07 Αυγούστου 2008

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΙΣΣΑ ΣΚΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!!!

Ως γνωστόν,οι αρουραίοι και οι τυφλοπόντικες σκάβουν ΣΤΟΕΣ!!!!!Βέβαια και άλλα...ζώα,όπως λαγοί,αλεπούδες,ασβοί....!!!!!,ενίοτε και τα φίδια...!!!!

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η Ν�

Οι κλέφτες και οι ψεύτες...που κυβερνούν την Ελλάδα!!!!.

Κλεεεέφτεεεες,ψεεεύτεεεες!!!!!!Που είναι τα λεφταααά;;;;;Αυτά που έδωσε ο κόσμος για τους πυρόπληκτους;;Που είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,αυτά που λέγατε πέρυσι χύνοντας δάκρυα......κακό-δειλοι(κορκόδειλοι);;;;;Είστε ΕΧΘΡΟΙ,εσείς,των ανθρώπων που κατοικούν την Ελλάδα!!!!Δε μπορεί,εσείς,να είστε Έλληνες!!!!!Ποτέ στην Ιστορία της Ελλάδος,όποτε ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ και την κυβερνούσαν Έλληνες,δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά στο πιο φτωχό και αγράμματο κομμάτι του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ,του ΑΓΡΟΤΗ,αυτού που αν δεν υπήρχε δε θα είχατε να φάτε!!!!!Δεν έχετε ιερό και όσιο εσείς!!!!!!Είστε αναιδείς και αποτρόπαιοι,δε σέβεστε ούτε τη μάνα που σας γέννησε,ΤΕΡΑΤΑ!!!!!!Εμπαίζετε τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,εσείς οι απάνθρωποι!!!!
ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΩΣ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΑΓΡΙΕΥΕΙ!!!!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!! ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!

Διαβάστε και αν έχετε αισθήματα,θα αγανακτήσετε!!!!.
Εφημερίς "ΠΑΤΡΙΣ" Πύργου Ηλείας
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=18157

Ο Όμηρος,ο Οδυσσεύς,οι ποταμοί Ηριδανός και Αλφειός,η Εσπερία(Αμερικανική Ήπειρος) και η άγνοιά μας!!!.

Τελικά αποδεικνύεται ότι δε γνωρίζουμε τίποτα!Γιατί όμως;

Η απάντηση έρχεται μόνη της αβίαστα,γιατί δε μας δίδαξαν τίποτα στα σχολεία!!!Μπορούσαν;Ναι μπορούσαν,έστω και με αυτά τα ελάχιστα που διασώθηκαν από τις λεηλασίες και τις καταστροφές των Βιβλιοθηκών που περιείχαν όλη τη γνώση του Ελληνικού Πολιτισμού!

Πως όμως να μάθουμε όταν την Ελληνική Μυθιστορία,αλλά και την Ιστορία τη διδαχθήκαμε ως παραμυθάκια;

Πως να γνωρίζει ο κάθε Έλληνας τι Προγόνους είχε,όταν του έχουν ξεσκίσει,του έχουν εξαφανίσει τις ρίζες του;

Πως να αντιληφθεί σήμερα ο Έλλην,ότι δεν είναι απόγονος του Αβραάμ του Θάρρα από την Ουρ της Μεσοποταμίας και δεν είναι προπάτοράς του ο Αδάμ;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε το παρακάτω,έστω ετεροχρονισμένο αλλά έχει σημασία!!

____________________________________


ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

Ο Οργανισμός για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας Αθηνών, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥΣ".

Ομιλητής : Ο κ.Ζίγκφριντ Πετρίδης, Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π., Συγγραφέας - Ερευνητής.
Ημέρα : Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2003 και ώρα 19.00,

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου "ΔΕΛΤΑ" του κτηρίου της οδού Ρεθύμνου 1Α (πλησίον Αρχαιολογικού Μουσείου).

"Η ανακάλυψη της Αμερικής από τους πανάρχαιους Έλληνες"

«Κατά τον ερευνητή Ζίγκφριντ Πετρίδη, Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο του ΕΜΠ, η απόδειξη ότι οι αρχαίοι Έλληνες εγνώριζαν την Αμερικανική ήπειρο, ευρίσκεται στο Ε της Οδύσσειας, όπου παρατίθεται από τον Ποιητή μια οδηγία της νύμφης Καλυψώς στον έτοιμο προς απόπλου Οδυσσέα, πολύ αξιοσήμαντη. Αυτή η οδηγία αστρονομικής φύσεως, ερμηνευομένη με βάση τις σημερινές αστρονομικές γνώσεις, μας πείθει αδιάσειστα όχι μόνο για την αλήθεια του διατυπωμένου στην αρχή ισχυρισμού, αλλά και εκτός αυτού και ότι παρόμοια ταξίδια ήταν συνηθισμένα.
Παράλληλα προς την ανάπτυξη του κυρίου θέματος, επιλύονται και άλλα ζητήματα, όπως για το Κόλπειο Ρεύμα, το οποίον οι αρχαίοι μας πρόγονοι εγνώριζαν όχι μόνο κατά το σκέλος του από την Αμερικανική προς την Ευρωπαϊκή ήπειρο, με το όνομα Ηριδανός ποταμός, αλλά και κατά το σκέλος του από την Ευρώπη προς την Αμερική, με το όνομα Αλφειός ποταμός. Επίσης προσδιορίζεται, με βάση την ίδια αστρονομική οδηγία, η ταύτιση της νήσου Ωγυγίας με τη σημερινή ωραιοτάτη νήσο Βερμούδα»
(οι τονισμοί του κειμένου δικοί μας).