17 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιά ανθρωπόμορφα τέρατα κυβερνούν τον πλανήτη;Ποιοί έστησαν τους "λίθους της Γεωργίας";

Πόλεμοι,πανδημίες με τεχνητούς ιούς,πείνα,φτώχεια,μεταλλαγμένα.

Είναι πράγματι...άνθρωποι αυτοί που προγραμματίζουν και προετοιμάζουν ένα τέτοιο ζοφερό μέλλον;

"Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας"-Πρέπει να θανατωθεί το 90% του πληθυσμού της Γης!!

THIS THE NEW WORLD ORDER

Πηγή...


Θέλω να πετάξω …Ντόρα!Με τη...Νέα...Δούλα!


Θαύμα ο καινούριος μου αποχυμωτής…
Εάν ισχύουν αυτά που αποκάλυψε ο Βγενόπουλος στην συνέντευξη τύπου σχετικά με την πραξικοπιματική συμφωνία στελεχών του ΥΠΕΞ απ’ ευθείας με τις Τουρκικές αρχές για την αεροπορική σύνδεση Κωνσταντινούπολης – Αθήνας, τότε ο Καραμανλής ορθώς παραδίδει την κυβέρνηση (με την σημερινή της μορφή) στον ΓΑΠ.
Ο Βγενόπουλος μίλησε ξεκάθαρα για νοθευμένο ανταγωνισμό αναφέροντας ότι ύστερα από μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ τουρκικών αρμόδιων υπηρεσιών και αντιπροσωπείας του ελληνικού ΥΠΕΞ και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, «ακυρώθηκε» ουσιαστικά το προνομιακό δικαίωμα της Ολυμπιακής για πτήσεις στην Κωνσταντινούπολη, ρύθμιση που απέβη προς όφελος της AEGEAN, ενώ το μνημόνιο, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Βγενόπουλoς, δεν ανακοινώθηκε ποτέ και έγινε εν αγνoία του Υπουργείου Μεταφορών!
Εδώ μιλάμε για πραξικοπηματική κίνηση ερήμην του αρμόδιου υπουργείου μεταφορών. Το θέμα μάλιστα δεν είναι τόσο η “εύνοια” προς συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία. Είναι πολύ πιο σοβαρό:
Εάν ανατραπούν τα εως σήμερα δεδομένα, είναι θέμα χρόνου να εισέλθουν στη γραμμή Τουρκικές εταιρείες τσάρτερ που δραστηριοποιούνται εκτενώς. Θα πείτε “ελεύθερο ανταγωνισμό δεν έχουμε”; Λάθος. Οι πτήσεις τσάρτερ είναι ο κύριος λόγος της ανάπτυξης του Τουρκικού τουρισμού.
Το Τουρκικό κράτος επιδοτεί κάθε πτήση, κάθε “κεφάλι” με απίστευτα ποσά προκειμένου να καταστήσει την πρόσβαση των επισκεπτών στην Τουρκία ανταγωνιστική. Θα πείτε, γιατί δεν κάνει το ίδιο και η Ελλάδα που έχει ακριβώς την ίδια γεωγραφική ιδιαιτερότητα: Απομακρυσμένη οδική πρόσβαση με την Δυτική Ευρώπη.
Δεν το κάνει γιατί δεσμεύεται από τις κείμενες διατάξεις της Ευρωπαϊκής επιτροπής Ανταγωνισμού! Είναι το ίδιο νομικό πλαίσιο για το οποίο η Ολυμπιακή ετιμωρείτο με πρόστιμα από την κομισιόν, μετά από τις καταγγελίες της Aegean.
Οι καταγγελίες λοιπόν του Βγενόπουλου εκτός από σοβαρές είναι και εύκολα πιστευτές*. Εάν τα εμπλεκόμενα μέρη (τ ΥΠΕΞ και Βασιλάκης) δεν οδηγήσουν τον κύριο Βγενόπουλο στη δικαιοσύνη για να αποδείξει την ακρίβεια των λεγομένων του, τότε το θέμα που ανοίγει είναι τεράστιο.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ο Καραμανλής αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα του Μαρτίου, ελπίζοντας ότι με αυτό και μια ενδεχόμενη εξέλιξη στο θέμα Siemens, γλιτώσει από έναν εσωκομματικό βραχνά επανακάμπτοντας. Αυτό θα το αναλύσουμε σε λίγο.
*Ας μη λησμονούμε και την έντονη πίεση της Ντόρας (ως αντιπολίτευση) στη Βάσω Παπανδρέου για να υλοποιηθούν οι επίμαχες συμφωνίες με τη Siemens:
Μια εβδομάδα νωρίτερα είχε συναντηθεί η υπουργός Ανάπτυξης κ. Βάσω Παπανδρέου με την υπεύθυνη του τομέα αναπτυξης της Ν.Δ. κ. Ντόρα Μπακογιάννη με πρωτοβουλία της κ. Παπανδρέου. Η κ. Μπακογιάννη είπε μετά τη συνάντηση ότι σε πολλά θέματα διαπιστώθηκε «ταυτότητα απόψεων με την κ. Παπανδρέου». Το υπουργείο Ανάπτυξης εκτίμησε στη συνέχεια ότι «θα προχωρήσουν πλέον γρήγορα οι συμφωνίες ΔΕΚΟ με εγχώριες βιομηχανίες για τις μεγάλες και μακροχρόνιες προμήθειες (εφημερίδα «Ναυτεμπορική» 19/9/1997).
http://olympia.gr/2009/08/17/siemens-greece-saic/

Πηγή...

