25 Απριλίου 2009

Ο Χριστός ΔΕΙΧΝΕΙ στον Θωμά ότι ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!

Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο:
26 Και μεθ' ημέρας οκτώ πάλιν ήσαν έσω οι μαθηταί αυτού και Θωμάς μετ' αυτών.
Έρχεται ο Ιησούς, ενώ αι θύραι ήσαν κεκλεισμέναι, και εστάθη εις το μέσον και
είπεν• Ειρήνη υμίν. 27 Έπειτα λέγει προς τον Θωμάν• Φέρε τον δάκτυλόν σου εδώ
και ίδε τας χείρας μου, και φέρε την χείρα σου και βάλε εις την πλευράν μου
, και
μη γίνου άπιστος αλλά πιστός

Μετά από οκτώ ημέρες τα τραύματα του Χριστού δεν είχαν γιατρευτεί πλήρως, αν και μετά την ανάσταση θα έπρεπε κατά την χριστιανική έννοια το σώμα του να είναι τέλειο αλλιώς τι νόημα έχει η ανάσταση εάν εξακολουθεί ο αναστημένος, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ίδιος ο Θεός, να έχει τραύματα; Επομένως ο Θωμάς κατάλαβε ότι το κόλπο ήταν καλά στημένο και δεν έφερε αντιρρήσεις.
Εκτός εάν τον θεωρείται βλάκα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΩΜΑ !Kαι ευχαριστούμε για την εξαιρετική πληροφορία και απόδειξη.

Οι προδομένοι Έλληνες...


ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Απριλίου 24, 2009

Οι Τούρκοι βάζουν ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά.
Το Αγαθονήσι θέλουν; To χτυπάνε καθημερινά και με όλα τα μέσα.
Όταν λέμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι ο δούρειος ίππος της Τουρκιάς δεν το λέμε γιατί έτσι μας αρέσει να φανταζόμαστε. Το λέμε γιατί έτσι είναι. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει δε ξέρει που πατά και που πηγαίνει.
Το Αγαθονήσι λοιπόν είναι στόχος της Τουρκίας. Μικρό, κατοικημένο νησί απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας γίνεται καθημερινά στόχος της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και στόχος λαθρομεταναστών που στέλνονται από τα απέναντι παράλια.
Ποιά είναι η αντίδραση του ξεφτυλισμένου γραικυλικού κράτους;
Aφήνει τους Ακρίτες μόνους, χωρίς να τους παρέσχουν καν ταχυδρομείο, ζητώντας τους να πληρώσουν οι ίδιοι λιμενικό φυλάκιο, χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση και δε μιλάμε βεβαίως για τις γελοίες δηλώσεις εκπροσώπων του Υπουργείου Εξωφρενικών γιατί από λόγια δε χαμπαριάζουν οι Τούρκοι. Τους εξωθεί λοιπόν με την αδιαφορία του στο να εγκαταλείψουν το ακριτικό νησί των 150 κατοίκων και των 9 μαθητών. Μόνο η τελευταία φουρνιά λαθρομεταναστών ήταν μεγαλύτερη από τον πληθυσμό του νησιού. Και οι καραβιές φτάνουν καθημερινά με τους κατοίκους να νιώθουν ξένοι στη πατρίδα τους και την ανημποριά τους να αντιδράσουν να είναι εξοργιστική.

''H πρώτη κατάληψη Ελληνικού εδάφους είναι ήδη γεγονός'' είναι ο τίτλος που επέλεξε το ventetta.blogspot που είδαμε τα βίντεο με τον Κοινοτάρχη του Αγαθονησίου να κάνει απελπισμένα έκκληση για βοήθεια. Και δεν έχει άδικο. Το πλέον αηδιαστικό είναι ότι η κατάληψη αυτή γίνεται αναίμακτα καθότι οι γείτονες ακολουθούν πιστά το δόγμα Οζάλ.
«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ’δω μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς»!

Δείτε τα βίντεο και μην μένετε αδρανείς. Συζητήστε το θέμα στις παρέες σας, στους φίλους και συγγενείς. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Στείλτε το με e-mail.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://olympia.gr/
---

Ο Καράπαπας!


Έτσι λέγαμε το χώρο του καφενείου που έψηναν τους καφέδες!
Πολύ γέλιο...
Από το www.epikairo.gr

-----

Όσα φέρνει ο …κλώνος!
25-Απρ-2009 Απο MOJO-49

m-4922

Η Ιστορία των Θρησκειών σε video!

