04 Ιουνίου 2010

ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ...δεν θα μείνει τίποτα,από τους...παγκοσμιοποιητές!

Συν ΑΘΗΝΑ και...χείρα κίνει!
Γιατί σε λίγο...τίποτα δεν θα μείνει...

Δείτε και κάτι σχετικό... http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5797

Κι άλλο ένα: Ήχοι και οσμές απ' το διάστημα

Ποιος υπουργός του ΠΑΣΟΚ τσέπωσε για πάρτη του ή για άλλους 450 εκατ. €; Και που βρήκε τα 20 εκατ. που επένδυσε;

Διαβάστε με αποδείξεις μια ιστορία που έχει περάσει στα ψιλά και δείχνει
πότε χάθηκαν τα λεφτά και ποιοι τα έφαγαν…
450 εκατ. € τσέπωσε πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ για την πάρτη του ή για άλλους ΠΑΣΟΚους…
και σίγουρα όχι για τον Καραμανλή ή τον Σαμαρά

Η συνέχεια στο:

dexiextrem.blogspot.com

Πηγή...


Βρε,βρε,βρε...για ρίξτε μια ματιά και σε αυτό...!!!
 
Ο Β.Ρέστης πούλησε το 51% της FBBank στην Aspis Bank
Με μία κίνηση που απέφερε κέρδη ο μεγαλοεφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης πούλησε το 51% της FBBank, έναντι 140 εκατ.ευρώ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απόκτησή του. Η κυοφορούμενη τους τελευταίους μήνες εξαγορά του 51% της First Business Bank από την Aspis Bank έκλεισε χθες. Το 49% της FBBank ανήκει στην Αγροτική, με την οποία η Aspis Bank θα επιδιώξει συνεργασία για τη διαμόρφωση κοινής στρατηγικής. Το ζητούμενο είναι η στάση της Αγροτικής με βάση τις εξελίξεις και την εξαγορά από την Aspis. Η FBB ιδρύθηκε το 2001 όταν εξαγοράστηκε η Bank of Nova Scotia. Μετοχές είχαν και άλλοι Έλληνες εφοπλιστές όπως, ο Θανάσης Μαρτίνος, ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο Νικόλας Κομνηνός της Faros Shipping, ο Δημήτρης Θεοδωράκης της Swiss Marine και ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Βασίλης Σαραντίτης, το ποσοστό των οποίων αγόρασε ο Βίκτωρ Ρέστης.
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου...

Δείτε κι αυτό...
[Στις 30 Αυγούστου θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Βηρυττού ο Γιασέρ Αραφάτ, με ελληνικό και αυτός εμπορικό πλοίο. Τον συνοδεύει ο Βασίλης Σαραντίτης, προσωπικός εκπρόσωπος του Έλληνα πρωθυπουργού και προορισμός είναι ο Πειραιάς. Πολεμικά σκάφη της Ελλάδας και της Γαλλίας, κυρίως δε η αμερικανική αεροπορία προστατεύουν τον αρχηγό των Παλαιστινίων.] διαβάστε όλο το άρθρο...

Και αυτό...ΑΠΟΦΑΣΗ1 ΑΡΙΘΜ. 196 / III / 2001 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ...
Και όποιος έχει όρεξη μπορεί να βρει πολλά στο...Διαδίκτυο...!!!


Σχετικό θέμα: Εβραίοι παντού...
Και πολλά άλλα σχετικά... 
εδώ...

