15 Ιουλίου 2010

Βατικανό: Μέτρα κατά της παιδοφιλίας

Αν και επικεφαλής της αρχιεπισκοπής ήταν τότε ο Πάπας Βενέδικτος, σε υπόθεσης παιδοφιλίας. ο οποίος ενέκρινε τη μεταφορά «αμαρτωλού» ιερέα για «θεραπεία», τώρα το Βατικανό αποφάσισε να πάρει αυστηρότερα μέτρα κατά της παιδοφιλίας με τα οποία οι αμαρτωλοί ιερείς θα μπορούν να δικάζονται και από μη κληρικούς...

Σχετικό θέμα: Βατικανό: Αυστηροποίηση κανόνων για την παιδεραστία


Eιρήνη η Αθηναία ή Ειρήνη η Εβραία;

[Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος τελειώνει το κεφάλαιό του «Περί της Ειρήνης κρίσεις» (σελ. 417) ως εξής: «Η Ειρήνη δεν περιωρίσθη μόνον εις το ζήτημα των εικόνων, αλλά παρέλυσε τον στρατόν, εθυσίασε τα σπουδαιότερα εξωτερικά του κράτους συμφέροντα, επολλαπλασίασε τα μοναστήρια, κατέστησε την κυβέρνησιν υποχείριον των μοναχών και παρέδωκε τα πράγματα στα χέρια ανδρών ανικάνων και ευνούχων, των οποίων οι καταχρήσεις και οι ραδιουργίες συνετέλεσαν εις την πτώσιν αυτής. (…) Ο αναγνώστης γνωρίζει πλέον τα αποτελέσματα τού πολιτεύματος τής Ειρήνης. Η Μικρά Ασία περιήλθε στην δικαιοδοσία των Αράβων, η Θράκη στην δικαιοδοσία των Βουλγάρων, στην Δύση ιδρύθη νέα ισχυρή αυτοκρατορία, ο πάπας εκυριάρχησε τής μέσης Ιταλίας, το δημόσιον ταμείον έμεινε κενόν και το κράτος έπεσε σε τόση ατονίαν και τέτοιον εξευτελισμόν, ώστε ο ίδιος ο Ταράσιος κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι το καθήκον του ήταν να συντελέση στην καθαίρεσιν τής ανικάνου και θρησκομανούς εκείνης κυβερνήσεως». Ανίκανη και θρησκομανής, ή πράκτορας της Δύσης και του Πάπα;]Ρε τι παιχνίδια παίζει η ζωή!Να έχουμε και σήμερα...Ειρήνες..."Αθηναίες"...!!!

Πώς μία αδίστακτη δολοφόνος προωθήθηκε στο βυζαντινό θρόνο με σκοπό την επαναφορά των εικόνων και την αναστολή μιάς σπουδαίας μεταρρύθμισης. H σχέση της με τον Πάπα.

Η Ειρήνη
Μεγεθύνατε
του Βασιλείου Μαυρομμάτη

     Στο διάβα τής Ιστορίας πλείστοι ιστορικοί με πρωτεργάτες αυτούς τής χώρας μας επιμένουν ψευδεπίγραφα για εκατονταετίες να αποκαλούν τη Ρωμαϊκή Ανατολική χριστιανική αυτοκρατορία ως Βυζάντιο, προσπάθεια, που αποσκοπεί στη δημιουργία τής έννοιας «ελληνικό» ή «εξελληνισμένο». Μέσα στον παράλογο αυτόν εξελληνισμό ακόμα και των αυτοκρατόρων τής Νέας Ρώμης (Nova Roma), εμφανίζεται μία αυτοκράτειρα με το όνομα «Αθηναία» και μάλιστα Ειρήνη «η Αθηναία». Όπως θα δούμε όμως παρακάτω, η αδίστακτη και αιμοβόρα Ειρήνη υπήρξε κατά πάσα πιθανότητα Εβραία στην καταγωγή,  εντεταλμένη να υπερασπίσει τα συμφέροντα τής Δύσης και τού Πάπα, αν και αρχικά φαινόταν να ακολουθεί την γραμμή τής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τής μερίδας των «εικονολατρών». Για το «θεάρεστο» έργο της να επαναφέρει την κυριαρχία των εικονολατρών ανακηρύχθηκε αγία, αλλά αποκαθηλώθηκε αργότερα λόγω τής σχέσης της με τον Πάπα και τη Δυτική Εκκλησία, αφού προσπάθησε να παντρευτεί τον ίδιο τον Καρλομάγνο, τότε αυτοκράτορα τής Δύσης.

