08 Απριλίου 2011

16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Γι'αυτό απεργούν οι "δημοσιογράφοι" πρώτη φορά για...τέσσερις ημέρες!

Συμμετέχουν όλοι στο Συνέδριο!!!
 
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
 
«Γιορτή» αγώνα και ευθύνης
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στις εργασίες, που ολοκληρώνονται την Κυριακή
Ξεκίνησαν χτες με τη διεθνιστική συγκέντρωση στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο οι εργασίες του 16ου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 10 Απρίλη. Γεγονός με μεγάλη σημασία για την πορεία του παγκόσμιου εργατικού κινήματος που μέσα σε συνθήκες ολομέτωπης και πρωτόγνωρης αντεργατικής επίθεσης βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις.
Η κρισιμότητα του Συνεδρίου αποτυπώνεται και στην αυξημένη συμμετοχή. «Αγκαλιάστηκε» από εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και στις πέντε ηπείρους ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε συμμετοχή. Είναι ενδεικτικό ότι στο προηγούμενο συνέδριο, πριν πέντε χρόνια στην Αβάνα, συμμετείχαν 503 αντιπρόσωποι από 64 χώρες. Για φέτος υπολογίζονταν πως θα συμμετείχαν περίπου 600 αντιπρόσωποι. Ωστόσο, όσο περνούσαν οι μήνες, τόσο αυξάνονταν οι συμμετοχές, φτάνοντας έτσι σήμερα τους 828 αντιπροσώπους από 104 χώρες. Από αυτούς το 22% είναι γυναίκες συνδικαλίστριες, ενώ στην ΠΣΟ έφτασαν 2.000 σελίδες με προτάσεις εκατοντάδων οργανώσεων για το συνέδριο. Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, θα γίνουν συνελεύσεις των Περιφερειακών Γραφείων της ΠΣΟ, αλλά και διάφορες δραστηριότητες όπως επισκέψεις των συνέδρων και καταθέσεις στεφανιών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, στο άγαλμα του Σιμόν Μπολίβαρ.

ΤΡΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Βραζιλία: Ευσεβής δολοφόνος έπνιξε στο αίμα ένα ολόκληρο σχολείο!


Λουτρό αίματος σε σχολείο του Ρίο ντε Τζάνειρο συγκλονίζει τη Βραζιλία. 13 παιδιά ο τραγικός απολογισμός, τους 18 φτάνουν οι τραυματίες.
Βραζιλία  — Το πρωινό της Πέμπτης στο Τάσο Ντα Σιλβέιρα Ρεαλένγκο, στο δυτικό Ρίο ντε Τζάνειρο ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα. Περίπου στις 09:00 το πρωί (τοπική ώρα) ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε σχολείο οπλισμένος με δυο πιστόλια και άρχισε να πυροβολεί κατά των μαθητών και του προσωπικού αδιακρίτως.
Από τα πυρά του σκοτώθηκαν εννέα κορίτσια και ένα αγόρι, ενώ τραυματίστηκαν 12 αγόρια και έξι κορίτσια ανακοίνωσε η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Υγείας. Τα διεθνή ΜΜΕ όμως μιλούν για τουλάχιστον 13 νεκρούς.
Ο δράστης, αν και αρχικά είχε μεταδωθεί ότι αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, υπέκυψε στα τραύματά του μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.
Ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο φέρεται να ήταν παλιός μαθητής του σχολείου, ο 24χρονος Ουέλινγκτον Μένεζες ντε Ολιβέιρα. Φέρεται να άφησε πίσω του ένα γράμμα*, στο οποίο αναφέρει ότι ήταν φορέας του AIDS.

«Ευσεβής» ο δολοφόνος...
Απίστευτη αθλιότητα των ελληνικων ΜΜΕ (Οχι των διεθνή ΜΜΕ όμως) !!!
*Αποσιωπούν (μέχρι στιγμής πλήρως) ότι πρόκειται για την διαθήκη του όπου ο δολοφόνος ζητάει ένας πιστός ακόλουθος του θεού να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του  -σε αυτό το σημείο γράφει- επίσης : ότι τίποτα ακάθαρτο δεν μπορεί να αγγίξει το αίμα μου, κανείς μη αγνός δεν μπορεί να με ακουμπήσει δίχως γάντια, μόνο οι αγνοί η εκείνοι που δεν έχασαν την αγνότητα τους μέσω γάμου και δεν διέπραξαν μοιχεία μπορούν να με αγγίξουν χωρίς γάντια..

Γιαούρτι και στον αρχιεπίσκοπο Βελγίου! (+video)

Φοιτητές υποδέχτηκαν με γιαούρτι τον Αρχιεπίσκοπο Βελγίου, ο οποίος επισκέφθηκε το πανεπιστήμιό τους στην πόλη Louvain La Neuve, προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία.


Μάλιστα, μόλις ο Αρχιεπίσκοπος, Andre-Joseph Leonard κατάφερε να καθαριστεί λίγο, τον γιαούρτωσαν ξανά!

Ο αστεροειδής, τα Σόδομα και τα Γόμορρα


Διαβάσαμε πρόσφατα την «επιβεβαίωση» -Η θεωρία είναι το έργο των δύο επιστημόνων πυραύλων (δηλ. μεγάλα βλήματα...) - του Alan Bond και του Mark Hempsell - της μαρτυρίας ενός αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια., οι οποίοι προσπαθούν να τεκμηριώσουν δήθεν επιστημονικά την ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης που περιγράφει πώς «ο Θεός» κατέστρεψε τους «κακούς αμαρτωλούς» των Σοδόμων με φωτιά και θειάφι, αλλά επέτρεψε στον Λωτ, έναν ...δίκαιο (άφησε έγκυες και τις δυο κόρες ο...αναμάρτητος και ...δίκαιος ) άνθρωπο της πόλης, να φύγει μακριά με την οικογένειά του...

Τι αληθεύει;

Στην αδικοχαμένη πεντάπολη της Νεκράς θάλασσας εκβάλλει ο ορμητικός Ιορδάνης και που ακόμα ονομάζεται όχι μόνο αλμυρά, αλλά και ασφαλτική θάλασσα.
Διαβάζουμε γι αυτήν: «Η Νεκρά Θάλασσα αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο καθώς, βρίσκεται στο βάθος μιας κοιλότητας 392 μέτρων κάτω απ’ την επιφάνεια της Μεσογείου και εξ αιτίας της πολύ δυνατής εξάτμισης, συγκεντρώνεται σ’ αυτήν πολύ περισσότερο αλάτι απ’ ότι σ’ άλλες θάλασσες, μέσα σ’ αυτό το τόσο αλμυρό νερό, όπου κανένα ζώο ούτε φυτό μπορεί να ζήσει, υπάρχει μεγάλη ποσότητα χλωρίου, μαγνησίου, σόδα, άσφαλτος και θειάφι».
Να λοιπόν, που μέχρι σήμερα η άσφαλτος (πίσσα) της περιοχής επιβεβαιώνεται σα φυσικό προσόν της περιοχής και το θείον (θειάφι) δεν υπήρχε απολύτως καμία ανάγκη να πέσει απ’ τον ουρανό, μια και οι φυσικοί μηχανισμοί παραγωγής του, ατελείωτες τώρα χιλιετίες, το είχαν χαρίσει άφθονο στην περιοχή!

 Απο το βιβλίο του Μ. Καλόπουλου ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