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ;;

Γράφει η Μοιραία Ελένη
Το ζήτημα που ανέδειξε πρώτο το Ολυμπία και έπειτα στις 20-4-2010 με το πρωτοσέλιδό του ο Ελεύθερος Τύπος είναι πολύ σημαντικότερο από ό,τι φάνηκε εκ πρώτης όψεως. Αν υπάρχει δόλος και όχι απλή ανοησία (πόση πια;), τότε, τα καταγγελλόμενα είναι, χωρίς υπερβολή και εφόσον βέβαια ευσταθούν, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως, ίσως, του ελληνικού κράτους, καθώς αποτέλεσε τον πυρήνα του μηχανισμού, με τον οποίο εκτοξεύθηκαν τα spreads στα ύψη και οδηγήθηκε η χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας.
Για να γίνει κατανοητό το σκάνδαλο στο ευρύ κοινό, πρέπει να καταλάβει πρώτα κανείς πώς λειτουργεί η υποτιμητική κερδοσκοπία, το λεγόμενο «σορτάρισμα» (από το αγγλικό short selling, βραχεία πώληση) των ομολόγων.
Αυτό συμβαίνει με τον εξής τρόπο: Ο απλός επενδυτής όταν πουλάει, πουλάει ομόλογα που έχει. Αντιθέτως, ο κερδοσκόπος, πουλά ομόλογα που δεν έχει και τα οποία πρέπει να τα βρει και να τα παραδώσει στον αγοραστή μέσα σε συγκεκριμένη προθεσμία μερικών ημερών. Αν μέσα σε εκείνες τις ημέρες, που έχει περιθώριο ο πωλητής-κερδοσκόπος, τα ομόλογα χάσουν σε αξία, τότε αυτός μεν θα τα αγοράσει σε χαμηλότερη αξία, όμως θα τα Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Το ξαναθυμόμαστε:
Ήταν το 1982 και σε κάποιο μονόστυλο της "Ελευθεροτυπίας",στις μέσα σελίδες,έγραφε περίπου ότι,αποκλειστικός αντιπρόσωπος όλων των πολεμικών βιομηχανιών των ΗΠΑ,στην Ελλάδα,διορίστηκε από τον τότε πρωθυπουργό και πατέρα του ο...Νίκ Παπανδρέου...!!!Πακτωλός δολλαρίων από τα..."νόμιμα ποσοστά"...και όχι μόνο!!! 

Ορίστε ποιος ειναι ο Ελ Σεντάι ή El Shaddai του Λιακόπουλου... ξεσκέπασμα της απάτης και από wikipedia.

ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 03.06.2010

Ορίστε ποιον Θεό θέλει να μας λανσάρει ο προβοκάτορας-πράκτορας των εβραίων σεληνιαζόμενος Λιακόπουλος, ως δήθεν μέγιστο θεό των γήινων και διαστημικών ελλήνων!!! (ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ)

http://en.wikipedia.org/wiki/El_Shaddai

Τον Σεληνιακό Διαστημικό Κινέζο Σιν - Σιων - Σεντάι - Γιαχβε ψευδοθεό των γήινων δούλων του, μογγόλων - εβραίων - σαξόνων - και κινέζων αυτοπροσώπως!!!

Το παραδέχεται ωμά και η wikipedia ακόμα.

The term may mean "God of the mountains," referring to the Mesopotamian divine mountain.[1] The term was one of the patriarchal names for the tribal god of the Mesopotamians[1] In Exodus 6:3, El Shaddai is identified with Yahweh.[1] The term appears chiefly in the Torah. This could also refer to the Israelite camp's stay at Mount Sinai where God gave Moses the Ten Commandments.

Shaddai was a late Bronze Age Amorite city on the banks of the Euphrates river, in northern Syria. The site of its ruin-mound is called Tel eth-Thadyen: "Thadyen" being the modern Arabic rendering of the original West Semitic "Shaddai". It has been conjectured that El Shaddai was therefore the "god of Shaddai" and associated in tradition with Abraham, and the inclusion of the Abrahamic stories into the Hebrew Bible may have brought the northern name with them (see Documentary hypothesis).

