13 Αυγούστου 2008

Ο Χιτλερίσκος και οι φρικαλεότητες των Γεωργιανών!



Ακούτε τι έκαναν οι Γεωργιανοί,την πρώτη νύχτα(ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ) όταν εισέβαλαν στην Οσετία προς "αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης"!!! Ο άμαχος πληθυσμός είχε κρυφθεί στα καταφύγια,στα υπόγεια,για να καλυφθεί από τους τυφλούς βομβαρδισμούς με βόμβες διασποράς.Οι Γεωργιανοί προχωρούσαν στους δρόμους,έψαχναν για Οσέτιους και φώναζαν στα Οσετικά "Νικήσαμε,νικήσαμε",τότε οι άμαχοι άρχισαν να βγαίνουν από τα καταφύγια δειλά-δειλά κι αφού έβγαιναν οι Γεωργιανοί τους έριχναν στο ψαχνό!!!!!!!!Εν τω μεταξύ σε πολλά υπόγεια παρέμεναν ακόμα κρυμμένοι άμαχοι Οσέτιοι.Αφού δεν έβγαιναν έξω τότε γέμιζαν με νερό τα υπόγεια για να τους αναγκάσουν να βγουν,αλλιώς να πνιγούν!!!!!!!
Γιατί όπως είχε πει ο Ι Σ Α Α Κ Α Σ Β Ι Λ Ι , "εγώ θέλω το έδαφος της Οσετίας όχι τους ανθρώπους"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί μας θυμίζει τον ΧΙΤΛΕΡ..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετά την τραγωδία του στρατού του και του λαού του,αυτός γελάει σαν ηλίθιος!!!!!!
Μαζί με όλα τα καλά παιδιά της Αμερικής λες και έχουν πάει σε κάποιο πανηγύρι!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ "ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΩΝ", Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ,Ο ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!

Οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας...αποκαλύπτονται!


Από το http://www.epanellinismos.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προωθούν στην αγορά πλαστογραφημένα δήθεν Αρχαία ελληνικά χειρόγραφα.
Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
ΦτωχόΑριστο
08.08.08
arxaiaellhnikaxeirografa.jpg

Παρουσιάζονται στην αγορά βιβλία τα οποία δήθεν εφυλάσσοντο σε απόκοσμες βιβλιοθήκες μονών, που δήθεν περιέχουν αντίγραφα από χειρόγραφα Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τα οποία δήθεν εθεωρούντο χαμένα για πάντα και για πρώτη φορά έρχονται στο φως μετά από τόσους αιώνες. Το περιεχόμενό τους είναι κατά βάσιν αποκαλυπτικό-θρησκευτικό με πρόθεσι να φανή ότι οι απόψεις των σημαντικοτέρων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων συνέκλιναν στο ότι ήσαν εσφαλμένη η θρησκεία της εποχής τους, ότι δήθεν επίστευαν στον Μονοθεϊσμό, ότι είχαν προφητεύσει την έλευσι του Υιού του Θεού στην Γη, ότι είχαν προφητεύσει την δημιουργία της "μόνης αληθινής θρησκείας" (χριστιανισμός όπως μας λένε οι βιβλιοπαρουσιαστές) και άλλα πολλά.

Τι όμως γνωρίζουμε πραγματικά για αυτά τα δήθεν αρχαιοελληνικά κείμενα; Πώς θα έπρεπε να τα προσεγγίζουμε;

Ο Μπερνάρ Λαζάρ* στο βιβλίο του "Ιστορία και Αίτια του Αντισημιτισμού" μας πληροφορεί στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο "Αντιεβραϊσμός στην αρχαιότητα", ότι οι Εβραίοι συγγραφείς, για να εκδικηθούν τους Έλληνες, έπεσαν με τα μούτρα στην προστυχιά της πλαστογραφήσεως ελληνικών κειμένων και ότι οφείλουν οι διάφοροι ιθύνοντες να πάρουν σοβαρά το ζήτημα της πλαστογραφήσεως κειμένων στο οποίο οι Εβραίοι έδωσαν τεράστια σημασία..

Να όμως τι ακριβώς γράφει ο Λαζάρ για κάποια πλαστογραφημένα κείμενα σαν αυτά που οι χριστιανόπληκτοι ελλαδέμποροι σήμερα πωλούν ξεδιάντροπα από τηλεοράσεως στους αφελείς και αδαείς...

