29 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχής και παγκόσμιος ο πόλεμος των χριστιανών κατά του ελληνισμού!

Πάντως τρέμουν στη σκέψη και μόνο της αφύπνισης των Ελλήνων,απανταχού της γης...!Βγάζουν σπυράκια και φαίνεται το πραγματικό τους πρόσωπο!
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Την έντονη αντίθεση της εξέφρασε η εκκλησία της Βουλγαρίας, στην πρόθεση των δημοτικών αρχών της Σωζόπολ (Σωζόπολη) να τοποθετήσουν άγαλμα του Απόλλωνα ύψους 13 μέτρων στο λιμάνι της πόλης.
Συγκεκριμένα η βουλγαρική εκκλησία θεωρεί ότι η πράξη αυτή είναι μια ''απαράδεκτη απόπειρα αναβίωσης της λατρείας παγανιστικού θεού''.
''Πρόκειται για αντιχριστιανικό σχέδιο, που θα προκαλέσει ανυπολόγιστες πνευματικές και ηθικές ζημιές στους ορθόδοξους κατοίκους της Σωζόπολης'', σημειώνεται σε ανακοίνωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου της βουλγαρικής Εκκλησίας της περιοχής αυτής της Ανατολικής Βουλγαρίας, που έχει ως έδρα την πόλη Σλίβεν.
Στην ανακοίνωση, που φέρει την υπογραφή του μητροπολίτη Σλίβεν, Ιωαννίκιου, προστίθεται ότι ''εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια η Σωζόπολη  είναι παραδοσιακή χριστιανική πόλη που δεν έχει καμία σχέση με την παγανιστική πόλη της αρχαιότητας Απολλώνια Πόντικα. Είναι απαράδεκτο στην ορθόδοξη Βουλγαρία να αναζωπυρώνεται η λατρεία μιας παγανιστικής θεότητας.''
Ο ισχυρισμός του δημάρχου της πόλης, ότι "με τον τρόπο αυτό η Σωζόπολη  θα γίνει σαν τη Βαρκελώνη και το Ρίο ντε Τζανέιρο" είναι ανυπόστατος, επειδή στις πόλεις αυτές έχουν στηθεί αγάλματα του Σωτήρα Ιησού Χριστού κι όχι παγανιστικών θεών'', καταλήγει η ανακοίνωση.
Επίσης, το εκκλησιαστικό συμβούλιο της επαρχίας Σλίβεν κάλεσε τους ορθόδοξους χριστιανούς της Σωζόπολης να αντιδράσουν και να αποτρέψουν την τοποθέτηση του αγάλματος!!Σχόλιο Απολλώνιου:...Η Σωζόπολη είναι Ελληνική πόλη!! Στα (Βουλγάρικα: !>7>?>;, αρχαίο όνομα Απολλωνία Ποντική) είναι μια μικρή, αρχαία πόλη, 30χλμ νοτίως του Μπούργκας στην Βουλγαρία. Η πόλη σφύζει πληθυσμιακά κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και από τις 1 ως τις 10 Σεπτεμβρίου λόγω του φεστιβάλ τεχνών και σινεμά Απολλωνία, αλλά είναι ήρεμε κατά το χειμώνα.

Η Σωζόπολη είναι η παλαιότερη πόλη στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Η πρώτη εγκατάσταση στα μέρη αυτά χρονολογείται τουλάχιστον από το πρώτο ήμισυ του 6ου π.Χ. αιώνα, αφού την Απολλωνία (όπως ήταν το όνομα που είχε προηγουμένως) ίδρυσαν Μιλήσιοι με επικεφαλής τον Αναξίμανδρο (611-547 π.Χ., περίπου). Οι υποθαλάσσιες εξερευνήσεις στην περιοχή του λιμανιού έφεραν στο φως απομεινάρια κατοικιών, κεραμικά πήλινα σκεύη, λίθινα και ξύλινα εργαλεία από την εποχή του χαλκού.
Στον κόλπο της Σωζόπολης έχουν ανακαλυφθεί πολλές άγκυρες από τον 2ο-1ο αιώνα π.Χ., απόδειξη δραστήριας ναυσιπλοΐας από την αρχαιότητα.
Η πόλη αναπτύχθηκε ως εμπορικό και ναυτικό κέντρο. Διατηρούσε στενές πολιτικές και εμπορικές σχέσεις με μεγάλες πόλεις της Ελλάδας - Μίλητος, Αθήνα, Κόρινθος, Ποντική Ηρακλεία και τα νησιά Ρόδος, Χίος, Λέσβος, κ.α. Η εμπορική της επίδραση στις Θρακικές περιοχές βασιζόταν σε μια συνθήκη με τους ηγέτες του Οδρισσιανού βασιλειού από τον 5ο αιώνα π.Χ.

Το σύμβολο της πόλης - η άγκυρα, παρούσα σε όλα τα νομίσματα, κομμένα στην Απολλωνία από τον 6ο αιώνα π.Χ. είναι απόδειξη της σημαντικότητας του εμπορίου. Η πλούσια πόλη έγινε σύντομα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο. Εκείνη την περίοδο αποκαλείτο Απολλωνία Μάγκνα.Βλέπετε εδώ φίλοι μου το μίσος των Ορθόδοξων χριστιανών για τον Ελληνισμό και για τους Θεούς των προγόνων μας!!Μια δικαίωση για όσους υποστηρίζουν ότι οι χριστιανοί δεν είναι Έλληνες!!Ας ξεκινήσουν κάτι παρόμοιο και οι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες εκεί στη Σωζόπολη δεν ξέχασαν την Ελληνική τουςκαταγωγή ΕΔΩ??

Πηγή...

Έλληνα δες και άκουσε τους προδότες της Πατρίδος

...και μετά συνέχισε τον ύπνο σου....ή Προσέξτε Συνέλληνες !

...τις ελληνομαϊμούδες, τους δούρειους ίππους και τα βαποράκια....

Προσέξτε Συνέλληνες !

Επειδή δεν καταλάβαμε: υπάρχει διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας ή ...μαζί τα τρώνε; Τελικά οι ανθέλληνες βυζαντινοπαπαδογραικύλοι και η επίσημη χριστιανική Εκκλησία του Κράτους θα αναιρέσουν τους αφορισμούς του απελευθερωτικού αγώνα του 1821 και εάν όχι, γιατί; Ο απίστευτος και διαχρονικός ανθελληνισμός του Μεταβυζαντινούπαπαδισταν συνεχίζεται... Μιλάνε συνεχώς για μασονικές στοές και αντιπροσωπεύουν σχεδόν τα ίδια, τον δημιουργισμό.

Προσέξτε Συνέλληνες τις ελληνομαϊμούδες, τους δούρειους ίππους και τα βαποράκια....