06 Φεβρουαρίου 2011

Ερντογάν για Τουρκοκύπριους:"Ποιοι είναι αυτοί;Θα πρέπει να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη".!

Λάβρος ο Ταγίπ κατά των Τουρκο"κυπρίων" που σήκωσαν κεφάλι!Προσβάλουν την Τουρκία και πρέπει να τιμωρηθούν...! 


Ο Ερντογάν απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφέρθηκε στο θέμα για το οποίο είχε μιλήσει και πριν από μερικές μέρες και είπε πως είχε σχετική τηλεφωνική συνομιλία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου από τον οποίο ζήτησε να πράξει τα δέοντα.
Ο Ερντογάν επεσήμανε ότι «πρόκειται για μια συγκεκριμένη ομάδα που γνωρίζουμε και μοιράζεται την προσέγγιση αυτή με το Νότο. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί να δυναμιτίσει τη διαδικασία ειρήνης που συνεχίζει η ΤΔΒΚ. Και πιστεύω ότι η διοίκηση της ΤΔΒΚ θα λάβει τα αναγκαία μέτρα εναντίον της ομάδας που θέλει να δυναμιτίσει τη διαδικασία. Κι εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Διότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε μια τέτοια αντίληψη. Το ανέφερα προ ολίγου στον κύριο πρόεδρο. Του είπα ότι πρέπει να επιδείξει την αναγκαία στάση. Ποιοι είναι αυτοί; Διαθέτουμε τις εικόνες τους. Θα πρέπει να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να επιτρέπεται τέτοια προσβολή εναντίον της Τουρκίας. Μας λένε ότι γνωρίζουν ποιοι είναι. Τότε πράξτε τα δέοντα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοια στάση εναντίον της Τουρκίας η οποία έχει δώσει για την ΤΔΒΚ το αίμα της, την ψυχή της, τα πάντα της μέχρι και πριν από το 1974».
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Στέφανος Στεφάνου δήλωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ουδεμία ανάμειξη είχε στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα.
Παράλληλα, ο κ. Στεφάνου υπογράμμισε πως «κανένα στρατηγικό συμφέρον δεν δικαιολογεί και δεν νομιμοποιεί την παραβίαση του διεθνούς νόμου και του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, στην οποία η Τουρκία προβαίνει από το 1974 με την παράνομη εισβολή και κατοχή στην Κύπρο».

Σχετικό θέμα: Τι έπαθαν οι Τουρκο"κύπριοι";

Αναδημοσίευση...Ζητούμε συγγνώμη από όλους...Δεν πέθανε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης!

Αφήνουμε την αναδημοσίευση ως έχει,μόνο και μόνο για να φαίνεται η γύμνια της μη διασταυρούμενης πληροφορίας...Μάλιστα,από...μεγάλα κανάλια δημοσιογραφίας...Φυσικά και δεν προσπαθούμε εδώ στον Αλφειό να δικαιολογηθούμε...Φταίμε και ζητούμε συγγνώμη από τον ίδιο,την οικογένειά του και τους φίλους του...Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση...
ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
 
Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του 20ου αιώνα, ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Γεννημένος στη Νάξο το 1922, ο Καμπανέλης σφράγισε με τα έργα του το ελληνικό θέατρο, ενώ ήταν ο δημιουργός των σεναρίων για δύο από τις σημαντικότερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, τη Στέλλα του Μιχάλη Κακογιάννη και τον Δράκο του Νίκου Κούνδουρου.
Στα χρόνια της γερμανικής κατοχής ο Καμπανέλλης εντάχθηκε στην εθνική αντίσταση.
Συνελήφθη από τους Γερμανούς και κρατήθηκε ως αιχμάλωτος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μαουτχάουζεν. Καρπός αυτής της εμπειρίας

Μουμπάρακ: Με αγαπάει, δεν με αγαπάει


Μουμπάρακ: με παραίτησαν αλλά το ανακάλεσαν....

Η  αιγυπτιακή τηλεόραση χτες το απόγευμα μετέδωσε την είδηση της παραίτησης της ηγεσίας του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένου του Γκαμάλ Μουμπάρακ, γιού του Χόσνι Μουμπάρακ. Μάλιστα είχε ανακοινώσει πως νέος γενικός γραμματέας του κόμματος αναλαμβάνει ο Χοσάμ Μπαντράουι.

Την ίδια ώρα το δίκτυο Al Arabiya επιβεβαίωνε το ρεπορτάζ, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος ο Χόσνι Μουμπάρακ είχε παραιτηθεί, χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν η παραίτηση αφορούσε μόνο στο κόμμα ή και στο προεδρικό του αξίωμα.

Λίγη ώρα αργότερα όμως το ρεπορτάζ αυτό ανακλήθηκε και το Reuters μετέδιδε ότι τελικώς παραιτήθηκε το σύνολο της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος ΟΧΙ όμως και ο ίδιος ο Χόσνι Μουμπάρακ.

Η πραγματικότητα

Τελικά ο Μουμπάρακ ΔΕΝ έχει παραιτηθεί!


Κόκκινες...ιστορίες...