13 Αυγούστου 2010

ΜΑΡΑΘΩΝ...Δημάρατος...Αισχύλος...Λεωνίδας...και η "αμνησία" των κατακτητών.

Επειδή πριν 2.500 χρόνια κάποιοι,δεν είχαν την πολυτέλεια να...παραθερίζουν,ούτε να ασχολούνται με αλλότριες...εορτές...,παρά έτρεχαν σε μάχες για να "νοιώθουν" κάποιοι άλλοι σήμερα...ντροπή... Οι Κινέζοι συνεχίζουν τις επετειακές εκδηλώσεις για τη ΜΑΧΗ του ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ενώ οι δικοί μας προδότες προσπαθούν να τις παρεμποδίσουν!

Κι αφού οι κατακτητές κατάφεραν μετά από 1700 χρόνια κι... Η Ελλάδα σχεδόν λησμόνησε την Μάχη του Μαραθώνα!..(www.olympia.gr)

Εμείς θα συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο έγινε... Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 490 π.Χ. - Η ΜΑΧΗ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525; π.Χ. - 456; π.Χ.

Διαβάστε όμως και τα πριν όπως και τα μετά...

 Δημάρατος

Ιστορικό μυθιστορηματάκι

Σπάρτη περί το 743 π.Χ.

Λακεδαιμονίων Πολιτεία
... και τα εξής ο Λυκούργος αντίθετα προς τους άλλους Έλληνας εις την Σπάρτην ενομοθέτησεν. Ως γνωστόν, εις τας άλλας πόλεις οι άνθρωποι όσα δύνανται χρήματα κερδίζουν, άλλος μεν ως γεωργός, άλλος ως πλοίαρχος, άλλος ως έμπορος, άλλοι δε συντηρούνται από τας τέχνας. Εις την Σπάρτην όμως ο Λυκούργος απηγόρευσεν εις τους ελευθέρους πολίτας όλα τα είδη του χρηματισμού, ως μόνην δ' εργασίαν των διέταξε να θεωρούν όσα εξασφαλίζουν την ελευθερίαν των πόλεων. Και πράγματι, προς τι να φροντίζουν περί πλούτου εκεί, όπου η υποχρέωσις να φέρουν όλοι ίσην μερίδα δια την τροφήν και ομοίως όλοι να ζουν έκαμεν ώστε να μη επιθυμούν χρήματα δια την καλοπέρασιν; Αλλά ουδέ δια τα ενδύματα πρέπει να κερδίζουν χρήματα· διότι στολισμός των είναι όχι τα πολυτελή φορέματα, αλλά τα εύρωστα σώματα. Δεν υπάρχει δε ανάγκη χρηματολογίας ουδέ δι' έξοδα χάριν των συσκήνων· διότι τους σωματικούς κόπους προς ωφέλειαν των συντρόφων τούς έκαμεν εντιμοτέρους από πάσαν χρηματικήν δαπάνην, επειδή, όπως έδειξεν, εκείνο μεν είναι έργον της ψυχής, τούτο δε του πλούτου. Και εις τούτο όμως εμπόδισε με άδικα μέσα να κερδίζουν χρήματα· διότι πρώτον μεν τοιούτον ώρισε νόμισμα, του οποίου και δέκα μόνον μνων αξίας αν εις την οικίαν μετακομισθή, δεν θα μείνη απαρατήρητον ούτε από τους κυρίους ούτε από τους δούλους, επειδή και τόπον πολύν θα χρειασθή και άμαξαν προς μεταφοράν. Γίνεται δε έρευνα δια χρυσά και αργυρά νομίσματα και αν που ανακάλυψη τοιαύτα η έρευνα, τιμωρείται ο κάτοχός των. Προς τι λοιπόν να επιδιώκουν την απόκτησιν χρημάτων εκεί όπου η απόκτησίς των προξενεί περισσοτέρας λύπας παρά η χρησιμοποίησίς των ευχαρίστησιν;
Ξενοφώντος Λακεδαιμονίων Πολιτεία,. 7.1–7.6 Μτφρ. Α.Ν. Διαμαντόπουλος. (1937)
Ο «προδότης» Δημάρατος:
...τον πανόπτη κύκλο του ήλιου καλώ, ιδέστε με τι πάσχω... Κοιτάχτε με τι βάσανα κατασυκοφαντημένος τον αρίφνητο χρόνο παλεύω ...συνεχίσατε εδώ...
 κατόπιν...εδώ...κι ελπίζοντας ότι δεν κουραστήκατε... συνεχίσατε...εδώ κι...εδώ...

