28 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

-------------------------------------------------------------------
http://pyrisporos.blogspot.com/2009/01/blog-post_2598.html

Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ -ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΜΑ

Αποκαλύψεις πρώην αξιωματικού της ΕΥΠ για τον Αττίλα Ολγκάτς

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» δημοσιεύει σήμερα δηλώσεις του δημάρχου Νευροκοπίου Δράμας και πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βασίλη Γιαννόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς είχε ομολογήσει στον ίδιο δολοφονίες που είχε διαπράξει στην Κύπρο, ως στρατιώτης των δυνάμεων εισβολής.

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε στο «Φιλελεύθερο» ότι είχε συναντήσει τον Τούρκο ηθοποιό Αττίλα στο ελληνικό προξενείο στην Τουρκία.

«Είχε έρθει ένας άνδρας, ευσταλής, ψηλός, που με έγγραφα αποδείκνυε ότι υπήρξε αλεξιπτωτιστής καταδρομέας του τουρκικού στρατού, που υπηρέτησε στην Κύπρο. Μάλιστα, τα έγγραφά του τα συνόδευε διάκριση για τις ηρωικές του πράξεις», δήλωσε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, που τότε είχε αναλάβει τη σε βάθος έρευνα του ζητήματος των αγνοουμένων της Κύπρου στην Τουρκία.

«Η μαρτυρία αυτή έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του, καθώς ήταν η πιο χαρακτηριστική ομολογία των εγκλημάτων σε βάρος των Ελληνοκυπρίων. Ήταν ένας άνθρωπος αναστατωμένος, με εμφανή σημάδια ψυχολογικής κόπωσης, ο οποίος μου εξήγησε ότι βρέθηκε στην Κύπρο κατά την εισβολή, σκότωσε ανθρώπους. Υπό το κράτος των εγκλημάτων που είχε διαπράξει και της εικόνας που είχε «καρφωθεί» στο μυαλό του, όπως μου δήλωσε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ, βασανιζόμενος από τύψεις και Ερινύες για όλα όσα είχε κάνει στους Κυπρίους», διηγείται ο κ. Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο άνδρας του ζήτησε να μεταφερθεί στην Ελλάδα, προκειμένου «να δικαστεί αυστηρά από τα ελληνικά Δικαστήρια και να μπορέσει να ηρεμήσει».

Όλα τα έγγραφα του Τούρκου αλεξιπτωτιστή καταδρομέα αντιγράφηκαν τότε και μπήκαν σε ειδικό φάκελο που διαβιβάστηκε στις αρμόδιες ελληνικές κρατικές υπηρεσίες. Δρομολογήθηκε μάλιστα και η μεταφορά του Τούρκου στην Ελλάδα, η οποία όμως τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

«Είναι πολύ πιθανό το ελληνικό προξενείο να παρακολουθείτο. Ο άνδρας αυτός έκανε το λάθος να έρθει εκεί, με συνέπεια να τον δουν οι τουρκικές Αρχές, που προφανώς θα φρόντισαν να τον... εξαφανίσουν», πιθανολογεί ο αξιωματικός.

Σήμερα, 15 ολόκληρα χρόνια μετά, ο κ. Γιαννόπουλος δηλώνει ότι έμεινε εμβρόντητος ακούγοντας αυτήν, την ίδια ιστορία από τα χείλη ενός Τούρκου ηθοποιού και μάλιστα σε... ψυχαγωγική εκπομπή.

«Η ιστορία είναι τόσο ίδια, που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Αλλά και για τη φυσιογνωμία είμαι πολύ θετικός. Ναι μεν έχουν περάσει πολλά χρόνια και τον είδα από την τηλεόραση, οπότε δεν είμαι 100% αλλά 80% σίγουρος. Αν τον δω από κοντά, θα τον αναγνωρίσω αμέσως», είπε ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Τη μαρτυρία αυτή, που δεν είχε προηγούμενο για τις ελληνικές Αρχές, είχε μεταφέρει τότε ο πράκτορας της ΕΥΠ και στα μέλη της κυπριακής Βουλής, σε συζήτηση για τα θέματα των αγνοουμένων. Πριν από δύο χρόνια, είχε διηγηθεί την ιστορία στην εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά.

