25 Νοεμβρίου 2010

Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ...μετά τη λαίλαπα!

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό!Φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας του Σημίτη!
Τυχαίο;...Δε νομίζω...!
Στο νοσοκομείο «Νίμιτς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Αλέκος Παπαδόπουλος 
Λέτε να τον...καταράστηκαν οι ρασοφόροι;Γιατί...κάτι για...συνενώσεις Μητροπόλεων("...έχουν φτάσει πάνω από εβδομήντα δύο..."),είπε!!!

Πάντως για τον..."Κινέζο" μόνο αυτό βρήκαμε που έχει δόση αλήθειας! 

Στο νοσοκομείο ο Σημίτης... 

Κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις γιατί..."όπου καπνός και φωτιά"...!Η προσεχής καταστροφή φέρνει μαζί της την απόγνωση και στους προδότες...Μέχρι τώρα αυτοκτονούν προδομένοι πολίτες...!

Υ.Γ.ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ (video)

 

Σχετικά θέματα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ...Η.Π.Α!!

Χώρα υπό κατοχή.Με κυβέρνηση Νενέκων...

 

Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(Θρησκεία των Πατέρων μας) ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ.

Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΤΑΝΗ !!ΒΙΝΤΕΟ . ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

 Κι επειδή αυτά δεν ήταν κατανοητά,οι ιουδαιοχριστιανοί κατακτητές έσφαξαν τους Έλληνες κι έτσι..."δεν υπήρχαν πλέον αρχαίοι Έλληνες",όταν οι ιουδαιοχριστιανοί συνεργαζόντουσαν με τους Τούρκους...!


Βάλθηκαν να ρίξουν "λάσπη" στο Νότη,μετά τη συνέντευξή του!Τους παραπόνεσαν τα λόγια του!


Δεν πέρασαν μερικές ημέρες από τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη και ξεκίνησαν οι Ιουδαιοχριστιανοί να του κάνουν πόλεμο λάσπης...! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

Είναι γνωστό ότι οι κατακτητές της Ελλάδος στην προσπάθειά τους να ποδηγετούν τους δούλους τους,εκμεταλλεύονται κάθε μέσον,πόσο μάλλον το ΔΙΑδίκτυο...!Λες και ο..."θεός" τους χρειάζεται την τεχνολογία του ανθρώπου για να καθηλώνει και να κρατεί υποχείρια τα πρόβατά του...!Αλήθεια,χρειάζεται όντως τη βοήθεια της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ένας..."θεός";Γιατί έχει γεμίσει το ΔΙΑδίκτυο με...εκ "θεού" κατασκευασμένες ιστοσελίδες προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των δούλων του...!

Τώρα,οι ασχολούμενοι με τις..."λάσπες" μη έχοντας κάτι να προσάψουν στον ΕΛΛΗΝΑ Νότη Σφακιανάκη,βεβαιώνοντας το ρητό περί του "όποιος έχει μύγα μυγιάζεται",είδαν και...οίδαν,τάχα,ότι οι λέξεις Θέα και Ιερά κατευθύνουν τον Νου στην...ομάδα Ε και στην ύβρι κατά του..."συμβόλου" τους,διότι,τάχα,οι δύο λέξεις έτσι όπως είναι τοποθετημένες δημιουργούν...σταυρό!Ε,αφού αυτό θέλετε να βλέπετε,αυτό βλέπετε...!Και η γκλίτσα του...τσοπάνη,σταυρός είναι!Διότι στο πάνω μέρος της έχει δύο φίδια που τα κεφάλια τους συγκλίνουν προς το...κέντρο! 


Προκαλεί ο Νότης Σφακιανάκης


Για ακόμη μία φορά ο Νότης Σφακιανάκης προκαλεί χρησιμοποιώντας το σύμβολο της πίστης, τον Σταυρό, στην αφίσα του για το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζεται. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει και στο παρελθόν καταφύγει σε τέτοια τεχνάσματα με στόχο την προβολή του ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, στην αφίσα εικονίζεται το πρόσωπό του στα αριστερά ενώ δεξιά επάνω στ η γωνία διασταυρώνονται σε σχήμα σταυρού οι λέξεις «Ιερά» και «Θέα» που ενώνονται στο γράμμα «Ε» το οποίο είναι ταυτισμένο με
τη γνωστή ομάδα «Ε». Σίγουρα αυτή η επιλογή του θα συζητηθεί και δεν απομένει παρά μέσα στις επόμενες ημέρες να μάθουμε και τη δική του θέση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Ή μήπως  αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προβολής τελικά;
πηγη
Πηγή...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ...Η.Π.Α!!

Πόσες άλλες τέτοιες προδοσίες πρέπει να...μάθουμε για να αντιληφθούμε πόσο σκλάβοι ήμαστε και ποιούς προδότες δεχόμαστε να μας κυβερνούν;

Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ!!        

Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;

Γράφει ο Νίκος Καράς
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!!
Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!
Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο "Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα", αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης "Σύμβασης Cooper"(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν "ιερό κείμενο"- από υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα "στρατηγικά ορυκτά" της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινός μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών!
Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Μπάτσης μαζί με τον Μπελογιάννη το 1952! Από τους 12 που ήταν για "ντουφέκι", επέλεξαν μόνον 3, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπάτσης!
Kαταλάβατε γιατί κανένας πολιτικός δεν αποτολμά να ακουμπήσει τα παρθένα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σιδερο-χρώμιο και νικέλιο και δεν παράγουμε ούτε γραμμάριο ανοξείδωτου χάλυβα.

Υ.Γ. Γι αυτό δεν βγάζουμε τίποτε; Επειδή πρέπει να τα δώσουν (ή να τα ξαναδώσουν) στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

Πηγή...

Περισσότερα στα...

Αιγηίδα η κοιτίδα του ανθρώπινου πολιτισμού - Η θεωρία της βυθισμένης Αιγηίδος

Κώστας Σκανδάλης με θέμα «Αιγηίδα η κοιτίδα του ανθρώπινου πολιτισμού - Η θεωρία της βυθισμένης Αιγηίδος»

Κώστας ΣκανδάληςΗ θεωρία της βυθισμένης Αιγηίδος» from Archimedes Athenian on Vimeo.

Ο συγγραφέας παρουσίασε σημαντικά στοιχεία για την εξάπλωση του Ελληνικού πολιτισμού μέσω το πρωτοελληνικών φύλων και την εξάπλωση της Ελληνικής γλώσσας που παρέμεινε στην μνήμη των διαφόρων λαών σε μεγάλο τμήμα του κόσμου. Επίσης παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία που καταρρίπτουν την θεωρία των Ινδοευρωπαίων με γλωσσικές συγκρίσεις και μέσα από την ομοιομορφία των καταλήξεων σε διαφορετικές γλώσσες.

Τόνισε τον πόλεμο και την αδιαφορία του Πανεπιστημιακού κατεστημένου, που δέχεται σαν αξίωμα την θεωρία των Ινδοευρωπαίων, και απάντησε σε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των φίλων του συλλόγου.

Ολόκληρη η ομιλία στο βίντεο με τις πολλές παραστατικές διαφάνειες του συγγραφέα .

Πηγη...