12 Ιουλίου 2010

Καιρός για αγιασμό....


Ευσεβή αυτοκίνητα

Γερμανία, Herne.

Οι πιστοί της καθολικής κοινότητας St. Bonifatius προτού ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους δεν ξεχνούν να κάνουν αγιασμό στα αυτοκίνητα τους. Και εσείς; Να κάνετε, καλό είναι (για τους παπάδες)...

ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Picture 1


http://www.youtube.com/watch?v=_szfpK7AGBg

Πηγή...

Απόσπασμα από απευθείας μετάδοση του χριστιανικού καναλιού της ΕΤ1...του χριστιανικού κρατιδίου.
Παρόλο που η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. έχει δικό της κανάλι...
Παρεπιπτόντως παρατηρείστε στο βίντεο (πεντηκοστό δευτερόλεπτο),τι λέει ο Ιερώνυμος και τη βλοσυρή ματιά που του ρίχνει ο άλλος!Άκου ο Τζεσουά...απέθανε!Κάτι ξέχασες αντιπρόσωπε!

Σχετικό θέμα:(ΠΑΠΑΔ)ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ!

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε!!

Καλά...μία δεν είναι η..."εκ θεού" θρησκεία;;;Ή μήπως πήγαν για άλλο λόγο;
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ Μ.Μ.Ε. BLOG ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠA.ΣY.Α.]

Πηγή...

Σχετικό θέμα: Καλώς τα, τα παιδιά!Ετοιμάζεται η πρώτη πρεσβεία για εξωγήινους

Και μια ιδέα για την ΑΣΤΑΝΑ(ανάποδα...ΑΝΑΣΤΑ...)...

Ο Θεός είναι μια ορμόνη


Τέσσερα πέμπτα της ανθρωπότητας θρησκεύονται, πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη, στο επέκεινα, προσεύχονται. Είδη από τον 19ο αιώνα οι περισσότεροι επιστήμονες και διανοούμενοι έκαναν την υπόθεση ότι η θρησκεία είναι κάποια παρηγοριά για το απολίτιστο υπόλοιπο του κόσμου, και θεωρούσαν τις θρησκείες κατάλοιπο κάποιας παλιάς κουλτούρας, σημείο δεισιδαιμονίας απαίδευτων ανθρώπων. Σήμερα, η μοντέρνα Νευρολογία θεωρεί ότι η θρησκευτική πίστη δημιουργεί αίσθηση ευτυχίας και παρομοιάζει τις Εκκλησίες με φάμπρικες που παράγουν την ορμόνη Serotonin....

Σχετικό θέμα: Η θρησκευτική πίστη ως αγχολυτικό

Πηγές / Περισσότερες Πληροφορίες

AROPA: J.C. Popa, “Psychoanalysis and Religion”

Δ' Ράιχ προς την κατοχική κυβέρνηση:Παραδώστε τον ΟΤΕ εδώ και τώρα!

Δε γίνεται μετά από τόσες ΜΙΖΕ(Ν)Σ να περιμένουν άλλο!Άλλωστε τώρα έχουν στα χέρια τους και το μνημόνιο... 

«Παραδώστε τον ΟΤΕ, αλλιώς θα χρεοκοπήσετε»!-Το… Δ΄ Ράιχ προελαύνει ακάθεκτο στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα του ΔΝΤ, καθώς η Άνγκελα Μέρκελ ασκεί ανοικτό παρασκηνιακό εκβιασμό στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» από έγκυρες διπλωματικές πηγές:

 Αποκάλυψη, μόνο στο «Π»: Ημέρες Δ' Ράιχ στην Ελλάδα του ΔΝΤ
Του ΝΩΝΤΑ ΧΑΛΔΟΥΠΗ
Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν παραδώσει τον ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, η Μέρκελ απειλεί ακόμη και με διακοπή της διεθνούς χρηματοδότησης της χώρας, που θα... οδηγούσε στην οριστική χρεοκοπία!
Tο νέο θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου λαμβάνει χώρα την ώρα που η Κομισιόν ετοιμάζει την παραπομπή της χώρας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την εγκληματική απόφαση Αλογοσκούφη να παραδοθεί ο ΟΤΕ στους Γερμανούς χωρίς την υποχρεωτική, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο, υποβολή δημόσιας προσφοράς για τις μετοχές όλων των μετόχων μειοψηφίας, ενώ εκκρεμεί και η τελική συμφωνία των δύο κυβερνήσεων για να απομακρυνθεί ο κατηγορούμενος για απιστία Π. Βουρλούμης από το «τιμόνι» του Οργανισμού.

Οι κινήσεις της Κομισιόν για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού δικαίου, που καταπατήθηκε για να πάρουν σε τιμή ευκαιρίας οι Γερμανοί τον έλεγχο του ΟΤΕ, αφήνουν για πρώτη φορά νόμιμα περιθώρια στην κυβέρνηση να ανατρέψει τη συμφωνία του 2008, αφού ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να «παγώσει» τα δικαιώματα ψήφου των Γερμανών στη γενική συνέλευση του ΟΤΕ, επαναφέροντας –έστω και προσωρινά, μέχρι να βρεθεί «νόμιμη» δυνατότητα μεταφοράς στους Γερμανούς– το μάνατζμεντ στον έλεγχο του Δημοσίου!


Σύμφωνα με πληροφορίες, που αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων τη γερμανική υποκρισία σε ό,τι αφορά τον...