28 Δεκεμβρίου 2009

Χοντρό δούλεμα για την...ιθαγένεια!

Επειδή το δούλεμα πλέον κατάντησε πολύ χοντρό και επειδή πολλοί ποιούν την νύσσαν και επειδή είναι πανεύκολο στο ΔΙΑδίκτυο να βρεις ό,τι θέλεις και επειδή όλοι όσοι ξέρουν το παίζουν ανήξεροι και επειδή έχει χριστιανικό λάκκο η φάβα...διαβάστε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ,που ψηφίστηκε επί ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ,τον Νοέμβρη του 2004...Από το Νοέμβρη του 2004 ισχύει ο Νόμος για την...ιθαγένεια και εμείς φωνάζουμε τώρα;

Και..."ξαφνικά"..."ξυπνήσαμε" το 2009 γιατί μας τσίμπησε..."μυίγα"!!!!!

Επιστολή του Πιπερόπουλου προς τον Ραγκούση για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών

Δημοσιεύστε ολόκληρο το νόμο
και όχι μόνο τις αλλαγές του...


Επιστολή - παρέμβαση προς αποκατάσταση της τάξης, επιχειρεί ο καθηγητής κ. Πιπερόπουλος, ζητώντας από τον κύριο Ραγκούση να αναρτήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νόμο περί Ελληνικής Ιθαγένειας και όχι μόνο τις αλλαγές που προτείνονται από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Η παρέμβαση αυτή γίνεται προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να μπορέσουν να σχηματίσουν εικόνα επί ολόκληρου του νόμου και όχι να ενημερωθούν αποσπασματικά, άρα και ημιτελώς. Η βιασύνη του υπουργείου για να κλείσει το θέμα της ελληνοποίησης (ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας) των λαθρομεταναστών, χωρίς αναφορά ποσόστωσης, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική επειδή μπορεί να αλλοιώσει τον εθνοτικό χάρτη της Ελλάδας.
Η επιστολή Πιπερόπουλου
Ανοικτή Επιστολή
Από τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο
Προς
τον Αξιότιμο κ Γιάννη Ραγκούση
Υπουργό Εσωτερικών,
Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Αγαπητέ μου κ Υπουργέ,
Αναφορικά με την δημοσίευση στο διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου για «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» θέλω να σας παρακαλέσω να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Κατά άρθρο ΟΧΙ μόνο τις προτεινόμενες ΑΛΛΑΓΕΣ ή και ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ αλλά τί ισχύει με τον Νόμο 3284/2004 ώστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που ΔΕΝ γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο Νόμο, και ΔΕΝ είμαστε Νομικοί για να τον ανασύρουμε από την Βιβλιοθήκη μας να έχουμε συγκεκριμένη ΓΝΩΣΗ για να διαμορφώσουμε και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ άποψη ώστε τα οποιαδήποτε σχόλιά μας να σας φανούν ΧΡΗΣΙΜΑ.
Επειδή, όπως, ανακοινώθηκε τα σχόλια πρέπει να γίνουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου (αφού σας ευχηθώ χρόνια πολλά μια και η 7η Ιανουαρίου για τους Ορθοδόξους Έλληνες είναι, παρεμπιπτόντως, και η ημέρα της εορτής σας) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σκεφθείτε με τους συνεργάτες σας την απόσυρση από το διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου με την παρούσα μορφή και την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευσή του με τις προσθήκες που ταπεινά ζητώ και ευελπιστώ να εισακουσθώ...

Πηγή...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΙΟΣ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!

