22 Δεκεμβρίου 2008

ΜΟΝΟ ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ...ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ..."ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"!!!!!!

Περίεργον είναι γιατί ο Παπαρρηγόπουλος(ακραιφνής χριστιανός),αναφέρεται στην..."ενανθρώπιση" του Τζεσούα(Ιησού) μόνο με οκτώ λέξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα..."συμπαντικό" γεγονός και ένας από τους πιο πιστούς χριστιανούς,που τυγχάνει να είναι και σοβαρός ιστορικός,αποδεκτός από την πλειοψηφία των επιστημόνων της ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ασχολείται...τόσο "σοβαρά" με τον ερχομό του..."υιού του θεού";;;;;;;
Τέλος πάντων,άλλα είναι τα σοβαρά.....!!!!!!!
Διαβάζοντας τα παρακάτω,ίσως αντιληφθείτε,το πως και το γιατί επικράτησε μια καθαρή ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,πρώτα και κύρια εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,που εκμεταλλεύτηκε επιστημονικά τα ΟΠΛΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ούτως ώστε να επικρατήσει σε όλο τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορούμε βέβαια να αντιγράψουμε εδώ όλη την ιστορία(δεν έχετε παρά να ανατρέξετε μόνοι σας στον Παπαρρηγόπουλο,ο οποίος είναι θησαυρός),αλλά και από αυτά τα λίγα μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα!!!!!!!!!!!

Εμείς απομονώνουμε αυτό:
"
Κατ'αρχάς οι απόστολοι δεν εκήρυττον τον Χριστόν,τον υιόν του Θεού,ειμή εις μόνους τους Ιουδαίους'οι δε μη Ιουδαίοι,ίνα γίνωσι δεκτοί εις τους κόλπους της εκκλησίας,ώφειλον προηγουμένως να πρεσβεύσωσι το μωσαϊκόν θρήσκευμα......
....οι Ιουδαίοι χριστιανοί ήλεγξαν τον Πέτρον δια τούτο,αξιούντες
'ότι προς άνδρας ακροβυστίαν έχοντας εισήλθε και συνέφαγεν αυτοίς.'"

Και αυτό:
"
...Το Ιουδαϊκόν έθνος ήτο τοσούτον προσηλωμένον εις τα ήθη και εις τους τύπους του ιδιάζοντος αυτού βίου,ώστε απέφευγε πάσαν προς τους ξένους οικειότητα ως μιασματικήν'οι δε ξένοι ανταπέδιδον εις τους Ιουδαίους τα ίσα,μισούντες αυτούς και απεχθανόμενοι'εντεύθεν σφόδρα ευάριθμοι υπήρξαν οι δια της περιτομής γενόμενοι πλήρεις και ακριβείς προσήλυτοι.Αν λοιπόν υπερίσχυεν η κατά πρώτον τεθείσα αρχή,ότι δια να γίνη τις χριστιανός έπρεπε να είναι ή να γίνη Ιουδαίος,ο χριστιανισμός ήθελεν απαντήσει περί την διάδοσιν αυτού ανυπέρβλητα προσκόμματα....."

ΩΙΜΕ,ΑΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΛΟ ΠΕΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΙΜΕ,ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΔΙΧΤΥΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΧΤΕΙ!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ!!!!!!!!!!
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ(διαβάστε Παπαρρηγόπουλο να ξεστραβωθείτε),ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ,ΟΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ)ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ(ΕΘΝΙΚΟΥΣ),ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΒΥΣΤΙΑ;;;;
ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...ΠΕΡΙΤΟΜΗ(ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ);;;;;


------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
"ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ",Κ.Παπαρρηγόπουλου,βιβλίον όγδοον,εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ.


ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ..."ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ";;;;;

ΤΕΛΙΚΑ Ο..."ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ,ΤΗ ΒΡΗΣΚΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ!!!!!!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ!!!!!!!!

