06 Νοεμβρίου 2010

Με δικαστική απόφαση, ο συνδυασμός "Ελεύθερη Αθήνα" εκτός εκλογών!

Ένα πολιτικό σύστημα που δεν αντιδρά, που αρνείται να αντιμετωπίσει από θέση αρχών τις εξελίξεις, και που συμβιβάζεται αναγορεύοντας την υστεροβουλία του σε πολιτική στάση, είναι ένα πολιτικό σύστημα χρεοκοπημένο, αναποτελεσματικό υποταγμένο και από κάθε άποψη χειραγωγούμενο.
Και αυτή η αλήθεια επιβεβαιώθηκε σήμερα για δεύτερη φορά ως κορυφαία πράξη ντροπής στο δήμο της Αθήνας.
Οι δικαστές του δευτεροβάθμιου πρωτοδικείου, απέρριψαν τελικά την ένσταση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», επιβραβεύοντας έτσι τις επιλογές εκείνων που ήθελαν να σιγήσει η φωνή αυτών που επεχείρησαν να αλλάξουν δραστικά την πολιτική ατζέντα του συμβιβασμού, με στόχο την αφύπνιση του πολίτη.
Κέρδισαν μια κατάπτυστη απόφαση ντροπής. Και ίσως τη γοητεία της αυταπάτης πως θα κρατήσουν έξω από το δήμο της Αθήνας το «αγκάθι» της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» και το φορτίο του πολιτικού του λόγου.Έχασαν όμως και το τελευταίο ίχνος από το φερετζέ που καλύπτει το αποκρουστικό τους πρόσωπο...
Και σ αυτό τον κατήφορο παρασύρθηκε το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του με τη στάση της ανοχής και της μη αντίστασης στα τεκταινόμενα.
Το σημαντικότερο όμως απ όλα είναι πως μέσα στον απελπιστικό τους κατήφορο ξέχασαν πως η καρδιά της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» δεν είναι οι στιβαγμένοι κώλοι στις αίθουσες των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.
Η καρδιά της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», είναι ο νους και η ψυχή των πολιτών αυτής της πόλης που με τις πολιτικές τους την απαξιώνουν και την καταδικάζουν στο μαρασμό.Αυτής της πόλης που με τη στάση τους μετέτρεψαν από πολιτιστική πρωτεύουσα του κόσμου σε πολυπολιτισμική κόλαση, και σε πεδίο ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.
Αυτή την καρδιά οι δικαστικές τους αποφάσεις δε την αγγίζουν.
Τη θυμώνουν. Και μαζί της θυμώνουν και εξοργίζουν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που αρνείται να συγκατανεύσει στον πολιτικό ξεπεσμό.
Σήμερα αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ποιόν φοβούνται τα τσιράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Και δε φοβήθηκαν την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» για την όποια πιθανολογούμενη αριθμητική της παρουσία στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο.
Αυτό που φοβήθηκαν είναι τη δυναμική απήχηση των πολιτικών της επεξεργασιών στην ψυχή του Αθηναίου πολίτη.
Αυτό που φοβήθηκαν είναι τις αυριανές πολιτικές της πρωτοβουλίες και την αποδοχή τους στην Αθηναϊκή κοινωνία.
Γιατί για την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» το εφικτό και το ρεαλιστικό δε σταματά εκεί που αρχίζει ο ραγιαδισμός τους, αλλά προσδιορίζεται από τις πολυποίκιλες ανάγκες μιας κοινωνίας που καταδυναστεύεται πολιτικά, ηθικά, πολιτισμικά και οικονομικά.
Προτίμησαν να συμπράξουν όλοι σε ένα συμβούλιο ντροπής, γιατί απλά δεν τόλμησε κανείς από αυτούς να οραματιστεί ένα συμβούλιο μάχης, αντίστασης και αξιοπρέπειας.