Με αφορμή την δήλωση της νέας οργάνωσης που υπόσχεται να σώσει τον Ελληνισμό αισθάνθηκα την επιθυμία σαν αδούλωτος Έλληνας να πάρω θέση:Η επιτροπή σωτηρίας των Ελλήνων έβγαλε μια ανακοίνωση και μας καλεί να συστρατευθούμε μαζί της για να πολεμήσουμε τους εχθρούς της πατρίδας μας αλλά με μια παγκόσμια πρωτοτυπία!!Δεν αναφέρει καθαρά ποιος είναι ο εχθρός που κινδυνεύει η πατρίδα μας και άκουσον άκουσον μας καλούν να πάμε στον πόλεμο με συμπολεμιστή την ...εκκλησία και τα Ευαγγέλια!!!Κάνω ερώτηση στους νέους Ελλαδεμπορους: Ποιοι ευθύνονται για το κατάντημα τής χώρας μας ποιοι ασέλγησαν στα ιερά και όσια των προγόνων μας και ποιοι έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες??Μας καλούν οι σύγχρονοι εφιάλτες να πάμε στον πόλεμο με όπλο τον λόγο του Ναζωραίου και όχι του Αριστοτέλη του Πλάτωνα και των άλλων ενδόξων προγόνων μας!! Έχουν γνώση οι φύλακες ελλαδεμποροι και τα σκοτεινά σας σχέδια δεν θα περάσουν!!Δεν είναι συνελληνες καθόλου τυχαίο ότι την ώρα που ο ελληνικός λαός είναι αηδιασμένος από την ανθελληνική πολιτική εξουσία και την Εβραιοχριστιανικη εκκλησία έρχονται οι ¨¨σωτήρες" του Ελληνισμού και μας ζητούν να συστρατευθούμε με τον ανθελληνικό χριστιανισμό!!Η απάντησής μας είναι ένα πελώριο ΟΧΙ!!ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ!!

Πηγή...

Σχετικό θέμα:ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η Συμπαντική Ελληνική ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ.

"ώς ρα θεοίσιν ανδράσι τ' αλφηστήσιν αρής αλκτήρα φυτεύσαι"

Ας κρατήσουν τα στόματα κλειστά αν δεν μπορούν απλά να μασάνε

Έχω κατά καιρούς όπως και στο προ προηγούμενο άρθρο μου για τις προσπάθειες, φιλότιμες είναι αλήθεια, που κάνουν οι διάφοροι κονδυλοφόροι,καθηγητές της πλάκας, για την απόκρυψη της αλήθειας ως προς την αλφάβητο και την προέλευσή της.
Η αλφάβητος όπως ίσως έχετε καταλάβει δεν ήταν ένα σύστημα γραφής που αναπτύχθηκε από μια πρωτόγονη μορφή γραφής αλλά ήρθε έτοιμο στην Γη μαζί με τους μελλοντικούς κατοίκους της. Φυσικά η έλευση αυτή δεν έγινε ούτε πριν από 3000 ή 4000 ή 5000 χρόνια αλλά τουλάχιστον πριν 19000-20000 χρόνια με σκοπό να επανααποικήσουν την Γη. Είναι το γνωστό από τον Ησίοδο γένος των ηρώων και ημιθέων. Έτσι και κατέκλυσε την Γη μια και οι νεοφερμένοι κατώκησαν το σύνολο του πλανήτη. Όσον αφορά τα διάφορα άλλα αλφάβητα, που θεωρητικά μόνο υπάρχουν, αυτά είναι ή κρυπτογραφικά, όπως τα ιερογλυφικά για να προστατέψουν τα κατ' αυτούς μυστικά είτε παραφθορά του αρχικού, σανσκριτικά, ή μορφών του, αραβικά,Σιμητικά κλπ.
Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι όταν ο Έκτορας τονίζει ότι χρειάστηκε μεταφραστές για τους συμμάχους του τι θα γίνεται τώρα που έχουν περάσει αλλα 18500 χρόνια.
Άρα οι προσπάθειες που κάνουν πολλοί μικρόνοοι για να αποδείξουν ότι οι "Έλληνες" δεν είχαν γραφή είναι εκ τούτου αστεία.Το ίδιο αστεία τελικά αν και δικαιολογημένη η απάντηση από μεριάς αρκετών και εμού συμπεριλαμβανομένου ως πριν λίγο καιρό, για να αποδείξουν ότι οι άλλοι δεν είχαν γραφή. Η Ιστορία είναι απόλυτη σε αυτό.Η γραφή ήταν κοινό κτήμα εξ ου και οι τόσες παρανοήσεις.Το διαφορετικό ήταν η χρήση και εδώ η ζωντανή αυτή παγκόσμια βιβλιοθήκη και παρακαταθήκη που λέγεται "Ελλάδα" και "Έλληνες" έχει την πρωτοκαθεδρία μια και για χιλιάδες χρόνια ήταν το κέντρο,το πολιτισμικό και γνωσιολογικό καταφύγιο θα λέγαμε, του παγκόσμιου αυτού πολιτισμού.Αυτό εξηγεί και την γνωστική και πολιτισμική υπεροχή.
Ας δούμε λοιπόν επ' ευκαιρίας ένα ακόμη παράδειγμα από την απόδοση του Ησιόδου και συγκεκριμένα από την ασπίδα για να δείτε την αστειότητα των αρνητών της ύπαρξης αλφαβήτου στους Έλληνες.
Στίχοι 28-29:
"ώς ρα θεοίσιν ανδράσι τ' αλφηστήσιν αρής αλκτήρα φυτεύσαι"
Δείτε τώρα και την γνωστή κωλοτούμπα άλλου σημαίνοντος φιλολόγου:
"δηλαδή να δημιουργήσει κάποιον που να σώσει από τα βάσανα τους θεούς και τους φιλόπονους ανθρώπους"
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.Πέρασε και δεν ακούμπησε ο κύριος καθηγητής. Δεν είναι περίεργο που τα παιδιά μίσησαν τα αρχαία.Με τέτοιους δασκάλους ξεχνάς και αυτά που ξέρεις.
Ας έρθουμε λοιπόν στην απόδοση.Πριν απ' όλα να τονίσω ότι το κομμάτι αυτό αναφέρεται στην σκέψη του Δία να έρθει σε επαφή με την Αλκμήνη ώστε να γεννηθεί ο Ηρακλής, εξ ου και το "φυτεύσαι".
Λέει λοιπόν:
"έτσι ώστε για τους θεούς και τους ανθρώπους να δημιουργήσει ένα ταιριαστό (ή κοινό) προστάτη φυτεύοντας (τον)" .Το "αρής" είναι από το "αραρίσκω" που σημαίνει ταιριάζω με κάποιον άλλον και το "αλκτήρας" είναι ο προστάτης.
Να λοιπόν που παντού στα κείμενα το "αλφάνω" σημαίνει δημιουργώ και όχι κερδοσκόπος ή χαρτοπαίκτης

