30 Αυγούστου 2008

Και τα αφεντικά στη...Χάγη,όχι μόνο οι...υπάλληλοι!!!!


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Ο πιο στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου Ντικ Τσέϊνι, βρέθηκε στην Τυφλίδα 2-3 ημέρες πριν τον πόλεμο για τη Ν. Οσετία





Η εφημερίδα “Los Angeles Times” απεκάλυψε ότι ο πιο στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου Ντικ Τσέϊνι, βρέθηκε στην Τυφλίδα 2-3 ημέρες πριν τον πόλεμο για τη Ν. Οσετία...

Εμείς τι προσθέσουμε;
Ότι κατανοούμε την υποκρισία της Ευρώπης που έχει αναλάβει ρόλο χωροφύλακα των ΗΠΑ;
Ότι κατανοούμε τη θέση της Κουβελου-Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, αλλά δεν κατανοούμε τις ταυτόσημες θέσεις του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ;
Ότι ανάμεσα στους αρχιμάγειρους αυτού του αμερικάνικου εγκλήματος είναι και ο Άλεξ Ρόντος, μέλος του ΔΣ του "Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου";
Ότι...

ΟΑΣΕ: Η Γεωργία ξεκίνησε τον πόλεμο!

Πλήρης επιβεβαίωση της αλήθειας,από τον ΟΑΣΕ,σχετικά με το ποιός ευθύνεται για τις εχθροπραξίες μεταξύ Γεωργίας-Ρωσίας.
Το πόρισμα του ΟΑΣΕ ξακαθαρίζει ότι η Γεωργιανή πλευρά είχε από πολύ πιο πριν έτοιμα σχέδια εισβολής στη Ν.Οσετία,και είναι αυτή που προκάλεσε το θάνατο αμάχων εσκεμμένα και προσχεδιασμένα και για αυτό το λόγο προτείνει να συρθούν στο Διεθνές Δικαστήριο,ο Ισαακασβίλι και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι για να δικαστούν για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!!!
Εμείς είχαμε αναρτήσει την είδηση,μια εβδομάδα πριν τις 8-8-2008.
___________________________________________

Ο Ισαακ-ασβίλι,οι πάτρωνές του και η Ρώσικη....Αρκούδα!

Η Ρώσικη αρκούδα και ο Αρκούδος(Μεντβέντεφ) με την Αλεπού(Πούτιν),έκαναν τον ΙΣΑΑΚασβίλι να βάλει την ουρά στα σκέλια,σαν σκυλί! Το γράφαμε από πριν,ότι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου!Οι Γεωργιανοί χτυπούσαν σποραδικά μέχρι την Πέμπτη,6-9-2008 κι αφού ανακοίνωσαν ότι σταματούν,ξαφνικά την ημέρα ΕΝΑΡΞΗΣ των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ενώ όλος ο ΚΟΣΜΟΣ έχει ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ,έκαναν ξαφνική επίθεση εναντίον της Οσετίας και προσπάθεισαν να καταλάβουν την πρωτεύουσα Τσχινβάλι,μετά από καταιγιστικό βομβαρδισμό,ρίχνοντας μάλιστα βόμβες διασποράς εναντίον αμάχων. Και μόνο ότι ξεκίνησαν πόλεμο σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ,θα έπρεπε αυτόματα η....Δ.Ο.Ε.(που είναι,υπάρχει;,μάλλον είναι....ΤΕΩΣ!!) να πετάξει έξω από τους Αγώνες τη Γεωργία για βάναυση προσβολή της Ολυμπιακής Ιδέας(αντί γιαυτό ανακοίνωσε ότι έθεσε εκτός Αγώνων το...Μπαχρέιν γιατί δε δήλωσε έγκαιρα τους αθλητές του!!!!!!!!!).Μάλλον δε θα έδωσαν στους...ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ,τρομάρα τους,το ανάλογο φιλοδώρημα!!!!!!.Τέλος πάντων.
Ας επιστρέψουμε τώρα στα της απρόκλητης επίθεσης του Ισαακ-ασβίλι(Γεωργία),εναντίον της Οσετίας.Νομίζοντας ότι θα έκαναν κατάληψη του Τσχινβάλι μέσα σε τρεις ώρες,έκαναν ΕΙΣΒΟΛΗ,σκοτώνοντας και σφάζοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους(καταγγελίες από τον άμαχο πληθυσμό ακόμα και για χαριστικές βολές σε πληγωμένους!!!!).Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!Δεν περίμεναν με τίποτα ούτε οι Γεωργιανοί,αλλά ούτε και τα νέα αφεντικά τους την άμεση αντίδραση της Ρώσικης Αρκούδας!Πίστευαν ότι βρίσκεται σε χειμερία νάρκη!!!Την πάτησαν δεόντως και βλέποντας ότι θα χάσουν αυγά και πασχάλια,άρχισαν να τσιρίζουν για δήθεν εισβολή των Ρώσων και κατάληψη όλης της Γεωργίας,για γενοκτονίες,καταστροφές και ό,τι άλλη φαεινή ιδέα κατέβαινε στο κεφάλι του....Ισαακ-ασβίλι!!!!Δηλαδή ο λύκος φώναζε..."λύκος στα πρόβατα"!!!
Τα γεγονότα που ακολούθησαν πάνω-κάτω τα ξέρετε,για περισσότερες πληροφορίες στα Δυτικά Μ.Μ.Ε.,αλλά ρίξτε και μια ματιά προς Ανατολάς για αντικειμενική πληροφόρηση!!!
Υπάρχουν και δορυφορικά Ρώσικα κανάλια.....όχι μόνο το...CNN....
ΡΩΣΣΙΑ,ειδήσεις στα Ελληνικά
________________________________________

