22 Ιουνίου 2010

Αλβανίδα,η στυγνή δολοφόνος που τον έχωσε στο...τσιμέντο...!!!

ImageΕξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 42χρονου επιχειρηματία, η σορός του οποίου βρέθηκε θαμμένη κάτω από το δάπεδο ντουζιέρας στο υπόγειο κατοικίας στο Διακοπτό Αχαΐας.
Το έγκλημα έγινε στις 25 Μαΐου 2009 από την 54χρονη αλλοδαπή, που τις τελευταίες μέρες κρατείτο ως ύποπτη από την αστυνομία, και έμενε παλιότερα στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα. Συναυτουργός ήταν ο 62χρονος σύντροφός της, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος δεν ζει πια.
Η 54χρονη εντοπίστηκε στη Λούτσα στις 19 Ιουνίου, προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής και στη συνέχεια στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών. Ομολόγησε την πράξη της και ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτήν εξαιτίας οικονομικών διαφορών της με το θύμα.
Σε βάρος της εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, υπεξαγωγή εγγράφων και κλοπή, καθώς και επτά εντάλματα σύλληψης για ληστεία, κλοπές και απάτες.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι η συλληφθείσα και ο 62χρονος σύντροφός της (ο οποίος απεβίωσε την 21/9/2009), σκότωσαν από κοινού τον 42χρονο το πρωί της 25ης Μαΐου του 2009 στην οικία όπου διέμεναν στο Διακοπτό. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα έριξαν στο αναψυκτικό του δυο ηρεμιστικά χάπια, τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ο μεν 62χρονος, προκαλώντας του τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί, η δε 54χρονη με μαχαίρι στο λαιμό.
Στη συνέχεια έθαψαν το πτώμα στο υπόγειο της οικίας και το κάλυψαν αρχικά με κεραμίδια - άμμο και κοπρόχωμα. Προσέλαβαν αλλοδαπούς εργάτες, με το πρόσχημα ότι στο συγκεκριμένο σημείο έβγαιναν απόβλητα και αναδύονταν οσμές, οι οποίοι προσέθεσαν μπάζα και τοποθέτησαν πλέγμα και τσιμέντο και, τέλος, πραγματοποίησαν πλακόστρωση του χώρου, στον οποίο κατασκεύασαν ντουζιέρα.
Το αυτοκίνητο του θύματος, με το οποίο είχε μεταβεί στο Διακοπτό, μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μετά από 15 – 20 στο Αίγιο, κατόπιν εντολής τους, από 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν προκύπτει ότι γνώριζε κάτι για το έγκλημα που διαπράχθηκε.
Η ενοικίαση της οικίας είχε γίνει από 51χρονο Ελληνα υπήκοο, για τον οποίο, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν προκύπτει ότι γνώριζε για το έγκλημα. Συνελήφθη ωστόσο γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Η 54χρονη οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και η υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γιατί δε γράφετε ρε μάγκες την εθνικότητα της αλλοδαπής;Τόσο απαγορευτικό είναι να γράψετε ότι είναι...

Νέα στοιχεία ΦΩΤΙΑ για τον επιχειρηματία που έθαψα ... 

ΑΛΒΑΝΙΔΑ;

Τότε, έμενε στο σπίτι μια αλλοδαπή από την Αλβανία, η οποία μόλις ολοκληρώθηκαν οι "εργασίες" στο υπόγειο, εγκατέλειψε το σπίτι και εξαφανίστηκε!

Ενώ για το συνεργό της δεν έχετε κανένα πρόβλημα να γράψετε ότι είναι...ελληνικής υπηκοότητας!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!ΠΑΙΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΕΣ!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΙΑΠΩΝΙΑ 2006.ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ (1-9-2006) ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 101-95...

Έντεκα αυτοί έντεκα κι εσείς ρε Ελληνόπουλα...!Σβήστε τη ντροπή του 1994...

Μεσαίωνας, το πραγματικό πρόσωπο του Χριστιανισμού.

*
Αναφερόμενος και σε άλλη ανάρτηση για το Μεσαίωνα τον χαρακτήρισα σαν μια χρονική περίοδο πνευματικού παγετώνα που κράτησε τουλάχιστον χίλια χρόνια, στην οποία ο θρησκευτικός φανατισμός και η οπισθοδρόμηση φαίνεται να κυριαρχούν. «Περίοδος αναστολής χιλίων ετών» τον ονομάζουν άλλοι, γιατί αναστέλλει την εξέλιξη της ανθρωπότητας για μια πολύ μεγάλη χρονική περίοδο στην οποία καταστέλλονται οι καθολικές ανθρώπινες αξίες που κυριάρχησαν στον αρχαίο κόσμο και ιδιαίτερα στην Αρχαία Ελλάδα. Στην ακμή της η ελληνική φιλοσοφία, σαν σύστημα αντιλήψεων γενικών εννοιών, είναι η αντιπροσωπευτικότερη φιλοσοφία, που στο κέντρο του ενδιαφέροντός της βάζει τον άνθρωπο και τον κόσμο που τον περιβάλλει, θέτοντας παράλληλα τα ουσιωδέστερα θεμελιακά ζητήματα των ποικιλόμορφων πεδίων έρευνας της ζωής και της γνώσης. Η Αρχαία Ελλάδα, ακόμα και τους ίδιους τους θεούς της, τους τοποθετούσε μέσα και όχι έξω από το σύμπαν, που υπόκειντο τον έλεγχο της Ειμαρμένης, αυτό που αργότερα θα...
διαβάστε περισσότερα...