30 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνο-αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και Κυπριακός Τύπος για την επίσκεψη Χριστόφια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ελληνο-αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και Κυπριακός Τύπος για την επίσκεψη Χριστόφια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
http://cyprusactionnetwork.org/christofias_usa_visit

Η Ελληνοκύπρια ερευνήτρια/συγγραφέας από το Λονδίνο  κα Φανούλα Αργυρού ήταν η φιλοξενούμενη σήμερα στην εκπομπή του κ. ‘Άγγ. Αγγελάτου, η οποία μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, την επίσκεψη προέδρου Δημήτρη Χριστόφια στην Αμερική και τις δηλώσεις που έκανε και για την ιστορία του Κυπριακού και απάντησε σε ερωτήσεις από ακροατές.

Η κα Φανούλα Αργυρού θα είναι  στο πρόγραμμα του κ. Αγγελάτου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το πρόγραμμα αν μπείτε στην ιστοσελίδα www.wpso.com 30 Σεπτέμβριος Πέμπτη 5.30 απόγευμα Ανατολική ώρα Αμερικής (για το Δεύτερο μέρος).

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Μπορούν να κατασχέσουν και τον Πολεμικό Στόλο και την Πολεμική Αεροπορία!

Δείτε την επιστημονική ανάλυση των προδοτικών όρων του..."Ανταλκιδείου" μνημονίου με το ΔΝΤ,την Τρόϊκα και την Ε.Ε. και ακούστε προσεκτικά...

Μπορούν Να Κατασχέσουν και την Ακρόπολη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!

Και πότε περιμένετε να ξεσηκωθείτε;Ακόμα δεν είναι αργά!Αλλιώς...

Ξεκινώντας το βίντεο ακούγεται ο σύγχρονος Ανταλκίδας να παραδέχεται ότι το νομοσχέδιο για τα δολοφονικά μέτρα κατά των Ελλήνων,το έγραψαν η Δ-ολοφονική Ν-ομισματική Τ-αφόπλακα και η Ε-περχόμενη Ε-ξαθλίωση...!!!!!!!Οποία παραδοχή της υπαλληλικής ιδιότητος του εντολοδόχου του Δ-ιεθνούς Ν-εοταξικού Τ-ρομοκράτη!!!!!! 

Σχετικά θέματα:

"Griechenland ist pleite" - "Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει"

Οι Παγκοσμιοποιητές...

Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα

Οικονομική κατάρρευση των Η.Π.Α. και της Ευρώπης;

Χρηματοπιστωτικές και οικονομικές κρίσεις στη Ρωσία και τον κόσμο

περισσότερα στο...ΔΝΤ

Οι ιθαγενείς της Ποτσουάνα πήραν στο κυνήγι τα μέλη της συμμορίας Εκδοτών-Τραπεζιτών.

Χαμός στη Ποτσουάνα-κάπου στην Αφρική.
Τα μέλη της  συμμορίας  επιχειρηματιών των ΜΜΕ και Τραπεζιτών που κυβερνάει τη χώρα, την εγκαταλείπουν τρομαγμένοι από την οργή του κόσμου καθώς τα πλήθη έχουν ξεχυθεί στους δρόμους  και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Η αστυνομία της Ποτσουάνα που στην αρχή  της λαικής εξέγερσης επιχείρησε να καταστείλει το πλήθος, στη συνέχεια  έγινε ένα με τους ιθαγενείς  και εκατομμύρια διαδηλωτές άρχισαν να ουρλιάζουν…. οργισμένοι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας από τη ροζ ηγεσία τους - κάτι παραδομένα χανουμάκια στους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και Τραπεζίτες -να φύγουν  άμεσα σπό τη χώρα και να μην επιστρέψουν σ αυτή ούτε τα δισέγγονά τους, κι αν δεν το κάνουν ο λαός θα ορμήξει στο Μέγαρο και θα τους περαιώσει!
Η κατάσταση ώρα με την ώρα χειροτερεύει και οι ξένοι ανταποκριτές περιγράφουν  εικόνες Αποκάλυψης!
Στη χώρα επικρατεί ένα υπέροχο χάος που δεν έχει καμία σχέση με την δικτατορία των νταβατζήδων που, μαζί με τους κολλητούς της, είχε λεηλατήσει ανθρώπους και σπαρτά.
Και να σκεφθείτε πως  όλα ξεκίνησαν εκεί που δεν το περίμενε κανείς  από τα μέλη της καθεστωτικής συμμορίας.
Πάνω που  πίστευαν ότι έχουν καταστείλει  και τη παραμικρή αντίδραση του λαού της Ποτσουάνα, χρειάσθηκε μόνο μια προκλητική δήλωση ενός συμμορίτη ο οποίος είπε «μαζί πηδούσαμε τις γυναίκες σας…» για να πάρει φωτιά  η Ποτσουάνα.
Η  φράση αυτή πυροδότησε μια λαική οργή που τώρα απειλεί να κάψει ολόκληρη την Αφρική. Μόνο μια φράση ήταν αρκετή.
Μόνο μια  φράση άναψε το φυτίλι στο υποσυνείδητο του Ποτσουανίτη, ο οποίος κοιτάχτηκε στον καθρέφτη με τις χάντρες και είπε>
-Μαλάκα τώρα είναι η ώρα. Η τώρα η ποτέ!…
ΣΣ. Εμείς τώρα σαν «πολιτισμένοι Ευρωπαίοι» αν μας έλεγαν κάτι ανάλογο για τις γυναίκες μας λέτε να θυμώναμε?
Εξ άλλου υπάρχει και η άποψη ότι «μαζί τα φάγαμε» όποτε κάνουμε την πάπια…………
http://www.kourdistoportocali.com/

Πηγή...

