14 Ιουνίου 2010

Η ΕΛΛΑΣ."Της οφείλουμε τα πάντα...",λένε οι "ξένοι"!"...από τους Αιγύπτιους τα υιοθέτησαν οι Έλληνες...",λένε οι ψευδαπόγονοι κατακτητές της Ελλάδος!

Αυτά γράφουν οι ξένοι αναγνωρίζοντας τις πηγές της ύπαρξής τους ως πολιτισμένων ανθρώπων...!!!
 Κι αυτά γράφουν οι...νεοέλληνες ψευδαπόγονοι,μάλλον κατακτητές,αναρτημένα μάλιστα μονίμως από το 2004,στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων...!

Σχετικό θέμα: Η προϊστορία της άθλησης!

Διαμαρτυρία ενάντια στην διοργάνωση σεμιναρίου στο ψευτο-πανεπιστήμιο «Ανατολικής Μεσογείου» από την ΙΕΕΕ.

PDF Copy for download Click here:
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/ELLINIKA_IEEE_PROTEST.164105527.pdf

Το δέκατο Μεσογειακό Συμπόσιο για μικροκύμματα (Mediterranean Microwave Symposium) έχει ορισθεί να λάβει χώρα στο ψευτοπανεπιστήμιο, ούτω λεγόμενο  «Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής» στα  κατεχόμενα μεταξύ 25 και 27 Αυγούστου 2010.

Η οργάνωση CANA (Cyprus Action Network of America) έχει ήδη κινητοποιηθεί και εκδώσει ανακοίνωση για κοινοποιήσεις προς το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers) που είναι μεταξύ των κυρίων διοργανωτών, και που εδρεύει στην Νέα Υόρκη με γραφεία στην Ουάσιγκτον και αλλού ανα τον κόσμο, με στόχο την ακύρωση του  σεμιναρίου που θα λάβει χώρα στη κατεχόμενη Κύπρο τον ερχόμενο Αύγουστο 2010. Συνδιοργανωτές είναι, εκτός των τουρκικών οργανώσεων και άλλων και  η European Microwave Association (www.mms.ncc.metu.edu.tr/).

Το θέμα αυτό γνωστοποιήθηκε χάρη στην καταγγελία του Ελληνοκύπριου διαπρέπων καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης, στη Ξάνθη,  κ. Γεώργιου Κυριάκου, ο οποίος ως μέλος του Ινστιτούτου αυτού, όταν έμαθε το τόπο διεξαγωγής του Συμποσίου,  διαμαρτυρήθηκε και απέσυρε την συμμετοχή του στο σεμινάριο. «Καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στην κατεχόμενη από το 1974 περιοχή και που αναγκαστήκαμε να ξεριζωθούμε πρόσφυγες 200,000 και ταυτόχρονα είδαμε το πρόσωπο των βαρβάρων, να βιάζουν και να καταστρέφουν τα πάντα, ικετεύω όλους σας όσοι θα λάβετε μέρος στο συνέδριο αυτό να πάτε και να δείτε τις λεηλατημένες εκκλησίες και κοιμητήρια μας» έγραψε ο κ. Κυριάκου και πρόσθεσε ότι διαμαρτύρεται έντονα για την λανθασμένη απόφαση του Ινστιτούτου και πως ο ίδιος δεν μπορεί να λάβει μέρος όταν ο τόπος που θα γίνει το συμπόσιο είναι ο τόπος που γεννήθηκε και ο οποίος βρίσκεται κάτω από στρατιωτική κατοχή.

Στην συνέχεια και μόλις λήφθηκε το ηλεκτρονικό μήνυμα (από την Αθήνα) από τον καθηγητή κ. Ευρυππίδη Μπίλλη, με την διαμαρτυρία του κ. Κυριάκου   κοινοποιήθηκε το θέμα σε όλους τους Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές αλλά και στην οργάνωση Cyprus Action Network of America, η οποία προέβη σε ανακοίνωση γνωστοποιώντας το ζήτημα ευρύτερα.
΄Ηδη το προσφυγικό σωματείο στην Κύπρο "Αδούλωτη Κερύνεια" καθώς και η «Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο» έστειλαν τις δικές των διαμαρτυρίες προς τους διοργανωτές, ενώ χάρη στην ενημέρωση από την οργάνωση Cyprus Action Network of America ξεκίνησαν να στέλλονται επώνυμες διαμαρτυρίες από΄Ελληνες και Ελληνοκύπριους Απόδημους, από Αμερική, Αυστραλία (μέλη του Ινστιτούτου και μη) που αντέδρασαν και αυτοί μόλις ενημερώθηκαν για το γεγονός.
Το ψευτοπανεπιστήμιο («Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής») όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα που διαφημίζει το επικείμενο συμπόσιο,  βρίσκεται στην περιοχή της κατεχόμενης Μόρφου.