Κυριακή, 3 Αύγουστος 2008

Επίθεση της Γεωργίας στην Οσετία.

Με χτυπήματα εναντίον αμάχων ανοίγει μάλλον τους ασκούς του Αιόλου η Γεωργία!
Η Οσετία κάνει λόγο για απάντηση στα χτυπήματα.Υπάρχει ο κίνδυνος γενικής σύρραξης στη περιοχή,φυσικά με δάκτυλο της γνωστής υπερδύναμης που θέλει σώνει και καλά να μπάσει τη Γεωργία στο ΝΑΤΟ.

____________________________________________________

Η ψηφοφορία,μάλιστα,που έχουμε αναρτήσει και στην οποία όσοι έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή τη στιγμή,άσχετα αν είναι λίγοι,εκφράζουν με την ψήφο τους το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης,δηλώνει με συντριπτική πλειοψηφία 96 % τη θέληση του κόσμου για καταδίκη των υπαιτίων οι οποίοι έχουν και όνομα και καταγωγή!!!!!!
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να οδηγηθούν κάποια στιγμή στα...διεθνή δικαστήρια οι πραγματικοί υπεύθυνοι όλων των συμφορών που καταστρέφουν την ΕΙΡΗΝΗ όπου Γης;;;;
Πόσο πιο επίσημα πρέπει να προταθεί το σύρσιμο σε δίκη των Ισαακασβίλι,Γιακομπασβίλι,και όλων των υπολοίπων, μη εξαιρουμένων των αφεντικών τους;;;;
Εκτός και αν ο ΟΑΣΕ δεν είναι ένας επίσημος Οργανισμός της Δύσης,αλλά είναι... όργανο των Ρώσων!!!!

Εξω από την Ασία το ΝΑΤΟ.Ερχεται η Ρωσοκινέζικη συμμαχία!!!

Γνωστή είναι τα τελευταία χρόνια η συμμαχία Ρωσίας-Κίνας, με κατάργηση των μεταξύ τους συνόρων,με κοινά στρατιωτικά γυμνάσια,και τελευταία μάλιστα έγινε μια κίνηση από τη Ρωσία που σπάνια μπορεί να γίνει.Χάρισε στην Κίνα μια μεγάλη περιοχή στην Ανατολική Ασία,για την οποία φιλονικούσαν πολλά χρόνια!!!!Είναι θέμα χρόνου μιας και τα γεγονότα τρέχουν με ρυθμό ημερών πλέον,να παρακολουθήσουμε στην παγκόσμια σκακιέρα την τελευταία παρτίδα με κίνηση ματ των Ασιατικών Δυνάμεων απέναντι στη Βορειοατλαντική συμμαχία!!!!!Βρισκόμαστε στην τελική αναμέτρηση!!!!!!!

_______________________________________
Συνεργασία Ρωσίας - Κίνας εν όψει γενίκευσης της κρίσης

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αύγουστος 29, 2008

Η σοβαρότητα των γεγονότων καθορίζεται από το βαθμό που οι κινήσεις στη διπλωματική σκακιέρα επηρεάζονται από τη στρατιωτική πραγματικότητα.

Το γεγονός αυτό εξηγεί τις παλινδρομήσεις την Αμερικάνικης διπλωματίας για τις ενέργειες στον Καύκασο αλλά και το Νατοϊκό δίκτυο επικοινωνίας εντός ΕΕ που έχει ενεργοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Κουσνέρ. Η φοβία του ΝΑΤΟ δε σχετίζεται με την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ρωσίας αλλά με την αδυναμία για αυτόνομη επέμβαση προς ενίσχυση της Γεωργίας. Εκτός από τους μακροχρόνιους σχεδιασμούς της Αμερικάνικης πολιτικής, το ΝΑΤΟ σκοπεύει να επωάσει πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες όχι επειδή πιστεύει στην πιθανότητα επικράτησης αλλά για να επιφέρει φθορές στη Ρωσική πολεμική μηχανή. Η ενεργοποίηση Ουκρανίας, Γεωργίας ακόμα και Πολωνίας βασίζεται μόνο σε αντιρωσικά αντανακλαστικά και σε ποδηγέτηση κυβερνήσεων. Το επιτελείο του ΝΑΤΟ γνωρίζει πως σε περίπτωση σύρραξης η κατάρρευση των στρατών θα είναι άμεση κυρίως λόγω της απροθυμίας των λαών να πολεμήσουν, ως έγινε με την περίπτωση της Γεωργίας.