«Από την έρευνα και την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο θέμα των αγνοουμένων, πιστεύω δυστυχώς, οι αγνοούμενοι έχουν εκτελεστεί. Όσες πληροφορίες είχαμε για μεταφορά τους σε φυλακές της Τουρκίας αποδείχθηκαν αβάσιμες...», ανέφερε στο «Φιλελεύθερο» ο κ. Γιαννόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Περί του ονόματος ΕΛΛΗΝ,πριν από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821.

Από το βιβλίο "ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ-ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ",του Στυλιανού Μιχόπουλου,έκδοσης ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ.

[Είναι παράδοξον η μανία,ήτις εκυρίευσεν εις τους Έλληνας,του να δίδωσιν εις εαυτούς και εις τα παιδιά των τα ονόματα των προπατόρων μας.Εις τον Πύργον ο Λυκούργος Κρεστενίτης,διδάσκων τα γράμματα προ της επαναστάσεως,αφού έδωκεν εις τον εαυτόν του το όνομα του αθανάτου νομοθέτου των Σπαρτιατών,έδωκε και εις τους μαθητάς του όλα τα ονόματα των μεγάλων ανδρών,όσα είναι το καύχημα των αιώνων.Και ευρίσκει τις σήμερον τους Σωκράτας,τους Πλάτωνας,τους Αριστείδας,τους Σόλωνας κ.λ.π.Και μέχρι τινός έκαστος ωνομάζετο όπως τον εδόκει.]

Αυτά συνέβαιναν πριν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821!!!!!!!!
Εκτός από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,παρατηρούμε και το γεγονός ότι υπήρχαν ΣΧΟΛΕΙΑ επί τουρκοκρατίας!!!!!!!!!!!!!
Τα περί "κρυφού σχολειού",είναι παραμύθια των ρασοφόρων!!!!!

[Υπέρτατο χρέος η Θυσία για την Πατρίδα και η υπεράσπιση της Ελευθερίας.Η θεοκρατία και η ολιγαρχία εκμεταλλεύονται την αμάθεια,διαφθείρουν τα ήθη,χαλκεύουν δεσμά.Συνεχής κατάπτωση ωδήγησε στο 1453.]
(Ελληνική Νομαρχία,Ανωνύμου του Έλληνος,Ιταλία 1806)!!!!!


Ένας Αρχιμανδρίτης που λέγεται Φώτιος:"«Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση,...."

«Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση, για να πληρώνεις εκεί που γυρίζεις, στις αγορές, και δεν ντρέπεσαι που έδωσες τα κειμήλια του Αγίου Τάφου στον... Πώς θα βγει η ψυχή σου; Αλλά και αυτός δεν έχει φιλότιμο που τα πήρε». Αρχιμανδρίτης Φώτιος.

Όπως καταλαβαίνετε,η "πατσαβούρα τακουνού",είναι γένους....αρσενικού!!!!!!!!!!!!!!!!Χα,χα,χα,χα,χα...

ΣΕ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ!!!!!!!!
[Και τώρα,αυτή τη στιγμή,στις ειδήσεις,στο θέμα της εκλογής νέου Πατριάρχη Ρωσιών,συνεχίζουν τις ίδιες παπάρες!!!!!!!!!
"μυριοβολούσε η εικόνα της Παναγίας"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιά από όλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μήπως ήταν εκείνη η...χάρτινη,με την οποία ο περιβόητος απατεώνας Εφραίμ,είχε..."αναστήσει" ένα...Ρωσόπουλο;;;;;]

--------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΠΟΥΛΗΣΑΝ "ΑΓΙΑ" ΚΕΙΜΗΛΙΑ!!!Ένας Αρχιμανδρίτης και πολίτες υπεράνω υποψίας εμπλέκονται σε ένα από τα σκληρότερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Στην κατοχή μάλιστα του Αρχιμανδρίτη που λειτουργεί στην περιφέρεια της Μητροπόλεως Σπάρτης, εντοπίστηκε το «σκληρότερο» υλικό που διέθετε το κύκλωμα. Πρόκειται για τον Φώτη Μακρυστάθη που λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης και ο οποίος διαμένει στον Πειραιά.

