24 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΩΡΡΑ!Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑ ΚΥΠΡΟ!


SORRAS 3.jpg
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ http://www.artfmradio.com/ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END !

Γιατί έγινε η δήμευση των καταθέσεων στην Κύπρο;Αυτό που έγινε στην Κύπρο με κατευθείαν «κούρεμα» των καταθέσεων δεν είναι ολίσθημα, ούτε λάθος, ούτε κάποιο αναγκαίο κακό. Πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης που αποφασίστηκε από τοEurogroup στις 15/3 και εκτελέστηκε από τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, γνωστό οικονομικό δολοφόνο και διαπλεκόμενο με πολύ σκοτεινά συμφέροντα.

Λεπτό προς λεπτό ενημέρωση - Συνεχίζεται το αδιέξοδο- Στις 21:00 Eurogroup

Κρισιμότατη και η σημερινή ημέρα. Το 24Η σας μεταφέρει όλες τις ραγδαίες εξελίξεις.

600 ΔισεκατομμύριαΟ Αρτέμης Σώρρας»Ο Αρτέμης Σώρρας  διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα  ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμύρια $ έχουν  ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο ,Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα. .
Υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους…
-να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
-να γίνει λογιστικός έλεγχος των χρεών της χώρας. Να εξεταστούν όλα τα οποία κλήθηκε και πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, να υπάρξει διαφάνεια και δικαιοσύνη
-να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας
Ο Αρτέμιος Σώρρας δηλώνει: “Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια  στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν”

New York Times: Το παιχνίδι είναι χοντρό και… γεωπολιτικό!

Το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό κι όχι οικονομικό. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και Μέσα με ιστορία στη δημοσιογραφία, όπως καλή ώρα οι New York Times.

Πούτιν: «Θα γκρεμίσω την Ευρωζώνη»!!!


  

ΚΥΠΡΟΣ μου σε σένα έλαχε ο κλήρος να παίξεις την τελευταία παρτίδα του παιγνιδιού

Αυτό που θα γίνει αν και το γνωρίζουν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα…

ΘΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΊΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:ούτε με μετρητά δεν εξαναγκάζονται οι διαβολιμαίοι βέβηλοι...


Γεωργαντζάς.jpgΟύτε με μετρητά δεν εξαναγκάζονται οι διαβολιμαίοι βέβηλοι της ελληνικής μας πολιτείας
Η πολιτική μας κατάστασις έχει φτάσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο, που ακόμη και ο Rabbi Yoseph Geisinsky, από την Chabad of Great Neck, NY, ΗΠΑ, όπως επίσης και ο Prof. Asher J. Matathias, από το Woodmere, NY, ΗΠΑ, πλέον είναι πρόθυμοι να προσευχηθούν υπέρ όλων ημών, των Ελληνίδων και Ελλήνων του πλανήτη Γη [1]. 

Ενώ εξακολουθούν να φωνάζουν o Αντώνιος Βαλσαμάκης και o Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ [2], όπως επίσης και ο Νικόλαος Νικολόπουλος και ο Αρτέμιος Σώρρας, στο ΑΡΤ FM [3], πως ούτε με μετρητά πιά δεν εξαναγκάζονται εις επανόρθωσιν οι διαβολιμαίοι βέβηλοι της ελληνικής μας πολιτείας. 

ΑΥΡΙΟ 24/3/2013 ΚΑΙ Ω:21.00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ artFM Radio ΚΥΠΡΟΥ!ΠΑΡΤΕ 35ΔΙΣ


ΑΥΡΙΟ 24/3/2013 ΚΑΙ Ω:21.00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ artFM Radio ΚΥΠΡΟΥ!ΠΑΡΤΕ 35ΔΙΣ


SORRAS 3.jpgΑυριο 24/03/2013 θα είμαστε και πάλι μαζί με την εκπομπή ΑΦΥΠΝΙΣΗ στο www.artfmradio.com στις 21:00 ακριβώς όπου θα μιλήσει ο Κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Όπως πάντα με πολύ ρεπορτάζ για τις εξελίξεις οι οποίες συνεχίζονται στο θέμα της Κύπρου... Συντονιστήτε και περιμένουμε τις δικές σας παρεμβάσεις και απόψεις για το θέμα....

END.ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΠΟΣΟ 35 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!


ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/ayrio-24-3-2013-kai-w-21-00-o-artemhs-swrras-sto-artfm-radio-kyp.html 

Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή


Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή

image
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαθέτει επτά λογαριασμούς
Τραπεζικοί λογαριασμοί εκατομμυρίων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με καταθέτες αρχηγούς ελληνικών πολιτικών κομμάτων, νυν και πρώην υπουργούς, βρίσκονται μπλοκαρισμένοι

Το αίσθημα ασφάλειας που οδήγησε κάποιους Έλληνες πολιτικούς να τοποθετήσουν χρηματικά ποσά στην Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου φαίνεται πως τώρα έχει μετατραπεί σε ανασφάλεια.