Ο περίπλους...

Από το Νοέμβρη του 2004 ισχύει ο Νόμος για την...ιθαγένεια και εμείς φωνάζουμε τώρα;

Απορώ γιατί φωνάζουμε τώρα!Που...βόσκαμε από το 2004;Αυτό δείχνει ή ότι...καίμε κάρβουνο ή ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα!


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ/ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ 3284/2004 - ΦΕΚ 217/Α/10.11.2004


Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγενείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο πρώτο

Κυρώνεται ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως καταρτίσθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 18 παρ. 22 εδάφιο δ' του Ν. 2503/1997 (ΦΕΚ 107/Α'), που συγκροτήθηκε με την υπ' αριθμ. 1529/14.1.2003 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του οποίου το κείμενο έχει ως ακολούθως:

"ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Άρθρο 1

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'

ΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Ι. Με τη γέννηση.

1. Το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννηση του την Ελληνική Ιθαγένεια.

2. Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από τη γέννηση του και όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον δεν αποκτά με τη γέννηση του αλλοδαπή ιθαγένεια ή είναι άγνωστης ιθαγένειας.

Άρθρο 2

II. Με αναγνώριση.

Αλλοδαπός που γεννήθηκε χωρίς γάμο των γονέων του και αναγνωρίσθηκε νόμιμα ως τέκνο Έλληνα, έτσι ώστε να εξομοιώνεται πλήρως με γνήσιο τέκνο του πατέρα του, γίνεται Έλληνας από την αναγνώριση, αν κατά το χρόνο αυτόν είναι ανήλικος.

Άρθρο 3

III. Με υιοθεσία.

Αλλοδαπός, που υιοθετήθηκε πριν την ενηλικίωση του ως τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας, γίνεται Έλληνας από το χρόνο της υιοθεσίας.