   Οι ιστορικοί παρουσιάζουν την Ειρήνη ως πανέμορφη, την οποία διάλεξε ο μεταρρυθμιστής αυτοκράτορας για γυναίκα του εξ αιτίας δήθεν τής ομορφιάς της, παρ΄ όλο που αυτή ήταν κρυφά  υπέρ των εικόνων. Όμορφες γυναίκες όμως, υπήρχαν και στην Κωνσταντινούπολη και στην υπόλοιπη αυτοκρατορία. Άλλοι ήταν οι λόγοι τής επιλογής. Είχαν να κάνουν τόσο με την καταγωγή και των δύο, όσο και με τεράστια άλλα συμφέροντα. Σημειώνεται, ότι η οικογένεια τής Ειρήνης είχε δώσει ακόμα δυό κοπέλες της συζύγους σε βασιλιάδες• μιά ξαδέλφη τής Ειρήνης στο βασιλιά τής Βουλγαρίας, Τελερίγκ, και μιά άλλη συγγενή της στον μετέπειτα αυτοκράτορα, Σταυράκιο.
 
     Σε προηγούμενο άρθρο τής «Ελεύθερης Έρευνας» (βλ.: Ένας αυτοκράτορας “Κοπρώνυμος”, επειδή συγκρούστηκε με την Εκκλησία) είδαμε πώς η προσπάθεια μιας σπουδαίας θρησκευτικής και κοινωνικής μεταρρύθμισης, που πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) κατά την διάρκεια τού 7ου μ.Χ. αιώνα, στηλιτεύτηκε και συκοφαντήθηκε απ΄ τη σύγχρονη ελληνοχριστιανική ψευδοϊστορία τής χώρας μας και μετονομάστηκε σε «Εικονομαχία».

Η πρώτη επανάκαμψη τής Ορθοδοξίας και των εικονοφίλων

    Το έτος 775 μ.Χ. αυτοκράτορας στέφεται ο γιός τού Κωνσταντίνου Ε΄ (τού δυσφημιζόμενου απ΄ την Εκκλησία ως «Κοπρώνυμου» και «Καβαλλίνου»), Λέων Δ΄ ο Χάζαρος. Ονομάστηκε Χάζαρος, διότι η μητέρα του, Σισάκ, ήταν Τουρανικής (δηλαδή Χαζαρικής καταγωγής). Ο Λέων ήταν...συνεχείστε στην πηγή...

Μαύρη επέτειος 2. Ιουλιανά 1965.

Απορία:Που ήταν όλοι αυτοί στην ΚΑΤΟΧΗ;Μήπως στο βουνό;Μήπως στις φυλακές;Μήπως φόραγαν κουκούλες;Μήπως ήταν μαυραγορίτες;Μήπως ήταν δοσίλογοι;Που ήταν τελικά;Όχι ότι ο Παπανδρέου ήταν καλύτερος!Σε βιβλίο που είχε εκδοθεί από τον Στρατό πριν σαράντα χρόνια περίπου,ο τίτλος ήταν:"Γεώργιος Παπανδρέου.Εγώ διέλυσα το ΚΚΕ."(Αλφειός)
 
Χρόνια πολλά στον Εφιάλτη. Η Αποστα-Cia έγινε 45 ετών

Οι αποστάτες
Ο Κοκός, με την σύμφωνη γνώμη της πρεσβείας, απέπεμψε στις 15 Ιουλίου 1965 την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου . Η Ένωση Κέντρου, είχε νικήσει στις εκλογές του Φεβρουαρίου του 1964, με 52,72% και ο «Γέρος», είχε σχηματίσει για πρώτη φορά αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κέντρου , με 171 βουλευτές.
Αφορμή για την παραίτησή του , υπήρξε η διαμάχη με το Παλάτι για το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και την αλλαγή του αρχηγού ΓΕΣ.
Ο Παπανδρέου επιθυμούσε να αντικαταστήσει τον ως τότε υπουργό Πέτρο Γαρουφαλιά και τον αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Γεννηματά , οι οποίοι ελέγχονταν από το παλάτι, με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του.