Η...δήθεν "γρίπη των χοίρων",η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και τα διεθνή λαμόγια.

Μετά την παγκόσμια αντίσταση.Μετά την διεθνή κατακραυγή από τα μπλογκς.Μετά την παταγώδη αποτυχία της ύπουλης διττής επίθεσης,δηλ.,της συγκέντρωσης δισεκατομμυρίων δολλαρίων στις τσέπες τους και του παγκόσμιου δηλητηριασμού των ανθρώπων.Μετά και την επίσημη κρατική αντίσταση(,Πολωνία,αλήθεια μήπως έχει σχέση και με αυτό η πτώση  του Πολωνικού αεροπλάνου;)Τάχα τώρα,ρίχνουν τις ευθύνες στην...εξαπάτησή τους(τι λέτε μωρές παρθένες!),στους...υπαλλήλους τους!


Γράφαμε την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010 για την μεγαλύτερη εγκληματική απάτη,κατά της υγείας των ανθρώπων,μετά τη..."γρίπη των πουλερικών". 
 
Και τώρα..."παγκόσμιοι" βάλτε τα εμβόλια στα οπίσθιά σας!

  Από την πρώτη στιγμή ο Αλφειός ένωσε τα...νερά του με όλα τα μπλογκ κατά του εμβολίου.Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια διαφύλαξης της ΥΓΕΙΑΣ των Ελλήνων.Το αποτέλεσμα δείχνει ότι πράγματι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι οι καθαρές και ανιδιοτελείς φωνές μας είναι προς το συμφέρον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Έτσι,είναι πραγματικά άξια προσοχής η αστραπιαία  διάδοση,σε όλη την Ελλάδα, της επικινδυνότητας του ύπουλου εμβολίου!Η συνεχής αντίδραση και ενημέρωση έδωσε δύναμη στους Έλληνες να αντισταθούν κωφεύοντας στις σειρήνες που κυριολεκτικά ούρλιαζαν απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις όσους δεν εμβολιάζονταν!Μήπως θα έπρεπε τώρα να κινηθούν αγωγές για ψυχική και πνευματική διαταραχή ενός ολόκληρου λαού,εναντίον όλων των συνεργών του εγκλήματος; συνέχεια...

Και τώρα... Αφού εξαπάτησαν την διεθνή κοινότητα για την «πανδημία H1N1», αφού κατάκλεψαν τις κοινωνίες με δισεκατομμύρια ευρώ, τώρα μας λένε πως «οι επιστήμονες της επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, δούλευαν για λογαριασμό των ιδιωτικών εταιριών παρασκευής εμβολίων». Να πάνε στη φυλακή και αυτοί και οι εγχώριοι απατεώνες.