"Από τον Πτολεμαίο τον Φιλάδελφο, έως το μέσον του τρίτου αιώνος, οι Αλεξανδρινοί Εβραίοι, με πρόθεσι να ενδυναμώσουν και να συντηρήσουν την προπαγάνδα τους, αποδύθηκαν στην πλαστογράφησι όλων των κειμένων τα οποία θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τον σκοπό τους.

-Οι στίχοι του Αισχύλου, του Σοφοκλέους, του Ευριπίδου,

-Οι ψευδείς χρησμοί του Ορφέως, που διετηρήθησαν στον Αριστόβουλο και

-Τα Στρώματα του Κλήμη της Αλεξανδρείας

κατασκευάσθηκαν κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δοξάζουν τον έναν Θεό και το Σάββατο.

-Ιστορικοί πλαστογραφήθηκαν ή πιστώθηκαν με την συγγραφή βιβλίων τα οποία ποτέ δεν είχαν γράψει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δημοσιεύθηκε μία Ιστορία των Εβραίων κάτω από το όνομα του Εκαταίου του Αβδηρίτου.

-Η πιο σημαντική από αυτές τις επινοήσεις ήταν οι Σιβυλλικοί χρησμοί, (oracula sibyllina), μία πλαστογραφία των Αλεξανδρινών Εβραίων, που προφήτευαν την μελλοντική έλευσι της βασιλείας του ενός μοναδικού Θεού. Οι Εβραίοι σφετερίζονταν για δική τους ακόμα και την Ελληνική φιλολογία και φιλοσοφία. Σ' ένα σχόλιο στην Πεντάτευχο, που έχει διασωθή από τον Ευσέβιο, ο Αριστόβουλος επεχείρησε να δείξει ότι ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης είχαν ανακαλύψει τις μεταφυσικές και ηθικές τους ιδέες σε μία παλιά Ελληνική μετάφρασι της Πεντατεύχου. "

*Ο Λαζάρ (1865-1903) ανήκε στους αναρχικούς κύκλους της εποχής του αν και κάποιο διάστημα ενετάγη στον σιωνισμό από τον Χέρτζλ. Τότε ίδρυσε το σιωνιστικό περιοδικό "Le Flambeau". Αργότερα, άγνωστο για ποιόν λόγο, απεχώρησε. Έδωσε σκληρούς αγώνες κατά των αδίκων διωγμών των Εβραίων και υπεστήριξε με θέρμη την αθωότητα του Ντρέιφους. Έγραψε κατά της υποκρισίας της εξουσίας για την μη αναγνώρισι της γενοκτονίας των Αρμενίων. Το αναφερόμενο βιβλίο εξεδόθη εις Παρισίους τον Απρίλιο του 1894

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

Τελευταία ανανέωση ( 08.08.08 )

Οι υπόγειες διαδρομές της.....Νέας εποχής!!!!!

http://olympia.gr/
Η γενοκτονία στην Οσετία και η συμβολή των Ελληνικών κυβερνήσεων

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αύγουστος 13, 2008

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο .. Ρόντος μένει. Να που μια γενοκτονία φέρνει στη φόρα απίστευτες δράσεις των Ελληνικών κυβερνήσεων που θα έμεναν στην αφάνεια αν ο Σαακασβίλι δεν αποφάσιζε να κάνει τον …Κεμάλ. Διαχρονικά λοιπόν, οι Ελληνικές κυβερνήσεις εξόπλισαν με πολεμικά σκάφη και συμβούλους τον Χίτλερ του Καυκάσου. Πάλι καλά που δεν έστειλαν στρατό για να προστατεύσουν τους Γεωργιανούς στρατιώτες στο θεάρεστο έργο τους. Αποκαλυπτικότατο το δημοσίευμα του press-gr, που παραθέτουμε αυτούσιο.

H πρόσφατη δραστηριότης του κ. Ρόντου (Alex Rondos) στην Γεωργία είναι ενδιαφέρουσα αυτή καθ’ εαυτή. Εδώ θα μας απασχολήσει στον βαθμό που αυτή άπτεται των ελληνικών πραγμάτων.
Είναι ασφαλώς δικαίωμα του κ. Ρόντου να προσφέρει ως ελεύθερος επαγγελματίας τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση του κ. Σαακασβίλι και να αμοίβεται για αυτές.

