε ότι ο Παυλόπουλος δεν είχε καταλάβει πού ακριβώς ήταν η αναζωπύρωση στον Μαραθώνα, και όλο το απόγευμα έστελνε σε άλλο σημείο τα πυροσβεστικά ελικόπτερα! Αυτός ήταν ο λόγος που οι μικροεστίες μετατράπηκαν σταδιακά σε κανονική αναζωπύρωση, που απειλεί τώρα το Κάτω Σούλι. Δεν είναι ασύλληπτο αν είναι έτσι;

Μη σέρνετε τις γυναίκες από το πόδι….

Γιατί δεν πάτε να σβήσετε τις φωτιές;



Στο προπαγανδιστικό κίνημα «η Εκκλησία στους δρόμους», διανέμονται καθημερινά πάνω από 1.200 μερίδες φαγητού σε άστεγους και φτωχούς αλλά και σε λαθρομετανάστες ,τεμπέληδες, αδιακρίτως το τι καρυδιάς καρύδι είναι ο καθένας από αυτούς....

Η Εκκλησία ανέχεται την αμαρτία (ζητούν μετάνοια, όχι επανόρθωση) και το τεμπελιό, και προσφέρει μερικές μερίδες φαγητού στους φτωχούς! Γιατί δεν βάζει τους π.χ. λαθρομετανάστες να κάνουν αποψίλωση στα δάση και να βοηθούν το πυροσβεστικό σώμα; Επιδοτούν την οκνηρία...

Χιλιάδες μοναχοί, παπάδες και άλλοι δεν μπορούν επίσης να αναβάλουν τις «προσευχές», τα συσίτια και τις μάσες και να πάνε να σβήσουν φωτιές;

"ΔΕ θέλουμε βοήθεια,ρε!Να τα κάψουμε όλα θέλουμε"!

"Γιατί δεν μας αφήνουν να βοηθήσουμε;"

Δηλώνουν έτοιμοι να πετάξουν από τη Γερμανία στην Ελλάδα και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά που κατακαίει την αττική γη. Είναι Γερμανοί πυροσβέστες από την περιοχή της Φραγκφούρτης, κάποιοι Έλληνες ομογενείς, αλλά κυρίως Γερμανοί συνάδελφοί τους που δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τόπο που τόσο αγαπούν.

Σε επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr, ο αξιωματικός της γερμανικής πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νικόλαος Μίχος, μας ενημέρωσε ότι από σήμερα το πρωί, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, έτοιμοι να πετάξουν με αεροπλάνο στην Ελλάδα, με όλο τους τον εξοπλισμό.

Η επιφυλακή διατάχθηκε από τον προϊστάμενό του, Ralf Ackermann, υπαρχηγό της γερμανικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιαιτέρως φιλέλληνα, όπως και πολλοί άλλοι γερμανοί πυροσβέστες σε όλη τη Γερμανία, που στο πρώτο άκουσμα της καταστροφής που πλήττει την Αττική, αμέσως δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν.

Οι γερμανοί πυροσβέστες δεν κατανοούν γιατί -παρά το γεγονός ότι έχουν ενημερώσει από νωρίς τις ελληνικές αρχές- μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση, ενώ η κατάσταση στα μέτωπα της φωτιάς, χειροτερεύει λεπτό το λεπτό. Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι είναι οι γερμανοί πυροσβέστες που δεν κατανοούν τους λόγους της αδράνειας της ελληνικής πλευράς, ενώ οι ελληνικής καταγωγής συνάδελφοί τους, απλώς χαμηλώνουν το κεφάλι, γνωρίζοντας πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα...

www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58706&cid=4

Πηγή...

Γιατί δεν ζητήσατε βοήθεια από τους Ρώσους;Μετά και τη συμφωνία σας;Για το α/φ Irkut 12 τόνων;Εμ,αφού έχετε χεσμένη τη φωλιά σας!

Προσκολλημένοι στο..."ανήκομεν ειςτην Δύσιν",κι αφού κάνετε πουτινιές στον Πούτιν,με τι κώλο να ζητήσετε βοήθεια!Μια βοήθεια που θα μπορούσατε να είχατε θέσει ως όρο στη συμφωνία!...Αμερικανάκια!Με χεσμένη...φωλιά,που να βρεις...αυγά!
Α/φ που μεταφέρει 12 τόνους νερού και 1,2 τόνων επιβραδυντικού υγρού!
Προσθαλάσσωση ακόμα και με 1,2 μέτρα κύματος!
Και δεν θέλει το "άτιμο" κανένα αεροδρόμιο!Την αράζει παντού!Άσε που μάλλον μπορεί να επιχειρεί ΚΑΙ τη νύκτα!Θα δείτε τη φωτογραφία,όταν μπείτε στο Ιρκούτ
---