-------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=32&func=view&catid=36&id=49

H 25η Δεκεμβρίου δεν είναι η πραγματική ημέρα γέννησης του Ιησού

H 25η Δεκεμβρίου δεν είναι η πραγματική ημέρα γέννησης του Ιησού. Σύμφωνα με συμπεράσματα, από τη μελέτη των βιβλικών κειμένων, ο Χριστός δεν γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά μάλλον στον εβραϊκό μήνα Τισρί, που αντιστοιχεί στα μέσα Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου, του ημερολογίου που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Σύμφωνα με τις Γραφές, ο βασιλιάς Δαβίδ είχε διαιρέσει την ετήσια υπηρεσία των ιερέων του Ισραήλ σε 24 εφημερίες, δηλαδή μία εφημερία ανά 15νθήμερο. Η εφημερία του Αβιά (Λουκάς 1.5) ήταν η 8η κατά σειρά. (Α΄ Χρονικών 24/κδ΄ 7 - 18.& Νεεμίας 12.1-)
Επειδή, όμως, το εβραϊκό θρησκευτικό έτος άρχιζε τον μήνα Νισάν (Μάρτιος-Απρίλιος - Έξοδο 12/ιβ΄ 1,2,) και κάθε εφημερία διαρκούσε 15 ημέρες, συμπεραίνουμε ότι η εφημερία του Αβιά αντιστοιχούσε στον μήνα Ταμμούζ (Ιούνιο-Ιούλιο).

Ο Ζαχαρίας ήταν ιερέας ανήκε στην εφημερία του Αβιά. Συνεπώς, συνάντησε τον "άγγελο" Γαβριήλ τις ημέρες της εφημερίας του στον Ναό. Μετά την υπηρεσία του, η στείρα γυναίκα του, η Ελισάβετ, συνέλαβε - όπως προανήγγειλε ο "άγγελος" - τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ, δηλαδή τον μήνα Τεμπέθ (Δεκέμβριος-Ιανουάριος), ο "άγγελος" Γαβριήλ ανήγγειλε στην Μαρία ότι πρόκειται να γίνει μητέρα του Υιού του "Θεού", γεγονός που συνέβη 9 μήνες αργότερα, τον μηνά Τισρί, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, που προφανώς είναι ο μήνας γέννησης του Χριστού. Αυτά προκύπτουν ξεκάθαρα απ’ τις Ιουδαϊκές γραφές!

..................................................................................................................................................

Ψέματα

Του Στέλιου Ν. Γεωργίου

Αναπληρωτής Καθηγητής

Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας

Πανεπιστήμιο ΚύπρουΣτις 25 Δεκεμβρίου του έτους μηδέν, κανένα θείο βρέφος δεν γεννήθηκε. Γεννήθηκαν πολλά βρέφη, υποθέτω, τη μέρα εκείνη, όπως και κάθε μέρα, αλλά όχι Εκείνο. Τόσο η συγκεκριμένη ημερομηνία, όσο και το έτος αποτελούν συμβάσεις που καθιερώθηκαν κατ΄ οικονομία αιώνες αργότερα. Όσο για το ειδυλλιακό σκηνικό της φάτνης με τα ζώα, δεν υπήρξε ποτέ. Είναι επινόηση του Φραγκίσκου της Ασίζης, χίλια διακόσια τόσα χρόνια μετά. Ούτε βοσκοί μπορούσαν να είναι έξω στο καταχείμωνο, ούτε μάγοι μπορούσαν να έρθουν με καμήλες από την Περσία. Όλα είναι μέρος μιας χαριτωμένης αλλά ψεύτικης ιστορίας.

Τι να πει κανείς για τον Αϊ-Βασίλη;
Αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές της σύγχρονης κοινωνίας, αλλά τίποτε αληθινό δεν έχει πάνω του. Το λατινικό του όνομα (Santa Klaus) παραπέμπει στον Νικόλαο, άρα το Βασίλης δεν κολλά καθόλου. Η δε αστεία κόκκινη περιβολή του με την άσπρη γούνα σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1930 για να πάει με την κόκα-κόλα, την οποία έκτοτε διαφημίζει επιτυχώς.

Δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό κατασκεύασμα, μια αποθέωση της υπερ-κατανάλωσης, της πλαστικούρας και του κιτς. Τίποτε άλλο. Κι όμως, όπου κι αν κοιτάξεις αυτές τις μέρες θα δεις φιγούρες του Αϊ-Βασίλη, φάτνες και στάβλους, αναπαραστάσεις μιας ιστορικής ανακρίβειας. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη συμμετέχουμε οικειοθελώς σε μια στημένη παράσταση και μπερδεύουμε εν γνώσει μας τη φαντασία με την πραγματικότητα. Τόσο πολύ μάλιστα, που για πολλούς οι φαντασιώσεις, ΕΙΝΑΙ η πραγματικότητα.

Τι είναι, τελικά, αληθινό και τι ψεύτικο; Ίσως χρειαζόμαστε τα ψέματα. Είναι λιγότερο οδυνηρά από αυτό που βιώνουμε καθημερινά ως πραγματικότητα με τους πολέμους, το έγκλημα, τη φτώχια και την αρρώστια. Χρειαζόμαστε λίγο βάλσαμο για την ψυχή μας, έστω και φανταστικό.

Αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη μικρή μας επαρχιακή κοινωνία τα πιο πάνω είναι μια παρωνυχίδα. Στο κάτω-κάτω, θα πει κάποιος, ένας αθώος συμβολισμός και μια συμβατική ωραιοποίηση ιστορικών γεγονότων δεν βλάπτει, ουσιαστικά, κανέναν. Αντίθετα, γλυκαίνει, έστω προσωρινά, τις σχέσεις των ανθρώπων. Τα από πρόθεση κακόβουλα ψέματα είναι το πρόβλημα. Εδώ μας έχουν φλομώσει στο ψέμα όλοι όσοι τάχθηκαν να λένε αλήθειες που σχετίζονται άμεσα με τη ζωή μας. Ιδίως οι παπάδες και οι δάσκαλοι. Ψεύτικοι ήρωες, ψεύτικοι αγώνες, ψεύτικη ιστορία. Πού να βρεις άκρη; "Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ", που λέει και το τραγουδάκι. Μας λένε ψέματα συνεχώς, αιώνες τώρα. Και εμείς χασμουριόμαστε, γυρίζουμε πλευρό και μας παίρνει ο ύπνος.Από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ - 23/12/2007, Σελίδα: 12

Κωδικός άρθρου: 762637

ΜΕΓΑΛΟ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ..."ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ"!!ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!Ψηφίστηκε ο..."προϋπολογισμός" και χέστηκε ο...κολοτάγαρος!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!!!
Θα πέσει τέτοια πείνα που δεν έχετε ξανανοιώσει!!!!!

Το Νεκρομαντείο του ΑΧΕΡΟΝΤΟΣ συμπληρώνει την άγνωστη τεχνολογία των ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!----------------------------------------------------------------------------------------
http://ermionh.blogspot.com/

Οι Αρχαίοι πάντα μας εκπλήσσουν. οί ανακαλύψεις δύο Ελλήνων μηχανικών γιά τό αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..

Οι Αρχαίοι πάντα μας εκπλήσσουν

Στό «Βήμα» (Α. Γαλδαλάς, 16-11) οί ανακαλύψεις δύο Ελλήνων μηχανικών γιά τό αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα:

