12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ PDF

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Αρτέμης Σώρρας.jpg

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ E.N.D XANIA 12/09/13
ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ !!!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!


ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ

papagalakia
Συνέλληνα και Κύπριε συμπολίτη
Επειδή το πουλίν επέτασεν και έμειναν τα παπαγαλάκια – των μέσων μαζικής εξαπάτησης – δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, για να προβάλλουμε την αλήθεια, αφού δεν την προβάλλει κανείς άλλος. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συμφωνήσουμε σε μια κοινή λογική, επειδή δεν γίνεται όλοι να θέλουνε το καλό μας αλλά οι πράξεις τους να αποδεικνύουν το αντίθετο.
Ό,τι ακούς από την τηλεόραση είναι ένα μείγμα της αλήθειας με πολλά ψέματα. Όλοι οι δημοσιογράφοι και επικεφαλής των ΜΜΕ παίρνουν εντολές από πολιτικές Αρχές και κέντρα εξουσίας. Παίρνουν εντολές και είναι υποχρεωμένοι να τις εκτελούν πιστά και να δημοσιεύσουν ακριβώς αυτά που τους λένε.

Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλέξανδρος Μακεδών
πριν από μία ώρα περίπου
Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 12/9/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 14,00 Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ 11/9/2013 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ www.artfmradio.com


Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 12-9-13, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΩΡΑ 14:00, ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ARTFM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, .... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΝΙΚΟΛΑΕ, ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ !!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!!


https://www.facebook.com/groups/560587423978708/