Πολίτη της Αθήνας…
Αυτό που τρέμουν, είναι τη δική σου φωνή.Τη δική σου οργή.
Τον πολιτικό σου ξεσηκωμό που απεύχονται. Τη σούπα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δε την χαλάνε τα «μείγματα» της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόβλημα στην πολιτική δράση δεν είναι τα παιχνιδίσματα του μαθητευόμανου μαγειράκου με τα «μείγματα».
Το πρόβλημα είναι τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσεις και όχι η κουτάλα του ανακατέματος.
Κι αυτή την αλήθεια τα αφεντικά τους την ξέρουν καλά. Το ίδιο ανώδυνες για την παγκόσμια διακυβέρνηση και τις επιλογές της, είναι τόσο οι κωλοτούμπες της πολιτικής, όσο και οι βαρυσήμαντες φωνασκίες που εκτονώνουν τη λαϊκή οργή σε συνθήματα και ανώδυνες παρελάσεις.Για σένα που αναρωτιέσαι γιατί επεδίωξαν τη φίμωση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», η απάντηση βρίσκεται στη θλιβερή ομοιότητα όλων των υπόλοιπων που επιχειρούν γι ακόμα μια φορά να σε εξαπατήσουν.
Πολίτη της Αθήνας…
Το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», δε θα το βρεις στην κάλπη της ντροπής και του πολιτικού εκβιασμού στο σικέ παιχνίδι που έστησαν.Η φωνή μας όμως ανταμώνει με τη δική σου ψυχή, και αυτό είναι ο πραγματικός τους εφιάλτης.Ο έντιμος αγώνας που ξεκινήσαμε, έχει ανάψει ήδη τη φωτιά της ελπίδας.Αυτή την ελπίδα δε μπορούν να τη λερώσουν τα κατευθυνόμενα χέρια τους.Αυτή την ελπίδα δε μπορούν να την ακυρώσουν με δικαστικές αποφάσεις.
Και αυτή η φωτιά σύντομα θα λαμπαδιάσει την πολιτική τους κόλαση.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» ήταν μόνο η αρχή.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» είναι το ομορφότερο όραμα της ψυχής όλων μας.
Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Για την ανατροπή των φαύλων και των ξενόδουλων.Για την ανατροπή των επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ντόπιων τοποτηρητών της.Για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, τις αξίες μας που επεχείρησαν να ευτελίσουν, την καθημερινότητά μας που την καταδίκασαν στη δυστυχία, την ταυτότητα που μαγάρισαν με τις βρώμικες πολιτικές τους, την αξιοπρέπεια μας που τσαλάκωσαν, την πατρίδα μας που απειλείται με εθνικό ακρωτηριασμό.
Και σ αυτό τον αγώνα, δε σε θέλουμε απλά συμμέτοχο αλλά ουσιαστικό πρωταγωνιστή.
Η σπίθα άναψε στην Αθήνα…
Δεν μπορούν να τη σβήσουν με τερτίπια νομικά…
Σύντομα η φωτιά θα ανάψει σ ολόκληρη την Ελλάδα…
Και θα είναι η φωτιά της κόλασης για όλους αυτούς που επεχείρησαν να μετατρέψουν σε κόλαση τη ζωή μας.
Δε θα νικήσουν… Θα νικήσουμε. 
 
 
Αναδημοσίευσις από: ΣΥΜΠΟΣΙΟ 

Άντε Έλληνες...καλή...ανάσταση!Πάρτε πέτρες!


Και μετά αναρωτιέστε για το αποτέλεσμα τον εκλογων..Ξύπνα επιτέλους Έλληνα!




Αν και αυτά που θα ακούσετε δε σας πουν τίποτα, αν πάμε ξανά στη κάλπη σαν να ψωνίζαμε σε κάποιο πολυκατάστημα το αγαπημένο μας αφεντικό, τότε ο γνωστός Χαράλαμπος έχει πολύ κλάμα να ρίξει...
Ξύπνα Έλληνα! Ούτε Ρωμιός, ούτε ραγιάς ξανά!

Πηγή...