11 Ιουλίου 2008

Στο Γιουνανιστάν αυτά παραγράφονται!!!!!!.


mail από http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html

Κι άλλος γερμανικός επιχειρηματικός κολοσσός στο εδώλιο.

.
Συνελήφθη υψηλόβαθμο στέλεχος της EADS για insider trading
.
Ο πρώην γενικός οικονομικός διευθυντής της Airbus και τωρινός επικεφαλής εργοστασιακής μονάδας της EADS στη Δρέσδη, Andreas Sperl, συνελήφθη την Τετάρτη από τις γαλλικές αρχές για να ερωτηθεί για φερόμενες κατηγορίες καταχρηστικής εκμετάλλευσης προνομιακών πληροφοριών (insider trading), αναφέρουν πρόσωπα οικεία με την υπόθεση. Ο Sperl είναι από τα 17 εμπλεκόμενα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Γερμανών, τα οποία θεωρούν ύποπτα οι γαλλικές χρηματιστηριακές αρχές πως χρησιμοποίησαν εσωτερική πληροφόρηση που κατείχαν στις συναλλαγές επί των μετοχών της EADS. Σημειώνεται πως ο Sperl είναι το πρώτο υψηλόβαθμο στέλεχος της European Aeronautic Defence & Space Co NV που ανακρίνεται από τις αρχές για την υπόθεση.

Ποια είναι η EADS (European Aeronautics Defence & Space);

Είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αεροδιαστημική, την άμυνα και τις συναφείς υπηρεσίες. Στον όμιλο EADS ανήκει η κατασκευάστρια εταιρεία του Airbus, η Eurocopter, που είναι η μεγαλύτερη προμηθεύτρια εταιρεία ελικοπτέρων και η κοινοπραξία MBDA , ο παγκόσμιος ηγέτης στα πυραυλικά συστήματα.
.
Είναι επίσης ο σημαντικότερος εταίρος στην κοινοπραξία Eurofighter, όπως επίσης και ο κύριος ανάδοχος των εκτοξευτήρων Ariane, ενώ κατασκευάζει και το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Α400Μ. Τέλος, είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός συνεταίρος για το Galileo, το Ευρωπαϊκό δορυφορικό σύστημα πλοήγησης. Σχετικά με την Ελλάδα, η EADS, είναι η κατασκευάστρια εταιρία του ελληνικού δορυφόρου HELLAS-SAT.
.
Αυτός ο πολυπράγμων επιχειρηματικός κολοσσός δεν είναι μόνο από επιχειρηματικής πλευράς ένα αγκάθι στα μάτια των Αμερικανών, αλλά και για έναν άλλο ποιο σοβαρό λόγο. Η “ephimerida. Gr” (εδώ) αναφέρει σχετικά:

“Η EADS είναι περισσότερο από ποτέ αποφασισμένη να συμμετέχει στην προσπάθεια νέας ώθησης της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας, δήλωσε ο Λουί Γκαλουά, επί κεφαλής του υπ’ αριθμόν 1 ευρωπαϊκού ομίλου αεροδιαστημικής. Υπενθύμισε μάλιστα το σχήμα της UAC που προώθησε πριν από 5 χρόνια ο ίδιος ο Βλ. Πούτιν (πρόκειται για την κοινοπραξία που περιλαμβάνει όλες τις ρωσικές εταιρείες κατασκευής επιβατικών και στρατιωτικών αεροσκαφών) θέτοντας την ανάκαμψη της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας ως «εθνική προτεραιότητα»[....]
[...]Ο όμιλος επιδιώκει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ώθηση της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας, αγοράζοντας μερίδιο ελαφρώς κατώτερο του 10% της UAC». Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι «που επιθυμούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος παίζουν το χαρτί των συνεργασιών με τους Δυτικούς και κυρίως με την EADS, με την οποία οι συμφωνίες πολλαπλασιάζονται». Παράλληλα όμως «η Ρωσία εκμεταλλεύεται εξίσου τις φιλοδοξίες των ανταγωνιστριών» προς την EADS εταιρειών –τονίζει το ρεπορτάζ, αναφερόμενο στις συνεργασίες της Sukhoï (που επίσης συμμετέχει στην UAC) με την ιταλική Alenia και την αμερικανική Boeing.”
.
Στο μεταξύ, πέρσι τον Οκτώβριο, έγραφε ο Ελεύθερος Τύπος: «Στελέχη της εταιρίας και μέλη της κυβέρνησης εμπλέκονται στις ύποπτες συναλλαγές με πρωταγωνιστή τον «αδερφό» του Γάλλου προέδρου» (εδώ το σχετικό άρθρο).

