02 Ιουνίου 2011

Όταν ο εκφοβισμός υποβόσκει....


Πρόσφατα (πριν μερικές μέρες) η κα. Κανέλλη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα πρόθυμα υπενθύμισε (εκφοβισμός) ότι στα Προπύλαια και στο Σύνταγμα υπάρχουν κάμερες...

Καλά, η κα. Κανέλλη ξέχασε ότι στην Νομική, στο Πολυτεχνείο, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν φοβήθηκαν αστυνομίες, στρατό, τανκς, τώρα ...κάμερες θα τους εκφοβίσουν? Βέβαια, για κάποιους που θυμούνται τα παλιά άλλοι ήταν τότε μπροστά....και μπροστά και πίσω τους δεν ήταν μόνο κάμερες κάποιας “φίρμας”....

Οι κλέφτες είναι και ψεύτες!Το..."κλέφτες" το ακούν ως..."πέτρες"!

  Διαβάστηκε πράγματι στο ΜΕΓΚΑ η δήλωση του τρομοκρατημένου βουλευτή Βρεττού,ότι τους πήραν με τις πέτρες!Στο βίντεο πάντως που έδειξαν,πέτρες δεν έδειξαν.Ακούστηκε μόνο η ιαχή..."κλέφτες,κλέφτες,κλέφτες"!Εκτός κι αν ο Βρεττός δεν ακούει καλά και το..."κλέφτες,κλέφτες,κλέφτες",το άκουγε ως ..."πέτρες,πέτρες,πέτρες"!Ψεύδονται ασυστόλως στην προσπάθειά τους να κομματικοποιήσουν οπωσδήποτε τις αντιδράσεις του κόσμου!

Λέτε να το θέλει επειδή το έχει πει το αφεντικό του;


01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών! by jvnadr

Δείτε τι λέει ένας αγανακτισμένος Κερκυραίος...

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ

 Αναγνώστης

Επειδή κάποιοι προσπαθούν εσκεμμένα να αμαυρώσουν τον αγώνα μας, με καταγγελίες μέσο φιλοκυβερνητικών καναλιών(βλέπε MEGA), τους ενημερώνω ότι η ανοχή έχει τα όρια της. Είμαι ένας από τους παρευρισκόμενους στην χθεσινή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Παλαιό Φρούριο Κερκύρας, και οφείλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι η δήλωση του κ.Βρεττού(περί πετρών), δεν περιέχει ίχνος αληθείας.
Δώσαμε το παρόν στον συγκεκριμένο χώρο αυθόρμητα και με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται να προβούμε σε...........
ακρότητες. Μόνοι μας δεσμευτήκαμε ότι σε περίπτωση ακραίων γεγονότων, άμεσα θα απομωνόναμε τα άτομα που τα δημιούργησαν, και θα διαγράφονταν άμεσα και για πάντα από το κίνημα.
Ας βγει έστω και ένας από τους Ευρωπαίους βουλευτές που παρευρίσκονταν και να αναφέρει ότι πράγματι έπεσε έστω και μία πέτρα!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.