Ο όρος Σεντάϊ λέει σημαίνει "Ο θεός των βουνών" και ταυτίζεται με τον όρο "Γιάχβε" ... Ποιο ήταν το αγαπημένο βουνό του Γιαχβε στην Π.Δ. όπου εκανε τα θαυματάκια του (βλ. Σεληνιακή καμπαλιστική τεχνολογία) ενωπιων του Μωυση και των έντρομων εβραίων γιδοβοσκών ;;

Το όρος ΣΙΝΑ = ΚΙΝΑ !!! = ΣΙΝ = o μέγιστος Σεληνιακος Θεος της Ασσυροβαβυλωνίας και πολυουχος θεος της Πόλεως Ουρ ή Ουργκα της Χαλδαίας από όπου εξήλθε ο Αβρααμ ή Χαβρα Χάν ή Αρχηγός της Χάβρας των Ιουδαίων (Μογγολιστί)!!!

Ο μυθικός Μωυσής της Π.Δ. επιστρέφοντας από το Όρος ΣΙΝΑ του Σεληνιακού Σιν ή Σίνου ή Κινέζου, φέροντας τις "10 εντολές" του "Κυρίου του"(κακέκτυπη αντιγραφή βαβυλωνιακών νομοθεσιών) είχε βγάλει στο κεφάλι του κέρατα(!!!)


(βλ. Αρχαιολογικά Ευρήματα της ΟΥΡ. Το χρυσό μοσχάρι με τα κέρατα εβρέθη σε τάφο της πόλεως ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ της Χαλδαίας)
Τα Κέρατα και ο Ταύρος στις ασσυροβαβυλωνιακές εβραιομογγολικές δοξασίες των Σεληνιολατρών Χαλδαίων καμπαλιστών μάγων (Χαλδαίος = Σεληνιολάτρης, από τη ρίζα Χάλδι-Khaldi=Σεληνιακός θεός) συμβόλιζαν το σχήμα και τη μορφή της Ημισελήνου (crescent moon) και τον ύψιστο θεό ΣΙΝ της Σελήνης. Δεν είναι πλέον άξιον απορίας γιατί οι ύποπτες αναφορές περί Σελήνης στη Βίβλο (ανταναίρεση σελήνης, αποκάλυψη κλπ), η ιουδαική αίρεση του Ισλάμ, οι μογγολικές (ημι-δρακονιανές), οι ισλαμικές, και οι κινεζικές (δρακονιανές) σημαίες οι οποίες φέρουν την Ημισέληνο ως ύπατο έμβλημα τους και ως απόδειξη ότι υπακούουν αυστηρά μόνο στις προσταγές της Σελήνης: Σεληνιασμός Τηλεκατευθυνόμενων Ζόμπι των γενετικών προϊόντων του ΣΙΝ: Κινέζων Δρακονιανών και Ημι-Δρακονιανών μογγόλων(εβραίων σεφάρντιμ-σαξόνων-χαζάρων-ταταρων κλπ) με γενετικές διαταγές τον εξουσιασμό και την τελική σφαγή-αφομοίωση της λευκής & μαύρης φυλής των εχθρικών αστερισμών Σειρίου-Ανδρομέδας-Τροπίδος Άργους.

Ο μυθικός Μωυσής της Π.Δ. επρόκειτο πιθανότατα για τον Δ' Αχενατών φαραώ της Αιγύπτου ο οποίος εισήγαγε μονοθειστική θρησκεία στην Αίγυπτο. Επρόκειτο στην ουσία για εισβολή μογγολοεβραικών ορδών με τη γενική ονομασία Υξώς οπου και διέλυσαν και διέβρωσαν την Αιγυπτο - πρώην ελληνική αποικία, εξερχόμενη σε δυο κύμματα-ορδές από την μογγολική Ουρ (Ούργκα) της Χαλδαίας. Το ένα διέβρωσε την ελληνική Αιγυπτο και το άλλο γενοκτόνησε την ελληνική Παλαιστίνη.