Να σημειωθεί ότι πάρα πολλοί  Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι επαγγελματίες εντός και εκτός Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και εταιρείες, καθώς μας λένε οι πληροφορίες μας, είναι μέλη αυτού του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου (ΙΕΕΕ που είναι ο κύριος διοργανωτής)  γι΄αυτό η δική τους ειδικά (ως μέλη) αντίδραση θεωρείται τόσο ως αναγκαία όσο και σημαντική προς ενημέρωση της ηγεσίας του Ινστιτούτου ότι το σεμινάριο τους διοργανώνεται σε κατεχόμενη από τους Τούρκους περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για όσους δεν έχουν τα στοιχεία ή δεν γνωρίζουν πως και πού να απευθύνουν τις διαμαρτυρίες τους μπορούν κάλιστα να ανοίξουν τις ιστοσελίδες α) της Cyprus Action Network of America http://cyprusactionnetwork.org/microwave_protest_ieee
που ξεκίνησε την διαφώτιση και την διαμαρτυρία ενάντια στην διοργάνωση του συμποσίου αυτού στα κατεχόμενα, και β) την ιστοσελίδα
Εμπροσθοφύλακας στο www.efylakas.com και θα βρούν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Υ.Γ. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι η ΙΕΕΕ διατηρεί γραφείο και στην Λευκωσία (ελεύθερη) και οτι θα προέβαινε και αυτό σε διαμαρτυρία.

ΑΝΤ 1 – ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εν τω μεταξύ συμπατριώτισσα μας από την Αθήνα, μετά την ενημέρωση που έτυχε από την κοινοποίηση της Cyprus Action Network of America, ΠΡΟΣΕΞΕ (καιμας ενημέρωσε) ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ 1 προβάλει ένα τουρκικό πρόγραμμα στα πλαίσια του οποίου γίνεται αναφορά στο ψευτοπανεπιστήμιο στην κατεχόμενη Μόρφου δίχως να εξηγείται ότι αυτό βρίσκεται στην κατεχόμενη Κύπρο με αποτέλεσμα να προβάλλεται η Κύπρος ως τουρκική!
Ως αποτέλεσμα τούτου, η είδηση στάλθηκε σε όλους τους Έλληνες βουλευτές και ζητήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ 1 να λάβει τις ευθύνες του.

Η επιστολή προς όλους τους ΄Ελληνες Βουλευτές από τον καθηγητή κ. Ε. Μπίλλη είχε ως εξής:

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές,
Είναι δυνατόν η χώρα μας να είναι ξέφραγο αμπέλι της τουρκικής προπαγάνδας που αφήνει την εντύπωση σε απληροφόρητους συμπατριώτες μας ότι η Κύπρος είναι τουρκική και να προβάλλεται το ψευτοπανεπιστήμιο της κατεχόμενης Κύπρου,  ως «πανεπιστήμιο στην Κύπρο». Σχετικά σας ενημερώνω ότι σύσσωμη η διεθνής ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα αγωνίζεται να ματαιώσει συνέδριο του ΙΕΕΕ σε αυτό που η τηλεόραση του ΑΝΤ1 προβάλλει ως πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με εκτίμηση
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ  14.6.2010

Η επιστολή/κοινοποίηση προς ΑΝΤ 1

Αγαπητέ κ. Παπαδάκη,
Δεν νομίζετε ότι είναι ντροπή για τον σταμθό σας;; Συνημμένα σχετικό για το σίριαλ του σταθμού σας. Παρακαλώ αν δεν έχετε αρμοδιότητα, διαβιβάστε το όπου πρέπει.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ  13.6.2010

Η ενημέρωση από την συμπατριώτισσα μας είχε ως εξής:

~…Νομίζω ότι εδώ καί 2 εβδομάδες, προβάλλεται καθημερινώς, πλήν Σ/Κ, από 9μμ έως 11μμ, από τόν τηλεοπτικόν ΑΝΤ1’ πιθανόν δέ νά είναι δυνατή η παρακολούθηση τήν επομένη καί από τήν διαδικτυακή διεύθυνσι τού σταθμού http://webtv.antenna.gr/webtv/ , όπως γίνεται μέ άλλες σειρές του.
Ονομάζεται «Χίλιες καί μία νύκτες», είναι τουρκικής παραγωγής καί μέ Τούρκους ηθοποιούς, διαδραματίζεται στήν Κωνσταντινούπολη, καί δέν υπάρχει ενδιάμεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία διαχειρίσεως-προωθήσεως τής σειράς!
Είμαι πεπεισμένη ότι η μετάφραση στά ελληνικά έχει γίνει από άτομο τουρκικής καταγωγής, γνώστη τής ελληνικής, όπερ οι υπότιτλοι μαρτυρούν’ τό πιό πιθανόν δέ, ο υποτιτλισμός νά έγινε στήν Τουρκία.

