05 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τα μυστήρια της Πεντέλης

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα μυστήρια της Πεντέλης



Το βουνό της Πεντέλης

Η Πεντέλη είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής με ύψος 1107μ. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την εμφάνιση περίεργων φώτων και θορύβων. Εκατοντάδες αναφορές, μαρτυρίες, αλλά και πειράματα από ερευνητές του είδους. Σίγουρα πολλοί θα έχετε ακούσει για το πασίγνωστο και αποδεδειγμένο πλέον φαινόμενο του σταματημένου αμαξιού που σε συγκεκριμένη πλευρά του βουνού αντί να πέφτει λόγω της κλίσης ή της πλαγιάς, αυτό ανεβαίνει λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην περιοχή.

ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕΡΕΥΝΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Φωτογραφική Επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

ΣΟΚ!Βρέθηκε αντικείμενο από ζωντανό ον ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών GEO POSTED !!!


ΣΟΚ!Βρέθηκε αντικείμενο από ζωντανό ον ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών GEO POSTED !!!

Vadoma: Μια παράξενη φυλή

Vadoma: Μια παράξενη φυλή

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται VADOMA ή WADOMA αυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή  CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO.

ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία


Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2009/01/1665-576.html

Αόρατη Eλλάδα - Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! Το διαβάσαμε από το: Αόρατη Eλλάδα - Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι!

Α.ΣΩΡΡΑΣ:ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!

Α.ΣΩΡΡΑΣ:ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ-Ναόμι Κλάιν: «Η Ελλάδα ζει το δόγμα του σοκ»



Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από 
τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. 

MONEY MASTERS Αναλύει ολόκληρη την ιστορία πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή αλλά παρόλα αυτά πανίσχυρη «συμμορία» τραπεζιτών η οποία δρα ανενόχλητη πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση

The Money Masters

Οι Άρχοντες του Χρήματος είναι ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ τριάμισι ωρών,