Αλβανία:Καταδίκη του Δημάρχου Χιμάρας επειδή εφάρμοσε τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συνθήκες!

Καταδίκη του προέδρου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού από το Αλβανικό Κατεστημένο

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών (Νε.Β) δέχεται με αγανάκτηση και αποτροπιασμό την απόφαση της δίκης παρωδίας του αλβανικού πρωτοδικείου Αυλώνας με την οποία ο Δήμαρχος Χιμάρας και πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης, καταβολή χρηματικού προστίμου, καθώς και άμεση απώλεια των πολιτικών του δικαιωμάτων επειδή τόλμησε να εφαρμόσει τα όσα προβλέπονται από τις διεθνείς συνθήκες που έχει υπογράψει η Αλβανία για τα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας.

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με την επίσημη σχετική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θεωρεί την εν λόγω απόφαση της αλβανικής κατ’ επίφαση δικαιοσύνης, ως πράξη ατιμωτική εναντίον του συνόλου της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας και του κάθε μέλους της ξεχωριστά και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο Δήμαρχο Χιμάρας και Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βασίλη Μπολάνο.

Ως εκ τούτου η Νεολαία Βορειοηπειρωτών καλεί

• τον πολιτικό κόσμο του Εθνικού Κέντρου να καταδικάσει απερίφραστα την πρόκληση αυτή των αλβανικών αρχών η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο τις σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος που ακολουθήθηκαν εναντίον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, δυναμιτίζοντας τις σχέσεις μεταξύ των δυο κρατών αλλά και δηλητηριάζοντας παράλληλα και τις σχέσεις μεταξύ των δυο λαών.

• την επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Υπουργό Εξωτερικών, κα. Ντόρα Μπακογιάννη, να προβεί στις ανάλογες ενέργειες ως προεδρεύουσα του ΟΑΣΕ, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στην Αλβανία, η οποία με δικαστικές αλχημείες επιδιώκει ότι δεν κατάφερε με τη βία και τη νοθεία, που κατεγράφη αναλυτικά και από τους διεθνείς παρατηρητές του οργανισμού, στις δημοτικές εκλογές του 2003 και του 2007 στη Χιμάρα, όπου και εκλέγεται δήμαρχος ο Βασίλης Μπολάνος.

• το επιτελείο του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Τίρανα για τις 26-7 Απριλίου 2009, μέχρις ότου υπάρξει η ανάκληση αυτής της ατιμωτικής απόφασης η οποία βάλλει ευθέως όχι μόνο εναντίων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας αλλά και του Οικουμενικού Ελληνισμού γενικότερα.

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών αναγγέλλει επίσης, ως ελάχιστη ένδειξη ότι αντιλαμβάνεται το χρέος της νέας γενιάς απέναντι στην πατρίδα, μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Αλβανική Πρεσβεία, για την Δευτέρα 27 Απριλίου 2009, ώρα 19 και καλεί όλους τους βορειοηπειρώτες να παραβρεθούν προκειμένου να δοθεί ηχηρό και σαφές μήνυμα στο αλβανικό κατεστημένο.

Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στις πατρογονικές μας εστίες, έτσι όπως πράττουμε εδώ και 3000 χρόνια τώρα.

Όσον αφορά τις περίφημες πινακίδες… να είναι σίγουρο το αλβανικό κράτος, η αλβανική ‘δικαιοσύνη’ καθώς και ο κάθε ενδιαφερόμενος, πως ξεκινώντας από σήμερα, δεν πρόκειται να ξαναϊδωθεί σχετική ταμπέλα σε όλο τον ζωτικό χώρο του Ελληνισμού της Αλβανίας, η οποία δεν θα αναγράφεται και στην ελληνική.

____________________________________________________________________

Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στους ακόλουθους:

• Γραφείο πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή

• Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργός Εξωτερικών

• Κωνσταντίνος Κοκόσης, Έλληνας Πρέσβης στα Τίρανα

• Βασίλης Μπολάνος, Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ

• Βαγγέλης Ντούλες, Πρόεδρος ΚΕΑΔ

• Κωνσταντίνα Μπεζιάνη, Υπεύθυνη Γραφείου Μειονοτήτων της Αλβανικής Κυβέρνησης


Πηγή:
Greekalert