Δεν σχολιάζω ακόμα, διότι αφήνω τα γεγονότα να τρέξουν…

Για όσους ξύνουν τώρα το κεφάλι τους και αναρωτιούνται: «που την ξέρω, που την ξέρω;»… Θυμίζω, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τους κολλητούς του Θ. Ρουσόπουλου, μαζί με τον Πατεράκη (Eurofigther). Έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα ακούσουμε κι άλλα γύρω απ’ αυτό το θέμα. Ίδωμεν…
.
~~~~~
.

Οι Καλάσα και οι χαλβαδοσκοπιανοί!!!!.

Η απάντηση σε αυτούς τους ηλίθιους βρίσκεται εκτός των άλλων και σε αυτό το βιβλίο!!!.

"ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΑ"
Εκδόσεις ΤΑΔΕ ΕΦΗ
Νοταρά 8 Εξάρχεια-Τ.Κ.10683 Αθήναι Τηλ/ομοιότυπο:21ο-3305168Και αντί για άλλη απάντηση δική μας,απαντάμε με τον τίτλο ενός Ελληνικού μουσικού συγκροτήματος:ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!!!!!!!!!!.
Πλάτων Πισατίδης
_____________
Δείτε κι αυτό!!.
Από το http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=120&Itemid=1

Δείτε το χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν του 1939 να μαρτυρά την παρουσία των Ελλήνων μέχρι και σήμερα
Εκτύπωση E-mail

21.04.08

afganiko-nomisma-toy-1939-me-ellhnikh-grafh---basileos-megaloy-eykratiloy.jpg Προπολεμικό Αφγανικό χαρτονόμισμα τους 1939 το οποίο απεικονίσει νόμισμα της δυναστείας των Μακεδόνων Επιγόνων, διοικητών του Αφγανιστάν μετά την κατάκτηση τους από τον στρατό του Αλέξανδρου. Η Ελληνική γλώσσα αδιάψευστος μάρτυρας της εθνικής ταυτότητας των Μακεδόνων

Πηγή: ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

____________________________________________________
Από το http://taxalia.blogspot.com/

Ξαναπλαστογραφούν την ιστορία οι Σκοπιανοί


Σκοπιανή αποστολή θα πάει στους πρόποδες των Ιμαλαΐων ( Πακιστάν ), για να φέρει στην ¨Μακεδονία¨ τους απογόνους του Μ. Αλέξανδρος ( Xuizi – Χουηζοι ) για να γνωρίσουν την γη που κατάγονται , την γη του Μ . Αλεξάνδρου την¨ Μακεδονία ¨.

Θα τους φέρουν με τιμές αρχηγών κράτους ( τον πρίγκιπα Γαζανφαρ ή Καν (Газанфар али Кан ) και την πριγκίπισσα Ρανη Ατηκα (Рани Атика).

Στο αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος („Александар Велики“) θα τους υποδεχτεί ο Πρωθυπουργός Νικόλα Γρούεβσκι .

Θα τους ξεναγήσουν στην Οχρίδα, Πριλεπ, Βιτολα, Λαζαρουπολη, Βεβτσανη, Γαρη και στον γάμο στην Γαρη θα δούμε πόσα κοινά έχουμε.

Κατά τον Ηλία Τσασουλε (Илија Чашуле ) που τους έχει επισκεφτεί πριν 12 χρόνια, αυτοί μιλούν την γλώσσα Μπουρουζεσκι (бурушески) η οποία και είναι απόγονος της γλώσσας από τους Μπρηγητες (Бригите).

Οι Μπριγκιτες είναι γνωστό ότι ήταν στρατιώτες του Μ. Αλέξανδρου και έμειναν εκεί.. Οι Έλληνες έχουν κάνει γενετικό έλεγχο ο οποίος και απέδειξε ότι οι Χουήζι (Καλάς) δεν είναι απόγονοι των Ελλήνων. (Грција веќе направи генетски истражувања за да го докаже грчкото потекло на Хунзите, но истражувањата покажаа дека Хунзите и Грците немаат речиси никакви сличности.) Αλλά ποιών;

Τους περιμένουμε στις 18 Ιουλίου.

Αυτά λέει σήμερα η VREME !!!

Η προβολή(προσβολή) του Νομού Ηλείας!!!!.

Ποιος άλλος Νομός έχει ΟΛΥΜΠΙΑ,ΗΛΙΔΑ,ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;Ποιος άλλος Νομός έχει τις καλλίτερες αμμουδιές;Ποιος άλλος Νομός έχει βγάλει τόσους Πρωθυπουργούς και Υπουργούς;

Ποιος άλλος Νομός βρίσκεται στον πάτο οικονομικά εκτός από το Νομό Ηλείας;ΚΑΝΕΙΣ!!!!!.