Στο παρακάτω κείμενο που προέρχεται από ελληνικό πανεπιστήμιο (διπλωματική εργασία) διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά (οι παρενθέσεις δικές μας):

Πιθανολογείται οι γνώσεις που περιέχονται στο σχέδιο της μεγάλης πυραμίδας να μην είναι δημιούργημα των αρχαίων (Ελληνογενών) Αιγυπτίων (Αίγυπτος = Υπτίως Αιγαίου = Ελληνική προιστορική αποικία υπαγόμενη στους Δελφούς υπό Ηρακλειδείς επιθεωρητές) , αλλά υπόλειμμα κάποιου άγνωστου αρχαίου πολιτισμού που σε πολλά ιστορικά βιβλία ονομάζεται Υξώς (=γνωστού α-πολιτισμού βαρβάρων ημι-σαυροειδών σημιτών σιν-ιτών μογγολοεβραίων).


Δεν είναι πλέον άξιο απορίας γιατί η εβραιομασονική Νέα Παγκόσμια Τάξη επέλεξε να έχει ως ύπατο έμβλημα της την Αιγυπτιακή πυραμίδα με τον Επόπτη οφθαλμό του Ωρου στην κορυφή της.

βλ. επίσης:
Αποδεσμευτείτε από τον προβοκάτορα σεληνιαζόμενο χριστιανοδωδεκαθειστή Λιακόπουλο

Πηγή...

Σχετικά θέματα: 

Ο Μωυσής είχε κέρατα

Μήπως ο Μωϋσής ήταν μαύρος;

Ο Ιώσηπος Φλάβιος, ο Μωυσής, ο Φρόιντ και τα πετρέλαια

Τα κέρατα!

Ζωγράφισαν την Παναγία με κομπινεζόν και κέρατα !!! Και μια απάντηση στο παραλήρημα!!!!

Κοίτα ποιος μιλάει….


Σαφώς το Ισραήλ ξεπέρασε πρόσφατα κάθε όριο απανθρωπιάς, αλλά…για να μη μιλήσουμε για την γενοκτονία των Αρμενίων, την καταδίωξη Κούρδων, την Κύπρο, την Τένεδο, την Ιμβρο και πολλά άλλα, ας θυμηθούμε ότι υπάρχει και …

