15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΦΑΙΡΩΝ...!

Η μουσική των ουράνιων σφαιρών-Η ΝΑSA δικαιώνει τον Πλάτωνα και τον Πυθαγόρα 2500 μετά...

Πολλούς αιώνες πριν η ΝΑΣΑ αποδείξει την ύπαρξη την Μουσικής στο Σύμπαν, ο Πλάτων ονόμαζε την μουσική ως την ομορφιά του Σύμπαντος κι έλεγε ότι η «η Μουσική είναι η κίνηση του ήχου για να φτάσει την ψυχή και να της διδάξει την αρετή», ότι «η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα”...

(Δείτε σχετικά στον Αλφειό  εδώ και περισσότερα περί ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ)

Ο Έλληνας Απόλλων,ο Ναός και οι νεορωμιοί(Κρητικοί και λοιποί)!

[Για τους κρητικους...Ιεζεκιηλ κεφ ΚΕ 16-17: «Και εξολοθρευσω Κρητας και απολω (καταστρεφω) τους καταλοιπους τους κατοικουντας την παραλιαν και ποιησω εν αυτοις εκδικησεις μεγαλας, και επιγνωσονται (να... συνερθουν οι Κρητες) διοτι εγω Κυριος εν τω δουναι την εκδικησην μου επ’αυτους... (τους Κρητικους)
Λέτε να μην εννοούσε ο Ιεζεκιήλ τους Γαυδιώτες;Μήπως δεν είναι αυτοί Κρητικοί;Λέτε...;!

Μετά την Αίγυπτο,σειρά έχει η Περσία(Ιράν)!Ξέσπασαν ταραχές στην Τεχεράνη!


[...Σε μία άλλη εξέλιξη, την υπηρεσία Twitter στα φαρσί ξεκίνησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Κυριακή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους Ιρανούς χρήστες του Διαδικτύου να επικοινωνούν μεταξύ τους.]
Και μόνο αυτή η παράγραφος του άρθρου του Βήματος που αναδημοσιεύει το Κρασομπλόγκ,φωτογραφίζει ξεκάθαρα ποιοί υποκίνησαν τις εξεγέρσεις στην Τυνησία,την Αίγυπτο,την Αλγερία,την Υεμένη,την Ιορδανία και τώρα στο Ιράν.

Τόσες ημέρες δεν είχαμε την δυνατότητα,λόγω "ίωσης" του υπολογιστή,να παρακολουθούμε τα γεγονότα.Έτσι επανερχόμενοι βρισκόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα,στην Ελλάδα και στον γύρω κόσμο.
Αφήνουμε εδώ τα της Ελλάδας για μετά...

Προς: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Θέμα: Η ανάγκη προστασίας και ανάδειξης του Ιερού Βωμού των 12 Θεών στο Θησείο.

Η Οργάνωσή μας, έστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Εταιρεία του ΗΣΑΠ, με αφορμή την απαράδεκτη πρόθεση της να προχωρήσει σε κατάχωση και ουσιαστική καταστροφή του Ιερού Βωμού των 12 Θεών στην περιοχή του Θησείου και ο οποίος βρίσκεται εντός της γραμμής της σιδηροτροχιάς .Μέχρι στιγμής η απουσία θέσης του Υπουργείου Πολιτισμού δηλώνει κατά εμάς συνυπευθυνότητα, ειδικά εάν κάτι τέτοιο εν τέλει γίνει πραγματικότητα.
Καλούμε μέλη και φίλους της Οργάνωσής μας σε εγρήγορση για το θέμα, και κρίνοντας από τις όποιες εξελίξεις επιφυλασσόμαστε για όποιες κινήσεις μας μελλοντικά.


ο Βωμός των Δώδεκα Θεών ιδρύθηκε στα χρόνια της τυραννίας των Πεισιστρατιδών, από τον εγγονό του Πεισιστράτου και συνονόματό του Πεισίστρατο, υιό του τυράννου Ιππία, το 522/1 π.α.χ.χ.



Κύριες , Κύριοι