Ο Γαρουφαλιάς παρά την αποπομπή του αρνούνταν να εγκαταλείψει το υπουργείο, βέβαιος για τη βασιλική υποστήριξη, ακόμα κι αφού ο Γ. Παπανδρέου τον διέγραψε από την Ένωση Κέντρου.Ο βασιλιάς αρνούνταν να υπογράψει τα σχετικά διατάγματα, αν δεν ενέκρινε πρώτα τους αντικαταστάτες τους.
Ο Γ. Παπανδρέου πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Κωνσταντίνος αρνήθηκε, επιθυμώντας να τοποθετηθεί πρόσωπο της δικής του εμπιστοσύνης, και τότε ο Παπανδρέου θεώρησε ότι είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός να μην μπορεί να αναλάβει όποιο υπουργείο επιθυμεί («πρωθυπουργός υπό απαγόρευσιν») και παραιτήθηκε.
Στο χρονικό διάστημα 8-14 Ιουλίου είχε προηγηθεί ανταλλαγή πέντε οξύτατων επιστολών μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Παπανδρέου, σχετικά με την υπογραφή του διατάγματος για την αντικατάσταση του Γαρουφαλιά, καθώς και μία μεταξύ τους συνάντηση στην Κέρκυρα ,στο ανάκτορο Μον Ρεπό, όπου επρόκειτο να γεννήσει η βασίλισσα Άννα Μαρία το πρώτο τους παιδί, την Αλεξία.

Μετά την παραίτηση Παπανδρέου σχηματίστηκαν κυβερνήσεις από αποστάτες, μέλη της Ενώσεως Κέντρου . Τα Ιουλιανά οδήγησαν στην αποκάλυψη του πολιτικού συστήματος και άνοιξαν τον δρόμο στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, για να ανακοπεί η δυναμική του δημοκρατικού λαικού κινήματος και να διασωθεί
η αμερικανοκρατία , η φαυλοκρατία και η κλεπτοκρατία.

Σπύρος Χατζάρας

Πηγή...

Επιτέλους!!! Ξεφορτωθήκαμε τον Καραγκιόζη.(Και τον μπερντέ λέμε εμείς)!

Συγχαρητήρια στους Τούρκους για το απόκτημά τους. Να το χαίρονται.
Μεγαλύτερο κακό στον ελληνισμό από τους ίδιους τους Έλληνες ποτέ και κανένας ξένος δεν έχει καταφέρει να κάνει. Πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζη" και βρέθηκαν Έλληνες να τσαντιστούν και να βγουν να φωνάζουν, διεκδικώντας το δίκιο τους. Αντί να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, που βρέθηκε κάποιος αφελής να πάρει αυτήν τη "λέρα" από πάνω μας, καθόμαστε και διαμαρτυρόμαστε. Με την Τουρκία έπρεπε να έχουμε διαφορές για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σήμερα διαφωνούμε. Θα έπρεπε να προσπαθεί ο ένας να φορτώσει στον άλλο τον Καραγκιόζη, όπως συμβαίνει με τον κάθε "μουντζούρη".
"Μουντζούρης" είναι ο Καραγκιόζης. Ένας κόπρος. Ένα πραγματικό παράσιτο της ζωής και της κοινωνίας. Ένα πραγματικό βδέλυγμα. Ένα θλιβερό ανθρωποειδές, που αποτελεί ντροπή για έναν λαό να υπάρχει στην παράδοσή του. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο λαός είναι ο ελληνικός. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο Καραγκιόζης θα πρέπει να είναι "συγκάτοικος" σε μια παράδοση με ήρωες όπως ο Αχιλλέας ή ο Οδυσσέας. Σήμερα διαμαρτυρόμαστε σε ένα θέμα, στο οποίο έχουμε εκατό τοις εκατό άδικο και μάλιστα εμφανιζόμαστε τόσο γελοίοι, που με τις πρακτικές μας νομιμοποιούμε τις πρακτικές των εχθρών μας.
Με τις βλακώδεις και ανεξήγητες συμπεριφορές μας απειλούμε τα πραγματικά μας δίκια. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Διεκδικώντας αδίκως ξένες πνευματικές κληρονομιές, νομιμοποιούμε αυτούς, που κάνουν τα ίδια εις βάρος μας. Οι ίδιοι οι Έλληνες, οι οποίοι γελάνε με τους σλαβόφωνους Σκοπιανούς, όταν αυτοί διεκδικούν τον Φίλιππο ή τον Αλέξανδρο —των οποίων τα ονόματα δεν τα κατανοούν στη γλώσσα τους— έρχονται και τους μιμούνται στο θέμα του Καραγκιόζη. Ό,τι σχέση έχει η λέξη Φίλιππος με τους Σλάβους, άλλη τόση σχέση έχει η λέξη Καραγκιόζης με τους Έλληνες. "Φωνάζει" από μακριά ..."Καραγκιόζης" …Είναι τούρκικη λέξη …Δεν είναι ούτε Τηλέμαχος ούτε Αριστοτέλης ούτε Νικηφόρος ούτε Φιλοποίμην. Ανήκει στην οθωμανική παράδοση και όχι στην ελληνική. Ανήκει σ' αυτούς που τον "γέννησαν" και τον "βάπτισαν" με όνομα που ανήκε στη γλώσσα τους. 
"Ο Καραγκιόζης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας" …θα μπορούσε να πει o ...Βελιγκέκας. Δυστυχώς όμως αυτό το είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γραικίας Γρηγόρης Δελαβέκουρας.!!! Ο εκπρόσωπος του ίδιου υπουργείου, το οποίο μάχεται για να "κρατήσει" τον Καραγκιόζη, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα —όπως δείχνουν τα πράγματα— να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, το οποίο δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά τώρα που οι Τούρκοι απειλούν να μας πάρουν το Καστελόριζο ή το μισό Αιγαίο. Τον Καραγκιόζη να μην μας πάρουν. Αυτό μόνον τους νοιάζει. Τον "πατέρα" τους να μην χάσουν και να μην μείνουν "ορφανά" τα "Κολλητήρια" …εκεί στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Αυτά σ' ό,τι αφορά το τυπικό μέρος του "ήρωα" των σκιών. Στο ουσιαστικό μέρος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τον Καραγκιόζη οι Έλληνες όχι απλά έπρεπε