_______________________________________________________________________

Από το http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blog-post_7212.html


Ξεσηκώθηκε η νομαρχία Ηλείας για το προσβλητικό διαφημιστικό

Με ανακοίνωση της η νομαρχία Ηλείας ζητάει να διακοπεί η προβολή από τα ΜΜΕ του video με την διαφήμιση του καμένου νομού και την πρόσκληση να πάει εκεί ο κόσμος για διακοπές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Τις τελευταίες μέρες με έκπληξη μας εξελίσσεται διαφημιστική καμπάνια με την να μετάδοση από κεντρικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς διαφημιστικού SPOT και καταχώρησης σε εφημερίδες για την προβολή (υποτίθεται) του Νομού Ηλείας, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για το θέμα.
Επειδή το συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια δεν προβάλει αλλά προσβάλλει την Ηλεία , είναι επιεικώς απαράδεκτη και επειδή γίναμε δέκτες πολλών και έντονων αρνητικών σχολίων κυρίως από επαγγελματίες του κλάδου,ενημερώνουμε ότι με αυτή την διαφημιστική καμπάνια δεν έχει καμιά σχέση η Νομαρχία Ηλείας αλλά την υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Όλοι βέβαια αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα για αυξημένη τουριστική προβολή του Νομού Ηλείας μετά τα καταστρεπτικά και για τον τουρισμό αποτελέσματα της περυσινής πυρκαγιάς, αλλά και των φετινών σεισμών.
Γιαυτό άλλωστε εγκρίθηκε και ειδικό πρόγραμμα για τον σκοπό αυτό.
Όμως το να αγνοείται ο καθ’ ύλη αρμόδιος φορέας για τα ζητήματα τουριστικής προβολής του Νομού – η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ηλείας εν προκειμένω - , θεωρούμε ότι...
δεν συμβάλλει καθόλου στην επίτευξη της συνεργασίας αλλά και της συνένωσης των δυνάμεων , που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε η ποιότητα του τελικού προϊόντος, αλλά και οι επιμέρους δράσεις του προγράμματος να ανταποκρίνονται στις ουσιαστικές ανάγκες του Νομού. Πολύ δε περισσότερο όταν ο Νομός μας υλοποιεί προγράμματα τουριστικής προβολής και επομένως διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα αυτό
Προς τούτο η Ν.Α Ηλείας ζητά:
Να διακοπεί προσωρινά η μετάδοση του.
Να έχουμε άμεσα ένα αντίγραφο προκειμένου η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Νομού να σχηματίσει σαφή και ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητα του και την χρησιμότητα μετάδοσης του.

Το χρήμα ,τα κόμματα και οι συγκεντρωτήρες!!!!!!.

Εδώ ο κόσμος καίγεται οικονομικά και η μονέδα συγκεντρώνεται!!!!!!!.


Ρέουν τα χρήματα άφθονα
στις τσέπες των ιδίων
και συ ρε κόσμε άφρονα
στις τρίχες των αιδοίων!!!!!.
Πλάτων Πισατίδης
----------------------------
____________________________________________________________________

Από το http://taxalia.blogspot.com/


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ 4, ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ πάλι έδωσαν τον παρά, μαζεμένο στην EUROSTAR.

Με το Τιμολόγιο 9126/26-9-2007, το ΠΑΣΟΚ έδωσε 2.916.000,00 ευρώ στην παραπάνω εταιρεία, για μετακινήσεις ετεροδημοτών:

Την εταιρεία, δεν τη γνωρίζουμε. Πρόεδρος της είναι ο ..παντελώς άγνωστος στο taxalia, κύριος ...Χρήστος Λαμπράκης.


Οπότε, αφού δεν τους γνωρίζουμε τους ανθρώπους....δεν μεταδίδω άλλο. Τέλος.