16 Σεπτεμβρίου 2011

Μπατίρηδες - καταχρεωμένοι 1-0

Foto: Getty Images/Getty

Την έκανε με "ελαφρά πηδηματάκια" ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

Παρών στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο του συμβουλίου Ecofin, στο Βότσλαβ της Πολωνίας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, του οποίου όμως τα αιτήματα δεν έγιναν δεκτά, και απεχώρησε χωρίς καν να δώση συνέντευξη τύπου...

Το νέο χαράτσι θα κρίνει και την τύχη Σαμαρά.(Συμφωνεί και η Νέα Δούλα στην έμμεση δήμευση των περιουσιών).


Δυστυχώς, από τις μέχρι αυτή τη στιγμή ανακοινώσεις, τόσο του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μιχελάκη, όσο και του αρμόδιου τομεάρχη κ. Βρούτση, διαφαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία συναινεί και πάλι στην επιβολή της «έκτακτης» εισφοράς στα ακίνητα. Μπορεί να στρογγυλεύει τις γωνίες, μπορεί να μιλάει για αναλγησία κ.λ.π., αλλά επί της ουσίας δεν διαφωνεί, τουναντίον ασχολείται με την περιπτωσιολογία εφαρμογής του μέτρου. Δεν έχουμε ακούσει ένα ξεκάθαρο όχι επί της αρχής. Ένα τέτοιο όχι που να καλύπτει πολιτικά....
τους πολίτες που δεν θέλουν να καταβάλουν αυτό το χαράτσι. Το οποίο χαράτσι, ούτε στην φιλελεύθερη ιδεολογία της ΝΔ ταιριάζει, ούτε το Σύνταγμα το επιτρέπει, όταν η ακίνητη ιδιοκτησία δεν αποδίδει εισόδημα, διαφορετικά αυτό είναι μια έμμεση δήμευση. Δεν ακούσαμε λοιπόν την ΝΔ να μιλάει για αντισυνταγματικότητα. Αντίθετα ακούσαμε τον κ. Μιχελάκη να καλεί σε υπακοή στον νόμο αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Ο λαός είναι πολύ αναστατωμένος και εκνευρισμένος με το χαράτσι αυτό που αφαιρεί χρήματα από τις καταθέσεις του για να τα δώσει στους τραπεζίτες προς εξόφληση των απαιτήσεών τους από τα ομόλογα.

Το Χαράτσι στα ακίνητα, είναι η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά να τραβήξει μια σαφή και οριστική κόκκινη ιδεολογική γραμμή μεταξύ της φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας και του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Αν ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθήσει τακτική στήριξης της κυβέρνησης και σε αυτό το χαράτσι, με τη λογική του «τι να κάνουμε;», τότε δεν θα έχει άλλα περιθώρια ελιγμών. Θα ταυτιστεί απόλυτα με τον κ. Παπανδρέου και την φορομπηχτική του λογική, αλλά και την επιδρομή κατά της ιδιοκτησίας του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.

Η ΔΕΘ είναι η ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά να απογαλακτιστεί από την κρατικοδίαιτη λογική του πολιτικού συστήματος.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/09/blog-post_182.html
http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_5116.html

Καταγγελίες για την αποπομπή τριών μελών της Στατιστικής Υπηρεσίας.Πως ξεπούλησαν την Ελλάδα!

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=420014&h1=true
Αθήνα
Με καταγγελίες συνοδεύτηκε η αποπομπή τριών μελών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, λόγω κακής, όπως γνωστοποιήθηκε συνεργασίας με τον πρόεδρο της Αρχής.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 η Ζωή Γεωργαντά, μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κατήγγειλε ότι όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην Αρχή μόνο για να σφραγιστούν και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών.

«Ήθελαν να έχουμε το μεγαλύτερο έλλειμμα στην Ε.Ε και μας ανάγκασαν να συμπεριλάβουμε στοιχεία των ΔΕΚΟ, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε την Ιρλανδία που είχε τότε έλλειμμα 14% και το δικό μας έφτασε το 15,4%», ανέφερε η κυρία Γεωργαντά.

Επίσης, ανέφερε ότι εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει συνεδριάσει το συμβούλιο και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Αρχής, για μονομέρεια στις αποφάσεις.

Για το θέμα των αποπομπών, συνεδρίαζει, την Τρίτη, η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Δείτε πιο αναλυτικά την εσχάτη προδοσία...που διέπραξαν...

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

Μα… με τρούλο στην πολυκατοικία...(foto)
EKKLISIA_POLIKATIKIA

 ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Επί της έκτακτης εφάπαξ εισφοράς άρθρο 29  Ν.3986/2011

Του............. ............................ κατοίκου……………με ΑΦΜ………….

ΠΡΟΣ   Την Δ.Ο.Υ................

Για τη διεκδίκηση της επιστροφής της καταβληθείσας έκτακτης εισφοράς

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ...


ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΧΑΡAΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
*ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:OI EΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΟFFA

H κυβέρνηση πετυχε το ακατορθωτο: Το να μην πληρώνουν οι Ελληνες τα αθλια αντισυνταγματικά χαράτσια της να αποτελεί νόμιμη αντίσταση με βαση την ιδια την τήρηση του Συντάγματος….

Σύμφωνα με το αρθρο 120 του Συντάγματος « Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος ,επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται ,με κάθε μέσο, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δεν φθάνει οτι εχουν γονατίσει την ελληνική οικογένεια και εχουν φθασει σε απόγνωση γονεις και παιδιά ειναι στο διηνεκές ψεύτες και αθλιοι προπαγανδιστές.

Μέσα σε ενα πολυ μικρο χρονικο διάστημα εχουν επιβάλλει περισσοτερα απο δέκα χαράτσια εχουν φέρει σε απόγνωση τους Ελληνες και δεν θα αργησουμε να ζησουμε ακροτητες με ολους εκεινους που θα αρνηθούν ν πληρώσουν.

Εφθασαν στο σημείο, οι αθλιοι ,να ζητούν να σταλουν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την νομιμοποιηση αυθαιρετων.Τι να κανουν βρε ηλιθιοι οι απλοι πολιτες;Εκτος απο το οτι θα πρέπει να πληρωσουν ειδικους για να τους υποβαλλουν τις αιτήσεις θα πρέπει να πληρωσουν και για τα …σκαναρισματα βρε αθλιοι των σχεδιων των σπιτιων για να σας τα στείλουν ηλεκτρονικα;Mην πληρωνεται.Βαλτε τα χρήματα στο Ταμειο Παρακαταθηκών και Δανείων και μην πληρώνει κανενας ελληνας τα παρανομα και αντισυνταγματικα χαρατσια της κυβερνησης.

http://exofitsio.blogspot.com/
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