Διότι, μολονότι τά δικά μας παιδιά δέν γνωρίζουν επαρκώς τήν ελληνική –γνωστή η λεξιπενία τους-, η χρήση τού έλληνος λόγου τούς είναι ενστικτώδης’ σέ μένα δέ ήταν σαφής η διαφορά. Σέ τούτη τήν κρίση,  μπορείτε νά προσθέσετε ότι ουδείς Έλλην θά έβαζε ως υποτιτλισμό τήν καταγωγή Τουρκάλας από τό σκέτο «Κύπρος»… καί μέ πατέρα καθηγητή στό άγνωστο γιά Έλληνα «Παν/μιον Ανατ. Μεσογείου»!!!
Η πρωταγωνίστρια ονομάζεται Σεχραζάτ (;) από τό ομώνυμο μέ τήν σειρά παραμύθι –δέν θυμάμαι κάν νά έχω διαβάσει.
Μεθ’ υπολήψεως ......» 10.6.2010

Απευθύνεται τις διαμαρτυρίες σας στον πρόεδρο του Ινστιτούτου:
To:  Mr. Pedro Ray, IEEE President and CEO
Institute of Electrical and Electronics Engineers
Email:  president@ieee.org
IEEE-USA
2001 L Street, NW. Suite 700
Washington, DC 20036-4910 USA
Phone: +1 202 785 0017
Fax: +1 202 785 0835
Για περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά στην ιστοσελίδα:
http://cyprusactionnetwork.org/microwave_protest_ieee

Δείτε πιο κάτω πως  διαφημίζεται το ψευτοπανεπιστήμιο στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΟΥ όπου ετοιμάζουν συμπόσιο

Mediterranean Microwave Symposium (MMS'2010)
Venue
METU-NCC
General Information and Facilities: METU-NCC was established in 2003 with an expressly international mission and profile. Our university serves to Mediterranean, Middle East, Europe and Eurasian region.
METU-NCC is built on an area of 339 hectares (137 acres), approximately 50 km west of Lefkosa (Nicosia ) and 6 km north of Guzelyurt (Morphou), a charming town with a population of 12,000….

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/ELLINIKA_IEEE_PROTEST.164105527.pdf
 
Πηγή...

ΜΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ: «ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Α.Ε.


Μακέτα του ιερού της Ολυμπίας
.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση πολυτελών κοσμικών δεξιώσεων στο Νέο Μουσείο Ακροπόλεως,
Μετά τη φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεό Πατίτσα στο κατάστρωμα του θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ»,
Και σε αποκατάσταση της αδικίας προς το πρόσωπο του Μίνωος Κυριακού, που του απαγορεύτηκε η μετατροπή του σταδίου της Ολυμπίας σε αρένα του προσωπικού του θριάμβου,
Προτείνω τη μετατροπή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας σε Κτήμα, όπου θα διοργανώνονται γαμήλιες και άλλες κοσμικές εκδηλώσεις.
Το απέριττο ηλειακό τοπίο, που αναγεννάται με ταχείς ρυθμούς χάρη στο πλούσιο έδαφος, οι αρχαιότητες που μας θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν και τα αιωνόβια δένδρα, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση αξέχαστων εκδηλώσεων.
.