Για διαβάστε και αυτο τώρα

Απο το
άρθρο της Ελευθεροτυπίας της 3ης Απριλίου 2005 διαβάζουμε:

Ο αρχιμανδρίτης και μέλος της Ιεράς Συνόδου, Φώτιος, που διακονεί τον Πανάγιο Τάφο, κέρδισε πρόσφατα το δικό του δεκαπεντάλεπτο (αρνητικής) δημοσιότητας, όταν μπροστά στις κάμερες καταράστηκε μία δημοσιογράφο. Λίγο αργότερα βέβαια, ζήτησε συγνώμη εξηγώντας ότι είναι ευέξαπτος επειδή έχει ζάχαρο.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι το ζάχαρό του ανεβαίνει ακόμα και όταν... αλληλογραφεί με τους εν Χριστώ αδελφούς του! Ιδού, λοιπόν, τι γράφει (ο απόφοιτος δημοτικού) Φώτιος σε μητροπολίτη, αντίπαλο του πατριάρχη Ειρηναίου: «Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση, για να πληρώνεις εκεί που γυρίζεις, στις αγορές, και δεν ντρέπεσαι που έδωσες τα κειμήλια του Αγίου Τάφου στον... Πώς θα βγει η ψυχή σου; Αλλά και αυτός δεν έχει φιλότιμο που τα πήρε». Αρχιμανδρίτης Φώτιος.

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ............
---------------------------------------------------------------------------------
[Σκάνδαλο απετέλουν τα μοναστήρια όπου συγκατοικούσαν οι μοναχοί με τις μοναχές.Προσπάθειες των αυτοκρατόρων να καταργήσουν αυτά τα μικτά μοναστήρια δεν απέδωσαν.
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών καθηγητής και Ακαδημαϊκός Χρυσόστομος Παπαδόπουλος λέγει(Θεολογικά,τόμος 8ος,σελίς 8,1930)ότι:
"πλείστοι προσήρχοντο εις τον μοναχικόν βίον ουχί εξ αγαθής προθέσεως και εκ πόθου της ηθικής τελειώσεως,αλλά μάλλον προς αποφυγήν κοινωνικών ή άλλων υποχρεώσεων,συγκομίζοντες διαφόρους κακίας εις τον μοναχικόν βίον...Μοναχοί και μοναχαί,άνευ αδείας μετέβαινον όπου ήθελον,ανεστρέφοντο εν τω κόσμω προς κοινόν σκανδαλισμόν,μοναχαί εις τα των ανδρών και μοναχοί εις τα των γυναικών μοναστήρια εισήρχοντο και διενυκτέρευον...Εκ του συγχρωτισμού ανδρών και γυναικών πολλά τα άτοπα δυστυχώς προήρχοντο και μεγάλαι αταξίαι ανεφαίνοντο επαυξηθείσαι κατά τον 8ον αιώνα...Καθόλου δε είπεν διαστροφή τις του μοναχικού βίου και παρακμή μαρτυρείται κατά την υπ' όψει ημών εποχήν".]
("ΒΥΖΑΝΤΙΟ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ-ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ",Στυλιανού Μιχόπουλου,σελ.164-165,εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ).

ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΕΡΑΤΑ...............
ΝΑ ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΡΙΑ.....
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!


-------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!!

Νέο μεγάλο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον αρχιμανδρίτη Σπάρτης αποκαλύφθηκε !!Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης είχε οργανώσει ένα τεράστιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!! Εμείς που έχουμε διαβάσει την παλαιά διαθήκη στην νεοελληνική γλώσσα δεν μας παραξενεύουν όλα αυτά γιατί μέσα στην βίβλο υπάρχουν πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα(αιμομιξίες του Λώτ και του Νώε του Αβραάμ που εξέδιδε την γυναίκα του για λίγα πρόβατα) και όλα αυτά κατά εντολή του Γιαχβέ πατέρα του Ιησού!!Όπως λέει και η παροιμία με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!Το τελευταίο σκάνδαλο ήρθε να προστεθεί στα πολλά άλλα όπως τα σεξουαλικά εγκλήματα του Παντελεήμονα που βρίσκεται στην φυλακή γι' αυτά, και το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον καταστροφικό ιουδαιοχριστιανισμό που μόνο κακό έχει κάνει στον τόπο μας και να επιστρέψουμε εκεί που πραγματικά ανήκουμε στην ένδοξη ελληνική καταγωγή μας . Δεν κερδίσαμε τίποτα από τον ιουδαιοχριστιανισμο .Χάσαμε πολλά που απομακρυνθήκαμε από τις προγονικές μας ρίζες και το αθάνατο αρχαίο ελληνικό πνεύμα!!Ο μόνος δρόμος για να σωθεί η χώρα μας είναι ο άμεσος επανελληνισμος της !!ΕΡΡΩΣΘΕ
-----------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ.Το αϊδόνι που κελάϊδαγε αντάρτικα τραγούδια.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΪΔΟΝΙ........................................................
------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Καλό ταξίδι Πάνο


Εφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος και τραγουδιστής, ο Πάνος Τζαβέλας.
Τα τραγούδια του στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙ Ο...ΤΡΑΧΑΝΑΣ!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ????? ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!! Αν προσέξει κάποιος θα διακρίνει στις κραυγές για «συμφιλίωση» άλλη μία απάτη των χριστιανών εθνικιστών. Μας καλούν να μην λησμονούμε τα εγκλήματα των Περσών, Τούρκων, Εβραίων, κομμουνιστών και καθολικών που διεπράχθησαν εναντίον μας. Μόνο τα εγκλήματα των βυζαντινών μας καλούν να ξεχάσουμε. Γιατί ειδικά των βυζαντινών, κύριοι βυζαντινοί γραικύλοι; Γιατί όχι και των καθολικών, γιατί όχι και των εβραίων; Γιατί όχι και των τούρκων; Γιατί όχι και των ναζί; Εσείς είστε ειδική ράτσα ανθρώπων που έχετε ειδική, εφ' όρου ζωής αμνηστία για όσα και ότι είδους εγκλήματα διαπράττετε κατά του Ελληνισμού; Ποιος σας έδωσε αυτή την ειδικού τύπου αμνηστία; Ο ραβίνος σας, ο Τζεσουά; Εμείς όμως δεν τον αναγνωρίζουμε ούτε ως θεό αλλά ούτε και ως δικαστή που συγχωρεί αποκλειστικώς τα δικά σας εγκλήματα. Εσείς δεν συγχωρήσατε ποτέ το δικό μας «έγκλημα», το ότι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα. Μας θανατώνατε στην πυρά και μέχρι σήμερα ακόμα μάς καταδιώκετε. Εμείς γιατί να σας συγχωρήσουμε;

Μας προτρέπει ο γνωστός χριστιανός «αρχαιολάτρης» Α. Γεωργιάδης. Μας καλεί βέβαια να θυμόμαστε την μάχη του Μαραθώνος αλλά όχι τις σφαγές των βυζαντινών γιατί έτσι «θα γίνουμε μισαλλόδοξοι». Ενώ η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων που ασπάζεται ο κ. Γεωργιάδης η οποία μας έθεσε εκτός νόμου δεν είναι μισαλλόδοξη!! Η «θρησκεία» του κ. Γεωργιάδη δεν είναι μισαλλόδοξη, απλώς μισεί τους μη χριστιανούς ορθοδόξους Έλληνες.

Και τέλος πάντων ας πούμε ότι εμείς ξεχνάμε τις σφαγές των χριστιανών, εσείς κύριοι χριστιανοί εθνικιστές γιατί φροντίζετε να μας θυμίζετε την μνήμη των «αγίων» δολοφόνων σας; Γιατί δεν εορτάζετε την μνήμη της εθνομάρτυρος φιλοσόφου Υπατίας και εορτάζετε την μνήμη του «αγίου» επισκόπου Κυρίλλου, υπευθύνου για την δολοφονία της; Γιατί εορτάζετε την μνήμη των φονιάδων Θεοδοσίου Α' και Ιουστινιανού, και όχι των θυμάτων τους; Γιατί καλείτε εμάς να διαγράψουμε από την μνήμη μας τους εθνομάρτυρές μας και δεν διαγράφετε εσείς από το εορτολόγιο σας τους «αγίους» υπάνθρωπους που μας έσφαξαν; Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων, γιατί αν τα ξεχάσουμε θα ξαναπάθουμε τα ίδια.