Άρθρο 4

IV. Με κατάταξη στις ένοπλες δυνάμεις.

1. Ομογενείς αλλοδαποί εισαγόμενοι στις στρατιωτικές σχολές αξιωματικών ή υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων ή κατατασσόμενοι στις ένοπλες δυνάμεις ως εθελοντές, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αποκτούν αυτοδίκαια την Ελληνική Ιθαγένεια από την εισαγωγή τους στις σχολές ή από την κατάταξη τους.

2. Ομογενείς αλλοδαποί κατατασσόμενοι ως εθελοντές σε καιρό επιστράτευσης ή πολέμου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια με αίτηση τους στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς άλλη διατύπωση.

3. Όσοι από τους αναφερόμενους στην προηγούμενη παράγραφο αποκτούν βαθμό αξιωματικού, μονίμου ή εφέδρου, αποκτούν αυτοδίκαια την Ελληνική Ιθαγένεια.

4. Ο στρατιωτικός όρκος που δίδεται από τους ομογενείς των παραγράφων 1, 2 και 3 αναπληρώνει τον όρκο του Έλληνα πολίτη.

5. Τα τέκνα των ομογενών που αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους γίνονται Έλληνες από το ίδιο χρονικό σημείο, ύστερα από αίτηση του γονέα τους προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, αν κατά το χρόνο υποβολής της εν λόγω αίτησης είναι ανήλικα και άγαμα.

Άρθρο 5

Προϋποθέσεις πολιτογράφησης.

V. Με πολιτογράφηση.

1. Για τον αλλοδαπό, που επιθυμεί να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση, απαιτείται να:

α. Είναι ενήλικος κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πολιτογράφησης.

β. Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ή, ανεξαρτήτως ποινής και χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για εγκλήματα προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εγκλήματα σχετικά με την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διεθνή οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα με χρήση μέσων υψηλής τεχνολογίας, εγκλήματα περί το νόμισμα, αντίστασης κατά της αρχής, αρπαγής ανηλίκων, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, κλοπής, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίας, του νόμου περί μεσαζόντων, πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, συκοφαντικής δυσφήμισης, λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες, την προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας ή τη διευκόλυνση μεταφοράς ή προώθησης τους ή της εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη ή για παραβάσεις της νομοθεσίας για την εγκατάσταση και κίνηση αλλοδαπών στην Ελλάδα, γ. Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης.

2. Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να:

α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης. Για τον ανιθαγενή αλλοδαπό ή για τον αλλοδαπό που έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας αρκεί διαμονή στην Ελλάδα πέντε ετών μέσα στην τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης. Στον ανωτέρω κατά περίπτωση απαιτούμενο χρόνο δεν προσμετράται ο χρόνος που διάνυσε ο αλλοδαπός στην Ελλάδα ως διπλωματικός ή διοικητικός υπάλληλος ξένης χώρας. Η χρονική προϋπόθεση της δεκαετούς διαμονής δεν απαιτείται γι' αυτόν που είναι σύζυγος Έλληνα ή Ελληνίδας, διαμένει τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει τέκνο, καθώς και για εκείνον που έχει γεννηθεί και κατοικεί συνεχώς στην Ελλάδα. Για τους συζύγους Ελλήνων διπλωματικών υπαλλήλων που έχουν συμπληρώσει, οποτεδήποτε, ένα έτος διαμονής στην Ελλάδα και υπηρετούν στο εξωτερικό, προσμετράται για τη συμπλήρωση του παραπάνω χρόνου και ο χρόνος παραμονής τους στο εξωτερικό λόγω της υπηρεσίας των Ελλήνων συζύγων τους.

β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού.

3. Αθλητές Ολυμπιακών αθλημάτων που έχουν συμπληρώσει πενταετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα κατά την τελευταία δωδεκαετία, μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 5 έως 9 του παρόντος Κώδικα, εφόσον έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην αντίστοιχη ελληνική εθνική ομάδα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς του οικείου αθλήματος, μετά από εισήγηση της οικείας εθνικής ομοσπονδίας και σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Διαβάστε όλόκληρον το Νόμο...εδώ...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

{ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.}
Τι λέτε ρε παλουκάρια!!!!Κοινοποιείτε τη..."μαχητικότητά" μας;...στους καταστροφείς της Ελλάδας;Ρε σεις,εμείς με την αγνή μας σκέψη,τρέξαμε από την πρώτη στιγμή να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια αντίδρασης και ανάτασης των Ελλήνων.Δηλαδή ρε...μάγκες!;;;
Πατριώτες είναι μόνο όσοι προσκυνάνε τα ράσα;;;Πατριωτικά μπλογκ...είναι μόνο όσα έχουν για σημαία τους το..."ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΠΝΙΞΩ";;;
Δε μας τα είπατε καλά ρε...πατριωτάκια!Ομολογούμε ότι δαγκώσαμε το δόλωμα,αλλά δεν έπεται ότι το φάγαμε κιόλας!!!Τι να πούμε ρε πατριώτες!!!Πολύ...σταυροκόπι γέμισε η μπλογκόσφαιρα!!!Δηλαδή στον καιάδα οι..."ειδωλολάτρες" ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ Έλληνες!!!
Πολύ..."ελληνορθοδοξία" πέφτει και δείχνει τους σχεδιαστές του καπελώματος της όλης προσπάθειας!!!
Θυμίζει τη συγκέντρωση υπογραφών για την αναγραφή του...θρησκεύματος,επί...Χριστό-ΔΟΥΛΟΥ...
Δηλώνουμε ότι την πατήσαμε...αλλά δεν γλιστρήσαμε...Πόσο μάλλον όταν...
Από το Νοέμβρη του 2004 ισχύει ο Νόμος για την...ιθαγένεια και εμείς φωνάζουμε τώρα;
...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ...


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ,


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία.
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.


ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Με την ουρά στα σκέλια κατέβασαν τα "ΝΕΑ" τη δημοσκόπηση!

Ὄνος ἐνδυσάμενος λεοντῆν καὶ ἀλώπηξ
Ὄνος ἐνδυσάμενος λέοντος δορὰν περιῄει ἐκφοβῶν τὰ ἄλογα ζῷα. Καὶ δὴ θεασάμενος ἀλώπεκα ἐπειρᾶτο καὶ ταύτην δεδίττεσθαι. Ἡ δὲ (ἐτύγχανε γὰρ αὐτοῦ φθεγξαμένου προακηκουῖα) ἔφη πρὸς τὸν ὄνον· Ἀλλ᾿ εὖ ἴσθι ὡς καὶ ἐγὼ ἄν σε ἐφοβήθην, εἰ μὴ ὀγκωμένου ἤκουσα. Οὕτως ἔνιοι τῶν ἀπαιδεύτων τοῖς ἔξωθεν τύφοις δοκοῦντές τινες εἶναι ὑπὸ τῆς ἰδίας γλωσσαλγίας ἐλέγχονται.
Αισώπου μύθοι ΣΞΖ'

Απίστευτο. Ή δημοσκόπηση τών ΝΕΩΝ γιά τό μεταναστευτικό έκανε φτερά σέ μερικές ώρες !!!

Τα "Νέα" η εφημερίδα του Λαμπράκη που άλλαξε το όνομα της γιατί στην κατοχή συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, (όπως και το αδερφάκι της το "Βήμα") συνεχίζει την παράδοση και κάνει ότι μπορεί για να το αποδείξει. Πριν λίγη ώρα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από την ηλεκτρονική του σελίδα "δημοσκόπηση" αναφορικά με την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς, μετά την σαρωτική επέλαση των ίδιων των αναγνωστών της -Ελλήνων γαρ- που φιλοδωρούσαν με ένα μεγάλο ΟΧΙ τις επιδιώξεις των Νεοταξιτών και των ντόπιων εγκάθετων και συνεργατών.

Πιθανόν η "δημοσκόπηση να επιστρέψει φιλοδωρημένη από τους διαχειριστές για να λάμψει η "αλήθεια" όπως την εννοούν οι "δημοκρατικές δυνάμεις", όμως με την κίνηση τους αυτή κάθε αξιοπιστία ενδεχομένου "αποτελέσματος" έχει κάνει φτερά. Η σκοπιμότητα τους πάνω από κάθε όσιο και ιερό, πέρα από φιλότιμο, απλά επιβεβιώνει το γνωστό... "Δεν έχει σημασία ποιός ψηφίζει, αλλά ποιός μετράει"...

Πηγή...