24 Νοεμβρίου 2008

Ο...πολυεθνικός στρατός της...Γεωργίας!!!!

Γιατί τους φαίνεται περίεργο;;;;Τάχα δε γνωρίζουν τις μεθόδους;;;;;

_________________________________________________________

Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2008

Ρωσία: "Τούρκοι και Αμερικανοί μισθοφόροι πολέμησαν στο πλευρό των Γεωργιανών!"

.
"Η Μόσχα έχει αποδείξεις ότι υπήκοοι χωρών-μελών του ΝΑΤΟ -μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ αλλά και η Τουρκία- πολέμησαν στο πλευρό της Γεωργίας κατά τη διάρκεια του πολέμου των πέντε ημερών τον περασμένο Αύγουστο", υποστήριξε σήμερα κορυφαίος Ρώσος ερευνητής.
Κληθείς να προσδιορίσει τις εθνικότητες των ξένων μαχητών που πιστεύει ότι πολέμησαν υπό τη σημαία της Γεωργίας, ο Αλεξάντρ Μπαστρίκιν, επικεφαλής της επιτροπής έρευνας του Γενικού Εισαγγελέα, διευκρίνισε πως πρόκειται για την Αμερική, την Τσεχική Δημοκρατία, την Τσετσενία, χώρες της Βαλτικής, την Ουκρανία και την Τουρκία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένοι είχαν εκπαιδευθεί για να λάβουν μέρος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις μαζί με τις γεωργιανές ένοπλες δυνάμεις.
«Υπήρχαν επίσης δύο ελεύθεροι σκοπευτές ...ένας από την Ουκρανία και πιστεύω μία γυναίκα από την Λετονία», συμπλήρωσε.
Ο Μπαστρίκιν χαρακτήρισε την παρουσία ξένων μαχητών "έγκλημα" και τόνισε ότι θα φέρει το ζήτημα στην συνάντηση που θα έχει με εκπροσώπους της Ιντερπόλ...

Αιώνια η πάλη ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-Ιουδαισμού!

Πως διεξαγόταν η πάλη μεταξύ Ελληνισμού-Ιουδαισμού στην περιοχή της Παλαιστίνης από το 200 π.χ. και μέχρι τη βασιλεία του Ηρώδη!
Λίαν διαφωτιστικός ο Παπαρρηγόπουλος(ακραιφνής χριστιανός),αλλά ακριβής ιστορικός αν και προσπαθεί να ωραιοποιήσει τα γεγονότα,δεν μπορεί να τα αποκρύψει παντελώς!!!!!

Κ.Παπαρρηγόπουλου,"ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ",βιβλίον έβδομον,εκδόσεις ΓΑΛΑΞΙΑ-ΕΡΜΕΙΑΣ.
_____________________________________________________________








Η απάτη του...αγίου φωτός!!!

Ένας μηχανισμός κοροιδίας θρησκευομένων και χοντρής κονόμας που κατασκευάστηκε πριν 1200 περίπου χρόνια από καθολικό καλόγερο(διευκρινίσεις στον Αδαμάντιο Κοραή),ταλαιπωρεί ειδικά την Ελλάδα και τους Έλληνες,μέχρι του σημείου να υποδέχεται αυτό το χριστιανοκρατούμενο κράτος τη "φλόγα" με τιμές αρχηγού κράτους!!!!!!!!!Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα να παρακολουθούμε άναυδοι τα γρονθοκοπήματα και τις κλοτσιές μεταξύ "χριστιανών",για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στην αρπαχτή της κονόμας!!!!!

___________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/
Θεολόγος παραδέχεται: Το άγιο φως δεν είναι θαύμα… ή θεϊκή ενέργεια!