Αρκετοί βέβαια από τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις παριστάνουν και τους δημοκράτες(!!!). Τι σχέση έχει η δημοκρατία με μία ελέω θεού μοναρχία; Με ένα θεοκρατικό καθεστώς όπως ήταν το βυζάντιο; Αυτό μόνον ένας βυζαντινός φασίστας μπορεί να μας το εξηγήσει, εμείς αδυνατούμε. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε μία συντονισμένη επίθεση του χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα καμουφλαρισμένη με το ένδυμα του πατριωτισμού και με κράχτες τους χριστιανούς εθνικιστές.

ΤΑ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ",ΠΟΥ...ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ!!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ...ΔΑΚΤΥΛΟ;;;;;
ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;;;ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ...ΑΝΑΣΤΗΜΑ;;;;
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ...."ΕΘΝΑΡΧΗ"!!!!!!!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ..."ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ",ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΙΔΗ",Ή ΤΟΥ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ".
--------------------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

Η σιωπή των (ελληνικών) αμνών….- Και ο…αυτοκράτορας των “Γκρίζων Λύκων”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 26, 2009

Ανεξήγητη παραμένει, μέχρι στιγμής, η στάση που τηρεί η ελληνική κυβέρνηση, το σύνολο σχεδόν, του πολιτικού κόσμου, των ΜΜΕ, αλλά και των Ελλήνων πολιτών, αναφορικά με την ανατριχιαστική αποκάλυψη του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς, του δολοφόνου τουλάχιστον δέκα (κατά τη δική του ομολογία) ελληνοκυπρίων, στη διάρκεια της εισβολής του 1974.
Η κυβέρνηση, μονίμως περιδεής, ψέλλισε κάποια ακατάληπτα πράγματα, δια του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκου, η οποία απηχούσε το υποχωρητικό πνεύμα της Ντόρας και του Καραμανλή.
Από κοντά και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με τον αρμόδιο «σκιώδη υπουργό» Ανδρέα Λοβέρδο, κινήθηκε στο πνεύμα των δηλώσεων Κουμουτσάκου.
Όσο για τα άλλα κόμματα, ορισμένα από τα οποία παριστάνουν και τους υπερπατριώτες, η απογοήτευση είναι πολύ μεγαλύτερη Σιωπή. Ευτυχώς, το ΠΑΣΟΚ έδειξε να ξυπνάει και με νεώτερη δήλωση του Λοβέρδου, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για τεράστιο θέμα που δεν πρέπει να μείνει στο επίπεδο των απλών δηλώσεων από ελληνικής πλευράς και για εγκλήματα που δεν υπόκεινται σε παραγραφή. Ας ελπίσουμε ότι ως κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα επιμείνει σε αυτή τη γραμμή, αλλά θα αναλάβει και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.
Η υπόθεση Ολγκάτς, πάντως, έχει και ορισμένες πλευρές στις οποίες τα ελληνικά ΜΜΕ και ο τύπος δεν έδωσαν σχεδόν καμία σημασία. Και είναι να αναρωτιέται κανείς ποιά συμφέροντα υπηρετούν αγνοώντας παρόμοιες υποθέσεις.
Στο τηλεοπτικό σήριαλ, στο οποίο παίζει ο Ολγκάτς και σε κάθε επεισόδιο σκοτώνει και από έναν άνθρωπο, έχει παίξει και ο Ραούφ Ντενκτάς. Το σήριαλ είναι μια εθνικιστική ιστορία, με εμπλοκή του «βαθέως» κράτους, του κοινού εγκλήματος και της τρομοκρατίας.
Ο Ντενκτάς εμφανίσθηκε σε δύο επεισόδια, πριν από τρία χρόνια, υποδυόμενος τον εαυτό του. Ο τουρκοκύπριος, πρώην ηγέτης, περιέγραφε πως, κατά τη γνώμη του έπρεπε να λυθεί το Κυπριακό, γιατί οι τουρκοκύπριοι έπρεπε να απορρίψουν το σχέδιο Αναν και

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο history - ιστορία - 历史, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , | Κανένα σχόλιο »