29 Σεπτεμβρίου 2010

Ημιεπίσημη παραδοχή της USAF για ύπαρξη εξωγήινων! - Ανησυχία για τις πυρηνικές βάσεις ICBM.


28-09-2010 09:36:03
Επτά πρώην ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της USAF μετείχαν χθες σε μεγάλη σύσκεψη που έγινε παπουσία και άλλων κρατικών αξιωματούχων με αντικείμενο τις συνεχείς εμφανίσεις ... ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο το CNN. H αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί ως παρατηρητής, αλλά ταυτοχρόνως πηγές της USAF παραδέχονται ότι λαμβάνονται μέτρα για τις περιπτώσεις που εμφανίζονται ATIA κοντά σε βάσεις πυρηνικών όπλων.
Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της USAF, πρόκειται για περιστατικά τα οποία συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980
 

Σύμφωνα με δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν, οι εμφανίσεις αυτές δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής δείχνουν ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.
Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO) πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται ή σε δικές τους εμπειρίες ή σε μαρτυρίες υφιστάμενών τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Όπως ανέφεραν σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρήθηκε απενεργοποίηση των πυρηνικών πυραύλων (!) όταν τα αγνω΄στους ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα περνούσαν επάνω από τις βάσεις.
Ο Ρόμπερτ Χάστινγκς ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και διοργανωτής της χθεσινής εκδήλωσης δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.
"Πιστεύω και οι παρευρισκόμενοι εδώ πιστεύουν το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου" δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η εμφάνιση ΑΤΙΑ στις στρατιωτικές βάσεις, όπως και η απενεργοποίηση ορισμένων πυραύλων, ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα.
Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα υπογραμμίζοντας ότι το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό και όχι αποκύημα της φαντασίας.
Η πιθανή ύπαρξη εξωγήινων κοντά σε πυρηνικές βάσεις έχει ανησυχήσει και την βρετανική κυβέρνηση η οποία έχει διατάξει μελέτη και ανάλυση του φαινομένου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που περιγελούσαν όσους έλεγαν ότι δεν είμαστε μόνοι;Τώρα που επιβεβαιώνονται τα ρηθέντα από τους Έλληνες Πανεπιστήμονες;

Η επιστροφή των εξωγήινων...

 Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά οι παγκοσμιοποιητές...τρέχουν και τρέμουν...!

Για άλλη μια φορά οι κατακτητές και οι δούλοι τους βεβήλωσαν τα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ...

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
(Η φωτογραφία είναι από την περυσινή κατάπτυστη βεβήλωση)

Πλέον δεν είναι για φτύσιμο μόνο τα γιουσουφάκια των ιουδαιοχριστιανών κατακτητών!
Κατάπτυστοι είναι και όλοι εκείνοι που διατείνονται ότι είναι..."απόγονοι" τάχα εκείνων των ΕΛΛΗΝΩΝ...!
Όλοι που παρευρίσκονται σε τέτοιες εκδηλώσεις δήθεν τιμής,ενώ και μόνο με την παρουσία τους
Όλοι εκείνοι που τάχα κορδώνονται και ανατριχιάζουν...τάχα όταν μιλούν για τους Έλληνες 
εκείνης της εποχής,μόνο που τους λοιδωρούν λέγοντάς τους..."ειδωλολάτρες"!
Κι αλήθεια,πως δέχονται οι ιουδαιοχριστιανοί ρασοφόροι τράγοι να κάνουν..."τρισάγια" σε αλλόθρησκους;Όταν δε δέχονται να κηδεύσουν σήμερα όποιον δεν είναι χριστιανός;
Είστε όλοι για φτύσιμο.Όλοι που ενώ τους βρίζετε ως "ειδωλολάτρες",τους ποδοπατάτε και τα κόκκαλά τους...Ξεφτυλισμένοι...ορντινάτσες...δούλοι του Γιαχβέ και του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ...
Ούτε καθαρόαιμοι εβραίοι να ήσασταν!

Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί
Ανακοίνωση 002/29-09-"2010"
«ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2010» - ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ

Σήμερα 29/9/ «2010», κατά την εκδήλωση της Νομαρχίας Πειραιώς και των Δήμων Αμπελακίων και Σαλαμίνας προς τιμήν των Σαλαμινομάχων, τρεις Έλληνες αγωνιστές, σύρθηκαν και απομακρύνθηκαν δια της βίας από το χώρο της εκδήλωσης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, επειδή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κόσμια, απλώς απευθύνοντας ερωτήματα στους επισήμους κρατικούς λειτουργούς που παρευρίσκονταν, για το ότι παπάς της αλλοδαπής θρησκείας του χριστιανισμού, θα έψελνε για τους Εθνικούς Σαλαμινομάχους Προγόνους μας, «τρισάγιο», υποβιβάζοντας τους έτσι στο επίπεδό της μονοθεϊστικής κατάστασης του «δούλου θεού», που οι ίδιοι ούτε γνώριζαν ούτε θα δεχόντουσαν.
Θα προκαλούσε έκπληξη στον ανυποψίαστο πολίτη γιατί συνέβη αυτό, όταν στο Εθνικό Ιερό του Βράχου της Ακροπόλεως, τον Παρθενώνα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανεβοκατεβάζει κάθε είδους σύνθημα χωρίς να τον ενοχλεί κανείς, και όταν το κέντρο των Αθηνών μπορεί να λεηλατείται κατά το δοκούν και ανά πάσα στιγμή χάριν οποιασδήποτε «διαμαρτυρίας» χωρίς να αποζητάτε καμία ευθύνη.
Όμως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς. Έχουμε μάθει πλέον ότι τα συμφέροντα της ισοπέδωσης των Εθνών θέλουν πάση θυσία να σβήσει κάθε τι Εθνικό, κάθε τι που θυμίζει Ελληνική Θρησκεία και Εθνική Παράδοση. Να αποσιωπηθεί ότι υπάρχουν και σήμερα Έλληνες που ζητάνε τη δικαίωση τους και το αυτονόητο. Όπως ζητήθηκε και στη σημερινή εκδήλωση. Να αποδοθούν Τιμές στους Έλληνες Ήρωες, σύμφωνα με τη Θρησκεία που οι ίδιοι ασπάζονταν και από αυτούς που τη συνεχίζουν στις μέρες μας.
Και θα θέλαμε να αναρωτηθούν ακόμη και οι καλοπροαίρετα σκεπτόμενοι πολίτες κάθε θρησκείας. Αν συνέβαινε κάτι το ανάλογο σε αυτούς, δεν θα εξεγείρονταν? Δε θα αισθανόντουσαν ότι ασεβούν στους δικούς τους ανθρώπους?
Οι μόνοι υπεύθυνοι για ότι συνέβη σήμερα, είναι οι διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης που αν και γνώριζαν, φρόντισαν να σφυρίξουν αδιάφορα και να διοργανώσουν ένα (λυπηρό) θέαμα μιας και είμαστε σε περίοδο Δημοτικών εκλογών… και φυσικά οι «θρησκευτικοί λειτουργοί» που γνώριζαν ότι δεν είχαν καμία θέση εκεί.
Σήμερα δεν προσάγατε μόνο τρεις Έλληνες, αλλά όλους μας. Στο όνομα του «αβραάμ και του ισαάκ» το μόνο που καταφέρατε είναι να φτύσετε την ανατολίτικη δικτατορία σας στον έτσι και αλλιώς πλήρως υποβαθμισμένο Ιερό Τόπο της Σαλαμίνας.

Η ντροπή δική σας, το χρέος της συνέχειας δικό μας.
Για την Εταιρεία «ΘΥΡΣΟΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ»  

http://www.thyrsos.gr/release002.html

--
Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί
Για την έρευνα,μελέτη και διάδοση του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Thyrsos - Hellenes Ethnikoi
For the research, study and spread of the Ancient Hellenic Culture.
http://www.thyrsos.gr
http://hellenesthyrsos.blogspot.com/

Σχετικότατα θέματα:

Οι δούλοι "τοπικοί άρχοντες"(Νομάρχης Πειραιά και λοιποί),βεβήλωσαν τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ.Αφετηρία του Χρυσού Αιώνος του Ελληνικού Πολιτισμού.

Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων θα γίνουν...κινέζικα!!!Υπάρχει ρε κανένας Έλληνας;;;

Ελληνοϊσλαμισμός,όπως λένε..."ελληνοχριστιανισμός"!

Σας κάνει εντύπωση ο τίτλος; Προφανώς. Σας φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο δόκιμος από τον όρο «Ελληνοχριστιανισμός» που με περισσή φροντίδα «πλασάρεται» στη χώρα μας; Κατά τον τελευταίο, ο χριστιανισμός δεν είναι παρά η διάσωση και προέκταση των Ελληνικών Παραδόσεων μέσω του χριστιανισμού. Και τα επιχειρήματα όσων τον υποστηρίζουν είναι, πάνω κάτω, αυτά:

·        Οι χριστιανοί μοναχοί διέσωσαν τα Ελληνικά Βιβλία
·        Οι πατέρες του χριστιανισμού μελέτησαν την Ελληνική Φιλοσοφία την οποία απήλλαξαν από την «ειδωλολατρική πλάνη»
·        Οι βυζαντινοί λόγιοι διέδωσαν την Ελληνική Σκέψη
·        Οι βυζαντινές τέχνες δανείστηκαν από τις Ελληνικές
·        Επίσημη γλώσσα του βυζαντινού κράτους ήταν η Ελληνική
·        Η νέα θρησκεία σεβάστηκε τους Ιερούς Τόπους μετατρέποντάς τους σε εκκλησίες
·        Η διοίκηση του βυζαντινού κράτους στελεχωνόταν από Έλληνες

Είναι ολοφάνερο πως εδώ έχουμε τεράστιο έλλειμα τόσο λογικής (ταύτιση χριστιανισμού - βυζαντινής αυτοκρατορίας κατά πώς βολεύει) όσο και ιστορικής ακρίβειας (τα περισσότερα είναι ψέμματα). Ας τους κάνουμε όμως τη χάρη και ας πούμε πως είναι αληθινά. Είναι αρκετά για να θεμελιώσουν την «ελληνικότητα» ενός πολιτισμού; Αν είναι έτσι, τότε όσοι πολιτισμοί κάνανε τα ίδια θα πρέπει να είναι κι αυτοί Ελληνικοί. Σωστά; Υπάρχει λοιπόν άλλος τέτοιος πολιτισμός;
Ε, λοιπόν υπάρχει, και είναι το Ισλάμ! Το οποίο Ισλάμ μπορούμε να το ταυτίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια με το χαλιφάτο της Βαγδάτης αφού ιδρύθηκε από τον Μωάμεθ τον ίδιο και ο ηγέτης του ήταν ταυτόχρονα κι ο «ηγέτης των πιστών» (όπως ξέρει οποιοσδήποτε έχει διαβάσει έστω Ιζνογκούντ). Μπορούμε επίσης να το ταυτίσουμε ασφαλέστατα και με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αφού ο σουλτάνος Σελίμ ο Α’ θα πάρει τον ίδιο τίτλο από τον τελευταίο χαλίφη της δυναστείας των Abbas και οι ιεροί τόποι του Ισλάμ θα τον αναγνωρίσουν ως προστάτη του.
Ιδού λοιπόν τα έργα κι οι ημέρες μιας άγνωστης «ελληνικής» αυτοκρατορίας:

... ο Αριστοτέλης και οι "μεταφορείς" του ...