Η παλαιοχριστιανική βασιλική στη θέση του εργαστηρίου του Φειδία
.
Ο χώρος της παλαιοχριστιανικής βασιλικής, όπου το εργαστήριο στο οποίο ο γλύπτης Φειδίας δημιούργησε το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Πατέρα των Θεών διαδέχθηκε ο χώρος λατρείας του Χριστού, θα μπορεί να χρησιμοποιείται για την τέλεση των μυστηρίων της Εκκλησίας μας, δίνοντας σε αυτά μια αρχαιοπρεπή νότα. Η πισίνα του Λεωνιδαίου θα ξαναζωντανέψει και θα χρησιμοποιείται για το κοκτέιλ μέχρι οι νεόνυμφοι να βγάλουν τις φωτογραφίες τους. Ο υπερυψωμένος ναός της Ήρας, πιστής συζύγου του Διός, θα φιλοξενεί το τραπέζι των νεονύμφων, δίνοντάς τους το καλό παράδειγμα της θεάς που έκανε τα στραβά μάτια στις αταξίες του άντρα της. Μία ελαφριά ειδική κατασκευή που δεν θα προκαλεί φθορές στο μνημείο θα μετατρέψει το Φιλιππείον σε πίστα χορού. Ο χώρος των ρωμαϊκών λουτρών θα μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενεί το ζεύγος των νεονύμφων κατά την πρώτη νύχτα του γάμου. Τέλος το ευρύχωρο αρχαίο στάδιο θα δίνει την ευκαιρία στους καλεσμένους να ρίχνουν ένα τρέξιμο για να πάει το φαγητό κάτω γρηγορότερα.
.

Χρυσός Έρως με φαρέτρα και φιάλες της πρώιμης Ελληνιστικής περιόδου, ιδανικός για μπομπονιέρα που θα συζητηθεί στα κοσμικά σαλόνια και τις πρωϊνές - μεσημεριανές - βραδυνές εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού.
Με αυτό τον τρόπο η συντήρηση του αρχαιολογικού χώρου θα γίνεται με ιδιωτικά κεφάλαια, εξοικονομώντας κονδύλια του κρατικού ταμείου σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Επίσης θα τονωθεί η τοπική οικονομία με την παραμονή των καλεσμένων στα ξενοδοχεία της περιοχής. Τέλος η παρουσία λαμπερών προσωπικοτήτων του εγχώριου και διεθνούς τζετ σετ θα τονώσει την τουριστική προβολή του όμορφου Νομού μας και θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξή του. Μάλιστα πρέπει να ενεργήσουμε τάχιστα, μη μας κλέψουν την ιδέα τίποτα παμπόνηροι Μεσσήνιοι.
.

«Αιδοίου θριξ ναυν έλκει», που θα έλεγε ο γερο-Όμηρος. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας σε αυτή την παρηκμασμένη χώρα!
.
Καλούνται η Ζ’ Εφορεία Κλασικών Αρχαιοτήτων Ολυμπίας, η Νομαρχία Ηλείας και ο παγκόσμιος Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας να εξετάσουν την ιδέα με προοδευτικό πνεύμα, στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, του τουριστικού ανταγωνισμού και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα. Καλύτερο είναι ένα αραγμένο στο Φάληρο θωρηκτό από την Ολυμπία μας; Στο κάτω κάτω, για την ιστορική μας κληρονομιά ας πληρώσει μια φορά και η πλουτοκρατία!

Πηγή...

Σχετικό θέμα: Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ.Που να το φανταζόταν ο ευεργέτης Αβέρωφ,ότι θα γινόταν...μπουρδέλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Σ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ.

pythagoras pythagoridis
 Αγαπητοί   Συνέλληνες 
      Ο  Σωκράτης   Χριστοδουλαρής   έχει   προσφέρει  πολλά    στον  Ελληνοπρεπή  χώρο .

Τώρα  που  δέχτηκε  την  άνανδρη   αυτή  επίθεση     οφείλουμε   να  του  συμπαρασταθούμε .  Οχι  μόνο  σαν ένδειξη  τιμής   και  αναγνώρισης   για το  έργο  του  αλλά  και  για να  στείλουμε   ένα  ηχηρό  μήνυμα   σε όσους  βρίσκονται  πίσω  απο  την  επίθεση :  ΚΑΘΕ  ΦΟΡΑ  ΠΟΥ  ΒΛΑΠΤΕΤΕ   ΕΝΑΝ  EΜΑΣ , ΘΑ  ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΕ   ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΑΣ !

Επικοινωνήσαμε   με τον  Σωκράτη και  μας  διαβεβαίωσε  οτι  το  μόνο   που  χρειάζεται   είναι   εθελοντές   για  προσφορά  εργασίας (  θα  χτίσει  οικολογικό  σπίτι ) .
Θα  σας  παροτρύναμε   να  επικοινωνήσετε   μαζί  του   ο,τιδήποτε   και  άν  μπορείτε  να  προσφέρετε   (  εργασία , οικοσκευή , βιβλία , οικοδομικά  υλικά ,  σχέδια  , ιδέες  κλπ ) .

Τρόποι  επικοινωνίας  :  

e-mail  :       la.cones@hotmail.com   

κινητό   :  6977306981

Σχετικό θέμα: Ένας περίεργος εμπρησμός...