Κυκλοφόρησε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ τεύχος 34,με λεπτομερές ρεπορτάζ από τον Τύμβο των Σαλαμινοναυμάχων.

Ω παίδες Ελλήνων ίτε
Ελευθερούτε Πατρίδα
Ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας
Θεών τε Πατρώων έδη
Θήκας Προγόνων
Νυν υπέρ πάντων Αγών.

Όταν ο εξευτελισμός της Ελληνικής Ιστορίας γίνεται τέλειος... 

τι λέτε ότι μπορεί να σκεφτεί ένας Κινέζος,βλέποντας τις σκηνές που διαδραματίστηκαν πάνω στα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των Σαλαμινοναυμάχων;Έχοντας διαβάσει την Ελληνική Ιστορία και μάλιστα τώρα που... Οι Κινέζοι συνεχίζουν τις επετειακές εκδηλώσεις για τη ΜΑΧΗ του ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ενώ οι δικοί μας προδότες προσπαθούν να τις παρεμποδίσουν!

Δε θα σκεφτεί ότι οι μόνοι Έλληνες είναι αυτοί που αντιδρούν και συλλαμβάνονται;Κι ότι όλοι οι λοιποί είναι απόγονοι των κατακτητών που προσπαθούν να ιδιοποιηθούν την Ιστορία της Ελλάδος,όπως ακριβώς κάνουν και οι Τούρκοι;
Δε θα σκεφτεί ότι αφού βρίσκονται εκεί εκπρόσωποι του Γιαχβέ,άρα οι Σαλαμινοναυμάχοι ήταν...Εβραίοι; 

Όταν ο εξευτελισμός της Ελληνικής Ιστορίας γίνεται τέλειος...

Αυτόν τον Έλληνα γνωρίζετε κύριε Πρωθυπουργέ;

Σχετικό θέμα: Για άλλη μια φορά οι κατακτητές και οι δούλοι τους βεβήλωσαν τα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ...

Ονομάζουν τη Θεσσαλονίκη "εβραϊκή πόλη" !!!

Λες και δεν μας φτάνουν τα Σκόπια...

Διαβάστε περισσότερα....


ΙΕΡΑ ΤΡΙΖΟΝΤΑ ΟΣΤΑ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΡΟΣ...ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ:Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ...

Προσωρινή Κυβέρνησις ΠΑΣΟΚ:ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ:"Θα επιβάλεται φυλάκισις εις τους αντιδρούντας"...

"«αν ενεργοποιήσουμε τις πεπαλαιωμένες διατάξεις που ισχύουν από την περίοδο της δικτατορίας, θα υπάρξει ένα εμπόδιο γραφειοκρατικών διαδικασιών και για μερικές εβδομάδες ακόμη, δεν θα υπάρχει ποινική ευθύνη, την ώρα που παραβιάζονται υποχρεώσεις που συνδέονται με την επίταξη» ανέφερε ο υπουργός."
Χρειάζεται άλλη απόδειξη,ότι έχουμε να κάνουμε με νοσταλγούς που νομίζουν τους εαυτούς τους ως άλλους Παττακούς,Μακαρέζους,Παπαδόπουλους,Ιωαννίδηδες;Αν οι "πεπαλαιωμένες διατάξεις" δεν ενέπιπταν επί εμποδίων "γραφειοκρατικών",θα τις είχαν εφαρμόσει χωρίς καμιά "δημοκρατική" αιδώ...Εν ταύτη περιπτώσει...
Δικτατορία Νέας Τάξης
Διοίκησις Ευρωπαϊκής Ενώσεως
Υποδιοίκησις Ελλάδος
Όργανον Εφαρμογής:Γραφείον Δ.Ν.Τ. Ελλάδος
Υποδιεύθυνσις:Προσωρινή Κυβέρνησις ΠΑΣΟΚ
Θέμα:Συμπλήρωσις Επιτακτικών Διατάξεων Χουντικής Περιόδου 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ

ΠΑΣΟΚ: Όποιος αντιδρά...στην φυλακή.

  • Τελικά, ψηφίστηκε ο νόμος για φυλάκιση όλων όσων αρνούνται την επίταξή τους. Από σήμερα, είναι νόμος του κράτους του μνημονίου, του κράτους που ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να μετατρέψει σε ανοιχτό ψυχιατρείο