Τουρκικά βιβλία:"Υπό ελληνική κατοχή τα νησιά του Αιγαίου".Κάρμαν,ΓΑΠ και Ντορεμή προσκυνούν τον Κεμάλ.

Ο άκρατος ανθελληνισμός-αλυτρωτισμός των τουρκικών βιβλίων του Δημοτικού
«Υπό ελληνική κατοχή βρίσκονται τα νησιά του Αιγαίου»! Αυτό διδάσκονται στο σχολείο οι Τούρκοι μαθητές, την ώρα που η Ελλάδα διαγράφει τη Σφαγή της Σμύρνης από τα σχολικά της εγχειρίδια στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης ελληνοτουρκικής προσέγγισης...
Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονταν τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνούσε τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία-και ξεχνάει το κρυφό σχολειό-το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:
-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη» (!!!)
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος,η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».
Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης.Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (Ege Denizinde Turk Haklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά προπαγανδίζεται παράλληλα και ως απαραίτητο ανάγνωσμα για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Η Ιστορία στη γειτονική χώρα έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο τον Κεμάλ Ατατούρκ,ο οποίος μετά την πλήρη επικράτησή του επιδόθηκε σε μία τεράστια προσπάθεια να προσδώσει ιστορική εντοπιότητα στο τουρκικό στοιχείο της Μικράς Ασίας.
Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης! Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο. Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Χαρακτηριστική είναι η -τουλάχιστον παράδοξη- ανακοίνωση του Τούρκου ιστορικού Χασάν Τζεμίλ: «Ο κλασικός ελληνικός πολιτισμός δεν είναι ανεξάρτητος. Ο ελληνικός πολιτισμός είναι ιωνικός, ο οποίος με τη σειρά του γεννήθηκε από τον αιγιακό. Αυτός ο αιγιακός πολιτισμός της Δυτικής Ανατολίας, τον οποίο κληρονόμησε ο ελληνικός, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε μόνο μετά την επαφή με τον χετιτικό πολιτισμό που ήταν...τουρκικός» (Ege medeniyetinin menseine umumi bir bakis, 'Aγκυρα)
Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunan iliskileri ve filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος,Ιπποκράτης,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία...

Ερώτηση προς κόμματα και ανθρωπιστικές οργανώσεις:Τι προτίθεστε να κάνετε για την απελευθέρωση του Λερούνη και την υποδοχή των Καλάς στην Ελλάδα;

AMBER ALERT
ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Θα περίμενε κανείς από τη Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα να είχε πάρει προσωπικά το θέμα από την πρώτη στιγμή,που έμαθε για την απαγωγή!
Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι το Υπουργείο δηλώνει...άγνοια για την ύπαρξη του Θανάση Λερούνη στο Πακιστάν!Αλλά,όταν αυτή η γυναίκα,όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν,έχει μεγάλη ευαισθησία σε τέτοια θέματα,λόγω της δολοφονίας του άντρα της(του Μπακογιάννη) και επειδή η απαγωγή είναι μισή δολοφονία,θα έπρεπε ακαριαία να αντιδράσει με κάθε τρόπο.Γιατί ο Θανάσης Λερούνης αν μη τι άλλο έχει την ίδια αξία ζωής που είχε και ο άντρας της.Άσχετα αν το έργο του Θανάση Λερούνη έχει μεγαλύτερη αξία από πολλά άλλα "έργα"....

απόσπασμα...
[Τώρα με την απαγωγή του φίλου τους Αθανάσιου Λερούνη δηλώνουν απογοητευμένοι και προδωμένοι από το Πακιστανικό κράτος και ζητούν την άμεση απελευθέρωση του ομήρου καθηγητή, και εκφράζουν την επιθυμία τους να μεταναστεύσουν άμεσα σε άλλη γη σέ άλλη χώρα, εάν δεν εισακουστεί το δίκαιο αιτήμά τους.
Πηγή... ]

