05 Οκτωβρίου 2011

Χέλμουτ Σμιτ:...να πάρει ο διάολος τους ευρωπαίους αρχηγούς αν δεν καταφέρουν να σώσουν την Ελλάδα!

Der frühere Bundeskanzler Helmut Schmidt
 Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ δεν θεωρεί καταστροφή μια προσωρινή αδυναμία πληρωμών της Ελλάδας. Για τους Eλληνες και όλους τους άλλους Ευρωπαίους κάτι τέτοιο θα ήταν βέβαια «μεγάλη συμφορά, αλλά όχι συμφορά που θα απειλούσε την ύπαρξή τους» ανέφερε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Die Zeit». Κι αυτό ισχύει «τόσο για τις οικονομικές όσο και για τις πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας χρεοκοπίας».
Παρ’ όλα αυτά ο Σμιτ τάχθηκε υπέρ της διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ. Σε περίπτωση χρεοκοπίας, η εμπιστοσύνη στην Κοινότητα των 27 κρατών-μελών «θα μειωνόταν περισσότερο». «Το πολιτικό τίμημα θα ήταν πολύ μεγάλο. Για τον λόγο αυτό οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα»,  είπε και ζήτησε να γίνουν επιχειρηματικές επενδύσεις στη μεσογειακή αυτή χώρα.

 Συγκρίνοντας την κατάσταση της Ελλάδας με την «κατάσταση της Γερμανίας μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», όταν οι ΗΠΑ και η Γαλλία παρείχαν οικονομική βοήθεια, ο Χέλμουτ Σμιτ δήλωσε: «Σε σχέση με την τότε κατάσταση της Γερμανίας και την προθυμία παροχής βοήθειας από τα κράτη, που λίγα χρόνια πριν ήταν εχθροί μας, το παρόν ελληνικό πρόβλημα είναι μικρότερο – και να πάρει ο διάολος τους ευρωπαίους αρχηγούς κρατών,αν δεν καταφέρουν να σώσουν την Ελλάδα!

That's why October-18 Mafia is the new name of the government of Greece!Το νέο όνομα της "ελληνικής"..."κυβέρνησης"!


October-18 Mafia has created a misery archipelago. Merkel asserts banks have to take larger haircuts. Merkel supports recapitalizing European banks if there is a joint assessment that the banks aren't adequately capitalized and finance officials develop uniform criteria. Germany is ready to discuss possible bank aid at this month's EU summit. http://venitism.blogspot.com

October-18 Mafia, government of Greece, needs a coup de grace now! Merkel dislikes putting her foot down to solve government disputes. She associates that form of exercising authority with ill-tempered men who use arrogance to make up for their lack of competence. And she thinks people who keep banging their fist on the table end up getting ignored in the long run.

Merkel's wings have been clipped, and now she faces even bigger problems ahead. There are rumblings within the FDP and the CSU that could distance the two parties even more from Merkel. Fuehrer Merkozy knows that only imprudent investors would squander their money for October-18 Mafia. October-18 Mafia should be hanged in front of the Grand Brothel on Syntagma Square!

We will never forget October 18, 2010, the most disgusting terror of Greek government! The Fourth Reich bailout of the Cradle of Kleptocracy cannot succeed, because the October-18 Mafia continues corruption, Kangaroo Justice, marilizardism, Marilizard Libel, Marilizard Spaghetti, and Marilizard Towers.

Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία...!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/25ce259425ce259925ce259a25ce259125ce259925ce259f25ce25a325ce25a525ce259d25ce25972.jpg?w=275&h=183Η μήνυση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου, με την οποία μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου κατηγορούνται για  το κορυφαίο πολιτικό αδίκημα – κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας!!!
Ζητούνται 30 έντιμοι βουλευτές να αποφασίσουν για το τελευταίο στάδιο της μήνυσης του Δημήτρη Αντωνίου για εσχάτη προδοσία των 173 βουλευτών:
e-mail: απόΑντωνίου Δημήτρης epivetta@otenet.gr
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
Η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Βουλής και της Κυβέρνησης με το αρ.πρωτ.3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του εισαγγελέα του ΑΠ  Αθανασίου Κατσηρώδη, διαβιβάστηκε στην Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και τον 3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών».
Ο ελληνικός λαός τίθεται πλέον ενώπιον των ευθυνών του. Καλείται να γίνει, ως οφείλει,

Δείτε ΤΩΡΑ ζωντανά από το ζούγκλα ράδιο,την αγαστή συνεργασία κουκουλοφόρων-ΜΑΤ...ΤΩΡΑ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΛΑΜΑΡΗ...


Το ΑΚΕΛ δια του βουλευτού του κ. Λαμάρη , απαντά στην προσπάθεια του ΔΗΣΥ για συνεννόηση με τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης προς θεσμική υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, πως η πράξη αυτή αποτελεί πολιτικό πραξικόπημα που θα βρει απέναντι του το λαό με ενδεχόμενο πρόκλησης αναταραχών.
Η άρνηση του πρόεδρου να παραιτηθεί ύστερα από τα πορίσματα του Πόλυ Πολυβίου και της αστυνομίας , φαίνεται ότι στηρίζεται από σκοτεινούς κομματικούς μηχανισμούς, ικανούς να προκαλέσουν κάθε είδους αναταραχή..
Η δήλωση του κ. Λαμάρη είναι μια ξεκάθαρη προειδοποίηση που σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα τύγχανε της άμεσης παρέμβασης του εισαγγελέα. Ποιός είναι ο λαός κύριε Λαμάρη που είναι έτοιμος να προκαλέσει αναταραχή για να υποστηρίξει την εμμονή του Χριστόφια να παραμείνει στο αξίωμα του προέδρου μέσα σε περιβάλλον γενικής κατακραυγής εναντίον του; Αυτή είναι η δημοκρατική συμπεριφορά που καλλιεργείται στο ΑΚΕΛ; 
Αν η λαϊκή κατακραυγή επείχε θέση αντιπολιτευτική , τότε ο πρόεδρος θα είχε κάθε δικαίωμα να παραμείνει στη θέση του και να υπερασπιστεί την πολιτική του γραμμή αν και εφόσον την είχε εξαγγείλει προεκλογικά και είχε τύχει της λαϊκής έγκρισης. ¨Όμως ο λαός αυτή τη φορά διαμαρτύρεται όχι για να ασκήσει αντιπολίτευση στο πρόεδρο αλλά γιατί ζητά την ανάληψη των ευθυνών του που του καταλογήσει ευθέως το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής , για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος αυτού του λαού , με 13 νεκρούς . 
Αυτούς τους 13 νεκρούς κρατά στα χέρια του ο λαός και αρνείται να τους σκεπάσει με το λερό σινδόνι της εγκληματικής ανευθυνότητας της κυβέρνησης Χριστόφια και να τηρήσει σιγήν σαν να μην έγινε τίποτα.
Ζητά ο τεθλιμμένος λαός το καθαρό σινδόνι της δικαιοσύνης για να περιτυλίξει τους νεκρούς του και να ηρεμήσει με την απόδοση της δικαιοσύνης.
Αν αρνηθείτε να συνεργαστείτε στην απόδοση της δικαιοσύνης , τόσο το ΑΚΕΛ όσο και η κυβέρνηση Χριστόφια , τότε οι νεκροί θα ζητήσουν εκδίκηση και μαζί με αυτούς ένα φοβερό κύμα οργής θα υψωθεί πάνω από αυτή τη πατρίδα.
Λουκάς Σταύρου

Καστανίδη,τα κάστανα κάηκαν,για ποιό δημοψήφισμα μιλάς;


Τρέμετε τη Λαϊκή οργή και ψάχνετε να βρείτε τον ψύλλο στα άχυρα;

Τι το θέλετε το δημοψήφισμα;Για να βρείτε δικαιολογίες να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια;
Την Αργεντινή την ξ'έρετε;Ίσα που πρόλαβε ο Ντε Λα Ρούα να την κοπανήσει από την ταράτσα με το ελικόπτερο!Όμως κάποιοι(περίπου 25.000 λαμόγια) σε όλη την Αργεντινή,δεν πρόκαναν!Αντί για ελικόπτερα,πήραν τις βάρκες για τον Άδη...

Δημοψήφισμα για την κρίση προανήγγειλε ο Καστανίδης από τη Βουλή!

Δημοψήφισμα για την κρίση προανήγγειλε ο Καστανίδης από τη Βουλή!Ανοιχτό το ενδεχόμενο για δημοψήφισμα που θα έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας άφησε πριν λίγο στη βουλή ο Υπουργός Εσωτερικων Χαρης Καστανίδης. 

«Ο λαός οφείλει να πάρει επί του δημοσιονομικού προβλήματος θέση και το ερώτημα θα αφορά την κρίσιμη δημοσιονομική κατάσταση, δεν θα είναι εύκολο ερώτημα, αλλά ένα ουσιώδες, θεμελιώδες ερώτημα».

Ο Υπουργός Εσωτερικών έκανε και αυτοκριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης λέγοντας «Δεν ισχυρίζομαι ότι τα έχουμε κάνει όλα αλάνθαστα. Αλλά αγωνιζόμαστε σκληρά για το πατριωτικό μας καθήκον να μην επιτρέψουμε στη χώρα να διολισθήσει στη χρεοκοπία.
Δίνουμε τη μάχη μόνοι απέναντι σε αυτούς που δακτυλοδείχνουν και έχουν και την ευθύνη κάποιοι από αυτούς.

Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι για την δημοσιονομική της πορεία καιν ο κάθε πολίτης θα πρέπει να πει τι θέλει και με βάση αυτό να γεννηθούν συμπεράσματα. Κάθε πολίτης, κάθε κόμμα, κάθε οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών πρέπει να πάρει θέση και την ευθύνη».

Aπό τη πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον Καστανίδη να πει εάν η κυβέρνηση προτίθεται να παραιτηθεί, εάν ο λαός απορρίψει το ερώτημα που θα διατυπωθεί.

"Παράνομη πράξη",η κατάθεση Στεφάνου από Έλληνες καταδρομείς,στον Άγνωστο Στρατιώτη...!!!

Τάδε έφη αξιωματικός της Αστυνομίας,που υπηρετεί τους απογόνους ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... 
Σχετικό θέμα:
ΜΥΚ.-ΛΟΚ. Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ.Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ 300

Ενώ αυτή δεν είναι..."παράνομη πράξη"