Η Ρωσία αντίθετα με ότι πιστεύεται, δεν είναι έτοιμη στρατιωτικά να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ. Η στρατιωτική διασπορά της βασίζετο στο Σοβιετικό πλέγμα που τώρα δεν υφίσταται καθότι απώλεσε σημαντικές βάσεις σε εχθρικά για τους Ρώσους καθεστώτα. Η αποσοβιετοποίηση του γεωστρατιωτικού σχεδιασμού ξεκίνησε με τη δεύτερη θητεία του Πούτιν, που εκτός των άλλων είχε να αντιμετωπίσει τη διαφθορά της μετά Γκορμπατσώφ εποχής. Η ορθόδοξη ανατολή αρέσκεται να μιλά για το “ξανθό γένος” και παρεμφερείς μύθους, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Τι φοβάται το ΝΑΤΟ

Για τους ανωτέρω λόγους, το ΝΑΤΟ δε στηρίζεται σε ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων πλησίον της Ρωσίας. Βασικό όπλο του ΝΑΤΟ είναι τα αεροπλανοφόρα που του δίνουν πλεονέκτημα έναντι οποιασδήποτε στρατιωτικής δύναμης στον κόσμο. Εδώ είναι και η σημαντικότερη αποκάλυψη για τη σημειολογία της δοκιμής του Ρώσικου βαλλιστικού πυραύλου. Ο βαλλιστικός αυτός πύραυλος αποτελεί τη μεγαλύτερη εξέλιξη της Ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας. Δεν είναι διηπειρωτικός (χερσαίας δράσης) όπως έντεχνα παρουσιάστηκε, αλλά είναι “Ship Killer” της οικογένειας DF-21που αναπτύχθηκαν από την Κίνα την τελευταία δεκαετία! Η Κίνα θα ήταν αδύνατον (πριν το 2011) να χρησιμοποιήσει τους πυραύλους αυτούς χωρίς την ανάλογη δορυφορική στήριξη για να χτυπήσει κινούμενο στόχο, όπως ένα Αεροπλανοφόρο. Η Ρωσία όμως κατάφερε να συνδυάσει τη δορυφορική της δεινότητα και να παρουσιάσει αυτό το υπερόπλο που αποσκοπεί καθαρά σε πλήγματα για το Νατοϊκό στόλο. Η εικόνα συμπληρώνεται με την πραγματικά έξυπνη ιδέα: Κάθε αεροπλανοφόρο προστατεύεται από έναν ολόκληρο στόλο σκαφών που διαθέτουν αντιβαλλιστικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας, που όμως είναι αδύνατο να σταματήσουν το νέο όπλο από απόσταση λόγω της ταχύτητας βύθισης που διαθέτει. Μπορούν όμως να περιορίσουν τη δράση των κεφαλών που θα απελευθερώσει πάνω από το αεροπλανοφόρο. Οι Ρώσοι σε συνεργασία με τους Κινέζους λοιπόν, μετεξέλιξαν συμβατικούς “ship Killing” πυράυλους υποβρυχίων σε αντιπυραυλικούς προκειμένου να βάλλουν τους αντιβαλλιστικούς πυραύλους της αεράμυνας των Αεροπλανοφόρων!

Αυτή η εξέλιξη έπιασε απροετοίμαστους τους Αμερικανούς επιτελείς, παρ’ ότι ήταν ενήμεροι για τις έρευνες των Κινέζων. Δεν περίμεναν ποτέ το “syndication” της Ρώσικης τεχνολογίας με τα Κινέζικα όπλα τόσο σύντομα και δεν είναι τυχαίο ότι η τελική προετοιμασία έγινε στη διάρκεια των Ολυμπιακών του Πεκίνου!!

Συνδυάστε τη σημειολογία: Δοκιμή “βαλλιστικού” πυραύλου - Συνάντηση Ασιατικών δυνάμεων (δηλ Ρωσία - Κίνα!) με εκπόνηση ψηφίσματος - Κατηγορίες Πούτιν με ειρωνικό τρόπο για ΗΠΑ - οργισμένη αντίδραση Πενταγώνου, Λευκού Οίκου.

Υποκειμενική μου γνώμη, όσο η Ρωσία “τρομοκρατεί” το ΝΑΤΟ με τέτοιες κινήσεις, θα κερδίζει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να προετοιμαστεί πραγματικά.

Από το “Επιτελείο” για το Olympia.gr

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , , , , , , , , , , , | 1 σχόλιο »