Η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ότι τα 6 μέλη της επιτροπής της που εισηγήθηκαν κήρυξη πανδημίας σχετιζόμενης με τον ιό «των χοίρων» H1N1, εξαπάτησαν τον Οργανισμό, αφού εξυπηρετούσαν τις ιδιωτικές εταιρίες φαρμάκων-παραγωγής εμβολίων, στην ουσία, εκφράζουν το αποκρουστικό πρόσωπο της Νέας Τάξης, των διεθνών εκφραστών της, αλλά και των εγχώριων «ατζέντηδών» τους.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, με δεδομένη την παραπάνω εξέλιξη, προχώρησε με κατεπείγουσες διαδικασίες στις παρακάτω ενέργειες:
  1. Ζήτησε από το Νομικό της τμήμα, να εξετάσει τις νομικές δυνατότητες για να στραφούμε, τόσο εμείς όσο και ο κάθε Έλληνας πολίτης που προχώρησε στον εμβολιασμό εναντίον του «ιού – απάτη», κατά της πρώην ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα κατά του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος και έθεσε τους πολίτες της χώρας σε κίνδυνο της υγείας τους αφενός, χρέωσε αφετέρου με πολλά εκατομμύρια ευρώ, το ελληνικό δημόσιο.
  2. Κάλεσε εγγράφως τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ζητήσει άμεση διερεύνηση της απάτης για να καταλογισθούν ποινικές και αστικές ευθύνες, σε όσους στην Ελλάδα, ενεπλάκησαν σε αυτήν την απίθανα βρώμικη υπόθεση.
Επιπλέον, καλεί όλους τους δημοσιογράφους των ιδιωτικών αλλά και κρατικών καναλιών, που με πάθος προέτρεπαν τους πολίτες να «εμβολιασθούν άμεσα», να ζητήσουν σήμερα κιόλας, δημοσίως συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.
Η βρώμικη αυτή υπόθεση του υποτιθέμενου ιού, H1N1, βρωμάει, όπως επίσης βρωμάει και το ξαφνικά ανακαλυφθέν χρέος της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, που μας οδήγησε στην κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Είναι επιτέλους καιρός, εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες, χωρίς κόμματα και χρώματα, να πάρουμε την υπόθεση τόσο της δημόσιας υγείας μας όσο και της συνολικής μας υπόστασης, ως έθνους και ως λαού, στα χέρια μας. Και ο τρόπος για να υλοποιηθεί αυτή η υπόθεση, είναι ένας και μοναδικός: Να δυναμώσουμε το Παλλαϊκό, Δημοκρατικό Κίνημα, του Πατριωτικού Μετώπου. Χωρίς ιδεολογικοπολιτικά βαρίδια, χωρίς διαφόρων χρωμάτων παντιέρες, χωρίς μεσσιανισμούς και ναρκισσισμούς. Με μόνο στόχο, να διαμορφώσουμε μια κεντρική πολιτική πρόταση για τη σωτηρία της Πατρίδας και του Λαού μας και να προτείνουμε εκείνα τα θαυμάσια μυαλά της Ελλάδας, που θα βγάλουν τη χώρα από την καταστροφική πορεία στην οποία την οδήγησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι ατζέντηδές τους.
www.pamet.gr
(σσΟ: συνυπεύθυνοι είναι και οι της νυν ηγεσίας του υπουργείου με τις τρομολαγνικές διαφημίσεις τους, όπως και η τότε αντιπολίτευση που ούρλιαζε για την “ανοχύρωτη χώρα” απέναντι στην “τρομερή πανδημία” που θα μεταμόρφωνε τους ανθρώπους σε ζόμπι)
  
Σχετικά θέματα:  
ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; Δείτε τις καταγγελίες.

Αποκαλύψεις για τη Λέσχη Bilderberg.Αυτοί που θέλουν τη μείωση του πληθυσμού της Γης.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΖΟΜΠΙ.

Σταματείστε ΤΩΡΑ τα δολοφονικά εμβόλια.Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η Παγκόσμια τρομοκρατία της Νέας Τάξης...Στόχος η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη!

«Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»!

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ---> Με τίποτε ΔΕΝ πρέπει να κάνετε Εμβόλιο! -Δείτε γιατί (ελληνικοί υπότιτλοι).

Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο "γρίπης των χοίρων".

Ακίνδυνη η νέα γρίπη - πιο επικίνδυνο το εμβόλιο!Ξαφνικά εξαφανίστηκε(η γρίπη) λόγω...εκλογών!

ΟΧΙ κερδοσκοπικά-εκβιαστικά εμβόλια/πειραματόζωα!

Δημιουργισμός ή αποδείξεις ;


Η χριστιανική χρονολογία δημιουργίας του κόσμου με την κατά γράμμα ερμηνεία των γενεαλογιών της Γενέσεως τοποθετήθηκε στο 5.509/5.508 π.Χ.. Έτσι, στον γ' κανόνα της εν Τρούλλω Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου, έγινε αυτή ευρύτερα αποδεκτή (η αλεξανδρινή χρονολόγηση τοποθετούσε την κτίση του κόσμου το 5.492/3).

Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος;