03 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΙΤΑΛΙΑ - ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ


Ρίοματζορε

ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Διαβάστε και κλάψτε, τι ακριβώς υπέγραψαν και τι λένε στον ελληνικό λαό

Αρτέμης Σώρρας

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ [ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ] ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣΔιαβάστε και κλάψτε, τι ακριβώς υπέγραψαν και τι λένε στον ελληνικό λαό

Τελειωτικό χαστούκι στην ΝΤΠ από ανάλυση DNA!Καταρρίπτονται οι νεοταξικες ηλιθιότητες!Τελειωτικό χαστούκι στην ΝΤΠ από ανάλυση DNA!Καταρρίπτονται οι νεοταξικες ηλιθιότητες!

Μαζικές αγωγές δανειοληπτών μετά την αποκάλυψη βόμβα για την μεγάλη κομπίνα των τραπεζώνΑλυσιδωτές αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις - φωτιά του οικονομολόγου και πρώην...
στελέχους της Εμπορικής Τράπεζας Στέφανου Τσίπα για την τοκογλυφική και ληστρική τακτική των τραπεζών, οι οποίες ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν την πρώτη κατοικία του Έλληνα.

Πόλεις-φαντάσματα εξαπλώνονται στην Κίνα
Πόλεις-φαντάσματα εξαπλώνονται στην Κίνα

Πόλεις-φαντάσματα εξαπλώνονται στην Κίνα Η εκπληκτική οικονομική ανάπτυξη της Κίνας συχνά αντιμετωπίζεται με θαυμασμό από άλλες χώρες. Καμία άλλη χώρα δεν έχει εξελιχθεί όπως η Κίνα τα τελευταία 20 χρόνια. Δυστυχώς όμως και οι Κινέζοι συνειδητοποιούν πια ότι η οικονομική ανάπτυξη έχει και το αντίτιμό της, και στην περίπτωση της Κίνας, ένα ασυνήθιστο. Ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που ζει η Κίνα είναι η πόλη-φάντασμα. 
Τεράστιες αστικές εγκαταστάσεις που παραμένουν ακατοίκητες. 

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
     Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να έπαιζαν τρίλιζα!!!

trio-stuges

Χριστοδουλάκης: Με πλαστά στοιχεία μπήκε στο ευρώ η Γερμανία