19 Σεπτεμβρίου 2011

Τρόμος για χιλιάδες πρόωρα συνταξιοδοτηθέντες κάτω των 55 ετών

«Μαχαίρι» και στις πρόωρες συντάξεις ζητά να μπει η Τρόικα, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση, τα στελέχη της Τρόικα φέρεται να έχουν ζητήσει και την διακοπή των συντάξεων σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πρόωρα και είναι ηλικίας κάτω των 55 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σήμερα το ΒΗΜΑ, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση  η Τρόικα έριξε και τη διακοπή καταβολής των συντάξεων σε  αυτούς τους συνταξιούχους μέχρις ότου να συμπληρώσουν το 55ο έτος. Το μέτρο, αν εφαρμοστεί, θα έχει συμβολικό χαρακτήρα ώστε να καταγραφεί η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Σε κάθε περίπτωση, η σύνταξη θα καταβάλλεται εκ νέου στον συνταξιούχο με τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
Πάντως, η υλοποίηση ενός τέτοιου μέτρου είναι πολύ δύσκολη, καθώς όπως εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικών  θα πρέπει να συγκρουστούν με μια σειρά επαγγελματικών ομάδων όπως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κλπ που βγαίνουν στη σύνταξη πρόωρα.
Πηγή..

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;

Αποφασιστική απάντηση στη φοροεπέλαση
Η νέα φοροεπέλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη καθαιμάσσει συνολικά το εργατικό και λαϊκό εισόδημα. Τα φορομπηχτικά μέτρα δεν αφήνουν κανέναν στο απυρόβλητο. Για εκατοντάδες χιλιάδες εργατικές λαϊκές οικογένειες, τα πρόσθετα φορολογικά βάρη δίνουν τη χαριστική βολή στο ήδη καταβαραθρωμένο βιοτικό τους επίπεδο. Η όξυνση των προβλημάτων με αιχμή τη φοροεπιδρομή μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλλίδα εξελίξεων, που μπορούν υπό προϋποθέσεις να συμβάλουν στην ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Με βάση τα παραπάνω, απαιτείται να παρέμβουμε με αποφασιστικότητα, με

Να διοργανωθεί στην Αθήνα αμέσως ένα Συνέδριο Brady

Ο χρόνος πιέζει, η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να διοργανωθεί στην Αθηνα αμέσως ένα Συνέδριο BRADY στην Αθήνα, όπως στην Αργεντινή. Δειτε επίσης οπωσδήποτε και την Talkshow του Günther Jauch για την ελληνική κρίση χθές βραδυ στην ARD (στα γερμανικά)


Ο χρόνος πιέζει, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την ελεγχόμενη ή όπως αλλιως λέγεται πτώχευση. Η μόνη λύση είναι να διοργανωθεί αμέσως ένα Συνέδριο BRADY στην Αθήνα, που όμως να μην καταλήξει σε αποφάσεις όπως στο Συνέδριο Brady που έγινε στην Αργεντινή, και όπου οι άνθρωποι ήταν τα θύματα.

Tο λεγόμενο σχέδιο Brady εφαρμόσθηκε το 1980 για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Περισσότερα για το σχέδιο αυτό στο  http://de.wikipedia.org/ wiki / Brady_Bond
καθώς και στο
A Brady Plan for the Southern Euro Zone: Choudhry
Πολύ ενδιαφέροντα είναι και τα όσα ακούστηκαν χθές το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Günther Jauch με τον τίτλο "Die schwarz-gelbe Pleite! Kann diese Regierung noch den Euro retten?" ("Η μαύρο-κίτρινη χρεωκοπία! Μπορεί ακόμη αυτή η κυβέρνηση να σώσει το Ευρώ;", κατα την οποία ασκήθηκε σκληρή κριτική στην πολιτική του κυβερνητικού συνασπισμού CDU και FDP υπό την κανgελάριο Angela Merkel. Με μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση της καθηγήτριας Beatrice Weder di Mauro, ενός απο τα πέντε μέλη του «Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων για την εξέταση της συνολικής οικονομικής ανάπτυξης» που συμβουλεύει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε οικονομικά θέματα.
  
Η Beatrice Weder di Mauro είπε για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη: "Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, η κρίση είναι μια απειλή για το ευρώ". Για την Ελλάδα πρότεινε ένα κούρεμα/μια διχοτόμηση των χρεών, χρησιμοποιώντας τον όρο"koordinierte/geordnete/kontrollierte Umschuldung nach einem BRADY-Procedere" ("συντονισμένη / κανονική / ελεγχόμενη αναδιάρθρωση με μια διαδικασίαBRADY").
 
Δείτε την χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Günther Jauch "Die schwarz-gelbe Pleite! Kann diese Regierung noch den Euro retten?" ("Η μαύρο-κίτρινη χρεωκοπία! Μπορεί ακόμη αυτή η κυβέρνηση να σώσει το Ευρώ;" που μεταδόθηκε απο το πρώτο κρατικό γερμανικό κανάλι ARD
  
http://mediathek.daserste.de/sendungen_a-z/8109878_g-nther-jauch/8240692_die-schwarz-gelbe-pleite--kann-diese-regierung-noch?type=null
Πηγή...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...

Η κόλαση του ΔΝΤ.

Προειδοποίηση-τρόμος της πρόεδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ: "Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα"!

Έχετε παιδιά;Ανησυχείτε για το μέλλον τους;Αντισταθείτε,αλλιώς ξεχάστε τα..."Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν" 

Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του...ΔΝΤ.

Οικονομικός έλεγχος και Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Αείμνηστος Πρόεδρος Αργεντινής Νέστωρ Κίρχνερ.Περιέργως πέθανε κι αυτός...ξαφνικά!

Η..."ήττα" της Αργεντινής στα αμερικανικά δικαστήρια και ο...Ανταλκίδας!

ΕΛ ΠΑΤΟ(όπως Αργεντινή)...

Απίστευτες δηλώσεις για το πως βρεθήκαμε στην δαγκάνα του ΔΝΤ !!!!!!!!!!!!!! Γιατί κατήργησε ο Πρωθυπουργός την Στατιστική υπηρεσία παρακαλώ ;;

“Έδιωξαν τους επιστήμονες και κράτησαν τους “yes men”



Σοφία Κατσαρέλη
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά τις πρώτες καταγγελίες για τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος. Στη Βουλή θα συζητηθεί το θέμα, ενώ email “καίει” τον πρόεδρο της Αρχής, που φέρεται να απευθυνόταν στο ΔΝΤ για ευαίσθητα “εσωτερικά” θέματα.
Την παρέμβαση του οικονομικού Εισαγγελέα, Γρ. Πεπονή, προκάλεσαν οι

Διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα...

Κουρελόχαρτα όλοι οι νόμοι με τους οποίους έχουν βγει στη σύνταξη στρατιωτικοί,αστυνομικοί,λιμενικοί,μητέρες με μικρά παιδιά,κλπ.
Φταίνε όλοι αυτοί;Ναι,γιατί κάθονται στον καναπέ!
Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Σύμφωνα με το Βήμα, πέραν των άλλων μέτρων οι δανειστές ζητούν η διακοπή να εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.

Τα νέα μέτρα που ζητεί η τρόικαhttp://news.in.gr/greece/article/?aid=1231128910

Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή.
Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λπ. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.

πηγη
http://www.katohika.gr/2011/09/55.html

Πως παίζουν πιάνο χωρίς χέρια:


Στρατιωτική πειθαρχία!Ο Αντ'αυτού όταν λείπει ο ίδιος!

Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Jeffrey) ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ(Ετεροχρονισμένο επίκαιρο).