Η τουρκο-ισραηλινή στρατιωτική συμμαχία
Η σημαντική στροφή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής συντελέσθηκε με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, το οποίο συνέβαλε στον επανακαθορισμό των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων. Η τουρκο-ισραηλινή στρατιωτική συμμαχία εγκαινιάστηκε επί πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ και επισφραγίστηκε με τη «Συμφωνία Ασφάλειας και Συνεργασίας» (SSA), το 1994. Η στρατηγική αυτή σύμπραξη Τουρκίας-Ισραήλ αποτελούσε μέρος των μεταψυχροπολεμικών επιδιώξεων της Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή, που υποστηρίχθηκαν και από μυστικές κατασκοπευτικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, το 1997, η κ. Τσιλέρ κατηγορήθηκε ότι είχε στρατολογηθεί από τη CIA και ότι «δέχτηκε χρήματα ξένων κυβερνήσεων (των ΗΠΑ) για να εργασθεί κατά των τουρκικών εθνικών συμφερόντων». (Φωνή της Αμερικής, 17 Ιουλίου 1997).
Η «Συμφωνία Ασφάλειας και Συνεργασίας» (SSA) του 1994 μιμήθηκε μια παλαιότερη μυστική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, που είχε συνταχθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’50, μεσούντος του ψυχρού πολέμου, με την ονομασία «Περιφερειακό Σύμφωνο».
«Το 1958, ωστόσο, υπήρξε μια συναρπαστική μυστική συμφωνία μεταξύ των δύο εθνών ονομαζόμενη κάποιες φορές “Περιφερειακό Σύμφωνο”».[ ]
Αυτή η διμερής συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας του 1958 είχε μικρή διάρκεια ζωής. Κατά τη δεκαετία του ’60, η Τουρκία επεδίωξε την αποκατάσταση των σχέσεών της με τη Σοβιετική Ένωση και τις αραβικές χώρες. (Ibid)
Το πρωτόκολλο αμυντικής συνεργασίας, που συντάχθηκε το 1992 από την κυβέρνηση του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, ακολούθησε αργότερα η υπογραφή της Συμφωνίας Ασφάλειας και Συνεργασίας (SSA).
Το 1997, ο Νεχμεντίν Ερμπακάν διαδέχτηκε στην πρωθυπουργία την Τανσού Τσιλέρ, ηγούμενος ενός «κεντροδεξιού ισλαμικού συνασπισμού» με το Κόμμα της Αλήθειας (της Τσιλέρ). Την ίδια όμως χρονιά, κατόπιν πιέσεων της στρατιωτικής ηγεσίας που περιγράφηκαν τότε σαν «μεταμοντέρνο πραξικόπημα», η κυβέρνηση Ερμπακάν εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση.
Η «Συμφωνία Ασφάλειας και Συνεργασίας» (SSA), που επεδίωξαν οι ΗΠΑ και υλοποίησε η κυβέρνηση Τσιλέρ, καθιέρωσε μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ μια στενή συνεργασία τόσο σε στρατιωτικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά τις πληροφορίες, τη στρατιωτική εκπαίδευση, τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις καθώς και τη συμπαραγωγή όπλων.[ ]
Από τις αρχές του 1992, η ισραηλο-τουρκική στρατιωτική συμμαχία βρίσκεται σε μόνιμη αντιπαλότητα με τη Συρία. «Το Μνημόνιο Αλληλοκατανόησης» του 1993 οδήγησε στη δημιουργία κοινών (ισραηλινο-τουρκικών) επιτροπών, οι οποίες είχαν ως στόχο τη διαχείριση των αποκαλούμενων «τοπικών απειλών». Σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου, η Τουρκία και το Ισραήλ συμφώνησαν «να συνεργασθούν στη συλλογή πληροφοριών για τη Συρία, το Ιράν και το Ιράκ και να έχουν τακτικές επαφές με στόχο την εκτίμηση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των χωρών αυτών, καθώς και την τρομοκρατία».
«Η Τουρκία συμφώνησε να επιτρέψει στον ισραηλινό στρατό, IDF (Israeli Defense Forces), και στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες να ασκήσουν ηλεκτρονική κατασκοπεία κατά της Συρίας και του Ιράν από την επικράτειά της. Σε αντάλλαγμα, το Ισραήλ βοήθησε στην εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στη μάχη τους εναντίον της τρομοκρατίας κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν». (Ibid)
Το 1997, Ισραήλ και Τουρκία ξεκίνησαν ένα «Στρατηγικό Διάλογο» που προέβλεπε υψηλού επιπέδου συνομιλίες μεταξύ των υπαρχηγών των γενικών επιτελείων στρατού, δύο φορές τον χρόνο (Μιλιέτ, 14 Ιουλίου 2006).
Την SSA του 1994 ακολούθησε μια «Συμφωνία Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Συνεργασίας» (MTCA), το 1996. Την ίδια χρονιά, η συνομολογία «Στρατιωτικής και Βιομηχανικής Συνεργασίας» μεταξύ των δύο χωρών οδήγησε στην υπογραφή μιας «μυστικής συμφωνίας» της Τουρκίας με την ισραηλινή στρατιωτική βιομηχανία, με σκοπό να εκσυγχρονίσει τα τεθωρακισμένα, τον στόλο των ελικοπτέρων και τα μαχητικά της αεροπλάνα F-4 και F-5 (Ibid). Ως αποκορύφωμα, οι δύο χώρες άρχισαν διαπραγματεύσεις προς επικύρωση μιας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου (Free Trade Agreement) που τέθηκε τελικά σε εφαρμογή το 2000.
Στην επίσημη ημερήσια διάταξη των ισραηλινο-τουρκικών συνομιλιών συμπεριλαμβάνονται κοινά προγράμματα, όπως η συμπαραγωγή των πυραυλικών συστημάτων Arrow II και Popeye II – το δεύτερο απ’ αυτά, γνωστό και σαν Have Lite, αποτελεί ένα σύγχρονο και εξελιγμένο αντιαεροπορικό σύστημα μικρών πυραύλων. Πηγή….