Για παράδειγμα το πρόσφατο άρθρο του (8 Μαίου 200 8) στην International Herald Tribune (ΙΗΤ) αποτελεί ένα ελαφρώς δακρύβρεκτο διαφημιστικό κείμενο, απολύτως μονομερές και αφελές ως προς το περιέχομενο. Ορθώς η ΙΗΤ έβαλε ως byline την ιδιότητα του “συμβούλου της Γεωργιανής κυβέρνησης”.
Προκύπτουν όμως τα εξής ερωτήματα:

1. Γιατί, αν υποτεθεί ότι για κάποιο μυστηριώδη λόγο (επί κυβερνήσεως Σημίτη) ο κ. Γ. Παπανδρέου είχε ανάγκη τις συμβουλές του μισθοφόρου-διπλωμάτη κ. Ρόντου, δεν τον διόριζε απλό σύμβουλο (όπως μετά έκανε ο κ. Σαακασβίλι) αλλά τον έκανε πρέσβυ του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών; Ο κ. Ρόντος κυκλοφορεί διεθνώς με τον τίτλου του former ambassador. Χωρίς τον κ. Γ. Π. θα ήταν κυριολεκτικά ένα τίποτε.
2. Ο κ. Λοβέρδος όταν ασαφέστατα εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση για την στάση της στο γεωργιανό θέμα γιατί δεν παραπέμπει συγχρόνως στις απόψεις του κ.Ρόντου ώστε να φωτισθούμε πλήρως; Οι δε απόψεις του κ. Ρόντου γίνονται τώρα εξ ίσου σεβαστές από τον κ. Γ. Π. ή μήπως δεν τον εμπιστεύεται επειδή τώρα τον πληρώνει άλλος; Μα και τότε δεν πλήρωνε ΚΑΙ άλλος;;;
3. Η κα Μπακογιάννη μπορεί να μας εξηγήσει γιατί αντί να προσέχει καλύτερα τις παρέες της μετέσχε μαζί με τον κ. Ρόντο σε συνάντηση με τον απίθανο τίτλο “τα Βαλκάνια ως πηγή ασφάλειας και σταθερότητας στην Ευρώπη”; Και με ποιά κριτήρια ο έλληνας φορολογούμενος χρηματοδοτεί (όπως προκύπτει από το ίδιο το έντυπο της συνάντησης) από κοινού με το Project on Ethnic Relations (PER) και την αμερικανική κυβέρνηση τέτοιες δραστηριότητες; Σημειώνουμε ότι όπως φαίνεται και στο έντυπο το PER είναι μαγαζάκι του κ. Ρόντου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Α.Δερ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , , , , , , | Κανένα σχόλιο »

Η μαύρη προπαγάνδα της....."Ζούγκλας τελεία τζι αρ"

Μπήκαμε σήμερα το μεσημέρι στη Ζούγκλα να διαβάσουμε καμιά είδηση και βλέπουμε κύριο άρθρο ότι ο Ρώσικος στρατός είναι 20 χιλιόμετρα από την Τυφλίδα και προχωρά για να μπει μέσα!!!!!!!!
Πάνω αριστερά έκτακτο ότι όπου νάναι πάει η....Τυφλίδα!!!!!!!!!
Περιμέναμε μέχρι τώρα να ακούσουμε από τα Ρώσικα κανάλια,αλλά κι από άλλα δορυφορικά την είδηση....της κατάληψης!!!!!Τζίφος.........
Ξαναμπαίνουμε πριν από λίγο και το.....έκτακτο είχε κάνει φτερά ως παπαγάλος!!!!!!
Σε νέα..."ανταπόκριση" από το...μέτωπο,με νέο τίτλο,"Επίδειξη δύναμης.....κλπ" γράφει παπαγαλιστί ότι ναι μεν κινήθηκε ο Ρώσικος στρατός,αλλά είχε πάρει.....λάθος δρόμο!!!!!
Απλά πήγαινε προς τα πίσω,προς τα σύνορα με την Οσετία αλλά σε κάποια.....στρατιωτική βάση της Γεωργίας!!!!!!!κλπ...κλπ...κλπ.

Δείτε εδώ http://www.zougla.gr/news.php?id=6372

Μπράβο στη Ζούγκλα για την αντικειμενική....ενημέρωση!!!!!
Αλλά όπως ξέρουμε στη ζούγκλα εκτός από ...παπαγάλους,έχει και άλλα...είδη ζώων!!!!!
Δείτε κι αλλού καμιά είδηση της προκοπής!!!ΡΩΣΙΑ,ειδήσεις στα Ελληνικά

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!....Και ο Αντ1 στο..κόλπο μέσω...CNN.......!!!!!!