·   Οι ισλαμιστές ηγέτες διέσωσαν τα Ελληνικά Βιβλία: Σωστό. Την εποχή της μεγάλης ακμής του Ισλάμ, Άραβες σοφοί έρχονται στη βυζαντινή αυτοκρατορία για να αγοράσουν αρχαία χειρόγραφα τα οποία μελετούν, αντιγράφουν και μεταφράζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα έργα του μαθηματικού Διοφάντου τα οποία χρωστάμε στις αντιγραφές από τους Άραβες.
·   Οι ισλαμιστές λόγιοι μελέτησαν την Ελληνική Φιλοσοφία: Σωστό. Οι Άραβες λάτρεψαν τον Αριστοτέλη κι έχουμε σειρά από άραβες φιλοσόφους: Αλ Κιντί, Ζαχίζ, Αλ Φαραμπί, Ιμπν Κοτέιμπα, Ιμπν Ντορέιντ, Ιμπν Σινά, Αβερρόης. (Αντίστοιχα, πόσους βυζαντινούς φιλοσόφους -όχι θεολόγους!- ξέρετε;)
·        Οι ισλαμιστές λόγιοι διέδωσαν την Ελληνική Σκέψη: Σωστό. Οι Άραβες αναδεικνύουν πλήθος σπουδαίων επιστημόνων (γιατροί, μαθηματικοί, αστρονόμοι, χημικοί) που διαδίδουν και εξελίσσουν τις επιστήμες που διδάχτηκαν από τους Έλληνες από τη Μέση Ανατολή ώς την αραβοκρατούμενη Ισπανία (αντίστοιχα, το βυζάντιο πότε προχώρησε τις επιστήμες των Ελλήνων;)

Σε γνωρίζει ο Παπανδρέου!Εσύ τον γνωρίζεις;

Δε γνωρίζω αν γνωρίζεις ότι εγώ γνωρίζω εναν άλλο Έλληνα που δεν τον γνωρίζεις,αλλά ούτε κι αυτός το γνωρίζει,αφού δε με γνωρίζει επειδή δεν τον άφησαν να με γνωρίσει όταν εγώ ήθελα να τον γνωρίσω.
Τώρα βέβαια με γνωρίζει αφού του έδωσα  να καταλάβει ποιός είμαι.Άρα λοιπόν,γνωρίζεις ότι τώρα με γνωρίζει κι απομένει να τον γνωρίσω κι εγώ.Κι αφού γνωριστούμε να του δώσω να καταλάβει ότι τον γνώριζα κι ας μη με γνώριζε εκείνος.Γι αυτό να γνωρίζετε κι εσείς ότι ο Έλληνας που γνώριζα,αλλά δε με γνώριζε,τώρα που με γνώρισε και γνωριστήκαμε σας το γνωστοποιούμε για να το γνωρίζετε κι εσείς!!!
Τρικυμία εν κρανίω...!

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:Δεν γνωρίζω καλά τους Έλληνες.

Μου λένε ότι, εγώ δεν καταλαβαίνω τον Έλληνα, δεν γνωρίζω καλά τον Έλληνα. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν εμένα. Διότι δεν γνωρίζουν ότι, εγώ γνωρίζω έναν άλλον Έλληνα.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Αυτός είναι ο Έλληνας του Γιώργου Παπανδρέου.
ΠΗΓΗ

Πηγή...

Σχετικό θέμα: Όταν ήταν μικρός, τον φώναζαν Τζέφρι.Ποτέ δε χρειάστηκε να πάει φαντάρος!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...Μόνοι τους οι φορτηγατζήδες αντιστέκονται στη Νέα Τάξη.Που είναι τα...ΠΑΜΕ,η...ΓΣΕΕ και τα άλλα...συν-δικάτ(ους);

Οι φορτηγατζήδες...Οι μόνοι που κάνουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...Και λοιδωρούνται από όλα τα φερέφωνα του ΔΝΤ...Επιστράτευσαν ακόμα και τον Χαρδαβέλα...Πόσα χρήματα τελικά αξίζει κάθε...φερέφωνο;

Σύζυγος πολιτικού, στήνει ήδη πολυεθνική με φορτηγά!


