24 Ιουλίου 2014

Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!!... ...
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS

 http://youtu.be/HYP0TJrVO-s


Ε' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 18/07/2014
Ε'ΜΕΡΟΣ ΕΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 18 07 2014 artfm

Ε' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 18/07/2014

Έργα και ημέρες Κώστα Σημίτη: Πως η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ!

Φωτορεπορτάζ - Ο εκλεκτός της Μέρκελ στην Ελλάδα σπάει πλάκα με τον πόνο μας - Ο φον Φούχτελ & οι αυλικοί του περιεργάζονται ανάπηρο στο Ηράκλειο! ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ "ΧΟΥΦΤΕΛ(Ο)".!!!


Angelo Irakleides: Φωτορεπορτάζ - Ο εκλεκτός της Μέρκελ στην Ελλάδα σπάει πλάκα με τον πόνο μας - Ο φον Φούχτελ & οι αυλικοί του περιεργάζονται ανάπηρο στο Ηράκλειο! ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ "ΧΟΥΦΤΕΛ(Ο)".!!! 
ΠΗΓΉ: http://www.makeleio.gr/?p=135069 ΔΙΟΤΙ: "Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ"!!! ΠΗΓΉ:http://alfeiospotamos.gr/?p=8206
 


Ομιλία στη Δράμα από την ομάδα ΕΙ-END για την οικονομική μας απελευθέρωση από τα μνημόνιαAngelo Irakleides: Κατασχέθηκε γάιδαρος με.. εντολή εισαγγελέα;; Ε; ?? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΓΑΔΆΡΟΥΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Τ.Χ.Σ. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;;; Εεε;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.. ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ.!!!


Artemis Sorras 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΟΤΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΡΕΥΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ.φΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ 27 ΔΙΣ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΛΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 28/6/13 ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΠΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ,Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ν'ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΛΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝΕ;ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ .ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ

Dr. ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο Νο1 ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ... ... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ;;

END EVIAS 22-IOYLIOY-2014

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 23-07-2014

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΟΝΑ-ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ 22/07/2014 ΧΑΛΚΙΔΑ

ΟΜΙΛΙΑ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI END ΧΑΝΙΩΝ 23/07/2898

Μεγάλη Ελλάς (Esperia – Magna Grecia) Ένα υπέροχο νοσταλγικό τραγούδι-ύμνος για τον Ελληνισμό της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας…

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΟΝΑ-ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ & ΟΙ ΝΑΖΙΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ & ΟΙ ΝΑΖΙ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