Οι «ιατροδικαστές» ετοιμάζονται για τον τεμαχισμό του πτώματος.

Σε συζήτηση εντός της βουλής ο κ. Παπανδρέου απαντώντας στον κ.Τσίπρα ανέφερε πως η κυβέρνηση του θα φέρει νομοσχέδιο προς ψήφιση σχετικά με το ζήτημα των δημοψηφισμάτων. Εδώ και καιρό οι bloggers και εκατοντάδες πολίτες ζητούσαν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά... ξαφνικά τώρα ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε τις υποσχέσεις περί δημοκρατικής ηγεσίας και νέου μοτίβου πολιτικής ανάπτυξης μέσω της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων!!!
Ως γνωστόν το αλλοιωμένο Σύνταγμα προβλέπει την διεξαγωγή 2 δημοψηφισμάτων τον χρόνο εάν και εφόσον συναινέσουν τα 2/3 τις βουλής. Γνωρίζοντας πως ο κ. Παπανδρέου διαχειρίζεται τα Εθνικά θέματα με μυστικότητα και μυστικές συμφωνίες επιζήμιες για τον τόπο (βλ Μακεδονία του Βαρδάρη), ότι τα εργασιακά και το ασφαλιστικό ρυθμίστηκαν , και κυρίως γνωρίζοντας πως δεν θα απαλλαγούμε σύντομα από το μνημόνιο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκλογών και πτώχευσης) ποιος ο λόγος θεσμοθέτησης δημοψηφισμάτων;

Από την στιγμή που ο κ. Παπανδρέου υποθήκευσε εσκεμμένα την χώρα μας ως εντολοδόχος των υπερατλαντικών συμφερόντων δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής δημοψηφισμάτων. Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται για δημοψηφίσματα εθνικά αλλά περιφερειακά-τοπικά. Με αλλά λόγια δεδομένου ότι ο Καλλικράτης έχει εγκριθεί , οι περιφέρειες λαμβάνουν αρμοδιότητες μικρών κρατών. « Ένας νόμος που θα τους παραχωρούσε το δικαίωμα διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για διάφορα θέματα θα ενίσχυε των ρόλο τους(περιφερειών) και την επαφή τους με τον πολίτη» θα ακούσουμε σύντομα από τα χείλη του υπουργού Εσωτερικών. Η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου θα είναι το ουσιαστικό τέλος της Ελλάδος. Τα δημοψηφίσματα για την απόσχιση από το εθνικό κορμό θα γίνονται το ένα μετά το άλλο. Θράκη Μακεδονία, Ήπειρος, Κέρκυρα και Κρήτη θα οδεύουν ολοταχώς προς τοπικούς εμφυλίους πολέμους.

Πηγή...

Ο επίλογος του βιβλίου του Αθανάσιου Κ. Στριγά με τίτλο: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Αλλαγή συνόρων Ελληνοτουρκική σύγκρουση.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Δεν πιστεύω ότι οι Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής θα επιτρέψουν στο Ευρωπαϊκό νόμισμα να μην επηρεάζεται από το Αμερικανικό δολάριο. Δεν πιστεύω επίσης ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αφεθεί από την Αμερική να αποκτήσει αυτόνομη ενεργειακή πολιτική.Και οικονομία αυτάρκη χωρίς αυτόνομη ενέργεια, είναι καταδικασμένη.
Η Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να φτάσει σε τέτοια επίπεδα ανταγωνισμού, έτσι ώστε η Αμερική να εξαρτάται από ορισμένα προϊόντα της η να εισβάλει στις διεθνείς αγορές και να τις κατακτήσει.