«Βόμβα» μεγατόνων φέρνει στη δημοσιότητα ο «ΕΚ»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, μεθοδεύεται η νομοθετική απαγόρευση των περισσότερων τύπων φορτηγών ΔΧ και η υιοθέτηση (με την επίκληση περιβαλλοντικών αιτίων στο πλαίσιο της «πράσινης ανάπτυξης») νομοθεσίας, που θα επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία φορτηγών με προδιαγραφές euro-5, στο Λεκανοπέδιο αρχικά. Η δικαιολογία θα είναι η μείωση των ρύπων... Σημειώνουμε εδώ ότι η κοινοτική οδηγία για τα φορτηγά που πληρούν την προαναφερόμενη προδιαγραφή, ισχύει από την 1η Οκτωβρίου 2009. Όπως μαθαίνουμε, επιχειρηματίας και γνώστης των εξελίξεων, σύζυγος γνωστής πολιτικού, έχει ετοιμαστεί για τη δημιουργία εταιρείας με εκατοντάδες (για 700 μάθαμε!) φορτηγά ΔΧ, έχοντας ήδη μιλήσει με την κινεζική COSCO, για συνεργασία εν όψει της κλιμάκωσης των δραστηριοτήτων των Κινέζων στον Πειραιά! «Έτοιμα» πράγματα, σε μια αγορά όπου κάποιοι έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, κάνουν ό,τι θέλουν, «αποτελειώνοντας» τους Έλληνες επαγγελματίες και εργαζόμενους! Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, δέχονται την (δια της κυβέρνησης) επίθεση των πολυεθνικών, που θέλουν να εξαλείψουν τις επαγγελματικές συντεχνίες και να δημιουργήσουν μονοπώλια στις μεταφορές, ώστε να ελέγχουν όχι μόνο την παραγωγή αλλά και τη διάθεση των προϊόντων (κυρίως των τροφών και των καυσίμων). Την ίδια ώρα, αν και όλοι στην κυβέρνηση μιλούν για «άνοιγμα του επαγγέλματος», στην ουσία μεθοδεύουν το κλείσιμό του για τους Έλληνες. Εταιρείες και οδηγοί από παρακείμενες βαλκανικές χώρες (κυρίως από τη Βουλγαρία που ανήκει στην ΕΕ...) αναμένεται να κατακλύσουν την αγορά, «σπάζοντας» τις τιμές προς τα κάτω... Φυσικά, για τις πολυεθνικές το ζητούμενο είναι και η μείωση του κόστους στις μεταφορές, άσχετα αν αυτό θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα ασφαλείας στους ελληνικούς δρόμους. Εδώ, βλέπουμε ότι έτσι όπως πάει το πράγμα, οι Έλληνες ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, σε λίγο δεν θα μπορούν να δουλέψουν ούτε ως οδηγοί-υπάλληλοι των μεγάλων εταιρειών που θα δημιουργηθούν, καθώς η αγορά «ανοίγει» και οι αλλοδαποί θα δουλέψουν, όπως είναι προφανές, περισσότερο και για λιγότερα! Τις επιπτώσεις για τους ελληνικούς δρόμους, τις αναφέραμε ήδη...
πηγη
 

Γιατί συνηθίζεται να τρώμε λουκουμάδες περί τα τέλη Δεκεμβρίου;

!Το κείμενο είναι αντιγραφή από εβραϊκή σελίδα (Βλ. Πηγή)

Γιατί συνηθίζεται να τρώμε λουκουμάδες κατά την διάρκεια της γιορτής του Χανουκά*?

Γιατί το θαύμα που γιορτάζουμε το Χανουκά είναι ότι το μικρό κανατάκι αγνού λαδιού έφτασε για να κρατήσει αναμμένη την Μενορά επί οκτώ συνεχείς ημέρες. Τρώμε λοιπόν σε ανάμνηση αυτού του θαύματος τροφές βουτηγμένες στο λάδι.

*Τέλη Δεκεμβρίου

Πηγή http://www.chabad.gr/templates/articlecco_cdo/aid/101868


Διαβάστε επίσης και το

Το μυστικό της Χανουκα.