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση,βρισκόμαστε στον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Όλες οι δηλώσεις από όλες τις πλευρές αυτό δείχνουν!Μη ξεχνάμε ότι ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,είχε ξεκινήσει από το 1939 και κορυφώθηκε ένα χρόνο μετά!!!
Το ΓΕΛΟΙΟ της υπόθεσης είναι ότι ο ΘΥΤΗΣ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ,μετατρέπεται από τη "ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" σε θύμα!!!!!Βρισκόμαστε λοιπόν στο χείλος του γκρεμού.Από τη μια πλευρά η Ατλαντική υπερδύναμη με όλα τα τσιράκια της υποθάλπουν,βοηθούν,ενισχύουν,χρηματοδοτούν με όλα τα μέσα,τα όργανά τους(πουλημένους προδότες) περιμετρικά της Ρωσίας και από την άλλη η Ρωσία που παίζει δυναμικά πλέον στη διεθνή σκακιέρα!!!!Έχει βέβαια μαζί της κάποιες χώρες,όπως την Κίνα με την οποία έχει σύμφωνο συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα,όμως μια Κίνα σήμερα χειροδέσμια λόγω των Ολυμπιακών αγώνων μη μπορώντας να μιλήσει καν,την Ινδία,τη Συρία,το Ιράν,το Βιετνάμ,χώρες που δεν έχουν εκ των πραγμάτων υπόλειψη στη "Διεθνή κοινότητα",αφού οι περισσότερες βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο του ΝΑΤΟ,της Ε.Ε. και φυσικά της "υπερδύναμης"!!!!!!!!!!!!
Όλες οι κινήσεις,όλα τα παιχνίδια που παίζονται,έχουν έναν υποκινητή κι έναν κερδισμένο,την "υπερδύναμη"!!!!!!!
Όλοι οι άλλοι συνοδοιπόροι της είναι χαμένοι από χέρι!!!!!
Είναι τόσο ξεκάθαρο το σκηνικό που μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να μη το αντιληφθούν.
Γιατί ενώ οι ίδιοι οι άνθρωποι είτε είναι Οσέτιοι,είτε είναι Αμπχάζιοι,είτε Γεωργιανοί,που βρίσκονται στη δίνη των συγκρούσεων(δηλαδή οι άμεσα θιγόμενοι και ενδιαφερόμενοι),μιλούν για εισβολή και καταστροφές ,εγκλήματα που έκανε και κάνει ο Σαακασβίλι προσπαθώντας να ξεκινήσει τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ως εντολοδόχος των Η.Π.Α.,όλα τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.,όλοι οι εγκάθετοι των Αμερικάνων σε όλη τη Γη κατηγορούν τη Ρωσία επειδή προχώρησε σε στρατιωτική επέμβαση για να προστατέψει τους Οσέτιους,που σε τελευταία ανάλυση έχουν και Ρώσικα διαβατήρια,άρα είναι Ρώσοι πολίτες.
Αναρωτιόμαστε σε ανάλογη περίπτωση,τι θα έκαναν οι Η.Π.Α.;;;;Θα άφηναν τους πολίτες τους στο σφαγείο ενός τρελού;;;;;;Δεν θα έκαναν επέμβαση,όταν έκαναν για "Αλβανούς πολίτες" στο Κόσσοβο,για Ιρακινούς πολίτες στο Ιράκ,για άλλους πολίτες σε όλη τη Γη,στο όνομα της "ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ" και της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή στο Κόσσοβο ισχύει η "ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ",ενώ δεν ισχύει κατά το δοκούν των Η.Π.Α. σε άλλες περιοχές της Γης;;;;;;
Και για να έρθουμε και στα δικά μας,ευκαιρίας δοθείσης,αν μιλήσουν για αυτοδιάθεση σε περιοχές της Ελλάδας,τότε αυτό το ξεφτυλισμένο Ελληνικό Κράτος πρέπει κάποια στιγμή στιγμή να φωνάξει για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ στη Βόρεια Ήπειρο,στη Μεγάλη Ελλάδα της Νότιας Ιταλίας,στη Βασκία της Ισπανίας,στον Πόντο,στη Γεωργία,στην Κριμαία,ακόμα και για τους αυτόχθονες ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΥΣ των Η.Π.Α. και του Καναδά!!!!!!!!!!!!!!!!Να φωνάξει για τους Καλάς του Αφγανιστάν και του Πακιστάν,ακόμα και για την επαρχία ΓΙΟΥΝΑΝ της Κίνας!!!!!
ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!!!!
Η συνέχεια επί της οθόνης,αν όχι από κοντά!!!!!!!!