Αεροπλάνα σε συνεργασία με τη Ρωσία


| 11/11/2008 - 15:28
Συμφωνία για συμμετοχή της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην παραγωγή, συντήρηση και επισκευή του ρωσικού πυροσβεστικού αεροσκάφους ΒΕ-200 και στη σχεδίαση του επιβατικού MC-21 ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Χρήστος Φώλιας και ο υπουργός Εμπορίου - Βιομηχανίας της Ρωσίας, κ.Βίκτορ Κριστένκο. Όπως δήλωσε ο κ.Φώλιας η ΕΑΒ πρόκειται να υπογράψει σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με το ρωσικό όμιλο «Ιρκούτ» το οποίο προβλέπει:

Πηγή...

"Πατήρ-Κύριλλος"..."Αυτό το κωλοκράτος φταίει"...Εξ ιδίων τα βέλη!

Το ακούσαμε κι εμείς ζωντανά!Κάποιος καλόγερος,ονόματι..."πατήρ Κύριλλος",φώναζε για βοήθεια και σε αυτόν που ζει μαζί με έναν άλλον σε ένα μοναστήρι,αλλά και για μια γυναίκα με τα παιδιά της που ζει λίγο παραπέρα!Φώναζε ο καλόγερος στη γυναίκα να κατέβει στο μοναστήρι..."έλα εδώ...έλα κάτω...κάτω...που είναι το κράτος...αυτό το κωλοκράτος φταίει...αυτός ο γ@*&#%@&ς ο Καρ"...................-"Κόψτε τη συνομιλία!!!!Ε,..μας συγχωρείτε..."!!!

Κι αυτά από "άγιο" άνθρωπο!!!!Φανταστείτε τι λένε οι..."λαϊκοί"!!!

Ο κόσμος καίγεται και τους νοιάζει μην προσβληθεί ο Καραμανλής!

Live "μπινελίκια" στο ΜEGA
Πριν από λίγα λεπτά σε συνομιλία ανθρώπου που κινδυνεύει με τον Στραβελάκη στο Mega.
Περιγράφοντας την κατάσταση λέει μεταξύ άλλων:
“Καιγόμαστε και ο Καραμανλής δεν κάνει τίποτα. Αυτό το κωλόκρατος φταίει»
Αμέσως επεμβαίνουν όλοι μαζί στο Mega και λένε:
«Μην λέτε τέτοια, λυπόμαστε πρέπει να σας αφήσουμε»
Και συνεχίζει ο Στραβελάκης, όταν πια έχει κλείσει την επικοινωνία με τον "αυθάδη"
«Ο άνθρωπος λέει πράγματα που δεν τα εννοεί, τον καταλαβαίνουμε στην κατάσταση που βρίσκεται»
«Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτά που είπε, διαγράψτε τα»
Όχι για να δείτε πώς σκέφτονται τα κανάλια.....
Ο κόσμος καίγεται και τους νοιάζει μην προσβληθεί ο Καραμανλής!!!!
ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ?
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/08/mega.html
"Παπατζήδες"

Καραμαγεδών 2...

Τα θυμάστε πριν δύο χρόνια;



Αυτά το 2007.
Ε,και τι έγινε;Ξαναβγήκαν με τα τριχίλιαρα!Και μετά;
Ευτυχισμένοι συνέχισαν τις...αγαθοεργίες!Το ύφος τους δείχνει και το βαθμό υπόληψης,που έχουν για τους Έλληνες!

Και βρισκόμενοι στο χείλος του γκρεμού,έτοιμοι να φάνε τις κλωτσιές από τον Χριστοφοράκο

Ο Καραμαγεδών φαίνεται να λέει στον Προκόπιο:"Άντε,καλά τα κατάφερες,λίγες μέρες ακόμα και μετά...τριχίλιαρα και ΕΚΛΟΓΕΣ!Μαλάκες είναι,πάλι θα μας βγάλουν!"!!!

Άντε κυβερνητικά τομάρια, καλό ξεπούλημα για να κονομήσετε! Η πολιτική αλητεία σε όλο της το "μεγαλείο"!

Παρέδωσαν το Κράτος στο "στρατηγό άνεμο"
Παπατζήδες
Πηγή...

Κι όταν έρθει εκείνη η ώρα...ξέρετε εσείς!

ΜΠΕΕΕ...όλα τα πρόβατα στη στρούγκα!!!Μην ακουστεί...κιχ!
Εσείς τους ψηφίζετε...Και καλά κάνουν!