απόσπασμα...
[Ομιλητές-αρχηγοί φατριών των Καλάς είχαν υπογραμμίσει τα εξής στις ομιλίες τους: Αν δεν επιστραφεί σώος και αβλαβής μέσα σε ένα τριήμερο ο Λερούνης, οι φάρες των Καλάς θα πάρουν δραστικά μέτρα. Ενα από αυτό, όπως εξετάζουν, είναι να μεταναστεύσουν μαζικά από τα βουνά τους όπου ζουν επί χιλιετίες, για άλλη περιοχή του Πακιστάν ή το εξωτερικό. Ολοι σχεδόν στο Τσιτράλ πιστεύουν πως ο Λερούνης μεταφέρθηκε από τους απαγωγείς του στο Νουρεστάν. *
Από “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”]

Να ερωτηθούν όλα τα κόμματα,για το αν προτίθενται να υποστηρίξουν τη φυλή των Καλάς να έλθει στην Ελλάδα με το ίδιο σθένος που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες!
Προτείνω σε κάθε Έλληνα να υποστηρ
ίξουμε τον ερχομό στην Ελλάδα των Καλάς,ως πολιτικούς πρόσφυγες.
Σε τελευταία ανάλυση,να διώξουμε 5.000 μουσουλμάνους Πακιστανούς λαθρομετανάστες και στη θέση τους να υποδεχτούμε τους φίλους μας.
Μπορούν να πολιτογραφηθούν κ
αι να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα άμεσα!
Μπορεί η Ελλάδα να κατασκευάσει μια πόλη για τους Καλάς και μάλιστα στα καμμένα της Αττικής,μιας και όπως έχει αποφασίσει(η κυβέρνηση) την ένταξη σε σχέδιο οικοδόμησης τόσων χιλιάδων στρεμμάτων!Μια θυσία κάποιων εκτάσ
εων για αυτό τον σκοπό,είναι ιερή!
Μπορεί,όπως μπόρεσε και κατασκεύασε σταθμούς υποδοχής για τους λαθρομετανάστες!
Μπορεί με τον
ίδιο τρόπο που χρηματοδοτεί δωρεάν με 60.000 ευρώ τους γύφτους!
Μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα όπως τα
συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους!
Κάπου 200.000.000 ευρώ!(Αλήθεια τι να έγιναν τα λεφτά!)
Μπορεί η Ελλάδα να δώσει χώρο από τα δημόσια κτήματα!Όπως δίνει στους γύφτους.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για όλα τα κόμματα!

Ειδικά για αυτούς που το παίζουν ελληναράδες και ειδικότερα για αυτούς που υπερασπίζονται με λύσσα τους "πονεμένους" λαθρομετανάστες!
Γιατί εδώ έχουμε μια βεβαιωμένη πολιτική και θρησκευτική δίωξη και μάλιστα κατά ανθρώπων που λένε ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου,που αγαπούν την Ελλάδα,που η γλώσσα τους έχει ρίζες στην Ελληνική,που κρατούν ακόμη τα ελληνικά ήθη και έθιμα,που έχουν για Θεούς τους τους Θεούς των Ελλήνων!
Δεν πιστεύω να σας πονάει αυτό το τελευταίο,ε!Αν και θα είχατε ήδη κατεβεί στους δρόμους αν ήταν...κομμουνιστές,χριστιανοί,μουσουλμάνοι,Αφρικανοί,Αφγανοί,Πακιστανοί,Ινδοί,
Φιλιππινέζοι,...λαθρομετανάστες!

Απαγωγή Λερούνη:“...οι απαγωγείς παρακολουθούνται...“


«Δεν έχουμε μάθει κάτι νεώτερο για την τύχη του Θανάση, οι έρευνες συνεχίζονται. Για την ώρα, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά ούτε και για τα κίνητρα των δραστών της απαγωγής του, στο Πακιστάν. Είναι ένα ακραίο γεγονός, που έχει συγκλονίσει, πέρα από εμάς τους φίλους και συγγενείς του, και την τοπική φυλή των Καλάς. Τον αγαπούν γιατί τους έχει βοηθήσει. Μέχρι και διαδηλώσεις οργανώνουν και ζητούν να αφεθεί ελεύθερος...».
............
«Μίλησα προσωπικά με την κ. Μπακογιάννη, τη ρώτησα εάν ο εξάδελφός μου είναι ζωντανός.
“Οι ενδείξεις που έχουμε μας δείχνουν κάτι τέτοιο. Ειδοποιήσαμε άμεσα και το ΝΑΤΟ και, μέσω δορυφόρων, οι απαγωγείς παρακολουθούνται. Γίνονται προσπάθειες να μην περάσουν με τον Θανάση στο στο Αφγανιστάν
”...
Διαβάστε τι γράφουν μεταξύ άλλων, η εξαδέλφη του 53χρονου απαχθέντος, η κ. Πίτσα Δρογκάρη, και άλλοι από την πηγή...

Πηγή...

Σχετικό θέμα:

ΥΠ.ΕΞ.:Δεν υφίστανται ιδρύματα Ελλ.Πολιτισμού στο Πακιστάν!Πέραν ενός ατόμου που διαβιεί στο Καράτσι...!Ανύπαρκτος ο Λερούνης!Φτου σας προδότες.