Θα ήμουν αρκετά αισιόδοξος η ονειροπόλος αν.... πίστευα ότι οι Ευρωπαίοι έχουν τόλμη, μαχητικότητα και αρκετό γκαγκστερισμό- τέτοιον που να ανταγωνιστεί τον Αμερικανικό-...
Το καινούριο στην νεοεμφανιζόμενη νέα τάξη πραγμάτων είναι για πρώτη φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν ούτε να αποτραβηχτούν από τον κόσμο, αλλά ούτε και να τον εξουσιάσουν απόλυτα. Πάνω σ’ αυτή την καινοφανή ιδιομορφία μπορούν να στηριχτούν οι λαοί την επόμενη δεκαετία για να μειώσουν τουλάχιστον, τον Αμερικανικό ζυγό.

Η Ελλάδα κινδυνεύει από την Αμερική και λόγω της πλατειάς χειραγώγησης που έχει υποστεί.Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδίασαν και θα εφαρμόσουν φανερά πλέον το Αιγαίο- και πάντως μετά την βραχεία πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία- και να επιβάλλουν την « φύλαξη του σε δική τους ειρηνευτική δύναμη», υπό την απατηλή ονομασία « Ειρηνευτική Δύναμη ΟΗΕ».

Η Τουρκία έχει αναλάβει μια συστηματική προσπάθεια στοιχειοθέτησης της συνολικής αμφισβήτησης της κυριαρχίας μεγάλου αριθμού νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο .Η Αμερική έχει αναλάβει την αμφισβητήσει ολόκληρου του Αιγαίου Πελάγους.

Ο Πόλεμος της σημαίας στις 30 Ιανουαρίου του 1996 , όπου απαγορεύτηκε στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία να αναρτήσουν την Ελληνική και Τουρκική σημαία, φάνηκε τότε πως κανείς δεν βγήκε νικητής η ηττημένος.Ωστόσο, οι κρυφοί νικητές ήταν οι πολυεθνικές εταιρίες των πετρελαίων που δικαιούνται πλέον αυτές και μόνον αυτές να στήσουν τις δικές τους σημαίες στο Αιγαίο Πέλαγος αφού στην ουσία ο υποθαλάσσιος χώρος τους ανήκει, αφού έχει ήδη διαμοιραστεί. Στο ΝΑΤΟ ανήκει ο εναέριος χώρος και ο θαλάσσιος, ενώ στην Ελλάδα ανήκει κάποιο μικρό ποσοστό από την εξόρυξη των πετρελαίων, των ελληνικών πετρελαίων στο Αιγαίο!Ο Αμερικανός πρεσβευτής Τόμας Μίλερ έχει έρθει στην Ελλάδα με συγκεκριμένη αποστολή- πέραν των υποχρεώσεων του να προωθήσει πολεμικό υλικό.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η χώρα μας βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο της Ανώτατης Ομάδας Επισκόπησης του Λευκού Οίκου.
Η συγκεκριμένη αυτή ομάδα ελέγχει τις χώρες εκείνες που πρόκειται να εξαναγκαστούν σε πολεμική σύγκρουση για αμφισβητούμενες περιοχές .Το 2002 θα είναι χρονιά-σταθμός.Η αντίστροφη μέτρηση για το Αιγαίο έχει ξεκινήσει...εναντίον της χώρας μας.Για τα κείμενα και τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται στο βιβλίο αυτό, υπεύθυνος είμαι εγώ και μόνον εγώ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΣΤΡΙΓΚΑΣ Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 2002

Πηγή...

Ποιος είναι ο καλύτερος "προφήτης";
Ο Ησαΐας λαμβάνει ...από τον Θεό άφεση αμαρτιών, και στέλνετε για προφήτης στους Ισραηλίτες.

Ο «Paul» έδωσε αλάνθαστα τις "προφητείες" του χωρίς ρατσιστικές προτιμήσεις....

Ένας αλλόκοτος πελάτης πάει στα ψώνια...

Μπήκε μέσα, έκανε χώρο, πήγε στο ψυγείο με τα ποτά (αν και πρώτα πήγε στο χώρο που πουλάνε λουλούδια και είδη κήπου όπου έτρεψε την πωλήτρια σε φυγή), δροσίστηκε και έφυγε ξανά από την πόρτα. Το ζώο....(αυτό με τα τέσσερα πόδια).