«Μόλις σήμερα όμως έχουμε στα χέρια μας άλλη μία απόδειξη των εκπληκτικών γνώσεων πού διέθεταν οί άνθρωποι τής εποχής εκείνης. Δυο έλληνες μηχανικοί, ό Βασίλης Ζαφρανάς, ηλεκτρονικός - ηλεκτρολόγος μηχανικός και ό αρχιτέκτονας - σύμβουλος ακουστικής Παναγιώτης Καραμπατζάκης, ξεκίνησαν μία μεγάλη σειρά μετρήσεων γιά τή διερεύνηση των ακουστικών ιδιοτήτων μίας κατάκλειστης υπόγειας αίθουσας κάτω από τό ισόγειο κτίριο μέ τους κοιτώνες και τις αποθήκες. (...) Όπως λοιπόν γιά πρώτη φορά είχε παρατηρήσει μόνο μέ τό αφτί ό Βασίλης Ζαφρανάς και επιβεβαίωσαν τελικά οι μετρήσεις, ό χρόνος αντήχησης στην υπόγεια αυτή αίθουσα είναι ασυνήθιστα χαμηλός σχεδόν γιά όλη τήν έκταση τών ήχων πού πιάνει τό ανθρώπινο αυτί, μάλιστα πολύ χαμηλότερος από όσο θά ανέμεναν οί ειδικοί γιά χώρους αναλόγων διαστάσεων και υλικών. (...) Ή υπόγεια αυτή αίθουσα λοιπόν έκανε στην πραγματικότητα, όπως θά έλεγε κάποιος τής ακουστικής, «εξομοίωση ανοικτού χώρου», δηλαδή αν και βρισκόσουν σέ έναν περίκλειστο χώρο οί κατασκευαστές είχαν καταφέρει, μέ χρόνους αντήχησης, μετρημένους σήμερα, άπό 0,3 ώς 0,4 του δευτερολέπτου, νά σου δίνεται ή εντύπωση ότι γύρω σου είναι τό απέραντο κενό. Σέ αυτό βοηθούν και τά τόξα, διότι στην οροφή δημιουργούν πολύ σοφά θέσεις-παγίδες όπου φθάνοντας τά ηχητικά κύματα υφίστανται πολλαπλές ανακλάσεις χάνοντας πολλή άπό τήν ένταση τους προτού επιστρέψουν και είναι σάν νά αιχμαλωτίζονται εκεί γιά κάποιο διάστημα ώσπου νά χάσουν στην πλειοψηφία τους τήν ένταση τους. Έκτος όμως και άπό τις μετρήσεις του χρόνου αντήχησης καταγράφηκαν και οί στάθμες θορύβου βάθους, δηλαδή τό τι ακούγεται αν κάποιος μένει τελείως ακίνητος και αφουγκράζεται τό τι γίνεται γύρω του. Βρέθηκε λοιπόν μία τιμή κοντά στά 13 decibel όταν σέ τεχνητά κατασκευασμένους χώρους έχουμε τουλάχιστον 22 decibel, και αυτά τά 13 decibel μετρήθηκαν σέ έναν χώρο όπου υπάρχει τώρα τό μόνιμο άνοιγμα τής σκάλας καθόδου, όπως και κάποιες οπές προς τά επάνω, απομεινάρια κάποιων αδέξιων ανασκαφών. Άρα στην παλιά εποχή στον χώρο θά βασίλευε ακόμη μεγαλύτερη σιγή. (...) Στό κλασικό «Εγχειρίδιο Ακουστικής» του Α. Έβερεστ από τό 1998 αναφέρεται ότι άν μείνει γιά ώρα κάποιος μέσα σέ έναν ανηχοϊκό θάλαμο τότε «ή σιωπή ύστερα άπό μισή ώρα αρχίζει νά πιέζει. Ανακαλύπτονται νέοι ήχοι πού προέρχονται άπό τό ίδιο μας τό σώμα. Στην αρχή τό δυνατό χτύπημα τής καρδιάς μας πού συνέρχεται από τή νέα κατάσταση. Περνά μία ώρα, ακούγεται τό αίμα μέσα στις φλέβες μας. Τέλος άν τά αφτιά μας είναι λίγο τεντωμένα ή υπομονή μας ανταμείβεται άπό έναν παράξενο σφυριχτό ήχο. Τί είναι αυτό; Είναι ό ήχος τών σωματιδίων τού αέρα πού χτυπούν στά τύμπανα μας. (...) Κοντά στις γνώσεις τών αρχαίων πού αποκαλύπτονται χάρη στη θαυμαστή κατασκευή του Μηχανισμού τών Αντικυθήρων, στον μοναδικό τρόπο δόμησης τού Παρθενώνα ή στην καταπληκτική αρχιτεκτονική τών θεάτρων, μπορούμε νά προσθέσουμε και γνώσεις ακουστικής πού σήμερα εμείς μόνο μέ τή βοήθεια προχωρημένων μηχανημάτων τις προσεγγίζουμε.»